CATEGORIES

A little thing that is the biggest thing in the world

25.3.2012

Sunnuntaisin olen jakanut kanssanne helliä hetkiä ja kauniita kuvia. Viime viikolla ihastelin kanssanne niitä pieniä ihania hetkiä – joista elämän kauneus ja onnellisuus todellisuudessa koostuu.

Nyt jaan kanssanne hieman ikimuistoisia hetkiä, missä tunnelmissa täällä ollaan viimeaikoina menty.

jtl-the-moment-you-find-out-that-new-life-has-begunjlt-seeing-the-first-picture-of-your-babyjlt-sharing-happy-news-with-loved-onesjlt-feeling-your-babys-first-kicksjlt-seeing-your-baby-for-the-first-timejlt-when-baby-hold-your-finger1jlt-when-a-baby-falls-asleepjlt-hearing-a-baby-laugh

Kuvat: Tumblr baby

Kyllä. Meille tulee kesällä perheenlisäystä! :)

Odotukseni alkaa olla sen verran pitkällä etten voi pitää tietoa ainoastaan lähipiirissä. Koska päivän asut ovat iso osa tätä blogia, on minun aika kertoa tästä onnellisesta asiasta. Blogissani keskityn hyvin pinnallisiin asioihin enkä täällä kovinkaan paljoa henkilökohtaisia asioita jaa, joten tulen pitämään hiljaista profiilia tämänkin erittäin riemuisan asian suhteen. Toki välillä saattaa sekaan eksyä unelmointia kauniista vauvan vaatteista ja lastenhuoneen sisustuksesta, mutta muuten blogi jatkaa samalla totutulla linjallaan. Päivän asuissa on tosiaan aikamoista hakemista kun omat vaatteet eivät ihan mahdukkaan enää päälle! :D Joten jonkin verran tullaan siis näkemään täällä raskausajan pukeutumista. Näin se elämä vaan vie eteenpäin <3

onnellinenodotus_00231jlt-tinyness-of-baby-clothesonnellinenodotus_0009kokoonnellinenodotus_00241

It’s time to share more big news with you lovely readers…

Above you can see some of the most joyous moments in our lives that we have got the experience in the recent past. Indeed. We are getting a baby in the summer!

As this blog strives to be more like a women’s magazine instead of a diary, I will maintain this theme and will not be sharing too many pregnancy or motherhood related posts. Naturally, a few posts about baby clothes, nursery decorations and maternity wear might turn up on occasion! :D

Isn’t life wonderful? <3

404 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • D

  Oikein paljon onnea! :)

 • Heidi

  Heippa ihana,

  Miljoonasti onnea raskauden johdosta! Olen ällikällä lyöty, koska jotenkin “aavistin” tämän asian. Näin nimittäin sinusta kuvan Cocon uusimmissa postauksissa ja minulle tuli heti mieleen, että oletkohan raskaana. Sitä ei kuvasta todellakaan näkynyt, mutta ehkä yhdistin ajatuksen löysähköön mekkoon ja siitä tuli vaan tuntemus. Tai sitten se oli onnellinen ilmeesi ;) En ole moneen viikkoon vieraillut blogissasi, ja nyt suuntasin tänne oitis. En voinut uskoa silmiäni, kun huomasin heti eka sivulla, että esittelet vauvan pehmoleluja suloisille koirillesi :´) Tuli niin liikuttunut olo, ihan hassua.

  Olen tosi onnellinen puolestanne. Jännä varmasti seurata, miten koiranne suhtautuvat raskauteen ja lopulta pieneen vauvaan <3 Paljon onnellisia hetkiä ja hyvää vointia!

 • Ihania uutisia, onneksi olkoon! Itse sain oman prinsessani tammikuun lopussa ja varsinkin loppuraskaudesta oli kyllä haasteellista keksiä kivoja asukokonaisuuksia sen valtavan mahan kanssa :)

 • Tämä taitaakin olla ihkaensimmäinen kommenttini teikäläiselle vaikka blogiasi oonkin tiiraillut säännöllisen epäsäännöllisesti jo meleko pitkäänkin mutta varsinaiseksi lukijaksesi moon liittynyt vasta tämän vuoden puolella. Jaksat aina ihastuttaa olemuksellasi ja tyylisi inspiroi valtavasti -huolimatta siitä, että itse omaan tyystin erilaisen maun mutta mielestäni siitä sen tyylitaituroimisen tunnistaakin: onnistuu inspiroimaan tyylillään niitäkin, jotka eri maun omaavat -ja siinä soot torellinen mestari! : — ) Ja tästäKIN syystä hurjasti onnea Oliviaan siirtymisestä -tänne sä kuulutkin! : — )

  Moon täällä ihan onnessani teirän puolesta sillä tätä olen salaa jo toivonutkin ; — ) Vanhemmuutta parempaa ja antoisampaa asiaa ei elämässä tule vastahankaan, joten äärettömän palion vauvantuoksuisia onnitteluita! Susta tulee kerrassaan upea ja paras äiti lapsellenne! ♥

  • Hei ihana! Kiitos kovasti, että olet liittynyt seuraani! Niin ihana jakaa näitä päiviä elämäniloisten ja positiivisten naisten kanssa! Niin otettu olen, että voin tyylilläni sinua inspiroida ja kiitos huimasti onnitteluista! <3 Kovin onnellinen olen tästä yhteistyöstä (en olisi parempaa yhteistyötä itselleni unelmoida blogini kanssa) ja perheuutiset olivat myös pitkään toivottoja <3 Kiitos kun jaat täällä onneni ja ihastutat muitakin iloisuudellasi kommenttiboksissa! <3

 • anna

  apuaa oon ollut ulkomailla enkä ole ehtinyt sun blogia lukea….onnea hirmuisesti <3

  • Oih! Kiitos muru! Onkos siellä tuntemani Anna? ;)

 • Emma

  “Sometimes the biggest miracles
  come in the littlest packages!” Paaaljon onnea tulevalle äidille! Onko mitään sen ihmeellisempää, kuin vauvalta tuoksuva tuhiseva vastasyntynyt!Onnittelut koko joukkiolle!

 • Elle

  Onnea paljon ! lapsi saa varmasti rakastavan ja hulolehtivan perheen :) nyt muistat pitää tereydestäsi huolen!

 • emma

  Vooi Paljon Onnea Sinulle ja Miehellesi! <3 Toivottavasti raskaus sujuu hyvin ja saatte terveen lapsen! :)

 • Kata

  En kyllä ikinä suostuis oleen raskaana, kroppa vaan menee pilalle ja oksettaa!!

  • Laura

   Hehheh mistä näitä löytyy?

 • noora

  Valtavasti onnea! :)

 • Nina

  Voi miten ihana uutinen! Oikein paljon onnea! Sait kyllä hymyn kasvoilleni tällä paljastuksella. Millähän uutisella yllätät meidät seuraavaksi ;)

 • Olen ollut pienessä netti- ja blogipimennossa ja heti kun palaan niin ihania uutisia saa lukea. Oikein paljon onnea tulevalle äidille!! :)

 • Voi vitsi, ihan mielettömästi onnea teidän perheelle! <3 Uskon että Sinä, jos kuka osaa pukeutua raskausajalla! Vielä kerran hirmuisesti onnea! Vauva syntyy ihanaan perheeseen, jossa onkin jo kaksi suojelevaa isosisarusta, nimittäin hauvat ;)

 • Jann

  Aivan ihana uutinen, nyt vasta luin lomamatkan jälkeen!
  Vaikka en teitä tunnekaan, niin blogista välittyvän kuvan perusteella teistä tulee kyllä aivan ihanat vanhemmat ja perhe! Onneksi olkoon!

 • ida-lotta

  Vitsi mä oon meedio! Mietin ihan muutama kuukausi sitten että koskakohan teille tulee vauva! :D en tiedä mistä moinen mieleen juolahti. Mutta onnea teille ihan hirmuisesti! <3

 • tinde

  Wau, ihanaa! Oikein paljon onnea sinulle ja miehellesi! Aivan ihana juttu<3

 • 7kkpojanäiti

  Todella paljon onnea! Oma blogiseurailu (jota ennen niin ahkerasti tein) on jäänyt, mutta ehdottomasti sitä jatkan vielä enemmän, nyt kun tämä blogi lähenee omaa elämää lähempää!

 • Heidi

  Ihanaa, kerrassaan! Onnea paljon perheenlisäyksestä! Olin ihan innoissani kun tästä luin. Itsekin pienen vaauvan äiti ja äitiyshormonien vietävissä. ;)

 • Hannappu

  Onnea tosi paljon! Sinusta tulee varmasti hyvä äiti :)

 • Ihanaa! Todella paljon onnea! <3

 • sofia

  ONNEA ihan hirmusti<3

 • Onnea ihan mielettömän paljon! :)

 • Onneksi olkoon!

  Tiedätkö mitä? Lukijasi olen ollut muutaman kuukauden, mutta sinä aikana olen ajatellut, että koskakohan teille tulisi perheenlisäystä, ja yritin bongailla kasvanutta mahaa asuista. :D Hauska yhteensattuma. Postauksia lukiessa vaan tuli jotenkin sellainen olo, että koska, ehkäpä piankin. Ehh en mä osaa selittää.. :D

 • Lilium

  Onnea paljon perheenlisäyksestä!

  Odotan innolla asukuvia, sillä harvoin näkee tyylikästä pukeutumista raskausaikana. Onhan siinä omat haasteensa, mutta sinulta jos keneltä tiedän sen onnistuvan :)

 • mariiy

  EIKÄ ! Onnea ihan tosi paljon<3 Susta tulee varmasti hieno äiti, koska arvostat tärkeitä asioita elämässä:) Toivotaan, että kaikki menee hyvin ja nauti tuosta söpöstä kummusta:)

 • Jannna

  Oikein paljon onnea perheenlisäyksestä! Aloitin lukemaan blogiasi vasta muutama viikko sitten, mutta parissa päivässä selasin melkein kaikki postauksesi läpi, kirjoitat tosi hyvin, vaikka “pinnallisista” asioista puhutaankin. Sait minut innostumaan pukeutumisestakin ihan uudella tavalla!
  Innolla odotan masun kasvun seuraamista ja muita postauksia! Täytyy sanoa, että raskaus sopii sinulle, aivan säteilet onnea! :)
  Vielä kerran onnea ja iloa ja kaikkea hyvää raskausajalle !

 • Nap P

  Onnea! Tuli mukava fiilis kun luin uutisen.

 • charlie

  hurjan paljon onnea! <3

 • Laura

  Onnea hirmuisesti! Olen jo pidempään seurannut blogiasi, mutta yhtään kommenttia en ole tainnut vielä jättää.. Näytät näissä kuvissa todella onnelliselle ja hehkuvalle <3 Olen vain ihmetellyt aiemmin että miten onnistut päivä päivältä näyttämään yhä kauniimmalle ja kauniimmalle, niin tästä uutisestahan se vastauskin taisi löytyä ;) .. Ihanaa odotusta teille!

 • Oiiii onnea tosi tosi paljon! <3

 • -

  Olen seurannut blogiasi kohta pari vuotta ja pakko sanoa, että ihan liikutuin kyyneliin, kun luin tämän postauksen. Susta tulee niin hyvä äiti :) onnea hirmuisesti teille <3

 • Oikein paljon onnea koko perheelle!

 • Sh

  Mielettömästi onnea<3 Voin aika hyvin jakaa tunteesi, sillä olen nuori kuukauden ikäisen maailman ihanimman pojan äiti:) Ihania hetkiä odotukseen, äitiys on uskomaton asia!

