CATEGORIES

Sisko nousukiidossa

2.3.2015

Tänään lanseerattiin suuri *Nelly.comin kevätkampanja, jonka kasvoina toimii kuusi suosittua pohjoismaista bloggaajaa: Kolme tyttöä Ruotisista, yksi Norjasta, yksi Tanskasta ja yksi Suomesta. Ruotsia edustavat blogien supertähti Kenza Zouiten, herttainen Lisa Olsson sekä räjähdysmäiseen suosioon noussut Janni Deler. Norjaa edustaa kuvankaunis Anette Haga, Tanskaa pitkän huiskea kaunotar Sandra Willer ja Suomea upea ja lahjakas Kira Kosonen – minun siskoni <3!

Olen todella ylpeä siskostani. Hän aloitti bloggaamisen nollasta vasta puolitoista vuotta sitten, mutta jo ensimmäisestä päivästä lähtien teki kovasti töitä bloginsa eteen. Paljon on hiuksia revitty opiskellessa itsenäisesti valokuvausta, kameratekniikkaa, kuvankäsittelyä, koodauksen perustaitoja ja kaikkea muuta, mitä blogin pitämiseen kuuluu. Se on kuitenkin tuottanut tulosta. Heti bloggaamisen aloitettuaan Suomen Elle-lehti kaappasi hänet siipiensä suojaan. Nyt myös ulkomaalaiset tahot ovat hänet huomanneet. Eikä mikään ihme, kun näitä seuraavia kuvia katsoo…

Tässä teille esimakua mittavasta *Nelly.comin kampanjasta, jota mm. siskoni Kira tähdittää. Ylpeä isosisko ilmoittautuu.

Kira2 Kira KiraAnette Grupp

Kamppista kannattaa seurata myös Instagramin puolella. Niin kyseisten blogityttöjen, kuin Nelly.comin tililtä. Siellä on luvassa mitä makeimpia videoita ja kauneimpia kuvia lahjakkaiden Rami Hannan ja Fabian Westerin ottamina. Wau. Upeita tyttöjä ja hienosti toteutettu kamppis! Ja loppuviikosta julkistetaan toinenkin kansainvälinen kampanja, jossa sisko on myös mukana… Varsinaista nousukiitoa. Hienoa sisko! :) Stay tuned! 

12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Fevejii

  Näyttääpä Kira upealta, varsinkin noissa kahdessa ensimmäisessä kuvassa – awesome!

 • Wow! Really amazing photos! ;)
  Greets from Warsaw

 • Saaramaria

  Upeaa! Kuinka hienoa, että suomalainen bloggaaja on päässyt mukaan ja mitä kuvia Kirasta on tuolla! Syystä saat olla ylpeä ja kuten yllä todettiin, mahtava Suomi maailman kartalle -fiilis näistä tuleekin :)

  Niin hienoa, kun (nuoret) naiset pärjäävät omalla tekemisellään, ihan itse. Väitän, että ylipäätään blogikulttuuri on antanut naisille ja nuorille naisille erityisesti ihan uudella tavalla mahdollisuuksia ja menestyksen avaimia. Se on antanut taatusti uudenlaista itseluottamusta myös monille nuorille lukijoille, jotka voivat ottaa mallia ja esikuvia vahvoista, omina itsenään esillä olevista naisista, jotka menestyvät omalla tekemisellään, ihan itse. Kira ja sinä olette molemmat hyviä todisteita siitä, että kun tekee täysillä, laadukkaasti ja intohimolla, ei voi kuin onnistua.

  <3

 • Upeitakuvia!

 • Tää oli kyllä aivan huikea homma! Yhdyn yllä Hannelen kommenttin, että saa olla ylpeä suomalaisten nuorten naisten menestyksestä myös kansainvälisillä osa-alueilla. Kira sopii ihan täydellisesti tähän kampanjaan upeana ja persoonallisena kaunottarena! Mitä kaikkea sitä vielä tuleekaan eteen – täällä jäädään innolla kannustusjoukkouhin seuraaamaan kaikkea vielä matkalla eteen tulevaa :) Sama päätee Strictly Style blogiin. Mitä kaikkia upeita muotijuttua täällä vielä saadaankaan nähdä! Olispa huippua, jos teette Kiran kanssa yhdessä jossain vaiheessa, jonkun kamppiksen:) Ootte ihan mieletön tiimi jo pelkästään kuvien suhteen.
  Haleja <3

 • Oih, onnea isosiskollekin! Sun blogin kautta olen löytänyt siskosi blogin ja minäkin täällä tunnen ylpeyttä noin upeasta jutusta. Nuo kuvat on niiin kauniita, pastellikarkkia tähän harmauteen. Rakkaudella Hannele yllä kirjoitti kyllä hyvin: Suomi maailmankartalle, just näin =)

 • Ihan mahtava juttu, upeaa nähdä että lahjakas ihminen menestyy. Pakko myöntää että jollain olen itsekin Kiirasta ylpeä, vaikka en häntä edes tunne. Ehkä se on tätä “Suomi maailmankartalle” -meininkiä, mutta aina kun näkee suomisiskojen rulettavan maailmalla, niin kyllähän siinä ihminen herkistyy. :D

  <3 Hannele
  http://www.rakkaudellahannele.fi

  • Mrs.V

   Ihanaa Hannele! <3 Kiitos. Niin mieltä lämmittävä kommentti <3 Ja kyllä – minulla ihan sama juttu. Esim. Minna Parikan kengät Atlantic Pacific-blogissa sai ihanan fiiliksen aikaan <3

 • Juliaaano

  Tuo ensimmäinen kuva on mind-blow-iing! Huh.

  • Mrs.V

   I so totally agree! :D Huh!

 • No huhhei! Sietää olla olla ylpeä :D Ihan mielettömiä kuvia!

  • Mrs.V

   No aijaa! Ihan käsittämättömän upeita!