CATEGORIES

Kasvojenkohotus

3.5.2015

Perjantai-iltana sain isäni tänne muutamaksi viikoksi, mikä on aivan ihanaa. Esikoiseni on odottanut häntä saapuvaksi, kuin kuuta nousevaa. On ollut liikuttavaa seurata miten innoissaan pikkumieheni kertoo Amerikan seikkailuistaan ja haluaa näyttää uutta ympäristöään isoisälleen. Samaan aikaan, kuin tilauksesta, saapui Suomesta lehtilähetys – kiitos Aller ja Helena! Pääsin eilen ensimmäistä kertaa istahtamaan takapihan aurinkotuolille, taustalla raikuen esikoisen riemunkiljadukset isän ja isoisän yhteisistä pallopeleistä.

lehtilahetys-1400 lehtilahetys-1392 lehtilahetys-1375

Pakko kehaista Elle-lehden uudistunutta ilmettä. Miten raikas, tyylikäs ja selkeä! Jos et vielä ole uusimpaan numeroon tutustunut, suosittelen etsimään sen käsiisi seuraavalla kauppareissulla. Tässä lehti, jota nopeasti selaat kassajonossa, mutta kauniilla ja inspiroivilla kuvillaan vakuuttaa niin nopeasti, että heität sen vielä viimeiseksi hihnalle. Jos pidit Costumesta, tulet rakastamaan tätä. Kurkista sisään niin ymmärrät heti, mitä tarkoitan. Täällä saadaan siis viikko nollattua mitä ihanimmalla tavalla – perhe ympärillä sekä omaa aikaa ihanien suomalaisten lehtien parissa.

Ps. Ja kyllä. Minunkin avaintyyli tänä kesänä tulee ehdottomasti olemaan kullan ja valkoisen täyteinen. Kuten edellisessä postauksessa nähtiin…

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonymous

  Ihana blogi mut ei voi olla ajattelematta miten kiva olisi jos ihanilla ilmaisvaatteilla, -lehdillä ymym. lahjottaisiin niitä joilla todella ei ole niihin elämän sulostuttajiin varaa, sen sijaan että nyt hukuttavat tavaraan jättituloisia…

  • Mrs.V

   Ymmärrän harmitukseksi ja hyvä muistuts (vaikka ei mekään mitään jättituloisia olla). Kyllä vähäosaisempiakin muistetaan, niistä ei varmaan vaan samalla tavalla “pidetä meteliä”. Esim. henk. koht. vein ennen tänne muuttoa monia valtavia vaatesäkkejä HOPE-yhdistykselle. Tässä postauksessa on kyseessä oman työnantajan lähetys koti-Suomesta :) Aller-lehdet ovat työnantajani.

 • Itseasiassa ostin lehden, mutta en ole muistanut lukea sitä vielä :)

  • Mrs.V

   Voih- sulla odottaa herkku kotona! :)

  • Mrs.V

   Kiva, että pidit!