CATEGORIES

Syksyinen Helsinki

15.10.2010

Muutama päivä sitten palasin takaisin asuinmaahani pienen Suomi-reissuni jälkeen. Täytyy sanoa että kyllä meitä suomalaisia on hemmoteltu vuodenajoilla! Mennyt kesä oli niin kuuma ja aurinkoinen ja nyt heti perään näinkin upea ja kaunis syksysää! Aurinko paistaa ja puut koristavat kadunvarsia mitä kauneimmilla väreillä. Aivan tajuttoman kaunista.
Eilen on ymmärtääkseni satanut ensilumikin maahan, joten syksy taisi tänä vuonna jäädä hieman lyhyeksi?
Itse ihastelin kaunista Helsinkiä koko viime viikon. Kyllä meidän kelpaa!


Kyllä Suomi on vaan niin kaunis!
Ja niin upeaa katseltavaa kaikkine eri vuodenaikoineen!

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Mrs. V

  Anu,Ihanaa että olet yksi niistä jotka osaa arvostaa!:) Niin monella tuntuu olevan niin kauhea kiire kauniista maastamme pois:(Riikka,Voi ikävä kyllä en vastaa näihin kysymyksiin lainkaan. Ei siksi että se olisi suuri salaisuus, mutta yritän pitää tiukan linjan ettei sitten seuraavat kysymykset ole miksi muutin sinne jne… Mutta ihanaa että olet löytänyt tänne:)anita,Nämä kaikki kuvat ovat ihan Helsingistä, ja ikävä kyllä en paljasta mitään henkilökohtaista täällä elämästäni, en edes asuinmaatani välttyäkseni jatkokysymyksiltä…Tessa,Ihan totta. Noh, toivottavasti perästä tulee kunnon talvikin!:)Tanja,Voi kiitos ihana! En varmaankaan tule tekemään koiristani täällä postausta, mutta voin sanoa että äärimmäisen hyvä rotu (tottelevainen, lapsirakas, kiltti, miellyttämisenhaluinen) jos sen vaan osaa kouluttaa. Tarvitsee paljon töitä ja puuhastelua. Mulla on ollut muitakin koiria lapsuudessa ja nämä kaksi on ollut aivan enkeleitä. Niistä ehkä hauskimman tekee rotikoiden pahamaine ja joillekin ehkä jopa pelottava ulkonäkö, mutta meidän hauvat on todellisia mamiksia:D Poika tulee mun jalkoihin ja laittaa silmt kiinni kun yksi chihuahua haukkui sille:) että näin meillä:Danita,voi kiitos kaunis! Toivottavasti kuulen sinusta vielä!:)

 • anita

  Mooi (=Luin tässä sun vanhat postaukset läpi ja hyvällä linjalla oot koko ajan mennyt. Onneksi et jättänyt tätä blogia ensimmäisen tauon jälkeen, koska tätä on ollut todella mukava seurata! Sain paljon vinkkejä aikasemmista postauksista, kiitos mahtavasta blogistasi!

 • Tanja

  Oon seuraillu sun blogia vasta vähän aikaa ja tykkään todella paljon!! :) Toivoisin, että tekisit jonkun postauksen sun koirista. Olen harkinnut poikaystäväni kanssa rotikan ottamista ja tahtoisin kuulla sun kokemuksia kyseisestä rodusta (esim. miten päädyit ottamaan rotikat jne.) :)

 • Tessa

  Totta, syksy oli aivan upea – eiliseen asti! Uskomatonta miten nopeasti säät voivat vaihdella. Pitää vaan toivoa, että talvesta tulisi kunnollinen, pakkasta sopivasti, ei mielellään kylmempää kuin – 15 C mutta ei myöskään tätä sohjojaksoa pitkään.

 • anita

  Hienoja kuvia oot saanut (= missä maassa asut ?

 • Riikka

  Missä maassa asustelet? Kyselee lukija joka on kovasti tykästynyt blogiisi :)

 • Anu

  Kyllä! Suomi ja Helsinki on todella kauniita ja olen onnellinen, että saan asua täällä :)