 • koivuntaimi

  Tuhannesti onnea koko perheellenne! Tulipa ihan herkkä olo kun katsoi hymyileviä kasvojasi tässä postauksessa, näkee että olet niin onnellinen :)

 • Aivan älyttömän paljon onnea! ♥ :) Vaikka en kovin aktiivisesti olekaan vuosien varrella kommenttia jättänyt, olen seuraillut blogiasi tiiviisti vuosikausia ja nyt täytyykin aivan ehdottomasti onnitella ihan täällä kommenttiboksinkin puolella! <3

 • Eeeja

  En ole kai ikinä ennen kommentoinut, vaikka tiiviisti olen jo yli vuoden varmaan blogiasi seurannut. Nyt oli kuitenkin pakko tulla sanomaan: Hurjasti onnea teille! <3

  Voi että, kun näin nuo ensimmäiset kuvat, tuli kyynel silmään, niin onnellinen olen puolestasi! Ja koskettaa tämä minua myös siksi että täällä ollaan eletty aivan samanlaisissa tunnelmissa. Meillekin syntyy ensimmäinen lapsi kesällä. Taidetaan olla aika samoissa viikoissa vatsan koosta päätelleen, tosin en ymmärrä mihin olet vatsasi piilottanut noissa aikaisemmissa asukuvissa :D minulla kun ei ole omat normaalit vaatteet mahtuneet päälle tai näyttäneet hyvältä enää aikoihin, ja kiloja tuntuu tulleen reilusti vähän muuallekin kuin sinne vatsaan :)

  Mutta nautitaan tästä elämänmuutoksesta nyt, sillä se on ainutlaatuista <3

 • m

  Voi miten ihana uutinen! Tänään vasta pääsin lukemaan. Eiliseen olisi kyllä tarvinnut tällaisen ihanan piristyksen, oli melkoisen synkkä päivä, sillä menetin eilen rakkaan mummini :'( Mutta onnea teille, en voi sanoin kuvailla kuinka onnellinen olen puolestanne! Sinusta tulee varmasti upea äiti :) <3

 • pinja

  Voi miten ihana uutinen! :) Paljon onnea teille. :)

  Pakko muuten todeta, että olet hyvin pukeutumisella saanut tähän asti peitettyä raskautesi. En yhtään osannut arvata, että olet raskaana ennen kuin luin tämän postauksen. Tai ehkä pieni epäilys heräsi nähdessäni kuvat, joissa sinulla oli Annan malliston mekko päällä, mutta en tohtinut asiaa udella. Onnea vielä kerran. :)

 • Marsu

  Ihana uutinen, onneksi olkoon! En tiedä onko joku toinen jo kommentoinut, mutta katsoinkin Tallulah-postauksessa, että mekko saa näyttämään hoikankin naisen raskaana olevalta… =) Eli tällä kertaa se ei ollut mekko, mutta muuten en olisi kyllä arvannut!

 • Mende

  ONNNEA OLEN NIIN ONNELLINEN ONNEA!!<3 Onko sinulla siis jo lapsia nyt? :)

 • Dahlia

  Onneksi olkoon <3 Ihana uutinen!

 • MinäVaan

  Oih!! Onneksi olkoon!! <3 Tuli heti postausta lukiessa suuri hymy kasvoille! :)

 • Hannah

  Hmm kommenttini on tainnut kadota bittiavaruuteen kommenttiruuhkassa :D

  Vauvauutiset ovat aina vain niin ihania ja herkkiä. Onnea tuhannesti teille molemmille, voi vain yrittää kuvitella millainen onnen tunne se on, ja tietysti sitten kun vauva saapuu maailmaan. Epäilykseni heräsivät jo itseasiassa Mickey- postauksen yhteydessä, vaikka hyvin olet onnistunut peittämään raskautesi. Tietenkin katsoin parhaakseni olla utelematta asiasta; raskaus, lapsen yrittäminen jne. ovat vain niin henkilökohtaisia asioita ja omalla tahdittomuudellaan voi vain satuttaa toista uteluilla. Toivottavasti et ole kovin monia uteluita asian tiimoilta saanut.. Mutta ihanaa että kerroit asiasta täällä :) Tosin ehkä olisi alettu ihmetellä jos päivän asut olisivat vain mystisesti kadonneet :D Noh, onnea joka tapauksessa vielä, ja todellakin olet vain entistä upeampi kun hehkut odotuksen onnea :)

  • Hannah

   Vau, menin oikein sanattomaksi vastauksestasi, kyllä mieltä lämmittää kovasti noin kauniit sanat :) Ja ole hyvä vain, olet kyllä kaikki kehut ja kauniit kommentit ansainnut, teet hienoa työtä blogisi parissa ja ilolla näin positiivista ja kaunista blogia lukeekin :) Kiva että hyvätahtoisuuteni välittyi sinulle :)

   Ja kai se on se bloggaamisen varjopuoli, tuollaiset “naamasi on levinnyt” kommentit..Mitkä joutuu vain jättämään omaan arvoonsa, mutta inhottavaa silti. Minulla ei ole omakohtaista kokemusta raskaudesta tai lapsettomuudesta, mutta ystäväni aikoinaan sai keskenmenon (erittäin toivottu ja yritetty lapsi), ja joutui “siinä iässä” olevana alituiseen vastaamaan uteluihin “millos teille tulee lapsia, oletko raskaana” jne. Voin vain kuvitella kuinka se sattui.. En ymmärrä kuinka kenellekään edes riittää pokkaa kysyä joltain ihan suoraan “oletko raskaana”. Kävipä yhdelle ystävälleni niinkin päin että hän oli vain päässyt lihomaan useamman kilon, ja eipä se kysymys hänenkään mieltään lämmittänyt..

   Onkohan se sitten se mielikuva mies+nainen+avioliitto=lapsi, mikä antaa ihmisille “luvan” udella asiasta. Naimisissa olen itsekin ja valehtelematta lähes joka päivä siitä lähin olen joutunut vastaamaan kyselyihin perheenlisäyksestä. Mistä tiedän voinko edes saada lapsia.. Onhan se ihan vilpitöntä ja kaikella hyvällä kysytään, mutta kyllä se vaan on käynyt ärsyttämään kun minusta se on melko arkaluontoinen asia. Ja ilmeisesti osa sinuun kohdistuneista uteluista eivät edes olleet hyvätahtoisia ja vilpittömiä.. huoh, voimia kaikkien negatiivisten kommenttien kestämiseen :) Ihan vinkkinä vaan kaikille ilkeille kommentoijille; itsellekin tulee todella hyvä mieli kun sanoo jollekin toiselle jotain mukavaa ;)

   Sinustakin kyllä huokuu sisäinen (ja hehkuu ulkoinen ;) ) kauneus, kaiken onnesi olet ansainnut :) Ihana lapsesi syntyy kyllä selkeästi positiiviseen ja elämäniloiseen perheeseen, jossa ei pienistä valiteta. Tämä siis pohjautuu blogistasi välittyvään mielikuvaan, eli hyvä tunnelma välittyy, jatka samaan malliin :)

  • Hei ihana!
   Kiitos ihan HIRMUISESTI tahdikkuudestasi. Tästä itseasiassa puhuinkin muutaman ystävän kanssa, että miten epäkohteliasta olisi lähteä ventovieraalta anonyyminä asiasta kyselemään kun asia on kuitenkin niin äärimmäisen tärkeä ja herkkä. Mitä jos kyselyiden kohteena olisikin ihminen, joka on vuosia ja vuosia yrittänyt, mutta ei millään onnistu? :( Todella kivuliasta. Kyllähän sain joitakin kyselyitä anonyymeiltä tyyliin “kerro jo raskaudesta! naamaskin on levinnyt niin se on selvää!” :D Mutta ei tuollaiselle tahdittomuudelle voinut muuta kuin kohauttaa olkapäitä… Kyllä jokainen järkevä ihminen ymmärtää, että asia on todella tärkeä ja jokainen kertoo siitä sitten omalla aikataulullaan:) Kommentti kun aina kertoo niin paljon kirjoittajasta itsestään <3 Sinun sisäinen kauneutesi ja hyvyytesi ainakin loistaa tästä <3 Kiitos paljon ihana! :)

 • Paula

  Onnea! Onnellista vauvan odotusta!
  Olen viimeksi lukenut blogiasi, kun se oli bloggerin alla. Hassua lukea raskaudestasi. Muistelen jotenkin hämärästi, että lapset eivät olleet lähellä (voin olla ihan väärässäkin). Muuttuuhan se mielikin.

  Olet kaunis odottaja! :)

  • Heippa! :) Kiitos paljon! :) Joo varmaan nyt menee sekaisin jonkun toisen bloggaajan kanssa? :) Nimittäin en ole tässä blogissa oikein henkilökohtaisia asioita raottanut. :) Täällä ollaan nimittäin tulokasta toivottu jo vuoden päivät ja aina tiedetty että jälkiaksvua halutaan sitten kun aika on oikea :) Pieni tovi siinä meni, mutta nyt odotus tuntuu vaan entistäkin upeammalta <3 Kiitos paljon! :)

 • -S-

  Super paljon onnea!
  Aivan ihanaa!
  Aurikoista kevättä!

  xx
  -S-

  • Kiitos paljon ihana ihana S! Sekä siitä että olet ollut seuranani niin pitkään! <3

 • Satu

  Paljon, paljon onnea! Ihana uutinen, vauvan odotus on niin elämän parasta aikaa, vaikka välillä olisikin huonovointisuutta ja väsymystäkin. onnea odotukseen!

 • anni

  Ihana ihana ihana uutinen<3 Onnea kovasti! Toivottavasti saamme kuulla paljon söpöjä vauvanvaate ja tavara haaveiluita/hankintoja:)

 • oi oi oi miten ihana uutinen :) valtavasti onnea! Ajattele että vuoden päästä kesällä teillä todennäköisesti jo kontataan vauhdilla pitkin lattioita ja opetellaan puhumaan <3

 • Misise

  Hurjasti onnea koko perheelle <3 Hyvin olet saanut pidettyä asuillasi masun piilossa, minulle ainakin tuli todellisena ja tottakai iloisena yllätyksenä :)

 • Karlis

  Sydämelliset onnittelut! Kaikkea hyvää loppuraskauteen :)

 • Ihanaa! Todella kauniita masukuvia:) Vaikken itse olekaan samassa tilanteessa niin seuraan mielelläni myös tämän tyylisiä postauksia. Todella paljon onnea!

  • Kiitos ihana champagne kauniista sanoista sekä siitä, että niin ihanasti olet pitänyt seuraa minulle nämä vuodet <3

 • Krista

  Sydämelliset onnittelut! Sinusta tulee ihana äiti :)

 • Sofia

  Paljon onnea, aivan mahtavaa. Olen todella onnellinen puolestasi.

 • Saara

  Mielettömän paljon onnea! Olen onnellinen puolestasi, sinusta tulee varmasti upea äiti :) Onnea odotukseen!

 • Mariia

  Paljon onnea! Vaikutat ihanalta ja kauniilta ihmiseltä ja olet onnesi varmasti ansainnut! :) Kaikkea hyvää koko perheelle!

 • julia

  wow paljon onnea!! just ajattelin pari päivää sitten kun katsoin postausta sininsestä ponchosta niin ajattelin “toi on ihan varmaan raskaana” ja arvasin oikein :D hehkut niin paljon! :)

 • elina

  OI! Todella paljon onnea! <3 :) Olen jo pienen hetken pohtinutkin, että voisiko olla kun asukuvia ei ole niin runsaasti enää näkynyt :) Ja tuo viimeisin sinetöi arvaukseni, mutten tohtinut siihen lähteä mitään ilakoimaan!

 • Ooh, ihania uutisia ♥ Kuvista oikein näkee kuinka hehkut :) Erittäin paljon onnea ja ihanaa odotusaikaa! Ja vauva juttuja luetaan mielellään. Sä tulet varmasti olemaan mahtava äiti ♥

 • Anna E

  Heippa ihana mrs V!

