CATEGORIES

Tilannepäivitys

6.9.2016

peruasu-3219

Olen ollut poissa blogista vain kolme päivää, mutta se tuntuu minulle ikuisuudelta. Pyrin päivittäiseen päivitystahtiin, mutta näin viimeisellä kuulla se on jo ehkä vähän liian suuri haaste kaiken muun keskellä. Kyse ei ole siitä, etteikö olisi ideoita ja halua postata, vaan enemmänkin siitä, mitä jaksamiseni puitteissa kykenen. Kuten edellisessä postauksessa mainitsin, nyt kolmannen raskauden kanssa jo aiemmin piinanneet symfyysikivut yltyvät usein niin ilkeiksi ettei kävely onnistu. Lienee selvää, että tällöin mistään asukuvauksista ei tule yhtikäs mitään. Tosin eipä sillä väliä, kun päivänasuni on miltein päivittäin vastaava: vanha gina tricotin musta toppi ja harmaat tai mustat college-housut. Ihan hirveän usein en nimittäin edes enää kotoota poistu. Niin moni kun ihanasti päivittelee, että miten jaksan näyttää “aina niin huolitellulta” niin tässä hieman realiteettia. Ihan yhtälailla täälläkin maataan sohvan kulmassa vanhoissa kulahtaneissa verkkareissa ja tukka roikkuu just miten sitä nyt huvittaa olla. Nyt väsymys painaa vielä kovempana kuin koskaan aiemmin raskauksissani. Nukkuminen onnistuu heikosti aktiivisen vatsavauvan takia ja tunnun kantavan taas jotain keskimääräistä isompaa poikaa… Keuhkot ovat niin lytyssä, että saan ajoittain hädin tuskin henkeä. Usein sitä tosiaan miettii, että suustako se tuleekin ulos? :D Mutta onneksi tosiaan viimeistä kuukautta viedään!

Täten lähiaikoina saan käyttää vähän enemmän mielikuvitusta siihen, mitä kykenen postaamaan, kun en pääse oikein liikkumaan ja ottamaan uusia valokuvia (harmi, sillä kameran takana olemista minä rakastan). Sunnitteilla on kosmetiikkapostauksia, kodin valmistelua kolmatta tulokasta varten, vinkkejä Losiin matkaaville (sinne tuntuu ihan älyttömän moni tällä hetkellä matkaavan ja saankin vähintään viikottain mailia suomalaisilta naisilta, jotka ovat sinne joko matkaamassa tai hetkeksi muuttamassa) ja pohdinta postauksia. Jos teillä herää idoita siitä, millaisia postauksia voisin toteuttaa ja haluaisitte lähiaikoina lukea, niin kuulen niistä enemmän kuin mielelläni.

lilja-3232

Kiitos teille kovasti ymmärryksestä ja pahoitteluni siitä, että kuulostan nyt rikkinäiseltä levyltä. Ihan rikki en vielä ole, mutta onneksi tämän kappaleen loppu häämöttää jo! :)

70 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Hanna

  Tsemppiä loppuodotukseen, näytät hehkuvalta! Saanko kysyä sinulta sellaista henkilökohtaista asiaa, että onko sinulta lähtenyt hiuksia lastesi syntymän jälkeen? Itselläni hiukset olivat niin hyvinvoivat raskausaikana ja ensimmäiset kuukaudet vauvan syntymän jälkeen, mutta 3,5 kk kohdalla hiuksia alkoi lähtemään, enkä nyt puhu mistään muutamasta hiuksesta. Pitkiä tummia hiuksia kun löytyy aivan joka paikasta. Onko sinulla tai jollain muulla blogisi lukijalla samoja kokemuksia, saati vinkata jotain ihmetuotetta, joka auttaisi?

  • Voi on! Ja niin on lähestulkoon varmaan kaikilta imettäneiltä ystäviltäni! Ymmärtääkseni äärimmäisen normaalia? Mutta kaipa ne tulee sitten joskus takaisinkin? :D En tiedä onko siihen mitään tuotteita? Itseltäni ei ole niin paljon lähtenyt, että se olisi häirinnyt tai kaivannut toimenpiteitä.

 • Hanna

  Ihana sinä ja miten kauniisti hehkut joka raskaudessa, vaikka olo varmasti onkin kaamea. Sama juttu oli mulla, joka odotus aina entistä karseampi, mutta synnytys kyllä onneksi sitten helpompi. Tsemppiä loppumetreille, ei enää kauaa ja toivotaan, ettei menis yliajalle tällä kertaa. Rutistus *

  • Ah <3 Kiitos Hanna kannustavista sanoista <3 Rutistus takaisin! <3

 • Riina

  Näytät kyllä niin upealta vaikka voin kuvitella ettei välttämättä omasta mielestä olo olekkaan sellainen :) oon seurannut sun blogia jonkun pienen ikuisuuden, mutta harvoin kommentoin mitään. Yksi postausidea tuli mieleen, nimittäin tästä postauksesta olisi kiva saada päivitetty versio //www.idealista.fi/strictly-style/2012/01/wardrobe-cornerstones/ tsemppiä loppumetreille !<3

