CATEGORIES

Hyvää uutta vuotta!

2.1.2016

Hyvää uutta vuotta kaikille!

Täällä ollaan edelleen toipilaina, joten vuoden vaihde ja eilinen on mennyt rauhallisesti kotona. Hiljalleen minä ja esikoiseni alamme tervehtyä, mutta kuopuksella on vielä ollut lämpöä. Kipeänä hän on halunnut olla vain lähellä, joten täällä on kädet olleet mukavasti täynnä syliä. Siellä on viihdytty nyt vuorokauden ympäri. <3 Harmi, että meidän Suomi-pyrähdys oli näin onnettoman täynnä sairastelua. Oltiin niin terveitä koko viime vuosi Amerikassa, että täällä Suomessa meitä oli vastassa vuoden pöpöpläjäys. Paljon enemmän sitä olisi halunnut tehdä ja nähdä täällä asuvia ystäviä, mutta minkäs teet. Onneksi ehdimme vielä.

Ensi viikolla suuntaamme ystäväperheen kanssa vielä kuukaudeksi Losiin hoitamaan viimeisiä asioita ja nauttimaan siellä asuvien ystäviemme seurasta. Ihana tapa aloittaa vuosi 2016, sillä edellinen vuosi oli yksi mahtavimmista koskaan. Se antoi niin paljon enemmän, kuin olisin koskaan voinut unelmoida. Saimme nähdä niin paljon uskomattoman hienoja paikkoja ja kokea niin monia unohtumattomia hetkiä. Pienten ensimmäinen vierailu Disneylandissa oli yksi suosikkejamme. Mikä rikkaus onkaan se, miten vaivattomasti esikoisemme otti haltuun englannin kielen tai kuinka monta mieletöntä uutta ystävää saimme maailman toiselta puolen. Eikä vain minä ja mieheni, vaan myös pienet poikani. Mikä ilo onkaan ollut seurata heidän luovan uusia ystävyyssuhteita ja nähdä niiden kehittyvän.

IMG_2102ATpicture by Marika Valdez

Vuosi 2015 jää varmasti meidän mieliimme yhtenä parhaista ikinä. Se toi elämäämme monia upeita hetkiä sekä rakkaita ihmisiä, joita tulee kuluneesta vuodesta kiittää. Luulen, että säästän ne kirjoitukset kuitenkin tammi/helmikuun vaihteelle, kun palaamme Suomeen (ainakin näillä näkymin). Se on varmasti tunteikas hetki, jota on ihana purkaa sanoiksi tänne teidän kanssanne. Valtava kiitos taas siitä, että olette olleet mukana tekemässä tästä vuodesta niin ikimuistoisen. Ensi vuodelta toivon, että se olisi yhtä onnen täyteinen, kuin edellinen. Sekä toivon suuresti,  että se olisi kaikille rakkailleni ja teille lukijoilleni onnellisin vuosi koskaan. Tervetuloa vuosi 2016! <3

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Emmi

  Itse olen oppinut enkun lapsena ulkomailla asuessa (paljon vanhempana kyllä kun sun lapset) ja monet lapsuuden kaverit ovat myös oppineet kielen lapsena jonka jälkeen olemme kaikki käyneet koulua enkuksi pk-seudulla. Vaikka koko ikänsä Suomessa asuneet ovat ottaneet meitä vanhempana kiinni, väittäisin silti että me lapsena sujuvasti oppineet osaamme enkkua luontevammin ja paremmin. Eli suosittelen lämpimästi laittamaan lapset enkunkieliseen kouluun, se tulee tekemään heidän elämästään ihan erilaista ja parempaa :) Olen itse (ja myös moni lapsuuden kaverini) asunut ympäri maailmaa aikuisena, koska kansainvälisissä piireissä kasvaneena ja enkkua loistavasti osaavana kynnys lähteä on paljon matalampi!

 • Ihanaa uutta vuotta 2016 sinne teille kaikille! <3

  http://www.beautyboxblog.com

  • Mrs.V

   Kiitos kovasti ja sitä samaa sinne! :)

 • Pirjo

  Aijotko ylläpitää esikoisesi englanninkielen taitoja? Esimerkiksi lastenohjelmat englanniksi tai enkkukerho, koulu, yms? Ihan mielenkiinnosta kyselen. :)

  • Mrs.V

   Aivan ehdottomasti kyllä! :) Ainakin enkkukerholla ja myös tulevaisuudessa todennäköisesti koulun kautta.

 • Kurjaa, että teillä on mennyt suomi aika suurimmaksi osaksi kipeenä. Tuntuu, että täällä on koko ajan joku kipeenä ja itsekkin olen ollut flunssassa muutaman viikon.. Ja vitsi mikä aloitus teillä on vuodelle lähteä ystäväperheen kanssa vielä Losiin! :)

  • Mrs.V

   No sanopa muuta! Todella harmillista, mutta minkäs teet. Toivottavasti nyt kohta hellittäisi. Toivottavasti sinä olet jo parantunut flunssasta? :)