  Oikein paljon onnea teille! Ihana uutinen :). Nyt innolla jään odottelemaan kuinka mama-pukeudut (ei tule parempaa sanaa tällä hetkellä mieleen). On se odotus ja vanhemmuus vaan niin ihanaa <3! Mulla jo kahdesta on kokemusta :). Toivottavasti olet voinut hyvin!

  T: Anna E

 • selma

  felicitation,je suis ravie pour toi.
  Attendre un enfant est une des plus belles choses au monde.
  Moi aussi je suis maman depuis 1 ans et c`est un vrai bonheur.
  bisous

 • Kaisu

  Onnittelut! Olen pitkään seurannut blogiasi ihaillen pukeutumistyyliäsi. Nyt odotan saavani vinkkejä raskausajan pukeutumiseen, sillä olen itsekin raskaana. Tuntuu tylsältä pukee aina saman tyylisiä vaatteita. :)

 • Annah

  Toivottavasti kommenttini tulee nyt perille, kun edellinen tuntui hävinneen johonkin.

  Paljon onnea, ihana uutinen! Nyt tekisi mieli huutaa “mä tiesin, mä tiesin”, vaikken sinua tunnekaan tai ole koskaan nähnyt, mutta jostain vain vaistosin. Kun on itsekin joskus ollut raskaana, sen vain tietää :)

  Kyllähän merkitkin olivat aika selvät; aiemmat vauvahaaveilut, löysät paidat, kaulahuivit tai laukut kriittisten paikkojen peittona, sormusongelmat, hehkuva olemus… :)

  Paljon onnea loppuodotukseen ja kaikkea hyvää Sinulle ja miehellesi!

 • Miia

  Onneksi olkoon!! Tiedän kuinka ihana tunnu kun oman esikoisen laskettu aika kesän alussa. Kaikkea hyvää loppu odotukseen :)

 • Jen

  Viimeiset vuodet olen vain tyytynyt lueskelemaan teidän ihanien naisten blogeja, kun oma bloggailuni jäi. Kommentoinut en ole juurikaan… Nyt on kuitenkin pakko. Onnea koko sydämmeni pohjasta! <3 Edessänne on jotakin niin uskomattoman ihanaa, että ette osaa arvatakkaan! Odotuksetkin ylittyvät tuhatkertaisesti! Sain itse pienen pojan muutama kuukausi sitte, ja ei tätä parempaa voi elämässä ollakaan <3 <3 Äitiys tekee sinusta ihmisenä vielä kauniimman, niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Monta onnen rutistusta sinne! :))

 • Ida

  Ihania uutisia, paljon onnea koko perheelle! :>

 • Rosse

  Ihanaa!! :) Onnea teille toooooooooooooodddddeeeelllaaaaaaaa paljon <3 T. Kova vauvakuume
  Jaathan kuitenkin sen verran, että laitat sitten pikkuisesta edes vähän kuvia? Vauvan päivän asu… :) Heh! Onnea vielä.

 • JJ

  Valtavasti onnea! :)

 • Paljon onnea! Pikkuset muuttavat elämän suuresti mutta hyvällä tavalla. Elämänilo on niin ihanaa. Paljon paljon onnea!! :)

 • nanna

  ONNEA! Ihania uutisia. Näytät upeelta :)

 • Sara

  Onnea kauheasti!

 • P.L

  Hah:D itkin tätä postausta lukiessani, vaikka en koekaan olevani lapsi-ihminen:)

  Paljon onnea teille kaikille!
  Elän selvästi ihan mukana tässä:DD

 • Meri

  Voi vitsi! Itku tuli tiedätkös silmään.. Oon ollut sun blogin seuraaja ihan alusta asti ja jotenkin siksi tää tuntu niin ihanalta uutiselta. Harvoin kommentoin mitään mutta nyt oli pakko kirjottaa, koska niin ihanalla asialla teitä on siunattu. Onnea suuresti!! <3

 • Oikein paljon onnea täältäkin, ja onnellista odotusaikaa! En ole varmaankaan ikinä sinulle mitään kommentoinut – vaikka blogiasi olenkin lukenut pitkään.. nyt oli ihan pakko osallistua onnittelijoiden lukuisaan joukkoon :)

  Onnea myös Oliviaan siirtymisestä, mehän ollaan ikäänkuin kollegoita siis ;)

 • Voi kuinka ihana uutinen! Oikein paljon onnea tulevasta perheenlisäyksestä! X

 • Kata

  Meinaan pakahtua onnesta teidän puolesta! Aivan valtavasti onnea! Teillä on kyllä mielettömät ajat käsillä. <3

 • primrose

  Oijoi, valtavasti onnea näin ihanan asian johdosta! Toivottavasti olosi on yhtä onnellinen, pirteä ja hyvä kuin ulospäin näyttää! :)

 • Helmi

  Paljonpaljon onnea!!

 • Oikein paljon onnea! :) Näytät säteilevältä noissa kuvissa :)

 • j

  Hurjasti onnea!
  Aiemman postauksen kommenttiboxissa puhuit kihla- ja vihkisormuksistasi tulleesta ihottumasta ja mieleeni tuli vanha työkaverini. Hän kertoi molempien raskauksiensa aikana “kärsineensä” tästä samasta ongelmasta ja kävi mielessäni, jos sinulla on sama tilanne. :)

 • Tiina

  Hurjasti onnea!! Käsittämätöntä miten iloiseksi sitä voikaan tulla jonkun ihan vieraan ihmisen puolesta :)

  Olen lukenut blogiasi jo yli vuoden verran ja se on ehdottomasti yksi suosikeistani! En ole vain aikaisemmin rohkaistunut kommentoimaan mitään mutta nyt oli pakko kun oli näin ihania uutisia :) Oikein ihanaa odotusaikaa!

 • Kirsi

  Oi kuinka ihana uutinen…jo ensimmäistä kuvaa katsoessani arvasin mistä on kyse! Olen pitkään lukenut blogiasi (myös ensimmäistä blogiasi) ja olen vilpittömän onnellinen teidän odotuksestanne :) Hehkut jo nyt niin kauniisti, innolla jään seuraamaan masun kasvamista! Vauvamasut vaan on niin kauniita :) Se mitä olen persoonastasi saanut irti blogin kautta, niin voin kuvitella että sinusta tulee mahtava äiti ja että äitiys tulee sinulta luonnostaan.

  T. ikäisesi kätilö-lukija

 • handy

  Hurjasti onnea!

 • TiiaA

  Ooh tuhannesti onnea! Olen niin onnellinen puolestasi :)

 • Anne

  Onnea ihan hirmuisesti! Voi, miten ihana äiti sinusta tuleekaan! <3

 • Anne

  Onnea ihan mielettömästi! <3 Voi miten ihana äiti sinusta tuleekaan!

 • H/

  Suuresti onnea koko perheelle – hassua miten voikaan ilahtua näin paljon jonkun täysin “tuntemattoman” ihmisen ilouutisista :)

  Onnea!

 • Tiina

  Onnea ihan tuhannesti! Olen vasta ihan hiljattain aloittanut blogisi lukemisen. Tykkään ja lisäksi olet todella kaunis :)

 • Voi että ihanaa, hurjan paljon onnea teille! <3 Selasin Facebookkia ja siellä näkyy mulla sun päivitykset, oli pakko tulla kommentoimaan täältä lomalta Maspalomasista kun huomasin jutun. Olet yksi lempparibbloggaajiani ja olen niin iloinen puolestanne!

  Kaikkea hyvää odotusaikaan! Niin ja mua olit ainakin onnistunut huijaamaan asukuvissa tähän asti, ei tullut mieleenkään epäillä mitään :)

 • Suunnattomasti onnea! <3

 • Onnea ihan mielettömästi! :) Upeaa kuulla ja ihanaa että jaoit asian meidän lukijoidenkin kanssa. Pakko myös sanoa, että suorastaan hehkut kuvissa, raskaus sopii sulle mahtavasti! Ihanaa odotusta <3

 • Jenny

  Ihana yllätys! Onnea onnea onnea <3

  Mielenkiinnolla seuraan ja odotan että tulisi edes silloin tällöin vauva postauksia :)

  – Jenny rv 31

 • Pippuri

  Valtavat onnittelut! Aivan ihanaa, nauti joka hetkestä (niin varmasti teetkin). En voi edes väittää tuntevani sinua, mutta olen silti sinun ja puolisosi puolesta valtavan onnellinen! <3

 • sissi

  siis aivan ihanaa!! aivan tuli tippa linssiin :) niin ihana asia uusi elämä on <3 onneaonneaonnea :)

 • Lausku

  voi ei, ihan kostui silmät näitä kuvia katsoessa !! ihan SUPER paljon onnea <3 ei ole mitään kauniimpaa kuin odottava äiti ja onnelliset vanhemmat kera ihanan pikkunyytin :) olet varmasti mahtava äiti! onnea <3

 • Eva

  Olen seuraillut blogiasi nyt muutaman kuukauden (ja lueskellut noita vanhempia postauksia melko pitkälle), mutta ei ole tullut vielä aiemmin kommentoitua. Halusin kuitenkin toivottaa paljon onnea tulevasta pikkuisesta ja toivon, että loppuraskaus sujuisi oikein ihanasti! Vaikutat juuri sellaiselta ihmiseltä, että sinusta tulee varmasti todella hyvä äiti! :)

 • Paljon onnea! Oon seuraillu sun blogia jonkin aikaa ja tykästynyt tosi kovin, ja nyt varmaan tulee vielä surattua entistäkin aktiivisemmin ! Ja kyllä ne vaatteet taas kohta mahtuu. Raskaus aika menee niin nopeesti ohi ettei uskoiskaa munkin pieni prinssi täyttää ens kuussa vuoden ja tuntuu siltä et vastahan mä synnytin. :D Vielä kerran onnea!

 • Riinuska

  Paljon Onnea odotukseen! Täällä päässä kovasti mietin milloin olisi vauvalle hyvä aika. Mukavaa, jos pääsee näin blogin välityksellä tutustumaan vauva-arkeen. :) Minulla ei ole siitä lähipiirissäni juuri kokemusta.

 • Sanna

  En tiedä tuliko kommenttini perille, mutta voi miten ihanan iloinen uutinen tämä oli, ihan tuli kyyneleet silmiin! Säteilet odottavan äidin kauneutta ja kasvoistasi oikein huokuu onnellisuus! Oikein paljon onnea teille ja turvallista ja ihanaa odotusaikaa!<3

 • Ihana uutinen! Onnea!

 • muru

  Hieman myohassa! Mutta onnea suuresti!!! <3 <3 Niin upeaa!!

 • Lotta

  Oi voii ihana uutinen! Olen niin iloinen puolestasi! Oikein paljon paljon onnea ja ihanaa odotusta teille! :)

 • anna

  oiii! :D paljon onnitteluhaleja! toivotan sinulle ja koko teidän perheelle kaikkea hyvää, enkuleita ja muita pikku öttiäisiä.

 • Ansku in Ireland

  “Motherhood is near to divinity. It is the highest, holiest service to be assumed by mankind.”
  -Howard W. Hunter-
  O-N-N-E-A! <3

  Ansku in Ireland

 • Suvi

  Eikä, ihanaa!!! Paljon onnea, olet kyllä universumin upein äiti :)

 • pupu

  Olen seurannut blogiasi jo ikuisuuden, mutten ole koskaan uskaltautunut kommentoimaan, mutta nyt on pakko! Ihan hirmuisen paljon onnea perheenlisäyksestä! Ja todella paljon onnea loppuraskaudellesi :)
  Meille syntyy (jo toinen) pienokainen heinäkuussa, joten tämä postaus pisti todella hyvin silmään :D

 • -

  Todella suuret ja lämpimät onnittelut koko perheelle!

  Aivan ihanat uutiset! Olet ehdottomasti yksi lempibloggareistani!

