CATEGORIES

Pikavinkki muille ulkosuomalaisille

24.8.2010

Ensiksi kiitos kaikille edelliseen kyselyyn vastanneille!:) Tulin pian siihen päätökseen, että tulen tulevaisuudessakin esittelemään päivän asu kuvat kollaaseissa, jotta asun näkee paremmin eri kuvakulmissa ja idea on selkeempi. Tulen myös kollaasin kylkiäiseksi lisäämään 1-2 isoa kuvaa, kuten esimerkiksi trenssipostauksessa. Näin kokonaisuus on selkeämpi, kompaktimpi ja silmää miellyttävämpi sekä siitä yhdestä isosta kuvasta voi nähdä yksityiskohtia lähempää.
Joten kiitos teille kaikille ihanille avusta!

Sitten toiseen asiaan.
Koska tätä blogiani lukee hyvin moni ulkosuomalainen, ajattelin jakaa nopean pienen vinkin kanssanne.
Varmaan monelle on käynyt tutuksi sivusto: suomikauppa.fi, mutta ne jotka eivät tästä palvelusta ole vielä tietoisia, niin voivat ilahtua:)

Itse ainakin ulkomailla asuessani kaipaan kunnon ruisleipaa, dippijauheita, tiettyjä leivontajauhoja, suomalaisia karkkeja, salmiakkia yms…
Suomikaupan kautta voit tilata ne suoraan ulkomaan kotiovellesi, sillä heidän laajasta valikoimastaan toimitetaan tilauksia 180 eri maahan!
Suoisttelen tutustumaan jos ei ole jo entuudestaan tuttu.

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Madison

  Tuttu paikka, tosin vahan riippuu kuinka kauas mitakin lahettaa. Esim. ruisleipa jenkkeihin kesti postimatkalla liian kauan ja leipa oli homeessa kun sen sai. :)

 • *Kiki*

  Laitoin sinulle mailia :) Toivottavasti mailini tuli perille asti:)Onpa loistava tuollainen sivu, josta saa tilattua Suomi-tuotteita omaan kotiin ulkomaille! Jos joskus itse muutan ulkomaille niin pitää ehdottomasti kyllä hyödyntää ko. sivua (:

 • Outi

  Juu kiitos vinkistä vaikka tuttu on jo ennestään. Tosin ihan sama vika kuin edellisellä eli en ole vielä tuolta tilannut mitään.

 • Ella B

  Olen kyllä kirjoittautunut heidän palveluun ja saan jäsenkirjeen joka kk, mutta en ole viela tilannut. Joskus meinasin tilata kun teki jotain aivan kauheasti mieli, mutta vahimmaispostimaksu taisi olla jotain 20e joten tilaus jai tekematta. Oletko itse jo tilannut? Tuliko hyvin ja helposti perille?