CATEGORIES

Ystävien viikko

17.2.2015

Hyvää myöhästynyttä ystävänpäivää kaikille! Virallista päivää juhlittiin lauantaina, mutta saan olla omista ystävistäni niin kiitollinen, että mielellään juhlin sitä vuoden ympäri. Meillä on ollut nyt melkoista härdelliä kotona. Tämä naurettavan sitkeä flunssa ei meinaa hellittää otetta perheestämme ja sen seurauksena nuorimmainen on nyt myös korvatulehduksen uhri. Kaiken väsymyksen kukkuraksi mieheni on toista viikkoa poissa maasta töidensä takia. Unta ei siis juurikaan ole, mutta kiitos perheen ja ystävien, tästäkin koettelemuksesta selvitään. Täällä on ystävät ravanneet lainaamassa käsiään. Esim. viime viikonloppuna esikoiseni kummitäti, rakas ystäväni jonka olen tuntenut syntymäpäivästäni asti, toi minulle ja pojille brunssin kotiin, jotta aamu vähän helpottuisi. Kuinka mahtavaa <3

ystis -7389 ystis -7390

Anna ja Vivvekin kävivät täällä yksi päivä poikia viihdyttämässä. Nyt täksi päiväksi Anna hoiti niin ihanasti, hänen ystävänsä tulee meille kotiin tekemään minulle ripsihuollon, jotta saan hetken hengähtää. Hoidon ajan Anna on meillä ja hoitaa akuutit lapsitarpeet. Miten ihanaa?!

valentines-7385

Tämä viikko on siis varsinainen ystäväviikko meidän taloudessa. En voi kyllin kiittää teitä kaikkia upeita ystäviäni. Olette korvaamattomia. Ja miten te vielä tällaisella vaativemmalla hetkellä ravaatte täällä tuomassa ruokaa, auttavia käsiä ja lämpimiä sylejä on vähintäänkin liikuttavaa. Olette rakkaita!

Univajeen takia täällä ollaan siis melkoisen väsyneitä ja se saattaa näkyä blogissa hitaana päivitystahtina. Yleensä olen lasten päikkäriajat sekä illat viettänyt tiiviisti koneella duunia tehden, mutta nyt olen kaatunut sänkyyn lähestulkoon heti sen jälkeen, kun olen päivän sirkuksen peitellyt untenmaille. Perus pienlapsiarkea siis – flunssakierrettä ja unesta unelmointia.

12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Oi ihania ystäviä kun auttavat! Sinänsä niin sen toivoisi menevänkin, vuoroin vieraissa -mentaliteetilla :) Paranemisia sinne!

 • milja

  Voi ei, tsemppiä kauheesti! Ja onneks sulla on ihana ja auttavainen tukiverkosto! :)

 • Saaramaria

  Voi teitä!
  I feel you totaalisesti.. täällä sama meno. Ensin olen ollut itse vajaan viikon kuumeessa ja kovassa flunssassa, juuri hain pienemmän päiväkodista kuumeessa ja isompi tuli koulusta hampaat kalisten – kuumetta hänelläkin. Talo on kuin pommin jäljiltä, kun kuumeisena en ole kauheasti jaksanut siivota ja mies on tehnyt illalla vain pakolliset hommat. Unta sentään on melko hyvin riittänyt – ainakin toistaiseksi… Nää on näitä viikkoja, joiden jälkeen normaalia tervettä arkea arvostaa taas ihan eri asteikolla :D
  Tsemppiä ja voimia!

  • Mrs.V

   Voi ei :( Musta tuntuu että kaikki pienlapsiperheet on ihan samassa jamassa nyt. Ja tää nyt jylläävä flunssa on jotenkin poikkeuksellisen pitkä, sitkeä ja räkäinen! :/ Voimi hirmuisesti sinne! Kevättä kohti – come on! :)

 • Voi apua, tsemppiä sinne kaiken keskelle! Meilläkin oli influenssa vaivana ja meitä oli sentään kaksi hoitamassa yhtä lasta, en voi edes kuvitella millaista on hoitaa kipeänä yksin kahta :(.

  Onneksi ystävät pelastavat ja auttavat sielläkin päässä näköjään. Toivottavasti saatte nukuttua enemmän. Ja muuten jos teillä ei ole vielä niistämisavuksi sellaista babyvac-nenäimuria, niin suosittelen todella lämpimästi. VAikuttaa vähän hurjalta aluksi ja meilläkin poju vihaa yli kaiken sitä hommaa, mutta imu ei ole oikeasti kovin voimakas ja ottaa tehokkaasti nenän puhtaaksi räästä (jos teillä siis on myös nuhaneniä siellä).

  <3 Hannele
  http://www.rakkaudellahannele.fi

  • Mrs.V

   Kiitos paljon! Tuntuu, että kaikki ovat nyt enemmän tai vähemmän kipeänä ja poikkeuksellisen kettumainen flunssaversio vielä. ja kyllä – kiitos perheen ja ystävien. mul on onneksi myös täällä nyt isäni ja äitipuoleni jotka auttavat ihan huimasti. Meidän Zaza-koira on siellä taas spa-lomalla, koska muuten tää pakka räjähtäisi käsiin iltapissan aikaan keskustassa asuvana :/ Ja kiiiiitos vinkistä! Tätä räkää on niin paljon, että todellakin otan selvää lisää. #sipulinlöyhkässäpitkäänasuneet

  • Mrs.V

   Kiitos paljon! Tuntuu, että kaikki ovat nyt enemmän tai vähemmän kipeänä ja poikkeuksellisen kettumainen flunssaversio vielä. ja kyllä – kiitos perheen ja ystävien. mul on onneksi myös täällä nyt isäni ja äitipuoleni jotka auttavat ihan huimasti. Meidän Zaza-koira on siellä taas spa-lomalla, koska muuten tää pakka räjähtäisi käsiin iltapissan aikaan keskustassa asuvana :/ Ja kiiiiitos vinkistä! Tätä räkää on niin paljon, että todellakin otan selvää lisää. Nim #sipulinlöyhkässäpitkäänasuneet

 • möörve

  Ihanaa että elämässänne on tuollaisia enkeleitä! Jaksamisia flunssan kanssa! Kyllä se siitä, kevääseen päin mennään.. :)

  • Mrs.V

   Kyllä <3 Kiitos perhe ja ystävät! <3 Ja onneksi mennään kevättä kohti! Kyllä tää vielä hellittää :)

 • Sulla on kyllä ihan mahtavia ystäviä kun tulevat paikalle silloin kun avuntarve on se suurin! :) paljon Jaksamisia kiireen keskelle ja toivotaan, että se flunssa kierrekkin jättäisi teidät nyt rauhaan ja saisi sitä untakin sitten tarpeeksi :)

  • Mrs.V

   No kyllä on. Kummitädit on ravannet ja perheeltä saa myös korvaamatonta apua. Ja ai että minkä hemmotteluhetken Anna mulle tänään soi <3 Ja toivottavasti pian sais sitä unta – se helpottaisi enemmän kuin mikään muu. Nim. forever zombie

  • Mrs.V

   No kyllä on. Kummitädit on ravannet ja perheeltä saa myös korvaamatonta apua. Ja ai että minkä hemmotteluhetken Anna mulle tänään soi <3 Ja toivottavasti pian sais sitä unta – se helpottaisi enemmän kuin mikään muu. Nim. forever zombie