  • Voi kiitos ihan hurjasti ystävällisistä ja ymmärtäväisistä sanoista Riina! <3 Kiitos kovasti siitä, että olet niin pitkään ollut mukana ja pitänyt minulle seuraa <3 Olen kovin otettu. Ja hei kiva idea! Mä joskus itseasiassa itse katoin tätä ja mietin, että pitäis päivittää! :) Joten samalla aaltopituudella mennään! <3

 • Roosa

  Tsemppiä loppurutistukseen! Näytit kyllä niim hehkeältä ja niin kauniilta kun tulin sinulta hakemaan tuotepakkausta viimeviikolla! Suuret kiitokset vielä siitä, kun jaksat nähdä vaivaa tuollaisiinkin “ylimääräisiin” asioihin. Harva bloggaaja näkee vaivaa! Olen seurannut blogiasi jo aikojen alusta, tämä todella on hyvän mielen blogi! Kiitos sinulle siitä Hanna! <3

  • Voi kiitos Roosa hirmuisesti! <3 Toivon kovasti, että saat siitä tuotepaketista vielä iloa! Ja siis te autatte minua, kun pääsen tavarasta järkevästi eroon antamalla sen eteenpäin jollekin, jolla on oikeasti sille heti käyttöä! <3 Kiitos kun tulit hakemaan niin ripeästi! Ja kiitos teille lukijoille, koska te olette valtava osa sitä hyvää mieltä. Kommenttiboksi aina täynnä toinen toisiaan kannustavia naisia <3 Kiitos. Se tekee minut hyvin iloiseksi. Kiitos Roosa <3

 • Milla

  Itse toivon lapsiperhe juttuja, esim. sisarussuhteista, 2v ikäeron plussat ja miinukset, mitä tehdä lapsen kanssa (meillä asustaa ikiliikkuja poika niinkuin ymmärtääkseni teilläkin 2kpl :) Sitten joku synnytykseen liittyvä pohdinta, millä fiiliksillä sitä kohti kolmatta kertaa tms.
  Tiedän että vauvajutut eivät kaikkiin kolahda mutta… Kiitos blogistasi, kuuluu joka päiväiseen hengähdyshetkeen r a u h a s s a syödyn lounaan ja kaffikupposen kera (päikkäri aikaan tietty).

  Tsemppiä viimeisiin viikkoihin!! Palkinto mielessä ja pian sylissä <3

  • Tiedätkö mulla on pohdinnan alla teksti sisarussuhteista ja niiden merkityksestä. Mitä taipumuksia esikoisilla on, keskimmäisillä ja kuopuksilla. Asia nimittäin varsinkin kiinnostaa itseäni nyt pian kolmen lapsen äitinä. Saavathan kaikki varmasti tasapuolista kohtelua? Eihän vanhinta usuteta liian aikaisin “isoksi pojaksi”? Eikai kupuous pääse aina kuin koira veräjästä koska on “aina niin pieni”? Ja eihän keskimmäinen jää kaiken keskellä huomioitta? (Tosin sen verran temperamenttinen tapaus että tuskin :D) Mutta tästä on kirjoitettu kirja jota hyvä ystäväni suositteli. Se minun pitää vielä lukea, mutta todella mielenkiintoisia ajatuksia tästä on noussut ystävien kanssa jutellessa.

   Mä luulen että synnytykseen liittyvät jutut jätän tästä blogista pois. Toki saatan siellä täällä mainita sivulauseessa että mulla on toistaiseksi (sormet ristissä) menneet edelliset synnytykset todela hyvin ja toivon kovasti, että sama toistuu kolmannenkin kanssa. :) Eli saattaa olla jonkun toisen postauksen yhteydessä vähän ajatuksia, mutta ei ehkä omaa postaustaan. Mutta tässä kommenttiboksissa voin jo sanoa että erittäin luottavaisin ja hyvin mielin kuljen kolmattakin synnytystä kohti! :)

   Kiitos itsellesi niin paljon, että vietät ne muutamatomat hetket minun kanssani! Suuri kunnia! Kaikilla niin kiire lasten kanssa, että olen ihan älyttömän otettu, että löydätte vielä aikaa minulle ja blogilleni. <3

   Kiitos kovasti seurasta, kauniista sanoista, idoista ja tsempeistä! <3

 • Jennifer

  Tsemppiä loppuraskauteen <3

  Meikki- ja hiuspostaukset kiinnostaa sekä sisustusjuttuja olisi kiva nähdä pitkästä aikaa, ne on aina mun lemppareita :)

  • Kiitos kovasti! Hiuspostausta ei ole tullutkaan vähään aikaan, joten sen kimppuun olisi kiva käydä! :)

 • Jonna

  Tsemppiä tosi paljon! :)

