CATEGORIES

VUODEN TYYLIKKÄIN BLOGI

5.4.2016

Sain hiljattain kuulla olevani ehdolla Vuoden Tyylikkäimmäksi Blogiksi Indiedaysin Blog Awardseissa. Olen aivan äärimmäisen otettu tästä kunniasta, sillä kyseiseen kategoriaan on valittu monia lahjakkaita blogikollegoitani, joiden työtä itsekin ihailen suuresti. Mikä kunnia, että kahden (pian kolmen) lapsen äitinä olen päässyt tähän porukkaan! Aika on aina kortilla, mutta olen niin iloinen, että intohimoni sekä haluni panostaa tähän blogiin välittyy teille silti. Mieletön kunnia. Ehdolle asetettuja blogeja kuvataan näin kauniin sanoin:

Vuoden tyylikkäin blogi on niin ulkoasultaan kuin sisällöltään laadukas. Kuvat voisivat olla suoraan aikakausilehden sivuilta, ja aiheet ovat aina hyvällä maulla valittuja.

terranegreymexicofeel-0144TYLIKKÄIN terranegreymexicofeel-0642terranegreymexicofeel-0635kuvat Marika Valdez

Iso, iso kiitos tästä kunniasta. Valtava kunnia olla jo ehdolla. Todella kiitollinen olen, jos jaksatte käydä äänestyssivulla antamassa äänenne. Nöyrimmät kiitokset!

14 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Viola

  Paitsi, että olet ansainnut ehdokkuuden (ja voiton) blogisi ulkoasun perusteella, niin täytyy kyllä sanoa, että ääneni tuli ihan siitä, että näin sinut sattumalta livenä taannoin ja en ole varmaan koskaan nähnyt kaupungin vilinässä niin seesteisen, kauniin ja ystävällisen oloista ihmistä! Minulla oli hymy kasvoillani kauan sen jälkeen. Juu ja kätilönä (uskaltaakohan enää edes tunnustaa olevansa kätilö) näin jo kävelytyylistäsi kumpi sieltä tulee ;)

  • Mrs.V

   Miten äärimmäsien kauniisti sanottu! <3 Ehkä kauneimpia kommentteja mitä olen koskaan saanut! Kiitos niin kovasti, että näin kauniin kommentin jaksoit minulle kirjoittaa! <3 Ja voi ei, ei voi mitenkään antaa viimeisten ostikoiden huonotaa koko hienon ammattiryhmän mainetta. Minulla on kokemusta mitä mielettömimmistä kätilöistä! Ja hei jes! mikä sun veikkaus on? Oma on poika :D

   • Viola

    Silläkin uhalla, että menee koko ammattikunnan maine lopullisesti, niin olemuksesi oli kyllä sellainen, että tyttöä vahvasti veikkaisin :D

    Aurinkoa kevääseenne!

    • Mrs.V

     Hahhahah :D Eikä mene :D Veikkauksia saa aina tehdä! :D Vielä niin alussa, että kaikki arvaukset yhtä hyviä! :D Kiitos paljon, sinulle myös! Ja vetäisehän hihasta ensi kerralla! <3

 • Katriina

  Sait mun ääneni :) blogiisi on aina ilo tulla uskomattoman sydämellisen ja lämpimän luonteensi ansiosta :)
  Voimia odotukseen ja ihanaa kevättä!

  • Mrs.V

   Valtavat kiitokset kauniista eleestä ja että jaksoit sen käydä tekemässä! <3 Olen kovin iloinen, että blogini voi tuoda iloa <3 Kiiiiiitos!

 • Tiina

  Olet kyllä ehdokkuuden (ja voitonkin ;)) ansainnut, mutta nyt katse kiinnittyi noihin kuviin. Olet aivan mielettömän kaunis!

  • Mrs.V

   Valtavast kiitokset Tiina! <3 JA nämä kuvat taitavat olla munkin suosikit viime vuodelta. Ihanan ystäväni Marikan käsialaa :)

 • Vau onneksi olkoon! Niin komppaan: värimaailma on ihastuttava ja nääkin kuvat niin täydellisiä :)

  Life à la Sara

  • Mrs.V

   Kiitos paljon! <3 Nää kuvat ovat lahjakkaan ystäväni Marikan käsialaa :) Hänen kanssaan oli kyllä ihana käydä Kaliforniassa kuvaamassa.. Se valo!

 • meow

  En yhtään ihmettele ehdokkuutta. Ihan kirkkaasti tyylikkäin blogi! :)

  • Mrs.V

   Ihana meow! Valtavat kiitokset monien vuosien uskollisesta seurasta! <3

 • Nina

  Mutta tuo teksti on kyllä aivan totta, sulla on aina upeita kuvia ja on ihana lukea tekstiä, joka on hyvällä maulla kirjoitettu, positiivinen ja huumoriakin löytyy :)

  • Mrs.V

   Valtavat kiitokset Nina! Olen todella otettu tuosta teksiosiostakin, sillä oman vahvuuden koen olevan visuaalisuudesa – en tekstissä. Joten olen kovin ilahtunut! <3 Kiitos!