CATEGORIES

Back in Helsinki!

16.12.2015

Täällä ollaan! Koti-Suomessa! Että miten ihanaa on kulkea pitkin tuttuja kotikatuja ja nauttia kirpeästä talvisäästä! Kylmältähän se vielä hipiällä tuntuu, mutta miten mahtavaa, että on kuivaa ja raikasta ulkona!

Meillä vielä perhe taistelee melkoisen jetlagin kanssa. Lapset heräävät keskellä yötä pirteinä kuin peipposet. Toissayönä pojat nousivat tikkana ylös yhdeltä yöllä ja takaisin untenmaille sain heidät vasta neljän jälkeen. Tuleva kamppailu oli onneksi tiedossa ja siihen on osannut asennoitua. Ne ystäväni, jotka ovat paljon Helsinki-Los Angeles väliä samanikäisten lasten kanssa reissanneet varoittelivat, että ainakin viikko pitää varata lasten kanssa aikaeron selättämiseen. Siltä se kovasti näyttää, vaikka väliin onneksi on mahtunut yksi hyväkin yö.

Mutta täällä taas ollaan ja innolla odotetaan perhejoulua rakkaassa kotimaassa. Niin ihana nähdä kaikkia rakkaita. Suurta osaa kun ei ole voinut nähdä reiluun yhdeksään kuukauteen. Voi tätä jälleennäkemisen riemua. On taas hymy herkässä! :)

pastel-blue-coat-grey-shades-punavuori-9703text

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Tervetuloa Suomeen! Jetlagista toipuminen vie aikaa yllättävän pitkään ihan aikuisellakin ja on kyllä niin rasittavaa, kun väsyttää aina väärään aikaan. Tsemppiä sinne. :)

  http://www.beautyboxblog.com/

 • Julli

  Tervetuloa takaisin! :) Olisi nyt ihana kuulla mitä teidän rakas vanhus koira onkaan mieltä kun olette taas koko perhe koossa? Siitä olisi kiva saada postausta :)

 • Veera

  Tervetuloa! Tänään onkin ollut kaunis ilma :) Rauhallista Joulun aikaa!
  – Veera

 • Heidi

  Tervetuloa koti Suomeen! Viimeksi poikamme oli 1v 5kk ja Losista Suomeen tultua 5 yön jälkeen alkoi helpottaa mutta reilun viikon aikerokamppailu kesti. Tsemppiä!

 • Vitsi miten ihanan sävyinen asu! Ihanaa varmasti päästä läheisten luokse Jouluksi. Itselläkin viimevuosi meni Dublinissa itsekseni, joten kiva päästä myt perheen kanssa viettämään joulua :)