CATEGORIES

Easy to follow!

23.3.2012

Noniin!

Vihdoin ja viimein olen saanut vaihdettua kaikkiin seurantatoimintoihin blogini uuden osoitteen. Pieni hetki meni kun esim. bloglovinissa pitää pyytää osoitteen vaihtoa ylläpidolta, eikä sitä voi itse tehdä käsin. Mutta nyt tässä postauksessa esitän muutamia suosittuja tapoja seurata blogini uusia postauksia helposti.

Seurantatoimintoja käyttäneet lukijani

Bloglovin, Facebook ja Twitter
Teille, jotka olette pysyneet ajantasalla uusista postauksista aiemmin esim. facebookin, twitterin tai bloglovinin kautta: Näihin palveluihin on lisätty uusi syöte, joten te kaikki vanhat seuraajat saatte automaattisesti uudet ilmoitukset uuden osoitteeni päivityksistä. Jos olette siis valmiiksi ystäviäni facebookissa, twitterissä tai bloglovinissa niin teidän ei tarvitse tehdä mitään. Siirtymisen tein automaattiseksi, joten saatte jatkossa ilmoitukset uuden osoitteen uusista postauksista.

Blogilista
Blogilistan kautta blogiani seuraavien tulisi tehdä pieni muutos!
Blogilistalla on blogilleni uusi nimi: Strictly Style for Olivia. Seuraamalla tätä uutta nimeä, saat ajallaan tiedon uusista postauksista blogini uudesta osoitteesta. Jonkin ajan kuluttua vanha blogini poistuu listalta, joten seurataksesi blogiani jatkossa sinun tulisi vain klikkaa tätä alla näkyvää Strictly Style blogilistalla -kuvaa ja sitten avautuvasta ikkunasta merkitä boksi: “seuraa blogia”.


Teille lukijoilleni, jotka ette vielä ole seurantatoimintoja käyttäneet:

Riippuen täysin omista tottumuksistanne, voitte valita monestakin eri tavasta seurata blogini päivityksiä. Tässä esittelen teille neljä suosituinta:

Facebook
Mikäli olet facebookin aktiivien käyttäjä ja tahdot pysyä ajantasalla uusista postauksita tämän sosiaalisen median kautta, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin klikata alla olevaa Strictly Style on Facebook-linkkiä ja tykätä Strictly Style sivusta.

Twitter
Mikäli olet twitterin aktiivinen käyttäjä ja haluat pysyä perillä uusimmista postauksistani sen kautta, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin klikata alla olevaa Strictly Style on Twitter – kuvaa

Blogilista
Mikäli olet blogilistan aktiivinen käyttäjä, voit seurata blogini uutta osoitetta tästä uudesta linkistä blogilistalla. Klikkaa vain Strictly Style blogilistalla– kuvaa ja avautuvasta linkistä ruksaa rasti “seuraa blogia”.

Bloglovin
Mikäli pidät Bloglovin’ palvelusta ja haluat seurata blogiani sen kautta, klikkaa vain alla näkyvää Strictly Style on Bloglovin’ kuvaa.

Siinä olivat nopeat ohjeet blogini seuraamiseen! Vinkkejä muista helpoista tavoista seurata blogia otetaan kommenttiboksin puolella vastaan!

Hi you all, my wonderful international readers!
Here are a few easy ways to keep following my blog in the future! If you have kept up with my blog via Facebook, Twitter or Bloglovin before, you can continue to do so as they will be updated by my new address’ posts automatically. If you still haven’t followed my blog through other social media sites, here are a few options for you to choose from just by clicking the picture:

Thank you for following! <3

1 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Neppu

    Ihan mahtava tämä sinun blogisi on! Tuli mieleen pari ideaa sinulle :) nyt kun kevät on ihan nurkan takana ja lämpöiset kelit odottavat niin voisitko tehdä jonkinlaisen terveys postauksen. Aihe voisi olla mitä vain. Kiva lukea välillä vähän vakavempaa tekstiä ja terveys on tärkeä asia kaikille :) (olen tosi hyvä sanomaan kun tälläkin hetkellä syön pullaa;)) toinen idea on sellainen, että kun sinulla on todella paljon lukijoita niin olisi kiva tietää miten muut lukijat ovat löytäneet blogisi tai onko joku ystävä pyytänyt katsomaan blogiasi ja sitten onkin jäänyt koukkuun :) ymmärsit varmaan pointtini mitä tarkoitan :) IHanaa kevättä sinulle! <3