CATEGORIES

Haaremihousut

9.6.2009

Kiitoksia muutamalle ihanalle lukijalle, jotka auttoivat minua löytämään kiiltävät haaremihousut!
Housut ovat Indiskan, ja ainakin näyttävät kuvassa kiiltävältä materiaalilta?

En ole varma onko ne ylhäältä hieman liian pussahtavat?
En ole eläessäni tilannut mitään vaatteita internetin kautta (kyllä, en asoksesta, en nellystä, en ginasta enkä edes forever 21:stä!:D mikä ihmeen bloggari minä oikein olen? En ainakaan kovin moderni:D)
Jotenkin haluan vaan vanhanaikaisesti sovittaa tuotteen ennen ostamista sekä hiplailla kangasta ja miettiä onko se nyt minulle?:)
Pitääpä käydä kysymässä Indiskasta onko heille pian tulossa näitä kauppoihinkin?

En taida olla ainut, jonka silmä alkaa hiljalleen tottua tähän tämän kesän housumuotiin…:)

14 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • hqnna

  Joo, itsellä on kanssa jääneet nettitilaukset aika vähälle, varmaan juurikin siitä syystä että netissä on kiva selailla ja innostua mutta kaupoissa kiertely on kuitenkin ihan eri juttu. Tietty on merkkejä joita ei saa paikallisesti, joita on sitten tilaillut netistä, mutta itsekin olen pysynyt ihan simppelissä postiennakkotilaamisessa. Luottokorteilla en ole uskaltanut lähteä leikkimään enkä ruotsia kauempaa ole mitään tilannut.

 • Mrs. V

  Kailyn,:)Tinttu,I am on the hunt for the perfect ones…toivotaan että Indiskassa tärppäis!:)

 • tinttu

  mäkin haluan haaremihousut..haluaisin vaan että ne olis tiukat alhaalta…mistään ei tunnu löytyvän..hermo menee

 • Kailyn

  joo täällähän minä :)

 • Mrs. V

  mari,mä olen jo pitkään ihastellut sellaista satiinisen hohtavaa shampanjanväriä, josta haluaisin saada haaremihousut…En halua että ne ovat kuitenkaan liian pussahtavat. Sellaiset, joita voisi käyttää joka kesä niiden vilpoisuuden takia eikä ole "so last season":DStyledrop, ehdottomasti meen tsekkaa kyllä Indiskaan uudestaan (jos niitä ois nyt vaikka tullu kauppohinkin..:))Ilmoitathan (ja teen saman myös) jos löydät!:)Kailyn,nimenomaan. Kaikkeen se silmä tottuu!:) Niin joo, sinähän asut siellä missä J:kin?:) Mä en ole ikinä tilannut vielä vaatteita nettikaupasta, enkä kyllä uskalla näillä aloittaa…:DCloe,mun mielestä kyllä (ainakin korkoonsa nähden!:))Todella ihanaa jos olen pystynyt edes vägän inspiroimaan positiiviseen suuntaan!:) Varmasti täällä tulee olemaan vielä paljon kaikkea terveyteen liittyvää…:)Kirsi,mulla ihan sama. Oon nimenomaan halunnut haaremihousut jotka ei liikaa pussita…Mutta kummakyllä alkaa silmä tottua:D Nuo Indiskan ovat todella kivat (kiitos styledropin vinkin) ja pitää käydä tsekkaamassa kuinka pussit ne nyt loppujenlopuksi ovat!:)Ruut,Mahtavaa! siksi tämä blogi on tarkoitettukin. Huolettomia höpinöitä vaatteista ja meikeistä ja kaikesta muusta pienestä ja ihanasta. Olen hyvin iloinen, jos tämä blogini pystyy tuomaan arkeen pientä iloa:)Kiitos kauniista sanoistasi.Anni,mahtavaa että meitä on nyt niin monta tässä samassa junassa kohti haaremihousuista pitämistä!:DMä tosissani yritän etsiä vastaavia kesäksi, kunhan sekin vaan alkais:D

 • Anni

  En ole aikaisemmin yhtään lämmennyt haaremihousuille, mutta kuva noista indiskan housuista sai mieleni muuttumaan aivan täysin!En tiedä mikä noissa vetoaa, mutta ovat vaan ihan älyttömän kauniit! (:Jospas sitä kuitenkin uskaltaisi harkita tuollaisia kesäksi (:-Anni

 • Ruut

  Hei! Mahtava blogi! Ihanaa kesälukemista, juuri tällaista olenkin kaivannut :) Oon nyt ulkomailla asuessani lukenut paljon suomalaisia blogeja päivieni piristykseksi, ja tämä sinun blogisi on erittäin tervetullut lisä :) Ruut

 • Kirsi

  Olen pitkään kammoksunut katukuvassa näkyviä haaremihousuja (lue vaippapöksyjä):D Mielestäni ne eivät näytä kovinkaan tyylikkäiltä kenenkään päällä. Noi Indiskan haaremihousut kuitenkin näyttävät kuvassa yllättävän kauniilta; rennon oloiset, mutta eivät pussita polviin asti. Taidanpa itsekin kokeilla niitä päälle uteliaisuuttani jos vaan bongaan ne Indiskassa.

 • Cloé

  Oii huomasin että sulla on Louboutinit! Unelmakorkkarit. Onko ne mukavat jalassa korosta huolimatta? Olis kiva saada lisää terveyspostauksia, sun blogin myötä olen alkanut kiinnittämään enemmän huomiota mitä suuhuni pistän ja valinnut terveellisemmän vaihtoehdon (:

 • Kailyn

  Kivan näköisiltä alkaa kyllä vähitellen näyttämään nuo housut :) Ihanan vilpoisilta ja rennoilta.Pitääpä täältä päinkin katsella, jos jossain kaupassa tuon tyylisiä housuja olisi. Olisi kiva nähdä miltä tuon tyyliset housut näyttää päällä :D Netistä en uskalla varsinkaan housuja tilata. Housujen etsiminen kaupoista on jo tarpeeksi vaikeaa :D Toivottavasti indiskan housut on sopivat!

 • Styledrop

  Ei nuo minusta näytä liian pussittavilta, mutta päällähän ne pitäisi nähdä niin osaisi sanoa. Täytyypä tsekata Indiska, jos sinne on tullut noita, koska vaikuttavat täydellisiltä!

 • mari

  Joo, et tosiaan oo, koska mä oon ihan parin päivän sisällä alkanu miettimään, että oisko noi haaremit sittenkin ihan kiva vilponen kesävaihtoehto.. :)

 • Mrs. V

  Hei Meryl,Toiset mustani olen ostanut Zurichistä ja toiset Pariisista. Molemmista on kulunut päkiän alta se punainen pois (ja niin vaan käy jos niitä käyttää ulkona). Minua se ei ole edes haitannut…Elämä näkyy:D Pysyyhän se kengän alaosan (kaari vai silta vai miksi sitä kutsutaan?!:)kuitenkin punaisena.Mutta siis sanoisin että se vaan kuuluu asiaan:)

 • Meryl

  Hei! Huomasin tuossa yhdessä postauksessa että omistat Louboutinit. Miten olet hoitanut niiden pohjia? Ootko laittanut puolipohjat tms ja saakohan niitä jostain ton värisenä? Omani menivät suureksi pettymykseksi jo ensimmäisellä käyttökerralla aika ikävän näköiseksi, mietin että uskaltaakohan noita ollenkaan käyttää ulkona.Ps. Kiva blogi ja ihana tyyli sulla :)