CATEGORIES

Sisko Losiin!

21.10.2015

Tähän päivään on laskettu poikien kanssa öitä jo tovi. Viimein luku on nolla ja illansuussa suuntaamme lentokentälle Kira-tätiä vastaan! Sisko on ollut viime päivät New Yorkissa H&M:n vieraana seuraamassa Balmain x H&M -yhteistyömalliston lanseerausta. Mikä täydellinen tilaisuus jatkaa matkaa vielä vähän pidemmälle… Joten töiden päätteeksi hän lentää Los Angelesiin luoksemme kahdeksi viikoksi. Ihanaa! Ikävä on ollut melkoinen.

kira-kurki-10 kira-kurki-3pictures from kirakosonen.com

Sisko on kova snäppäilemään ja minäkin kovasti sen käyttöä harjoittelen, joten live-otteita hänen visiitistään voitte seurata snapchat-tileiltämme: kirakosonen sekä strictlystyle. Jee! Kohta lähdetään!

1 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Ira

    Moikka! Olen lähdössä ensikuussa ensimmäistä kertaa jenkkeihin, ja mietiskelin että minkälaiset tarjonnat vaatekaupoissa on näin “talviaikaan”? Olen lähdössä siis Miamiin jossa vielä on lähes kesä (niinkuin siellä Losissakin), eli pursuaako kaupat kesävaatteista? Entäs hintataso jenkeissä peruskaupoissa esim.Zara tai sitten merkkivaatteiden kuten Calvin Klein tai J.Crew ? Kiitos jo vastauksesta :)