  Olenkin selaillut viime aikoina kovasti eri muotiblogeja ja yrittänyt etsiä vinkkejä raskauspukeutumiseen, sillä oma pieni matkustajani kasvaa kohisten. Toivottavasti me kanssaodottajat saamme päivän asujen muodossa vinkkejä tyylikkäästä odotuspukeutumisesta ja voimme poimia vinkit arkeemme.

 • Veronica

  Sydämelliset onnittelut koko perheelle! Tuli ihan mielettömät kylmät väreet ja tippa linssiin lukiessani tätä ihanaa uutista<3

 • Katariina

  Voi miten ihania uutisia, paljon onnea teidän koko perheelle! Tätä kun kirjoitan niin olalla nukkuu pieni 2,5 kuukautinen tyttö. Välillä väsyttää ja on raskasta mutta päivääkään en vaihtaisi pois <3

 • hjlindberg

  Valtavan paljon onnea! Ensin hämmästyin ja onnen kyynel valui poskelleni :)) uudenlaiset haasteet ja ajat ovat tulossa teidän perheeseen,paljon iloa ja onnea teille molemmille! :) Blogin suhteen toivon sinun pysyvän tutulla vanhalla linjalla,minkä varmasti teetkin :) harmittaa kun muutamat muoti/lifestyle blogittaret ovat vauvan saatuaan muuttuneet perhe/vauvablogeiksi :( tietysti tämä ihana asia tuo blogiin uudenlaisia näkökulmia ja olet varmasti upea esikuva/malli itsestäänhuolehtivasta,kauniista ja menestykseekäästä äidistä :)

 • Noora

  Paljon onnea myös täältä! :)

 • kaisa

  ONNEA ONNEA! susta tulee hyvä äippä:)

 • Hurjan paljon onnea teille!! : ) Vauvauutiset ovat niin ihania!

 • Pauliina

  Mielettömästi onnea<3 Katsoin jonkin aikaa sitten erästä postaustasi, ja olin jo aikeissa kysyä oletko raskaana :) Näytit niin säteilevän hehkuvalta ja naiselliselta!

 • suvi

  Vou! En ollut yhtään tajunnut kuvistasi! Paljon onnea teille molemmille :>

 • Oih onnea tuhannesti!! :)

 • jjonna

  Aivan ihana uutinen! Liikutuin niin että ihan silmät kostuivat vaikken sinua tunnekkaan. Olet kaunis tuleva äiti (: Onnea teille! (:

 • Lora

  Mikä ihana uutinen, oikein lämpimät onnittelut sinulle ja miehellesi. Itsekin olen kuullut muutamia vauvauutisia tällä viikolla, nostavat hymyn huulille joka kerta :)

  Oletkin hehkunut mielestäni kuvissani jo jonkin aikaa vaikka hurmaavan kaunis oletkin niin jotain erityistä hehkua on kuvissa ollutkin, nytpä tiedän syyn :)

 • Ida

  Oi ihanaa ja paljon onnea! <3 Olen monen monta vuotta lukenut blogiasi, avointa ja suljettua. Tuli tosi iloin ja onnellinen olo kuin lun tämän blogi tekstin. Tosi ihanaa!

 • Voi upeaa, ihanaa mahtavaa! Onnea paljon!! :o)

 • Aivan älyttömästi onnea teille <3

 • Jennifer

  Voi että, paljon paljon onnea! :) Ihanaa!

 • miss j

  OI ONNEA IHAN HIRMUISESTI !! Voiku ihanaa ! Ai että minkä hymyn saitkaan huulilleni, onnea sinne vielä kerran :-) <3 !

 • Oi että miten ihana uutinen :)!! <3 Onnea kovasti teille. <3 Oioi, nyt odottelen innolla kyllä seuraavia postauksia!

 • roosa

  Voi että, aivan ihania uutisia! Hurjan paljon onnea :))
  Olen lukenut blogiasi jo kauan, mutten ole aiemmin uskaltautunut kommentoimaan. Sinulla on upea tyyli ja vaikutat todella ihanalta ja herttaiselta ihmiseltä!
  Jännä miten voikin olla näin iloinen jonkun vieraan ihmisen puolesta, paljon onnea vielä kerran!! Sinusta tulee varmasti aivan loistava äiti :)) Tsemppiä loppuraskauteen!

 • Maria

  Nääääin paljon onnea teille, oot niin ihana ihminen ja blogisi yksi parhaista, kaikkea hyvää! Susta tulee kyllä niin kaunis äiti :) Voi että kun sai niin ison hymyn huulilleni tämä uutinen!! :) <3

 • Voi miten ihana uutinen! Paljon onnea teille! ♥

 • Fiipi

  Onnea! Ihana juttu :) Vaikka blogiasi en ole vasta kun nyt Olivian tulon jälkeen lukenut säännöllisesti (ennen vain vähän), niin oon iloinen puolestasi! Ei kuvistasi ole kyllä mahaasi ennen huomannutkaan.

 • Madde

  Vooi, oikein paljon onnea!! :) susta tulee todella kaunis äiti :))

 • S

  oiken lämpimät onnittelut! <3

 • Siw

  Suurimmat onnittelut!! Sinusta tulee varmasti upea ja esimerkillinen äiti! Ihan sain tipan linssiin täällä, oon tällanen superherkkis :D Mitäköhän teidän hauvelit sanoo vauvasta.

 • Onnea!

  Onnea niin kamalan paljon sulle Mrs. V ja myös sun miehelle!!!! <3

  Ota kaikki ilo irti ajasta jollon voit syödä herkkuja vedoten raskauden aiheuttamiin mielitekoihin tai ajasta upean vatsan kanssa bikineissä rannalla ilman huolta naisten vaivoista!!!;)

  Onnea tuhannesti!!!!!! <3

 • Nadia

  Pakko itsekin vielä toivottaa valtavasti onnea teidän perheelle! Olen lukenut blogiasi melkein pari vuotta ja huomaa, että susta on kasvanut nainen ja olet selvästi valmis äidiksi. Vaikket elämääsi paljoa blogissa avaakaan, on tullut selväksi, että teillä on upea parisuhde täynnä rakkautta ja lapsi varmasti kruunaa sen :) Paljon onnea ja ihanaa odotusta! Ja terkkuja hauvoille :D <3

 • Mary

  Sylin täydeltä onnea! Olet kaikkien aikojen suosikki bloggaajani ja vaikka en sinua henkilökohtaisesti tunnekaan, niin aamukahvia juodessa tänään tuli ihan tippa linssiin postaustasi lukiessa :) Sinusta suorastaan huokuu onnellisuus ja vaikutat todella lämpimältä ja sydämellisetä ihmiseltä :)

 • Lise

  Paljon paljon onnea koko perheelle!! Täällä ruudun takana tämä tyttö ihan liikuttui :)

 • APUA, IHANAA!! <3 onnea ihan mielettömästi teille molemmille, aivan upee uutinen! Ootte varmasti onnellisia ♥

 • Kaisa

  Paljon onnea <3 Jos mahdollista niin näytät vieläkin kauniimmalta kuin ennen, hehkut :)

 • Oooi, oikein paljon onnea ihanasta asiasta!=) Minusta olis mielenkiintoista myö lukea tulevaan vauvaan liittyviä juttuja. =)

 • Tea

  Suurimmat onnentoivotukset teille molemmille! Mielettömän hieno uutinen!!! Hehkut todella onnellisuutta! Toivottavasti voit hyvin ja kaikki menee niin hyvin kuin suinkin voi. Upeaa! Onnea!!!

 • lellu

  Voi miten ihana uutinen, todella paljon onnea ja ihanaa odotusta:) !

 • Els

  Paljon paljon onnea! :) Ystäväni saa myös kesäkuussa kolmannen lapsensa ja minulla on ilmeisesti tässä vuosien aikana “lapsettomana” naisena kehitynnyt jokin ihme kolmas aisti huomata näitä juttuja :), mutta en tietenkään viitsi asiasta kysyä tai höpistä ennenkuin uutinen on ihan varma… Oikein kauniisti kasvosi hehkuvat ! Tuota hehkua ei saa seerumeista, Wau! :)) ja isot kiitokset kivasta blogista!

 • -

  ihanaa onneksi olkoon!

 • yaded

  Hurjasti onnea teille <3

 • JenniK

  Ihanaa!!! <3 Onnea koko perheelle! Sait hymyn mun kasvoille! :)

 • Saara

  Aivan ihana uutinen!=) Oikein paljon Onnea!!=)

 • Katriina

  Voi oikein paljon onnea, Mrs. V! Onpa mahtava uutinen! Lapsi tuo niin paljon onnea ja iloa perheeseen kaikille osapuolille!

  Terveisin kolmen pojan ylpeä ja onnellinen äiti :-)

 • leppiskerttu

  Hurjan paljon onnea koko perheelle!! <3 Ihana uutinen!! <3 <3

 • Terhi

  Ihana uutinen! Suuret onnittelut <3 Olet niin kaunis ja masu on suloinen. Tulin niin iloiseksi, koska itse olen nyt samassa tilanteessa. Meillä tehtiin positiivinen raskaustesti pari viikkoa sitten ja laskettu aika vauvalle on marraskuussa. Vauvaa on toivottu jo pitkät 3,5 vuotta. Tämä on kaikki niin uutta ja ihmeellistä. Minä lukisin mielelläni raskauteen ja vauvaan liittyviä juttuja :)

 • annika

  Oikein paljon onnea! Olipa kerta kaikkiaan aivan ihana uutinen. Toi ihan hymyn huulille. Kaikkea hyvää sinulle odotukseen!

 • Jii

  Oih, onneksi olkoon!!! <3 Hyvin oot kyllä saanut pidettyä ton salassa, en ois ikinä uskonut. Toivottavasti loppuraskaus menee hyvin. Tsemppiä ja vielä kerran onnittelut!

 • oho, en ollut edes huomannut asukuvista että olet raskaana, mutta nuo viimeset kuvat on ihania!:) olet kaunis odottava äiti. onneaonnea <3

 • X

  Ihana uutinen! :) Ihan valtavasti onnea teidän kasvavalle perheelle<3

 • Jenni

  Aivan ihana uutinen! Oikein paljon onnea! :)

 • Tuhannesti onnea! <3 Siskoltasi tästä jo kuulinkin ja tässä ollaan odoteltu milloin pääsen onnittelemaan :)
  Ihanaa odotusaikaa teille <3

 • Karoliina

  Oi ihanaa vau! Onnea ihan tosi paljon<3<3

 • Sini

  Voi miten ihanaa!! Olenkin vahan tallaista aavistellutkin ;) Aidin vaistoa kai :) Olen aiemmin lukenut suljettua blogiasi ja sinne kommentoinutkin. On todella ihanaa paasta lukemaan nyt vauva- ja odotusjuttujakin, kun itse olen aika samankaltaisessa elamantilanteessa kanssasi. Ulkomailla asustellaan ja toista lasta odotetaan saapuvaksi syksylla. Sinusta tulee varmasti oikea tyylimamma!! Onnea viela loppuodotukseen, ihanaa <3

 • Ihan mielettömän paljon onnea! :) ihania uutisia aurinkoisena sunnuntaina. <3

 • Prunella

  Aivan ihanaa! Ja ihanan paljon lukijat ovat onnitelleet, olet todella pidetty, sen näkee. Vaikka kommentteja tässä kohtaa on jo lähes kaksi ja puoli sataa niin halusin itsekin oman toivotukseni laittaa. Onnea oikein oikein paljon ja toivon sydämestäni että kaikki menee hyvin loppuun asti. Koko perheelle iso hali!

