CATEGORIES

Best things in life are free

8.9.2010

Blogini pyörii kaikkien kauniiden, pienien ja pinnallisten asioiden ympärillä. Kauneudenhoitoa, vaatetusta, terveellisesti syömistä, liikuntaa… Joidenkin mielestä näitä asioita voi sanoa jopa turhiksi.

Itse en pidä näitä asioita kuitenkaan turhina, sillä minusta itsestään huolehtiminen on tärkeä osa omaa hyvinvointia. Hyvinvoinnin kautta sitä kehittää omaa tervettä itsetuntoa ja terveen itsetunnon kautta sitä osaa arvostaa muita ihmisiä ympärillä, vaikka kuinka erilaisia he olisivat.
Meitä on niin moneksi ja minusta hyvin tärkeä osa elämää on hyväksyä muut ihmiset sellaisinaan ja vaalia erilaisuuksiamme. Miten kamalaa se olisikaan jos meidät kaikki olisi valettu samasta muotista?
Parhaassa tapauksessa ääripäätkin pystyvät ottamaan vaikutteita toisiltaan ja kehittämään itseään ihmisinä. Sitähän tämä elämä on – jatkuvaa oppimista. Kukaan ei ole täydellinen, mutta tyytyväinen omaan itseensä ja elämäänsä kylläkin voi olla.

Naiselliset asiat koetaan usein hyvin turhamaisiksi, mikä on minusta hieman sääli.
Minusta on ihana olla nainen ja nauttia naisellisista asioista, kunhan koko elämä ei koostu niitä tai pyöri sen ympärillä. Blogini kautta minusta voi saada helposti hyvinkin pinnallisen kuvan jos minua ei tunne. Tämä blogi kun näyttää ehkä vaivaisen murto-osan elämästäni kun en henkilökohtaisuuksiin tahdo julkisessa ympäristössä mennä.

Mikä minun mielestäni on sitten elämässä parasta?
Ne suuret asiat, jotka kaikki ovat ilmaisia.
Itsestään huolehtiminen antaa voimaa ja parantaa itsetuntoa, jonka kautta saa energiaa tavoitella niitä suuria tavoitteita elämässä ja nauttia niistä asioista, mitkä oikeasti ovat tärkeitä.
Kuten….

Nauruntäytteiset hetket parhaiden ystävien kesken. Ne antavat voimaa ja kiitollisuuden tunnetta ihanista ihmisistä ympärillä. Upeaa on myös se, että näille samoille ihmisille voi soittaa myös niinä vaikeampina hetkinä ja tietää, että apu on vierellä.


Koirasi ehdottoman rakkauden katse. Hänelle olet aina maailman upein ja ihanin otus, vaikka tukka olisi kuinka pystyssä, meikit pitkin poskea ja päivä alkanut huonolla jalalla. Koirasi aito ilo voi saada synkimmänkin päivän näkemään päivän valon.

Vastasyntyneesi ensimmäinen kosketus. Itse en ole tätä maagista hetkeä vielä kokenut, mutta olen varma siitä, että tämän hetken jälkeen koko maailmani muuttuu ja elämä saa aivan uuden tarkoituksen.

Pystyä sanomaan “Minä rakastan sinua” rakastamallesi ihmiselle ja kuulla samat koskettavat sanat takaisin.

Hiljainen hetki rakastamasi ihmisen lähellä, kainalossa tai kädestä kiinni pitäessä. Aina ei tarvitse sanoja. Hetki milloin kaikki murheet maailmasta katoaa ja voit kokea olevasi turvassa maailman parhaassa paikassa.

Arjen pienet askareet puolisosi kanssa. Kuten esimerkiksi ruoanlaitto, TV:n katselu tai vaikka nukkuminen pitkään yhdessä sunnuntaiaamuna. Arjen ihanuus se pitkän onnen päälle rakentaakin.

Ruokailuhetki perheen kanssa. 
Valtavasti rakkautta pienessä tilassa. 
Nämä ihmiset tulevat olemaan aina tukenasi hyvässä ja pahassa sekä rakastamaan sinua ehdoitta.  
Ja vice versa. 
No matter what.

Koska itse olen aina ollut suorittajatyyppiä, saan suuria ilon tunteita myös siitä kun saavutan jonkun itselleni asettaman tavoitteen. Täten pienet ja suuret onnistumisen hetket tuovat monasti hymyn huulilleni.

Minulle on aina ollut tärkeää hyvä koulutus, miellyttävä työ sekä tavoitteiden asetus itselleni, mutta pitkään ulkomailla asumisen jälkeen olen tullut siihen ymmärrykseen että kaikken tärkeintä itselleni on kuitenkin perhe ja ystävät. Toki pidän tavoiteet itselleni korkealla urani suhteen, mutta perhe tulee menemään tulevaisuudessani varmasti edelle. Ulkomailla asuessa sitä todella ymmärtää rakkaiden ihmisten ympärillä olon tärkeyden.

It’s the loved ones around you that really count.
The best things in life are indeed free.


