CATEGORIES

Juhannus

26.6.2016

juhannus16-9367juhannus16-9361 juhannus16-9512 juhannus16-9509 juhannus16-9377 juhannus16-9485 juhannus16-9379 juhannus16-9389 juhannus16-9401 juhannus16-9498 juhannus16-9477 juhannus16-9517

Perhe, ruokapöytä täynnä herkkuja, sauna, järviuinti, jalkapallo ja iltamyöhäiset keskustelut paksujen vilttien alla. Niistä oli meidän juhannus tehty. Perjantaina vettä ripotteli, mutta muuten viikonloppu kului hyvin lämpimässä ja aurinkoisessa säässä. En muista, koska viimeksi olisin viettänyt juhannusta hellemekossa. Oli niin kiireettömän ihanaa, etten lauantaina edes avannut läppäriäni. Siitä päivästä on varmaan juhannushellettäkin pidempi aika, kun en ole konetta edes kerran päivän sisään avannut. Mutta tekipä hyvää! Keskityin ihan vain tähän perisuomalaiseen juhlaan ja perheen kesken puuhaamiseen. Toivottavasti teilläkin oli niin mukava juhannus, että kone pysyi kiinni ja saitte keskittyä olennaiseen: kauniiseen keskikesän viikonloppuun rakkaiden ihmisten seurassa. Parasta.

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Salli

    Oli kyllä ihan todella harvinaiset juhannussäät! Onneksi säät eivät tee juhlaa (paitsi tietenkin silloin, jos juhlien on tarkoitus olla ulkojuhlat..), vaan rakkaimmat ihmiset, ja tietenkin hyvä ruoka ja tunnelma. :) Mullakin oli ihana juhannus, vietettiin sitä kaupungissa ja poikaystäväni tuli ekaa kertaa vierailulle perheeni luo tänne mun lapsuudenmaisemiin!

  • Haidi

    Ihania juhannus kuvia ja kauniit mökkimaisemat :) teillä kuulostaa olleen ihanan rento juhannus hyvässä seurassa! Ihanaa, että fiilis vei niin mukanaan, että konekkin jäi kiinni. Täällä juhannus sujui “kaupunkimökkeillessä” ja koko viikonloppu menikin terassilla istuessa, grillaillessa ja viiniä lipittäessä rakkaiten ystävien kesken aamun pikkutunneille :> parempaa ei olisi voinut toivoa!

    • Tuokin kuulostaa ihanalle! :) Meillä ollut monta kaupunkijuhannusta kun pojat syntyneet heinäkuun alussa. Niissä on aivan ihana oma tunnelmansa! :) Kiva kuulla, että teillä meni loistavasti! :)