CATEGORIES

Kiitos teille lukijani!

27.9.2010

Moikka kaikille!

Kuten olette varmaankin huomanneet, en ole kerennyt vastaamaan kommentteihin lainkaan. Loma loppui jo muutama viikko sitten ja syksy on alkanut kiireisempänä kuin oletin.
Viime vuonna, blogi toimi vain kesän ajan. Nyt yritän pitää blogia pystyssä niin pitkään kun suinkin vain pystyn. Tosin en millään ehdi kommentoimaan takaisin, mistä minulla on usein todella harmistunut olo, sillä niin mielelläni olisin kanssanne enemmän vuorovaikutuksessa. Kaikki luen ja otan huomioon tulevaisuudessa. Moni teistä onkin lähestynyt minua sähköpostitse. Olen yrittänyt kaikkiin vastata, mutta toistaiseksi minulla on vielä monta vastausta rästissä.

Älkää vaan luulko ettette olisi minulle myös tärkeitä ja usein toimitte myös päivieni piristyksenä! Olen jo niin moneen lukijaan tutustunut paremmin heidän useiden kommenttiensa takia. Olen onnekas sillä koko lukijakuntani vaikuttaa niin mahtavilta ja elämäniloisilta nuorilta naisilta (ja te muutamat ihanat miehetkin;)). Kommenttienne ansiosta minäkin saan tästä blogista enemmän irti! Mahtavia vinkkejä ja ihanaa harmitonta tyttöjen pohdintaa niistä hyvin pienistä ihanista asioista.
Minulla olisi pitkä lista nimiä, joita haluaisin kiittää jatkuvista ihanista ja rohkaisevista kommenteistanne, joita jaksatte päivä toisensa jälkeen minulle kirjoitella, vaikka itse en ole ehtinyt niihin vastata.

Te kaikki ihanat, nämä kukat ovat teille!

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • A

  JEE o/

 • naana

  Todellakin, kiitos sinulle, kun jaksat päivitellä blogiasi usein. <3

 • Lotta

  Ihanaa että jaksat kirjoittaa niin ihanaa ja positiivista bloia. Omasi on ehdoton suosikkini ja tuo hymyn huulille jokaisella lukukerralla. Mahtavaa ettet tällä kerralla laita bogia tauolle! Jos joskus tuntuu kiireiseltä ja inspiraatio on hukassa niin pidä rauhassa taukoa ja postaile vaikka vähän harvemmin, kyllä me lukijat täällä ruudun toisella puolella sinnikkäästi odotellaan! :) Olen ainakin itse sitä mieltä että mielummin harvemmin postauksia ja bloggarilla intoa kuin itsensä piippuun polttaminen eikä sitten postauksia ollenkaan. Itsesihän vuoksi tätä teet, me muut saamme vain nauttia siinä sivussa :)

 • anni

  Kiva kun jaksat kirjoittaa blogia (: täällä on hyviä tyylijuttuja, ja tyylisi on hieno ! :)

 • T

  Ihanaa, että jaksat jatkaa blogiasi vielä :)Ja ihan ymmärrettävää, että loman jälkeen ei enää kerkeile niin paljon blogin kanssa aikaa viettämään.Itsekään en ole kommentoinut kiireiden vuoksi kovinkaan aktiivisesti, vaikka täälläkin säännölisesti piipahtelen.Työ ja koulu yhdistettynä ei kauheena vapaa-ajan ongelmia tuota :)

 • Celine

  Kiitos itsellesi! Olet upea ja kaunis nainen, on ollut todella ilo seurata blogiasi nyt tänä ja viime kesänä (ja muistaakseni jo joskus aikasemminkin)! Toivottavasti näemme taas ensi kesänä sinua ja nyt syksylläkin toivottavasti mahdollisimman pitkään :)Olet paras! Paljon tsemppiä syksyyn!

 • Mia

  Heippa!Olen löytänyt vasta blogisi, ja täytyy sanoa,että tämä on aivan mahtava! (= Odottelen uusia postauksia, ja luen vanhoja. Varsinkin pidän postauksistasi päivän asu ja myös henkilöiden esittelyt, joiden tyylistä pidät. :) Toivonkin, ettö kirjoitat paljon, vaikka aikaa ei toki meinaa aina löytyä.. =)

 • Liisa

  Hei!Minä olen 61-vuotias ja pidän blogistasi todella paljon, varsinkin sisustusjutuista. Muotikin kiinostaa, sillä olen korvieni välistä vasta nuori nelikymppinen.Keep on!T. Liisa