CATEGORIES

Vilauta reittä

2.2.2016

Olen viime viikkoina selaillut Pinterestistä kuvia ylipolvensaappaista ja niiden ympärille luoduista asuista. Suosikkini voit kurkistaa Over The Knee -pinterest kansiosta. Mitä enemmän niitä tuijotan, sitä vahvemmin olen sitä mieltä, että ne näyttävät parhaalta jos uskaltaa vilauttaa vähän reittä. Kauneimmat kokonaisuudet ovat minusta niitä, missä ylipolvensaappaat on yhdistetty sortsien, hameiden tai mekkojen kanssa. Mutta jos vilautat säärtä, kannattaa liiat Pretty Woman-vibat välttää tasapainottamalla asu peittävemmillä vaatekappaleilla. Joten lyhyen hameen tai sortsien pariksi valitse vaikka muhkea neule. Mekossa plussaa on pitkät hihat ja löysähkö istuvuus. Leikittele mittasuhteilla ja parita lyhyen helman kanssa pitkä villakangastakki. Helsingissä asteet liikkuvat nyt nollan molemmin puolin, joten ylipolvensaappaiden käyttö sortsien ja neulemekkojen kanssa on mahdollista, jos ulkona ei tarvitse pidempiä matkoja kipitellä. Ehkäpä kokeilen vielä rohkeaa olettamustani, ja puen leutoon talvisäähän sortsit, läpinäkyvät sukkahousut, muhkean jättineuleen ja pitkän villakangastakin ylipolvensaappaiden kanssa.

kameliliivi musta asu long beach-5709title musta asu kameli liivi ylipolvensaappaat-5686 musta asu kameli liivi ylipolvensaappaat-5662 musta asu kameli liivi ylipolvensaappaat-5702 kameliliivi musta asu long beach-5736 musta asu kameli liivi ylipolvensaappaat-5640 kameliliivi musta asu long beach-5728 kameliliivi musta asu long beach-5735 kameliliivi musta asu long beach-5731 kameliliivi musta asu long beach-5710photos by Marika Valdez

vest ZARA
knit BANANA REPUBLIC
shorts GINA TRICOT
shoes STUART WEITZMAN
bag YSL
bracelets HERMÈS

11 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Mikaela

  Mä ostin omani opiskelijanudjettihintaan (70€) nelly.comista, mutta ne valuvan kun kävelen! :( sattuiskohan sulla olemaan mitään vinkkiä tähän? :) kiitos ihanasta blogista!

 • Essi

  Moikka! Olen jo pitkään ihaillut ylipolvensaappaita ja haluaisin yhdistää ne jonkin neulemekkoni kanssa, jos vain löytäisin sopivat. Osaatko sanoa joitakin sellaisia saappaita, joita saisi Suomesta ja olisivat sopivia opiskelijan lompakolle?

  • suvi

   Hei kannattaa kurkata Dinskon valikoimaa, nimimerkillä ainakin ruotsin Dinskosta löytyi tämän opiskelijan budjettiin sopivat yksilöt (n.70e)

   • Mrs.V

    Kiitos suvi kovasti, kun autat toista eteenpäin! :)

  • Mrs.V

   Moikka! Pahoitteluni, mutta vuoden poissa Suomesta oltuani tiedän melkoisen huonosti tämän hetken tarjonnan täällä, enkä osaa yhtään sanoa, mistä voisi ylipolvensaappaita edullisesti löytyä. Stockan valikoiman aluksi ainakin kurkistaisin :) Toivottavasti löydät vielä etsimäsi! :)

 • Maija

  Hei Hanna! Halusin vain tulla sanomaan, että huolimatta siitä, miten “pinnallisiin” aiheisiin blogisi keskittyy, vaikutat todella maanläheiseltä ja ihanalta ihmiseltä. Puhut aina todella rakkauden täytteisellä tavalla läheisistäsi ja annat itsestäsi todella välittävän ja kauniin kuvan. Poikasi ovat onnekkaita, kun heillä on tuollainen äiti :)

  • Mrs.V

   Valtavat kiitokset Maija sinulle mitä kauneimmista sannoista! KUvaavat tosin enemmän sinun hyvyyttäsi enemmän. Valtava kiitos, kun olet seuranani ja luet myös pinnallisten rivien välistä <3

 • Elina

  On kyllä tosi erilainen,mutta silti tosi kiva asu. Mihin vuoden aikaan sinusta tuo asu sopisi Suomessa käytettäväksi? :)

  P.S. Olisi kivaa, jos pitäisit pitkästä aikaa kysymyspostausken :)

  • Mrs.V

   Kiva että pidät! :) Minusta tällainen sopii keväällä ja syksyllä käytettäväksi – heti kun vaan lämpöasteet sen sallivat! :) Ja hei hiljattain tein jenkeissä kolmeosaisen q&a -postauksen, mahdoitko nähdä sitä? :)

 • Upea asu ja täytyy myöntää, että samoilla linjoilla menen! Ylipolven saappaat löysien neuleidennja mekkojen kanssa viehättävät omaakin silmääni :) vaikka hyvältä ne näyttävät farkkujenkon kanssa jos asu muuten on oikein kasassa!

  • Mrs.V

   Samaa mieltä! Hyvin menee housujenkin kanssa, mutta niissä ja mekon helmassa on jotain kiehtovaa :)