CATEGORIES

It’s a small world after all

8.6.2015

Disney oli vahvasti läsnä omassa lapsuudessani. Esimerkiksi rannalla aaltojen paiskeessa siskojen kanssa matkittiin kilpaa Arielia kivellä (kuinka legendaarinen kohtaus!) ja hoilattiin kovaa ja korkealta “Part of your woooooorld“.  Disney-elokuvien laulut ovat vieläkin niin takaraivoon pinttyneitä, että sanat osaan vaikka unissani. Olimme sen verran onnekkaita, että jo pienenä pääsimme ihastelemaan Disneyn taianomaisia huvipuistoja. Ja yksi laite oli silloin jo ylitse muiden: “It’s a small world after all” -ajelu, missä maailman eri kolkat tulevat tutuiksi laulavien nukkein toimesta. Nostalgian huumassa sain viedä laitteeseen nyt oman perheeni ja voihan ilon kyynel, miten paljon pienet poikani siitä pitivät. Koko perheen suosikki  – edelleen. Some things just never get old.

disney-4008

Laughter is timeless. Imagination has no age. And dreams are forever.
-Walt Disney

disney-3886
disney-3914

I only hope that we never lose sight of one thing… that it was all started by a mouse.
-Walt Disney

disney-3968disney-3916

All our dreams can come true, if we have to courage to pursue them.
-Walt DIsney

disney-3899disney-3906

Many of the things that seem impossible now are the realities of tomorrow.
-Walt Disney

disney-3979
disney-3987

If you can dream it you can do it.
-Walt Disney

disney-3991

Disneyland will never be completed. It will continue to grow as long as there is imagination left in the world.
-Walt Disney

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Melisa

    Upeita nämä Disneylandin kuvat. Se on niin taianomainen paikka ja varmasti jokaisen pienen unelmakohde. Teillä on nyt niin ihanan lyhyt matka sinne, niin voi käydä vaikka useammankin kerran :)

  • Laura

    Ihana että teit tän postauksen! asuin pienenä jenkeissä ja käytiin monesti Disneylandissa ja tää laite on jääny mieleen :) en vaan millään oo muistanu tota nimee ja nyt menin kuunteleen sit youtubesta ton laulun ja tuli niin nostalgiset fiilikset! ihania kuvia :)

  • Nina

    voi että, disneyn elokuvat ja sadut on jotain aivan mahtavaa! Itsekin olen onnekas kun olen nuorempana päässyt käymään Pariisin Disney Worldissä, se oli ihana paikka. Tilasin vähän aikaa sitten itselleni Disneyn klassikkoja dvd:nä ja voi kuinka niistä nauttii paljon vielä näin aikuisiälläkin :)

  • Ihanat quotet ja kauniit kuvat! Söpöt pojat korvineen ovat jotenkin niin innoissaan olevan oloiset, teillä kuulostaa olleen unohtumaton päivä ! :)