CATEGORIES

Heinäkuun yhteenveto

1.8.2016

arcachon saapuminen-9573 arcachon decor-9955 arcachon siskot-9570arcachon petit dejeuner-9665 arcachon laskuvesi-0356 arcachon laskuvesi-0166 arcachon laskuvesi-0027 arcachon la corniche-9447

Meidän perheellä on ollut ihan mieletön kesä. Koskaan ennen 12 vuoden aikana emme ole saaneet viettää kokonaista kesäkuukautta ilman, että mieheni olisi joutunut olemaan siitä leijonanosan töissä. Poikiemme syntymän jälkeen Suomen kesäkuukausina miehelläni on ollut hädin tuskin yhtä vapaapäivää. Puhumattakaan siitä, että olisi edes kaksi päivää peräkkäin vapaata. Mutta tänä vuonna olemme saaneet nauttia kunnon kesästä koko perheen voimin ja ai että on ollut ihanaa. Paras kesä koskaan. Heinäkuumme alkoi matkalla sukulaisteni luokse Ranskaan. Siellä olen viettänyt omat lapsuudenkesät, joten oli kovin nostalgista ja herkistävää katsoa nyt omia pieniä poikia samoissa tunnelmissa. Erityisen ihanan tästäkin parin viikon matkasta teki se, että matkaan lähti myös isäni ja molemmat siskoni, sekä paikan päällä kanssamme ehti lomailemaan myös koko Ranskan perheemme. Emme edes muista, koska olisimme viimeksi olleet kaikki Ranskassa yhtäaikaa. Oli niin ihanaa, että toivottavasti voimme ensi vuonna tehdä samanlaisen matkan – sillä kertaa taas yksi pieni matkustaja lisää <3

poikien synttarit 2016-0851 poikien synttarit 2016-0816 poikien synttarit 2016-0826

Ja heti kun saavuimme Ranskasta Suomeen, alkoi poikien syntymäpäivähärdelli. Kun kaksi vanhimpaamme ovat syntyneet heinäkuun peräkkäisinä päivinä, riitti juhlavalmisteluissa tekemistä. Viime vuonna selvisimme vielä 3- ja 1-vuotiaan yhteisynttäreillä, mutta tänä vuonna 4-vuotiaamme osasi jo pyytää omia kaverisynttäreitä, missä kaikki kaverit pääsisivät potkimaan palloa Hernesaaren futishalliin. Yllättävää. Se iloksemme saatiin kuitenkin järjestettyä. <3 Kiitos taas ystäville ja perheelle, että olette poikiemmekin elämässä niin läsnä <3

ahtari caboin-1926 ahtari blogi-1533

Juhlahumun jälkeen lähdimme Ähtäriin mökkeilemään ystäväperheen kanssa. Paikka oli suorastaan täydellinen lomakohde lasten kanssa. Mikä määrä tehtävää ja nähtävää. Suosittelen lämpimästi tutustumaan Naava Resortiin, mikäli etsitte loistavaa lomakohdetta Suomessa. Vaikka mitä aktiviteettia lyhyen kävelymatkan päässä.

Pohjanmaalla ollessa harrastimme hieman kotimaanmatkailua ja kävimme Seinäjoella. Niin ihana ja lämminhenkinen kaupunki keskellä kaunista koti-Suomea. Meidän poikien ehdoton suosikki oli Seinäjoen Duudsonit Activity Park. Miten loistavasti suunniteltu leikkipuisto! Harrastuksia monipuolisesti ja niin lapsiystävällisesti toteutettu. Meidän juniori rakasti pomppia jättitrampoliineilla, kun esikoisen suosikkipuuhaa oli vaahtomuovikuutioiden sekaan hyppely ja ylläri ylläri – kaikki futisaiheiset rästit… Tällainen tarvitaan pääkapunkiseudullekin! Ei ihme, että puistoon matkataan ympäri Suomea!

seinajoki-1186 seinajoki-1210 seinajoki-1257 seinajoki-1142 seinajoki-1174

Itse pääsin ensimmäistä kertaa käymään asuntomessuilla. Oli kyllä niin upeita taloja ja sisutusratkaisuja, että pitää harkita ensi vuonna Mikkeliin matkaamista jos vaan siihen mahdollisuus on.