 • niin paljon onnea ihanista uutisista! Hehkut kauneutta ja toivon sydämestäni, että kaikki menee loppuun asti hyvin! Olet kyllä onnesi ansainnut ihan täysin <3

 • pelhamwife

  <3 onnea vielä ja voimia loppuraskauteen. Olet kyllä upea:)

 • Haidi

  Oiii onnea! <3 Aivan ihana uutinen, joa totta puhuen olenkin odotellut muutaman vuoden aiempien tekstiesi perusteella kauan sitten! :) Aivan mahtavaa, raskaus sopii sinule todella hyvin ja varmasti taiot upeita asuja raskaudenkin kanssa, ei epäilystäkään! :) Aivan mahtavaa ja ihanaa! Olet ollut aina lempibloggaajani (sieltä asti kun blogisi aloitit olen seuraillut asujasi ja elämäsi pieniä pilkahduksia siinä sivussa) aivan mahtava lukea, että näin ihana uutinen on siunaantunut elämääsi! :) Todella suuret onnittelut koko perheelle<3 ihanaa!

 • Emppu

  Apua en kestä, olen niin onnellinen sun puolesta! Huomaa kyllä, että ihan hehkut, aivan ihanaa! <3

 • neitiP

  Onnea ihan mielettömästi koko perheelle :) taidan kommentoida ekaa kertaa blogiisi, vaikka olen seuraillut lähes alkuajoista asti. Taitaa tämän postauksen aihe kuitenkin ylittää sen kynnyksen, että pakko onnitella. <3 Olet aivan upea nainen ja teistä tulee varmasti erittäin söpö pieni perhe :)

  Onnea vielä kerran ja nauttikaa tästä ajasta! :)

 • Oi ihanaa! Joskus mielessäni on käynyt, että mitäs jos sinä saisit lapsen, kun ikääkin on (vaikkei se kyllä näykkään ulkonössäsi ;) ), mutta en jänyt sitä sen pidempään miettimään. Mutta ihanaa ihanaa ihanaa! Toivottavasti teet jotain pikku postauksia vauvan vaatteista ja muusta! Odotan niitä innolla. Paljon onnea tulevalle äidille <3

 • LAA

  Ihanaa, onnea :)! Olet kaunis todella kaunis ja hehkuva odottaja.

 • miu

  Hirmuisesti onnea, aivan ihanaa!!!! <3

 • Ansku

  Hurjan paljon onnea tulevan perheenlisäyksen johdosta! :) odotan aivan innolla kaikkia mahdollisia vauva/äitiys/raskaus/vauvanvaatepostauksia! (hihii utelias kun olen, myönnän, kattelin tämän postauksen nähtyäni viimeaikaisia asukuvia, jos vaikka olisin huomannut raskauden, mutta ei, mitään en vielä niistä huomannut :D)

 • Nanna

  Voi! Oikein paljon onnea! Ihanaa! :)

 • Noora

  Aivan ihana uutinen! Hehkut onnea joka kuvassasi! Kaikkea hyvää ja paljon tsemppiä loppuraskauteen! Miten oikeasti jonkun tuntemattoman ihmisen onni voi tosiaan saada näin iloiseksi! <3 Sinun blogisi on pitkään ollut oma suosikkini ja tulee myös jatkossa olemaan! Ihanaa kevättä sinne! <3

 • Hanski

  Heiii :) oon lukenu jo pari vuotta tätä blogia, ja tää on niin mun favourite. Ihana oot :) Ku näin tän postauksen niin aloin kiljua ääneen, oon niin onnellinen sun puolesta ja sun lapsen puolesta, se saa ihanan äidin :)

 • Aivan mahtavaa! Paljon onnea ja ihanaa raskautta teidän perheelle<3 Mammamuotia,jes jes;)

 • Anna

  Ihan mielettömästi onnea niin tästä vauvasta kuin muutenkin ihan mahtavasta vuodesta liittyen Olivialle, ostaessa uuden suomen kämpän ja blogin menestyksen kautta ansaituille mahdollisuuksille! Kaiken olet niin ansainnut ja susta tulee aivan uskomaton äiti, se on varma :)!!

 • Lumia

  Ei voi olla totta,tämä on aivan mieletön uutinen!! Paljon ONNEA koko sydämeni pohjasta teille <3

 • music for u

  Keane – Somewhere Only we know

  I was just listening to this song from Keane and I read about your fabulous news so wanted to share the song with you!!! <3 Congratulations for the baby :))) do you already know which sex the baby is? :) Just wondering, you don’t have to answer if you don’t want :) But I wish all the best for you and your family <3

  • Thank you for sharing! :) YEs, we’ve known the sex quite some time already ;) But I am not going to spill the beans on that one just yet ;) Thank you so much for you wishes and have a great day!

 • Pauliina

  Ohoh, enpä olisi uskonut, olet niin pikkuinen! Onnea kauheasti, olen jo jonkin aikaa seurannut blogiasi ja viime aikoina tarkemminkin, tyylisi on klassisen kaunis ja olet upea nainen, raskaus pukee sinua hienosti!
  ps.koirasi ovat aivan ihanan lutuisia :)

 • Laura

  Moikka! Olen jo noin vuoden ajan blogiasi seurannut ja tämä on ensimmäinen kerta kun laitan sinulle viestiä :) (jos nyt muistan oikein:)) Onnea kovasti odotukseen ja täällä ollaan hengessä mukana. :) <3 Olet aivan ihana ihminen, ja tykkään blogistasi paljon. Laitatko välillä mahakuvia? Olisi kiva nähdä. Pusuhali <3

 • Iinis

  Onneaonneaonnea! <33 minkä hymyn sainkaan kun näin ensimmäisen kuvan ja arvasin :))

 • Bambi

  Paljon onnea! Olen itsekkin raskaana ja olen jo kuukauden verran miettinyt että kuvittelenko omiani kun saan kuvistasi sellaisen tunteen että sinäkin olisit.. näköjään jotenkin sen aistii kun on itse samassa tilanteessa :) Ihanaa loppuodotusta teille.

 • ellen

  Mä just katsoin tuon edellisen postauksen päiväasun kuvia ja mietin mielessäni että milloinkohan teillekin tulee vauva! siis ihan vain ajattelin ja apua :D !!!!! todella paljon onnea sekä tulevalle äidille että isille <3 hehkut kauneutta todellakin (niinkuin Alice kommentoi) ja nyt vielä enemmän! Täytyy sanoa, että on todellinen ilo, että maailmassa on näin ihananoloisia ja positiivisia ihmisiä kuin sinä olet :) Lämpimiä onnitteluita myös tuleville sedille, enoille ja tädeille ja isovanhemmille! Kaunis vauvamasu :)) Onnea <3

 • Oon jo jonkin aikaa seuraillut blogias, ja täytyy sanoa että sulla on kyllä loistava tyyli! :) Ja kuinka ihanaa, että oot raskaana! Onneksi olkoon toodella paljon! :)

 • Emma

  Voi että, Onnea niiiiiiin paljon! Tulinpas hyvälle mielelle! :) Jännää että periaatteessa täysin tuntemattoman ihmisen vauvauutiset tekee näin onnelliseksi! ONNEAA ♥ ihan mahtava juttu:)

 • maii

  Aww..Olen pitkään meinannut kysyä sinulta asiasta. Mutten ole kehdannut..Todella paljon sinulle ja miehellesi..

 • :)

  luen vaan uudestaa ja uudestaa tätä postausta, on niin ihana!<3 onnea hirrrmuisesti :)

 • Kauneinta mitä oon pitkään aikaan lukenut. Siusta tulee ihana äiti!

 • mona

  aivan ihana uuitinen! onnea todella paljon! ihana seurata raskauttasi päivän asu-kuvissa ja muutenkin! sinä todella hehkut kauneutta tämänkin postauksen kuvissa!

 • mari

  Paljon onnea!!=)

 • Aino

  Vooooiii olen niin onnellinen teidän puolestanne! :) Olen seurannut blogiasi jo melkein alusta lähtien ja on ihanaa kuulla että olet tulossa äidiksi.. hihi paljon onnnea! <3

 • lyyria

  Onnea, onnea ihan hirveästi! :) itsekin vain vähän aikaa sitten tietää itse tulevani kummitädiksi veljen lapselle ja olin kyllä niin onnellinen vaikka se ei varmaan mitään tuohon onneen verrattuna ole :))

 • Lilli

  onneksi olkoon! ihan mahtavaa. ois kyllä tosi nähä lastenhuonejuttuja ja vaatteita :)

 • cloé

  Onnea ihan kamalasti teille! <3 Ihania uutisia!!

 • Hannah

  Mahtavaaaaaa!!!!!! Ihana uutinen, oon aivan fiiliksissä :) Ihania kuvia masusta, toivottavasti odotus sujuu hyvin! Paljon paljon onnea teille!

 • efface

  Todella paljon onnea! :) Sinusta tulee varmasti hyvä äiti!

 • Ihania uutisia!!!! Iso ja lämmin onnittelurutistus sinulle suloinen Mrs. V, sinusta tulee kyllä niin hyvä äiti!! <3

  Onnittelut tosiaan koko perheelle! <3

 • keete

  oi ihanaa!! onneaa!<3 susta tulee kyllä loisava äiti! ja ainaki muodikas sellanen!! ; ) xoxo

 • Tuija

  Aivan hurjasti onnea! En ole ennen blogiisi kommentoinut, vaikka olen sitä pidempään jo seurannut :)

 • M

  Aikaisempi kommenttini ei tainnut löytää perille :/ Taidan kirjoittaa siis uusiksi.

  Voi, itkin tätä lukiessani<3 Hurjan paljon onnea teille<3 olet kyllä onnesi ansainnut! Ihanaa! :)

 • Laura

  Onnea sinulle ja miehellesi! Sinusta tulee takuulla äärettömän hellä ja rakastava äiti.

 • Siis niin ihanan romanttisen iloisia uutisia! Onnea tuhannesti ja miljoona halia päälle :)

 • A

  Oikein paljon onnea!! :)

 • Félicitations!!! I wish you all the best sweetheart!!

 • P

  Aivan ihanaa!! Nousi ihan kylmät väreet :-) Paljon onnea teille! Ja ihanaa odotusta <3

 • mimu

  oi onnea tuhannesti<3 olet varmasti niin hellä ja rakastava äiti! parempaa en lapsena osaisi toivoa<3 tuli pieni itku kun luin tämän onnen uutisen. et tajuakkaan kuinka onnellinen olen puolestasi :)<3

 • Anna

  Nyt tulee kaks pitkää kommenttia multa :D Mutta pitihän mun sanoa sekin että oot ihan mielettömän kaunis tämän postauksen kuvissa! Kuinka kaunis voikaan odottava äiti olla! Ja sinä ihanainen, joka olet muutenkin niin fresh ja kaunis aina :) ei voi muuta sanoa kuin WAU <3

 • Empska

  ONNEA ONNEA ONNEA!!! <3 <3

  Ihania uutisia, jään innolla odottamaan pieniä kurkistuksia odotus aikaasi! :) <3

  Sanoin siskolleni, joka myös lukee blogiasi, että ihan kuin mrs.V olisi raskaana. Hehku on mielestäni näkynyt kasvoillasi jo jonkin aikaa! :) Ja myös söpö masu <3

  Hurjasti onnea, olen niin iloinen puolestanne! <3 :)

 • maaku

  todella todella todella paljon onnea! :) <3

 • Anna

  Voi kuinka ihana kuulla! Hurjan paljon onnea tuleville vanhemmille! <3 saa nähdä kuinka ihania asuyhdistelmiä keksit raskausaikana :)

 • Jaana

  Paljon onnea Teille!

 • uiuiui!!! Onnea !!!!

