CATEGORIES

Manhattan beach day

27.3.2015

Eilen käväisin poikien ja siskoni kanssa lähirannalla. Olipa idylliset kalifornialaiset maisemat: hengenpelastajan torni, surffarien täyteiset aallot, rannalla juoksentelevat lapset ja iloinen puheen sorina. Asia, joka on tehnyt minuun jo suuren vaikutuksen on amerikkalaisten ystävällisyys, avuliaisuus ja avoimuus. Liikkuessani siskoni ja lasten kanssa, ei tarvitse kyllä kahtaa sekuntia pidempään odottaa, ennenkuin joku ystävällinen on jo tarjoamassa apuaan kassien kannossa, rattaiden nostossa tai missä ikinä voikaan olla avuksi. Miten ihanan huomioonottavaisia ihmisiä! No wonder life is a beach here...

manhattan beach day-8663 TEXT manhattan beach day-8629 manhattan beach day-8624 manhattan beach day-8660 manhattan beach day-8647 manhattan beach day-8648 manhattan beach day-8678 manhattan beach day-8632 manhattan beach day-8637

12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • sofiansohva

  Aivan ihania fiiliskuvia uudesta kodistanne! Vaikka itse olen ollut lomailemassa vain itärannikolla, jäi tuosta myös sama fiilis siitä ihmisten avuliaisuudesta ja avoimuudesta, en muista missään kohdanneeni samanlaista iloista ilmapiiriä ja se teki minuunkin todella suuren vaikutuksen. Vaikka siis tukiverkostonne on nyt kaukana, kompensoi tätä puutetta varmaankin tämä rento ja iloinen ystävällisyys, ei tarvitse jäädä yksin pärjäämään vieraassa maassa. Innolla kuulen tunnelmia muutostanne, nyt kun olette muuttaneet ensimmäistä kertaa lasten kanssa, kuinka se eroaa lapsettomana koetusta? Käytännön asioita ja selvitettävää lienee enemmän, neuvolat, rokotukset, leikkipuistot jne kun siellä lienevät hyvin erilaiset? Nauttikaa lämmöstä ja vieraanvaraisuudesta meidän kaikkien lukijoidenkin puolesta, täällä sataa vettä ja on pari astetta plussaa :D

 • Upeita kuvia! Täällä loskan keskellä voi vaan haaveilla auringosta ja rannoista <3

 • Ihmisten avulaisuus on jäänyt minullekin mieleen Amerikan ajoiltani :) Suomeen palaaminen oli melkein shokki :D Nykyään sitä on taas juurtunut vähän vanhoihin tapoihin, mutta silti pyrin usein auttamaan muita esimerkiksi yksinkertaisesti pitämällä ovia auki! Siitä tulee hyvä mieli sekä itselle, että muille :)

 • Elli

  Moi! Oon blogisi melko uusi lukija, mutta voin sanoa että tästä on tullut mun yksi suosikkiblogeista, vaikutat niin mukavalta ja ihanalta ihmiseltä! Haluaisin itse lukion jälkeen matkustella paljon ja asuakin ulkomailla jossain vaiheessa, mutta pakko sanoa että ei koskaan ole käynyt mielessä, että täältä Suomesta muuttaisi Los Angelesiin! Huh, oli kyllä hieno uutinen kun luin täältä:) siksi haluaisin kysyä, että koitko muuttamisen sinne hankalaksi? Vaatiiko sinne muuttaminen esimerkiksi tarpeeksi hyvää rahatilannetta, että siellä asuminen on mahdollista? Käsitteekseni vuokrat on siellä melko kovat.. Yms. Olisi mukava, jos ehdit jossain vaiheessa sinne rauhassa asettautumisen jälkeen vastata :) Ihanaa kevään jatkoa!

 • N

  Lämpö välittyy kuvista. Täällä on klo 3:12 ja vettä tulee kaatamalla. Sammuneen takan lämpö ei enää riitä. Painun nukkumaan paksujen peittojen alle. Mielettömän ihanaa, että olette siellä. Enjoy enjoy enjoy :)

 • Oiiih:) Niin ihania kuvia <3 <3 Mä niin odotan, että pääsen joskus kiertämään Jenkkeihin enemmän:) Haleja tsiljoona täältä toiselta suunnalta :)

 • itsekkin olen kuullut paljon hyvää jenkkien ystävällisyydestä siellä asuneilta kavereiltani ja omatkin kokemukset puhuvat ystävällisyyden puolesta :) ihania rantakuvia, kelpaisi tuollaidet kelit täällä takatalven keskellä :D

 • Amerikassa tykkään juuri tuosta ihmisten avuliaisuudesta ja luulin, että se tapa on jokapuolella Amerikkaa, kunnes muutin Uuteen-Englantiin. Täällä lumen keskellä ollaan melkein yhtä juroja kuin suomen mettässä. Naapuriapu sentään täälläkin toimii.
  (Pakko viel kertoa, että näin unen n. pari kuukautta sitten, että olin teillä hoitamassa lapsia ja te ette asuneet siinä unessa Helsingissä, oikeen ihmettelin, että teidän pitäisi asua Helsingissa, mut tää paikka on joku lämminpaikka :D .)

 • Oon kyllä kade!!
  Niin ihania kuvia sieltä päin. Ystäväperheemme asuivat vuoden Kaliforniassa, palasivat vuosi sitten. Heiltä kuulin samaa kommenttia, että ihmiset ovat niin ystävällisiä, avuliaita ja iloisia. Kuulemma paluun jälkeen ensimmäinen keikka tammikuisessa loskakelissä Kampin K-marketiin oli aika jäätävä.;)
  Kaikkea hyvää teille sinne!

 • Mari

  Aivan ihania kuvia! Niin kiva fiilis välittyi näistä ja itsekin Miamissa käyneenä toi biitsimuistoja mieleen!
  Kaikkea hyvää teille sinne ja upeita kokemuksia.
  Eletään täällä hengessä mukana blogin välityksellä.

 • Käly

  Manhattan vai Miami? Pusuja! Ihanaa et on ihanaa!

 • milla

  Moikka. Jäikö teidän koiruli kotiin vuodeksi jonkun toisen hoiviin? :)