seinajoki-1335 seinajoki-1341

Kesän viimeinen etappi oli viime viikolla rauhoittuminen äidin ja isäpuoleni luona mökillä Sammatissa. Miten ihanaa oli vain nauttia luonnon rauhasta ja äitini kokkauksista. Moni pyyteli reseptiä siihen äitini sitruunarosmariinikanaan. Se herätti niin paljon kiinnostusta, että yritän tehdä siitä vielä oman postauksensa. Me uimme, saunoimme, lepäsimme ja ihastelimme pikkumiesten väsymätöntä intoa palloharrastukseensa. Ihanaa.

juhannus16-9367 sammatissa-2172 sammatissa-2073 juhannus16-9517

Tänään alkoi taas arki ja minäkin palaan blogin pariin päivittäisellä postaustahdin pyrkimyksellä. Juttua olisi viime viikkoina riittänyt vaikka kuinka, mutta heinäkuumme meni niin kovassa kesähuumassa, että koneelle olen hädin tuskin ennättänyt. Mikä on varmaan ihan hyvä. Ensimmäistä kertaa pidin vähän “kesälomaa” blogista, enkä panikoinut siitä, että pitäisi joka päivä postata jotain. Jos teen postauksia, niin mielummin teen niistä vähän pidempiä ja ajatellumpia. Arki alkaa ja nyt siihen on taas mahdollisuus. Mikä kesä! Tästä riittää paljon energiaa tulevaan syksyyn. Kiitos teille, että olette edelleen langoilla. <3

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Jade

  Todella ihana kesä teillä! Täällä kovasti odotellaan aina uusia postauksiasi ja sitten välissä luetaan vanhoja. Los Angelesin vuotenne oli minulle niin lähellä sydäntä koska itsekin siellä olen asunut. Viime yönä kun ei uni tullut, selasin Kalifornian vuotenne läpi ja voi miten ihania kuvia ne ovatkaan vaikka olen ne jo niin monesti katsonut ja lukenut. Kun sinulla on aikaa ja mielenkiintoa niin postaus kuvienkäsittelystä olisi enemmän kuin tervetullut. Ihanaa kesän jatkoa koko perheellenne!

  • Niin on ollut! :) JA kiitos kun niin uskollisesti pidät seuraa! :) Ja ai että. Kyllä meilläkin on sinne tasaisin väliajoin kova ikävä, vaikka täällä asiat ovatkin enemmän kuin hyvin. Oli kyllä mieletön vuosi, jonka ihaniin muistoihin on kaikkien kauniiden kuvien kautta ihana aina palata… <3 Ja siis ah, tuollainen postaus minulla on ollut pitkään mietinnässä. En ole vain saanut aikaiseksi. Varmaan video olisi siinä toimivin? :)

 • Stiinae

  Kesä on ihmisen parasta aikaa <3
  Vinkkinä Etelä-Suomen aktiviteettipuistoista Huimala – hauska paikka, jossa tekemistä riittää. Ja jos ensi vuonna piipahdatte Mikkeliin, niin suosittelen samalla visiittiä ihastuttaviin Tertin kartanoon ja Kenkäveroon.
  Kiitos blogistasi ja ihanaa loppukesää :)

  • No kyllä. Kesäinen Suomi on kyllä mitä ihanin. Ja hei Huimalassa me ei olla käytykään! Pitänee pitää korvan takana seuraavan sadepäivän varalle :) Ja hei tosiaan kun ne asuntomessut siellä ovat niin ehkä se matka vielä tehdäänkin! :) Kiitos ja sitä samaa! :)

 • Haidi

  Ihana, että teidänkin perhe pääsi nyt viettämään kunnon kesälomaa yhdessä ja ajan kanssa! :) olette kyllä ehtineet tehdä ja nähdä niin paljon yhdessä kukkaudessa. Mielettömiä kokemuksia, mitä on ollut ihana seurailla täältä ruudun takaa :)

  • No kyllä. On ollut ihan huippu kesä! Mutta todella ihana palata arkeenkin. Oma kroppa on kaikesta menemisestä aika puhki :D