 • ONNEA GRATTIS CONGRATULATIONS ja ihanaa odotuksen aikaa teille :) <3

 • M

  Oi aivan ihanaa! Tuhannesti onnea! :) oikein hehkut noissa kuvissa onnea <3

 • ann

  Ihana uutinen! Onnea! :)

 • Sandra

  Oi miten ihanaa! Onnea oikein oikein paljon!!!:)

 • Ssanna

  Onneksi olkoon ! :)

 • iidamaija

  Oi, onnea ihan hirveän paljon! ♥

 • ceecee

  Ihanaa!!! Onnea tosi paljon <3!!!!

 • Fina du! <3

 • Nora

  Oikein paljon onnea! Ja ihanaa odotusta!
  Jotain tämän tyylistä mielessäni jo tuumailinkin, kun alkoi vauva juttuja tulemaan noihin kollaaseihin… =)

 • Anni M.

  Paljon onnea!!! Ihanaa :)

 • roosa

  Siiis aivan mahtavaa! Olen todella iloinen puolestasi.Vaikka tavallaan oletkin ventovieras niin tuntuu kuin joku läheinen olisi raskaana. Kylläpä oli ihana uutinen<3 ja oikein kesävauva

 • little L

  Oikein paljon Onnea! Toivottavasti on ollut ihana raskaus tähän asti! Ja toivottavasti saamme nähdä kesällä kuvia uudesta tulokkaasta.

  T: perästä tullaan ;)

 • Aivan ihana uutinen! :) Onnea todella paljon! :)

 • K

  Voi ihanaa! Onnea aivan todella paljon!! <3

 • Satu

  Aivan ihania uutisia! Oikein paljon onnea ja nauti tästä ihanasta ajasta <3

 • Jenni

  Oikein paljon onnea!<3 Aivan hymyssä suin luin tätä postausta :)

 • Jenna

  Paljon onnea teille! <3 Olen ihan sanaton! Ihan mahtava uutinen!! :)

 • Riikka

  Voi miten onnellinen sitä voikaan olla toisen puolesta! :’) Mä löysin sun blogin uudestaan pitkän tauon jälkeen tässä muutamia viikkoja sitten, ja olen siitä lähtien ollut ihan koukussa tähän. Olet vaan niin sympaattinen ihminen, vaikka et kauheast itsestäsi kerrokaan niin se paistaa läpi. Tämä on yksi parhaita blogeja, mukavaa lukea mukavan ihmisen tekstejä :)
  Onnea hurjasti, sä todella ansaitset kaiken sen! :)

 • Wow! Congratulations! =D

 • Jenna

  Mrs.V,ihana uutinen !! Voi että <3 paljon onnea sekä sinulle että miehellesi :) masusi on tosi kaunis ja raskaus pukee sinua äärimmäisen ihanasti.Oletkin näyttänyt jotenkin erityisen sädehtivältä kaikissa kuvissa !
  Toivottavasti kaikki menee hyvin ja teille syntyy terve vauva <3

 • Maija

  Kyllä se vaan niin on, että raskaana nainen on kauneimmillaan . Silmäkulmat kostuivat tästä ilouutisesta. Erittäin paljon onnea ja ihanaa odotusta <3 terv. Vakkarilukija

 • Helmi

  Oijoi, ihana uutinen, onnea tuhannesti!<3 :’) Tallulah-mekko tämän asian minulle jo paljasti, mulla on näissä asioissa kuudes aisti ;) Sinusta tulee aivan ihana äiti! :)

 • Strictly Style

  Apua miten paljon niiiiiiiin ihania kommentteja teiltä on tänne sadellut! Niitä tulee vielä sellaista vauhtia että haluaisin vastata kaikille mutta en tiedä pystynkö!! Kiitos ihanat naiset kun olette täällä seuranani <3 Mieletöntä kun saan jakaa osan päivästäni teidän kanssanne! :) Suuri kiitos. Olette mielettömiä – niin sydäntä lämmittävää lukea näitä kommenttejanne <3
  VALTAVA HALI KAIKILLE!!!

 • Ihanaa, onnea! :)

 • E

  Paljon paljon onnea! Ensimmäistä kertaa uskaltaudun kommentoimaan, mutta nyt en malttanut olla kommentoimatta. :) Melkein jo kommentoin aikaisemmin ruskean mekon esittelypostaukseen ja meinasin kysyä oletko raskaana. :D Onnea vielä kerran!

 • laura

  Vau, ihan mielettömästi onnea koko perheelle!<3 olen todella iloinen puolestanne :)

 • aila

  onnea sinulle ja miehellesi, ilmankos olet kuvissa niin hehkunut viime aikoina :)) raskaus saa naisen loistamaan ihanaa sisäistä rauhaa, se todella näkyy. ja blogisi on todella lämminhenkinen ja kiva :)

 • mijo

  Oi, ihana uutinen! Paljon onnea <3

 • No mutta voi hyvänen aika, Onnea! Eipä olisi kyllä millään osannut arvata sinun aiemmista asukuvista että pientä vauvakumpua piilottelet. Olipas yllätys :) Nyt löysinkin vasta ensimmäistä kertaa tieni tänne Olivian puolelle sillä olin juuri reissussa tämän muutoksen aikana. Onnea myös tästä uudesta muutoksesta blogin osalta. Uskon että sovit hyvin kirjoittamaan blogia Oliviaan. Onnea vielä kerran!

 • Onnea vielä tätäkin kautta ihana, aivan mahtavaa! :) Enkä tosiaan taida olla ainut, joka on pistänyt merkille, kuinka oikein hehkut viime aikojen asukuvissa. :) Onnea onnea ja valtava halirutistus!

 • R

  Sydämelliset onnittelut! Aivan superihana uutinen. Vaikutat niin vilpittömän upealta ihmiseltä, että tulin todella iloiseksi puolestasi/puolestanne. Susta tulee varmasti ihan uskomattoman hyvä äiti. <3

 • Onnea vielä kerran murunen!<3 Nää on niitä asioita, joita lukiessa ei voi kerta kaikkiaan olla itkemättä. Niin se vain elämä jatkuu, nauttikaa!<3

 • Sasha

  Sylikaupalla onnea!!!

  Minäkään en olisi ikinä arvannut edellisistä asupostauksista, huhhuh! :)
  Ja hassua, miten myös minä ilahduin puolestanne näin paljon, vaikka emme edes tunne toisiamme.

  Enkeleitä kanssanne kulkemaan <3

 • Jemi

  Hurjasti onnea tältäkin lukijalta!

 • Oi miten ihanaa! Oikein lämpimät onnittelut koko perheelle! Aivan uskomattoman ihanaa päästä lukemaan myös sinun kauniista blogistasi vauvantuoksuisia juttuja <3 Näytät kauniilta masusi kanssa :)
  terkuin yhden prinsessan äiti

 • Heli

  Onneksi olkoon tulevasta perheenlisäyksestä :) aika näppärästi oot kyllä pukeutumisella ‘piilottanut’ uutisen, edellisestä asusta ei yhtään huomannut vauvamasua. Mutta aivan mahtavaa kuulla noin ihania uutisia, vaikka täysin ventovieraita ollaankin!

 • Kesätyttö

  Kyynel tuli! Miten ihana uutinen <3. Onnea koko perheelle ja ihanaa odotusta <3!

 • Emmi

  Onnea hirmuisesti! Voipa sitä tulla iloiseksi toisen puolesta, vaikkei edes tunneta! Ihanaa odotusaikaa <3

 • emmery

  HURJASTI onnea!! tämäpä ihana uutinen, muutenkin ollut niin ihana päivä kun kotimaassani on huikea auringonpaiste ja vuoden lämpimin päivä tähän mennessä (ihant 18 astetta <3), niin tämä postaus vain suurensi hymyäni! Hassua miten voi olla niin onnellinen toisen periaatteessa täysin tuntemattoman ihmisen puolesta :) miljoonasti onnea pienen johdosta!

 • -

  Ihanaa! Kyneleet nousivat silmiini. Lämpimästi onnea! <3

 • LaLau

  Ihan älyttömän paljon onnea! <3 Olemme mieheni kanssa miettineet pikkuhiljaa samanlaisia asioita, joten tämä tuntuu nyt jotenkin extra spesiaalilta. :D

 • hoo

  onnea tosi paljon <3! suu loksahti ihan auki :DD

 • Sari

  Ihana, ihanaa! Onnea teille molemmille!

 • Milla

  Oi, onnea! :)

 • Kira

  Voi apua miten ihana uutinen, onnea aivan mielettömästi<3! Huh oikein miten tuli itsellekin tästä niin iloinen mieli, yllätyinkin sillä en ollut huomannut vatsaasi lainkaan aiemmissa kuvissa mutta siellähän se söpö vauvamasu nyt näkyy:) Voi että, olen niin onnellinen puolestasi, sinusta tulee mahtava äiti! Ihanaa odotusaikaa sinulle ja miehellesi myös, onnea vielä kerran maailman kauneimmasta asiasta!<3

 • Lilli

  Paljon onnea!! Toivottavasti kaikki menee hyvin, ja kesällä sitten olette onnellinen perhe <3

 • Voi mikä ihana ihana uutinen! Mulle meinasi vähän tulla itku!:’) Moikkasin sinua viimeksi ollessasi Suomessa kun ostit pehmoisia Pentikin pupuja, enpä arvannut yhtään että ne saattoivat olla omalle vaaville!:) Onnea odotukseen, nauti elämässäsi tapahtuvista hienoista asioista täysillä!<3

 • Tytto

  Oiii, ihana uutinen! <3 Oon todella onnellinen puolestanne! Elämä on ihmeellistä ja kaunista :) Söpö masunen. Kiljahdin jopa innosta uutisen luettuani… :D

 • Materialgal

  Onneksi olkoon! Hieno uutinen :D

  http://manifest2materialism.blogspot.com

 • sentsu

  Awww… Onneks olkoon! Voin vaan kuvitella kuinka suloinen tuosta teijän pikkuisesta tulee :)

 • Lotta

  Oikein paljon onnea perheenlisäyksestä!
  Tosiaan hyvin olet peittänyt masun, eipä sitä noista viimeaikaisista asukuvista huomaa! (:

 • Voi onneksi olkoon! Hyvin olet onnistunut asukuvissa piilottamaan masun ;) Onpas sulla kaikenlaisen uuden aika meneillään, mutta niin ne taitaa elämässä asiat usein tulla (onnen) ryppäinä. Oikein mielellään luen odotusajan muotijuttuja ja vauvajuttuja myös, sen verran kuin haluat niitä tänne tuoda. Bring it on siis vaan ja kaikkea hyvää koko pesueelle odotusajaksi :)! Joku tuossa jo ketjussa kommentoikin miten hassua on kun voi ventovieraan ihmisen puolesta olla onnellinen, mutta sen verran kauan olen minäkin tätä blogia nyt lukenut että hassusti läikähti lämmin tunne sisällä kun luin uutisiasi :)

 • rekkis

  Ihan meinaa onnenkyyneleet tulla, itselläni on 10kk ikäinen tyttö myös, ja muistan noi tuntemukset niin hyvin! Toivottavasti sulla on mennyt raskausaika hyvin tähän asti! Onnea paljon teille molemmille!

 • ssophie

  paljon onnea,ihana uutinen ! :)

 • linda

  ONNEA ihan mielettömästi!! ihana uutinen! :)

 • M

  Niin kovin, KOVIN paljon onnea!! Lapsesta tulee varmasti kovin rakastettu ja onnellinen. Ihanaa. Olen kovin onnellinen puolestanne!!

 • Oi, ihania uutisia! Mielettömän paljon onnea teille molemmille, tulevalle isälle ja äidille <3

 • Eepukka

  Onneksi olkoon sinulle ja miehellesi!! Toivottavasti raskaus sujuu hyvin :))

 • Liisa

  Olen lukenut blogiasi todella pitkään, jo toista vuotta, tämä on yks mun ehdoton lemppari. Tosin ensimmäistä kertaa kommentoin blogiasi, ei ole vaan ollut mun tapanani oikeastaan ikinä ottaa osaa näihin kommenttiboksien keskusteluihin. Silloin tällöin on kuitenkin pakko sanoa sananen, varsinkin kun kohdalle sattuu näin onnea huokuva postaus..oi että :) Sydämelliset onnittelut koko perheellenne! Olet hehkuva ja aina niin häikäisevän kaunis :)

 • Nini

  Olin jotain tällaista ounastellutkin ;) Hurjan paljon onnea! Aivan ihana uutinen! :)

 • Ansku

  Oikein paljon onnea!