Pidän sanonnasta “Life is what happens while you are busy working out your future“.
Täten yritän elää hetkessä, arvostaa rakkaimpiani ja nauttia joka hetkestä. 
19 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • R

  Niin totta se, että naisellisia asioita hiukkasen ehkä halveksitaan. Ja se on toki sääli. Miehet naureskelevat, kun luemme naistenlehtiä ja muotiblogeja, ja käskevät tehdä jotain kehittävämpää. Mutta samalla he kuitenkin haluavat meidän näyttävän hyvältä ja pitävän itsestämme huolta… Aika jännä juttu ;) Tyhjästä on hankala saada inspiraatiota. Todella hyvä kirjoitus!

 • Madde

  Tiedän niin tunteen. <3 Nuorempana ehkä ajatteli enemmänkin oman uransa kannalta asioita, mutta nyt sitä on alkanut toivoa saavansa jossain vaiheessa myös oman perheen. Tällä hetkellä lähinnä tosin toivon, että saisimme syödä edes samassa pöydässä miehen kanssa..:) Ihana kirjoitus..:)

 • Johanna

  Tämä postaus kertoo kirjoittajastaan. Blogisi välityksellä olen saanut sinusta juuri tuollaisen kuvan; aito, sydämellinen, terveen itsetunnon omaava, kanssaihmisistä sydämellä välittävä, äärettömän fiksu ihminen. Näiden lisäksi sinulle on vielä Luoja luonut täydellisen ulkonäön. Kaikkea hyvää sinulle :)

 • Leena

  Ihana kirjoitus, sulla on arvot kohdallaan:) Ihanaa nähdä Rotikoita blogissa…rakastan koiria…Kaunista syksyä!www.bonitoespana.blogspot.com

 • Mongusti

  Tämä postaus kuvastaa sinua niin hyvin. Ja vaikka ihan livenä en sua tunnekkaan niin annat itsestäsi pelkästään ihanan, empaattisen ja vahvan naisen kuvan. Ikinä ei sinusta voisi saada kuvaa että olisit pinnallinen tai itserakas niin kuin joku on kommentoinut. Kaikkea muuta. Ihailen kaltaisiasi hyvän itsetunnon omaavia upeita naisia! Liikuttava ja postaus ja joka sana niin totta:) Haleja! Karvakorville kans <3

 • Maria

  Totta joka sana!

 • Marika

  Aivan ihana postaus :) mukava lukea välillä syvällisempiäkin tekstejä, osaat todella kirjoittaa niitä kauniisti :) kiitos!

 • Ebba Q.

  Oi miten mahtavia hauvoja! Ja blogisi on ihana!

 • Lilya

  Aivan ihana kirjoitus!Liikuttava ja sai ajattelemaan miten itselläkin asiat on niin hyvin ja on paljon rakkautta ympärillä. Kiitos ihana!

 • Lilya

  Aivan ihana kirjoitus. Tosi liikuttava ja sai ajattelemaan kuinka onnellisessa asemassa itsekin on:) Kiitti ihana!

 • Reetta

  Upea postaus! Olen ollut suorittajatyyppiä mutta pari vuotta sitten sairastuin ja sitä heitti elämä ihan ympäri. Oli vain selvittävä eteenpäin että paranee ja miettiä sen jälkeen urat ja muut asiat. Silloin huomasi että elämässä on oikeasti tärkeintä perhe, läheiset ja ystävät. Myöskin oma rakas avomieheni. Ne eivät hylkää vaikka tosiaan on meikittä ja tukka sekaisin ja itse heikkona. Pienistä osista on elämää lähdetty rakentamaan uudestaan.

 • AnsQ

  Tää oli niin ihana, että melkein aloin itkemään :')Sulla on älyttömän upeita koiria! Ja sen rakastavan katseen takia niitä itsellenikin haluaisin. Olisi ihanaa, jos aina kotiin tullessani joku olisi ovella vastassa ja niin onnessaan siitä, että palaan.

 • naana

  Ihana postaus! <3 Kirjoitat niin upeasti.Tulipas ikävä ensimmöistä koiraani joka oli myös Rottweiler.Halit sinne ja ihanaa päivää ihanainen. =O*

 • ellimian

  Aivan ihana postaus,liikutuin ihan kyyneliin :)Miten tuo viiminen sanonta sanotaan suomeksi?Olisiko sinulla antaa muita englanninkielisiä sanontoja??? Ja suomentaa ne kiitos :)IHANA BLOGI

 • T

  Ihana postaus. Kiva lukee välillä tällaistakin täällä :) Tosiaan ulkomailla asuessaan aina huomaa läheisten tärkeyden. Ja myös sen, kuinka Suomi sittenkin on sen paras maa asua. vaikka kuinka ihana sinne ulkomaille on aina lähteä, on silti ihanempaa tulla takaisin kotiin!Kivaa loppuviikkoa sulle!

 • Celine

  Tämä postaus sai hymyn huulille heti aamusta, kiitos siitä :)

 • waltzmoore

  Tosi ihana postaus! :)http://berrycloud.blogspot.com

 • Mrs. A

  ihana kirjoitus murunen! :)

 • Nadja

  Sulla on kyllä tosi hienoja koiria :) Ja tosi kiva postaus muutenkin!