CATEGORIES

Arjen kauneus

30.9.2010

Koska tässä blogissa en halua mennä lainkaan henkilökohtaisuuksiin, käsittelee blogini tästä syystä lähestulkoon vain pinnallisia asioita.
Näinollen sivut täyttävät usein materia, mikä on niin toisarvoinen asia elämässä. Ainakin minun mielestäni.
Kirjoitin tätä blogia vain hetkellisesti, sillä itseänikin alkoi tympimään blogini pelkkä pinta. Täten yritän vastedes keksiä tapoja kirjoittaa asoista valisemani aihepiirin sisällä, samalla kuitenkin yrittäen hieman rikkoa sitä pelkkää pintaa, siltikään paljastamatta itsestäni mitään sen enempää… huoh.
Sillä kauneus ja elämän ihanuus ei ole tavaroissa, vaan se on aina ympärillämme ihmisissä ja mitä tavallisimmissa asioissa, jos sitä ehtii pysähtyä ja katsoa.


Näin syksyn tullessa moni kaipaa jo niitä kesän lämpimiä päiviä ja valittaa jatkuvasta sateesta. Itse taidan olla hieman outo, sillä pidän sateesta. On ihanaa olla ulkona silloin kuin sataa jos sitä ei haittaa, että kastuu läpimäräksi. Esimerkiksi juoksulenkki sateessa on minusta aivan ihanaa. Silloin sitä on niin paljon happea ilmassa että juokseminenkin tuntuu helpommalta.

Kaamealla ukonilmalla on taas ihana istua kotona, katsella ulkona pauhaavaa vesisadetta, sytyttää kynttilöitä, kääriytyä pehmoiseen vilttiin ja poimia hyvä kirja seuraksi.Tässä oivallus, jonka ihana ystäväni oli kirjoittanut statuksekseen facebookkiin, mikä sai minulle hymyn huulille.

“Cafe lattea ja muumipeikkoja, korkokenkien kopinaa ja kahvihuone keskusteluja, kuralätäköitä ja pikkuisia kumisaappaita, muffinssin tuoksuinen koti. Lastenhuoneessa hiljaisuus, istun sohvalle teekuppi kädessä. Arki, teet minut todella onnelliseksi ♥”

I’m singin in the rain
Just singin’ in the rain
What a glorious feelin’
I’m happy again.
I’m laughing at clouds
So dark up above
The sun’s in my heart
And I’m ready for love.
10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Maria

  Aah, niiin ihania ja tunnelmallisia kuvia, eläydyin ihan noihin mukaan ♥ Kuvat ovat tosi tarkkojakin. Millaista kameraa käytät kuvaamiseen?

 • Ella B

  Täytyy kyllä tunnustaa että tänä vuonna olen aika pettynyt että kesä meni ohi jo niin nopeasti. Täällä ei kylläkään sada vaan tuulee aivan hemmetisti jota inhoan. Kyllä olen silti nyt alkanut virittäytyä oikeaan syystunnelmaan, kynttilöihin ja peittoon kääriytymiseen (olen kaivanut kunnon peiton pelkän lakanan sisään pari päivää sitten). Tästä tulikin mieleen, josko haluasiit postailla jotain kirjavinkkejä joita olet lukenut/luet? Olisin myös kiinnostunut kuulemaan mitä musiikkia kuuntelet juostessa? Tämä kun on ainut motivoijani kun täytyy aina juosta samassa puistossa ja joskus ideat on vähissä…

 • Kira

  Vaikka blogisi käsitteleekin materiaalisia asioita, niin jostain syystä en pidä tätä millään lailla negatiivisesti kevyenä blogina. Jotenkin susta välittyy kyllä se, että sussa on paljon muutakin kuin se, minkä näytät meille lukijoille.

 • mizyéna

  Tälläisiä kuvia blogiin jatkossakin, pliis! Kaipaan niin suomen syksyä ja sateita. Vaikka olen kesäihminen niin yli 300 aurinkoista päivää vuodessa voi joskus masentaa sekin :D

 • Tuulia

  Tosi kauniita kuvia!

 • white lily

  Olen syys-ihminen ja ilokseni tässä uudessa kotimaassani saan nauttia syksystä pidempään..ja vesisateista:)Kivoja kuvia!

 • mirana

  Arkea ei aina osaa arvostaa, joskus on ihana vain pysähtyä ja nauttia ja tajuta, että kaikki mitä haluan ja tarvitsen on ympärilläni, ei ne aineelliset tavarat, vaan rakkaus, ystävyys jne :) Ja rakastanrakastan syksyä ja sadetta, on niin ihanan hiljaista ja rauhallista kuunnella sateen ropinaa.

 • A

  ihanat noi ekat kuvat! Mä olen niin syys ihminen, en edes pidä helteista! nimim. palan aina auringossa :DVoi tule jo joulu :)<3 hali

 • Jaana

  Hei mitä kameraa muuten käytät kuvatessasi blogin kuvia ?

 • Anu

  Itse en ole ollenkaan kesäihmisiä, vaan rakastan syksyä. En kuitenkaan pidä kovinkaan paljon sateesta, paitsi jos se tapahtuu illalla kun ei tarvitse enää mennä ulos. Esimerkiksi nukahtaminen on aivan ihanaa kun ulkoa kuuluu sateen ropinaa. Lenkillä on myös aivan ihana käydä kun vähän kylmää ja raikasta sadetta tihkuttaa alas. Mutta ehdottomasti en kaipaa kesäpäiviä! Pidän paljon enemmän siitä tunteesta kun ulkona ollessa on kylmä ja saa käpertyä ihaniin lämpöisiin vaatteisiin ja takkeihin ja kuitenkin kylmä ilma selvästi tuntuu mukavasti iholla :)