 • siiri

  Voi ihanaa, onneks olkoon tuleville vanhemmille!

 • RagDoll

  Iiih <3 Mietinkin, että koska sen täällä ilmoitat. Naureskelin asukuvia katsellessa, kuinka hyvin olit saanut suloisen pienen masusi jemmattua. <3 Ihanaa odotusta sinne.

 • Nina

  Onneksi olkoon!

 • kira

  Tuhannesti onnea! Tuli ihan tippa linssiin kun näin postauksen ensimmäiset kuvat :)

 • Tiuku

  Voi että.. Siskosi kaverina tämän jo tiesin, mutta nyt saan sitten onnitella. Ihanaa! Paljon onnea <3 Sä kyllä tosiaan hehkuu ihan eri tavalla nykyään ;)

 • *kiki*

  Minullakin ihan kyyneli vierähti poskelle! Suuren suuret onnittelut äidille ja myös isälle<3 Sinusta tulee ihanainen mitä ihanin ja suloisin äiti<3 onnitteluhali!

 • annaliisa

  Paljonpaljonpaljon onnea !!!

 • -Sanna

  Voi ihanaa!!! Sydämelliset onnittelut ja oikein hyvää odotusta! <3

 • -

  Oi vitsit, hirnuisesti onnea vakkarilukijaltasi, mä en ymmärrä miten häkellyksissä ja ihmeissäni oon vaikka en sua itse tunnekkaan :D Oon niin ilonen sun puolestas :) Onnea hirmuisesti <3

  -A.E.

 • Emppu

  Onnea hirmuisen paljon!
  Just eilen katselin sun päivän asu -kuvia katsellessa mietin, että onkohan näin iloisesti päässyt käymään…:-) Eli tosiaan eihän se kauaa olisi jäänyt huomaamatta meiltä lukijoilta! Onnea kovasti vielä!!!

 • Jaana

  Voi miten ihanaa! Mulla alkoi kyyneleet virrata heti ensimmäisestä kuvasta tässä postauksessa :’) <3 Onnea sylin täydeltä. Sulla taitaa raskaus olla suunnilleen yhtä pitkällä kuin minullakin, masun koosta päätellen (itse olen viikolla 20+ jotain).

  Sanat ei riitä…..:)

 • mamah

  Todella paljon onnea! Tätä uutista olen odotellutkin jo jonkun aikaa :)

 • Onneks olkoon hirveesti!:) En kyllä yhtään oo huomannu mitään päivänasu kuvista aikasemmin! Ois kiva saada jotain vauvanvaate postauksia ym.

 • unn-a

  Aivan ihanaa, paljon paljon onnea! :)

 • Jeanette

  VOI ETTÄ!! IHANAA!!!! Ihan mielettömän paljon onnea!! <3 :)

 • Niin paljon onnea teille tätäkin kautta<3
  Tulen niin onnelliseksi tällaisista uutisista. Nämä ovat niin kauniita asioita <3 Ja niin olet sinäkin hehkusi kanssa :)

 • s

  mä eka mietin, että miten sä tälläsesta aiheesta kirjotat, eikä tullu mieleenkään et teille olis vauva tulossa, en tiiä miks:D nyt ku aattelee ni susta tulee ihan varmasti ihana ja huolehtiva, hyvä äiti! oon tosi ilonen sun puolesta, ONNEA PALJON!<3

 • Maija

  Mä vasta löysin sun blogin ja olisin tullut vaan kommentoimaan, että onpa ihana ja hyväntuulinen blogi ja oletpa kaunis ja tyylikäs nainen, mutta nyt saakin vielä lisäksi onnitella! Mahtavia uutisia! Siis lämpimät onnittelut! Ihan tuli kyynelet silmiin, niin onnellinen olen teidän puolesta vaikka ei tunnetakaan. :)

 • Onnea ihan tuhannesti !!! Oot kyllä taitava peittelemään, en olisi ikinä arvannut :) Voi apua, rupes ihan jännittämään sun puolesta ;) Tsemppiä !

 • Ansku

  Oi miten ihana uutinen! Olen niin onnellinen puolestasi, aamu alkoi onnenkyyneleillä <3

 • Cheyne

  Onnitteluiden lisäksi minun piti vielä sanoa, tietämättä yhtään milloin sinulla on laskettu aika, että jos ennen joulua syntyy niin ainakin pääset jouluna taas herkuttelemaan jokirapusalaatilla!! ;D

  Vauvanne on niin onnekas kun saa sinunlaisesi äidin! <3 Olet niiiiiiin tehty äidiksi!

 • pitahaya

  voi kuinka ihanaa! ONNEA!! Ihan itku tirahti :’)

 • Sasu

  Todella paljon onnea teille molemmille!:) Täytyy sanoa, että tämä sai kyllä hymyn huulille!

 • johanna

  Ihanasti kerrottu uutinen <3 Vaikka eipä tällaista onnellinen odottaja muulla tavoin olisi voinut kertoakaan :)) Onnea onnea <3

 • Maria

  Ihanaa! Kiljahdin oikeen ääneen kun näin nuo ekat kuvat ja tajusin mistä tässä on kyse ;)

 • Voiiiiii, mun on tehny jo kuukauden mieli kommentoida, että PERKELE, miten sä oot saanu sen masun piiloon niin hyvin!??!? Nyt saa jo kysyä… Vielä sadannen kerran, onnittelut onnittelut onnittelut!!!

  (tuleekohan se, joka lopetti sun blogin lukemisen silareiden takia, nyt onnittelemaan vai vieläkö se ajattelee, että sulla on silarit? Anteeks, kuolin naurulle sille kommentille..)

 • Voi Paljon Onnea teille <3 Toivottavasti kaikki menee hyvin! :) Mä jotenki arvasin että tämmöistä on tulossa nimittäin jotenkin hehkut noissa aiemmissa postauksissa ja sen huomaa kasvoista niin nopeesti ;) Onnea vielä kerran!!! <3

 • Anna

  Valtavan paljon onnea! :)

 • Elle-Marie

  ONNEA!!! Mielettönän paljon onnea teille! :)

 • Ida

  Onnea aivan hirveästi! Olipa ihana postaus ja tosi ilonen yllätys, kyllä saa tämä vauva tyylikkään äidin. Vielä kerran todella paljon onnea! :) <3

 • Sari

  Voi miten ihanaa! Paljon onnea! :) Olen jo pidempään lukenut blogiasi ja tämä on ensimmäinen kerta kun “uskaltauduin” kommentoimaan, mutta nyt oli ihan pakko, onnea vielä kerran! :)

 • Kata

  Onnea hyvin paljon perheenlisäyksen johdosta:) Katselinkin jo mungolife for nelly- vaatteita esiteltäessä, etenkin se beige mekko paljasti jo etukäteen tämän ihanan uutisen!:)

 • Onnittelut vielä kerran teidän perheellenne!<3

 • susanna

  voi että, ihanaa! Onnea valtavasti ja tsemppiä odotukseen! :) Arvasin kyllä jo otsikosta että nyt taitaa olla vauva-uutisia.. ;)

 • Siru

  Oiii, todella paljon onnea!!!! <3

 • ida!

  ihania uutisia! ihan mielettömän paljon onnea! :)

 • soofia

  Melkein tuli itku silmään, voi että onnea todella paljon!!!! <3 <3

 • Voi miten ihanan söpö uutinen<3!
  Onnellisia odotuksen hetkiä<3!

 • Noora

  IHANAA!! <3 Paljon onnea tulevasta perheenlisäyksestä! Itselläni on 15kk poika ja on se vaan niin ihmeellinen asia tuo lapsen saaminen, parasta maailmassa <3

 • Heidi

  Ihanaa, todella paljon Onnea! Meillä on mieheni kanssa sama haave eli toiveissa on tulla raskaaksi, se tunne on varmasti ihan mieletön… Olen todella onnellinen puolestasi ja vakkarilukijana ollut jo reilun vuoden, en vain ole saanut aikaiseksi kommentoida. En malta odottaa raskausajan vaatepostauksiasi :)

 • LauRa

  WAU ONNEA! Ihanaa, tuli tippa linssiin! En ole ollenkaaan asukuvistasi tajunnut.. Ihanaa raskausaikaa :) <3

 • Oi, ihanaa! Onnea todella paljon! :)

 • Tiina

  Aivan mahtavaa, onnea! <3 Hirveästi tsemppiä lopulle raskausajalle, toivottavasti kaikki menee niin kuin pitää!

 • maiju

  Hei Mrs V.

  Olen tovin seurannut blogiasi ja se on noussut heti top kolme blogeihini. Rakastan tyyliäsi ja olet todella näyttävä ja upea nainen :)
  On hienoa, että olet päättänyt pitää yksityisyytesi erillään, vaikka joskus olisi mukava päästä pintaa syvemmälle. Kommentoin nyt ekaa kertaa, koska oli aivan pakko:

  Onnea koko perheelle ja tuleva äiti näyttää kovin hehkeältä ja onnelliselta!!

 • Kira

  Miten mahtava uutinen, tuhannesti onnea! Hyvin olet onnistunut peittämään pyöristyvän vatsan, muualta raskautta ei oikein huomaisikaan :) Pakko kyllä sanoa, että viime aikoina olen ajatellut sun näyttävän vielä aiempaa hehkuvammalta ja upeammalta, nyt selvisi syykin!

  Ymmärrän, ettet halua käsitellä asiaa hirveästi blogissasi, mutta yksi postaustoive minulla olisi. Olen käsittänyt, että harrastat säännöllisesti liikuntaa, joten olisi mielenkiintoista jos tekisit postauksen raskausajan liikkumisestasi.

  Toivottavasti olet voinut hyvin ja se jatkuu edelleen, onnea vielä!

 • Katri

  Eikä ONNEA IHAN HIRMUISESTI! Voi kuinka ilonen oonkaan sun puolesta! :) Aivan ihana juttu! Tärisen, kun luin tota postausta ja tärisen edelleen! En tiedä mitä sano mutta oon NIIN onnellinen teidän puolesta :) En olisi voinut kuvitella, että täältä tulee tämmöinen ilouutinen vastaan, kun avaan koneen! Sinusta tulee mahtava äiti <3

  • Strictly Style

   Voi miten suloinen olet! Kiitos paljon kun olet seuranani ja niin liikuttunut puolestamme! :) Niin ihana olet ja kiitos todella kauniista kommentista <3

 • aurelie

  Oi kun ihanaa! paljon onnea!!!
  sinun blogi on kyllä aivan paras,kiitos siitä <3

 • Kiia

  Paljon paljon onnea ihanasta uutisesta!
  Meinasin jo Tallulah mekon- postaukseen laittaa kysymystä mahdollisesta perheen lisäyksestä, kun muuten hoikkaan varteesi oli alkanut hieman masua ilmestyä. Eli löytyihän sille sitten mahtava selitys :)

  • Strictly Style

   Kiitos kovasti tahdikkuudestasi ja siitä, että odotit minun sanovan asiasta omalla ajallani kun aika on oikea <3 Kiitos ihan hirveästi <3

 • Emma

  Voi miten IHANAA! (: sydämmelliset onnittelut <3

 • Jonna

  Wonderful! Kaunista. Onnea!!!

 • Anna

  Oijoi miten ihanaa !! ONNEA aivan hirmuisen paljon teille :) !!

 • Ansku

  Onneksi olkoon! Aivan ihana uutinen, kaikkea hyvää koko perheelle! :)

 • Wau mikä yllätys! Onneksi olkoon. :)

 • Nella

  Onnea hurjasti! Wow, mikä suloinen masu :)

 • Freckles

  No kyllä tätä uutista piti tulla kommentoimaan asti – eli oikein paljon onnea perheellenne! :) Nauttikaa tästä ajasta.

 • Mun pregnancy radar ei siis tälläkään kertaa ollut väärässä. :)

  Koko valtamerellinen onnea teille molemmille maailman ihanimmista uutisista! Vauvanne syntyy varmasti onnellisten tähtien alla. Onnellista ja hyvää odotusta, Mrs V.!

 • Kaisu

  Onneksi olkoon! :) susta tulee mahtava äiti :)

 • elen

  Voi että, tuhannet onnittelut! <3

 • Naranja

  Olipa mukava aloittaa sunnuntaipäivä näin mukavalla uutisella. Olen jo pitkään lueskellut blogiasi, mutta nyt vasta päädyin kommentoimaan ensimmäistä kertaa :)

  Ihanaa odotusaikaa ja suuret onnittelut!

 • Ei voi olla totta!! :’) Oikeesti, mä oon ihan sanaton. Oikein, oikein paljon onnea perheenlisäyksestä teille molemmille, näin se elämä kuljettaa, niin kuin itsekkin sanoit. <3 Voi muru, en osaa sanoa kuinka ihana uutinen tämä oli <3 Ja se on hassua että se koskettaa näinkin paljon minua, vaikka emme ole koskaan nähneetkään.

 • Nelli

  Oi ihanaa, paljon onnea tulevalle äidille!! :)

 • Voi vitsit onneksi olkoon oooooooooikein paljon teille !:)

 • Voi ihanaa!!! Onnea oikein urakalla!!! <3

 • Elisabete

  Onnea todella paljon<3 Arvasin tämän ja kaunokainen hehkuu äitiyyden kauneutta,olen niin onnellinen puolestasi! Kyynelkin valuu tällä hetkellä poskea alas. <3

 • pinjailona

  todella paljon onnea ! <3 ihanaa !

 • Mila-Selena

  Onnea tosi paljon! :) Oon niiin iloinen teidän puolesta! Susta tulee paras äiti :)

 • Maaria

  Oi ihanaa! Paljon onnea ihana mrs. V ja kaikkea hyvää sinulle ja miehellesi! :)

 • Ihania uutisia! Oikein paljon onnea ja ihanaa odotusta :)

 • anniina

  Onnea!susta tulee varmasti maailman ihanin äiti <3

 • Jennie

  Onneksi olkoon niin mielettömän paljon! Sinusta tulee varmasti mitä mahtavin äiti. Kaikkea hyvää :)

  • Strictly Style

   Kiitos todella paljon kauniista kommentistasi <3 Samaa sinne :)

 • Heli

  Paljon Onnitteluja! :)
  Tämä on niin mitä ihanin asia! :)

 • Jaana

  Onneksi olkoon! Ihana uutinen ja odotan mielenkiinnolla uusia postauksia :)

  • Strictly Style

   Kiitos ihana! :D Niin mäkin! :D

 • Epa

  onnea! <3

 • Tiiu

  Hurjasti onnea :)

 • Iida

  Voi miten ihana uutinen näin sunnuntai-aamuun! Olen todella iloinen teidän puolestanne <3 Ihan kummallista miten voinkin olla näin iloinen puolestanne kun en edes teitä tunne :) Sinusta tulee kyllä varmasti mahtava äiti. Mutta aaaa, ihanaa! Vauvauutiset on maailman parhaita uutisia!

  • Strictly Style

   Kiitos ihana ihan hirmuisesti! :) Olen todella otettu tästä “vieraiden” ihmisten hyvyydestä ja onnitteluiden määrästä <3 Niin ihana olet kauniilla kommenteillasi <3 Kiitos, että toit vielä lisää lämpöä tähänkin päivään! <3

 • Maiju

  Ihanaa, hirmuisesti onnea! :)

  t. yks vauvakuumeinen ;)

 • Voi että! Onnea ihan mielettömästi :)
  Hiukan epäröin viimeaikaisten asupostauksien aikana, että näin on käynyt ja odotellut arvasinko oikein :D
  Näytät niin upealta masusi kanssa :)

  • Strictly Style

   Kiitos ihana paljon tahdikkuudestasi asian suhteen! :) Ja hirmuisesti kiitoksia vielä onnentoivotuksista ja kauniista sanoistasi! <3

 • Laura

  Oi että, hurjan paljon onnea! ((:

 • Saara

  PaljOn onnea <3 Ihanaa että jaoit tämän meidän lukijoiden kanssa :) Onnea odotukseen!

  • Strictly Style

   Kiitos kovasti! Ihanaa että olet seuranani! :)

 • mawram

  Oi ihanaa, onnea!

 • Janinah

  Voi paljon paljon onnea! Ihana uutinen :)

 • kate

  Oi ihania uutisia! :) Paljon paljon onnea tulevalle äidille ja isälle! :)

  • Strictly Style

   Kiitos hirmuisesti <3

 • e

  aivan ihanaa, onnea paljon:)

 • Kaisa Mattila

  ihan mielettömästi onnea! Olen lukenut blogiasi jo pitkään, mutta tämä on ensimmäinen kerta kun kommentoin mihinkään. Olen hyvin onnellinen puolestasi:)

  • Strictly Style

   Kiitos paljon onnitteluista ja ensimmäisestä kommentistasi! :) Olen iloinen, että olet seuranani! :)

 • Marjaana

  Onnea, onnea!

  • Strictly Style

   Kiitos kitos! <3

 • -

  Voi että!!!! Erittäin paljon onnea!!!! Itse asiassa, aiemmin päivänasuissa jo pistin merkille, että maha näytti kasvaneen! :))) mutta en sitten viittinyt kirjoittaa mitään. Mutta Onnea vielä oikein paljon!

  Vanessa

  • Strictly Style

   Äsh, tässä vastaus tekniikassa on jotain vikaa sillä kaikkia kommettejani tämä ei päästä läpi :/ Mutta kiitos tahdikkuudestasi! <3 Olen todella kiitollinen <3

 • Cheyne

  Niin paljon onnea! <3 Mutta arvaa mitä. Kyllä minä olin sen vähän huomannutkin. Näitä äitien juttuja. ;) terv, kaksosten äiti vm. 2009 ja kolmannen prinsessan laskettu aika ensi viikolla.

  • Strictly Style

   Voi mikä onnen nainen olet siellä katraasi kanssa!! <3 Joo, tämä mun raskaus on melkoisen pitkällä jo niin loppuu keinot vähäänkään piilotella :D Onnea ja voimia ensiviikkoon konkraille!! <3

 • Sanna

  aww, paljon paljon onnea! <3 :)

  • Strictly Style

   Kiiiitos paljon! <3

 • Trina

  Sait kyyneleet silmiini. Olen todella onnellinen puolestanne!!!!!!!! <3 Täytyy myöntää, että muutama viikko sitten näytit kuvissa jotenkin erilaiselta, poikkeuksellisen kauniilta, mietin olisiko tästä kyse:). Ihanaa, että mietteeni osui oikeaan. Voi, vielä kerran onneksi olkoon teille molemmille!
  <3

  • Strictly Style

   Hei ihana! Kiitos paljon! Joo odotus on melkoisen pitkällä jo, joten hieman haastellista ollut sitä piilottaa :D Kiitos hirmuisesti <3

 • Voi kuinka ihanaa!!! Ihan mahtavasti onnea perheenlisäyksestä :) susta tulee kyllä erittäin kaunis äiti :)

  • Strictly Style

   Kiitos ihana ihan hirmuisesti kauniista sanoistasi <3

 • Rebecca

  Onnea!! :) <3

 • niina

  Päivän piristys aloittaa aamu lukemalla jotain näin ihanaa <3 hurjasti onnea teille!!!!!! Ihana uutinen. Olet niiiiiin kaunis mom to be! Ihanaa,ihanaa-huoh :)

  • Strictly Style

   Kiitos ihana kovasti! Niin ihana olet ja niiiiiiiiiin ystävällinen <3

 • Sheena

  Ihan julmetusti ONNEA!!!

  • Strictly Style

   Kiitos ihana! :)

 • Kyyneleet tipahti ihan silmiin. Onnea niin miljoonasti vielä murunen <3 Tämä oli kyllä niin ihana ja lämmin postaus. Huh, tää herkkis ei taida tointuu tän aamun aikana;D Taidan katsoa noi sun ihanat ja hehkuvat kuvat uudelleen ja uudelleen<3 Haleja muru, olette niin onnenne ansainneet <3

  • Strictly Style

   Muru sä oot niin ihana <3 MOnesko kerta tää on jo kun itket? <3 <3 Haleja sinne muru!!!

 • elina

  PALJON ONNEA!! katsoinkin heti aiempia postauksia,joissa olet kyllä hyvin peittänyt vatsasi :D en olisi arvannut!
  Olen todella iloinen puolestasi (:

  • Strictly Style

   Voi kiitos paljon ihanuus! <3 Raskauteni on melkoisen pitkällä jo ja halusin pitää asiaa mahd. pitkään vaan lähipiirissä vaikka joitakin arvauksia on toki tullut ;) Kiitos paljon kun myötäelät tätä kanssani! <3

 • 3kuisen prinsessan äiti

  Aivan ihana uutinen. Onnea perheellenne oikein paljon. :)

  • Strictly Style

   Kiitos paljon! :) ja ihania hetkiä prinsessasi kanssa! <3

 • Tsili

  Voi miten hymyssä suin voi tähän päivään herätä :) Olet ventovieras ihminen, mutta en voisi olla onnellisempi puolestasi. Ilmankos olet kuvissa niin hehkunut viime aikoina! Onnea odotukseen <3

  • Strictly Style

   Kiitos paljon! :) on se upeaa, miten moni “vieraskin” teistä niin kauniisti on osa tämän vieraan iloista uutista! <3

 • K

  Upea uutinen, paljon onnea! :)

  • Strictly Style

   Kiitos paljon! :)

 • <3 En voisi olla onnellisempi sun puolestasi murunen!!! :)

  • Strictly Style

   Kittos rakas ystävä niin hirmuisesti tuestasi, mitä olet kaiken keskellä koko ajan antanut <3

 • SN

  ONNEKSI OLKOON!

  • Strictly Style

   Kiitos! <3

 • Oikein paljon onnea!:> Olen niin iloinen ja onnellinen, yksi lempi bloggajistani saa vauvan:) Aion seurata todella tiiviisti täällä masun kasvua. Sinulle sopii raskaus niin hyvin, hehkut kauneutta <3

  • Strictly Style

   ÄSH!!!!!
   Olen yrittänyt vastata kaikkiin kommentteihini, mutta moderoinnissa on joku vika ja monet vastaukseni ovat kadonneet kuin tuhka tuuleen!! Yritän siis vielä vastailla – mutta nyt näyttää tekniikkakin sen estävän :/ Joka tapauksessa…. Kiitos teille kaikille, kun teette päivästäni entisestäkin lämpimemmän kauniilla kauniilla kommenteillanne! <3

  • Strictly Style

   Apua miten paljon niiiiiiiin ihania kommentteja teiltä on tänne sadellut! Niitä tulee vielä sellaista vauhtia että haluaisin vastata kaikille mutta en tiedä pystynkö!! Kiitos ihanat naiset kun olette täällä seuranani <3 Mieletöntä kun saan jakaa osan päivästäni teidän kanssanne! Suuri kiitos. Olette mielettömiä – niin sydäntä lämmittävää lukea näitä kommenttejanne <3
   VALTAVA HALI KAIKILLE!!!