  • Kiitos ihan hirmuisesti! <3

 • saara

  Se vielä piti sanomani, että kiitos kun jaat rohkeasti näitä elämän inhimilisiä puolia, jotenkin sen sotkutuolipostauksen jälkeen oma sotkutuoli ei ole ahdistanut yhtä paljon. Naurattaa aina kun nään sen, koska tulee mieleen postauksesi ja lukuisat siihen samaistuneet kommentit ? kirjoitat pinnallista blogia, joka on ihana juttu. Nykypäivänä en aina edes uskalla avata nettiä, koska tuntuu, että aina joku itsemurhaisku keikkuu otsikoissa. Sinun blogiisi on kiva tulla “turvaan” maailman kauheuksia. Parasta blogissasi on kuitenkin se, että pehmeydestä ja pinnallisuudesta huolimatta siitä välittyy jokin inhimillisyys ja samaistuttava tosielämä. En oikein itsekään ymmärrä, miten onnistut tuomaan sen teksteihisi samalla ylläpitäen ammattimaisuutta ja varjellen yksityisyyttä. Jos blogitauot ahdistavat sinua, niin ajattele se tältä kantilta: Ruudun toisessa päässä on kaltaisiani mammoja, jotka tulevat blogiisi tauolle. Kun huomaan, ettet ole postannut vähään aikaan, arvaan että lapsiperheen arki on vienyt bloggailuajan. Se lohduttaa, sillä meillä lukijoillakin jää lasten ja muiden arkisten touhujen takia tekemättä milloin mitäkin. Ehkä voit siis ajatella postauksettomatkin päivät osana blogin kokonaissisältöä?

  • Voi että miten ihana ja koskettava kommentti! <3 Kiitos niin paljon näistä niin älyttömän kannustavista, ymmärtävistä ja kauniista sanoista! Olen niin käsittämättömän onnellinen, että koet minun onnistuneen blogin pitämisessä sellasena, kun toivoisin sen olevan. Mutta tämän kaiken suola on nimenomaan TE. Te ihanat ihmiset siellä ruudun toisella puolen, jotka antavat blogille ja minulle aikaansa. Olen tehnyt tätä jo niin monta vuotta, että minulla on niin valtava luotto teihin. Niin paljon fiksuja ja sydämellisiä ihmisiä, joiden kanssa on ihana käydä eri asioita ajatuksellakin läpi. Kuulostaa minusta niin ihanalta, että te voitte niin kauniisti nähdä tuon juuri niinkuin se oikeasti onkin. Minun ei todelakaan edes tarvitse kertoa kaikkea, kun te niin älyttömän kauniisti ja ymmärtäväisesti osaatte lukea rivien välistä (tai postauksen jopa puuttuessakin! <3) . Kiitos kiitos kiitos. Teidän takia blogia on ihana tehdä <3

 • Afa

  Olet häkellyttävän aikaansaava näissäkin olosuhteissa. Paljon voimia ja tsemppiä näihin vikoihin viikkoihin. <3

  Postausideoita:

  -Millainen olisi unelmiesi koti ja vaikka netistä havainnollisia kuvia.

  -Suosikki meikkituotteesi tällä hetkellä.

  -Ideoita ja inspiraatiota, kuinka helpottaa arkea ja saada se toimimaan paremmin pienten lasten äitinä (musta välillä tuntuu, että luhistun to do-listojen alle ;).

  -Lempipaikat Helsingissä, kun olet 1) liikkeellä yksin tai muiden aikuisten kanssa 2) lasten kanssa.

  -Kaikki nämä 10 things about me-postaukset tms. Niitä on aina viihdyttävä lukea.

  • Voi kiitos kovasti niin kauniista sanoista, vaikka itse juurikin on niin aikaansaamaton olo! <3

   Hei aivan ihania ideoita! Ja apuava – mä rakastan to do listoja :D Nämä menee kaikki mietintään ja työn alle! Vitsi että olen saanut valtavan kasan niin hyviä ideiota teiltä! En tiedä mistä alottaa!! :)

 • Hessu

  En voi sanoa että ymmärrän tuskaasi, koska itsellä oli maailman helpoin ja kivutoin raskaus. Lisäksi maha ei koskaan edes ehtinyt kasvaa hirveän isoksi, kun kroppa päätti ettei enää kanna vauvaa niin sitten mentiin käynnistykseen raskausmyrkytyksen takia ja vauva saapui maailmaan vk 34 painaen vajaan kaksi kiloa. Onneksi poika on tällä hetkellä reipas ja hyvin kehittynyt parivuotias ja uusikin raskaus olisi tervetullut :) Mutta tsemppiä odotukseen ja ihanaa kun teille tulee vauva! Vaikka varmasti on rankkaa aikaa nyt parin taaperon ja kasvavan vatsan kanssa, mutta odotus palkitaan! :) Ja älä yhtään ressaa blogia, oman voinnin mukaan!

  • Voi miten ihanaa, että olet saanut kokea todella hyvän raskauden! :) Minullakin ehdottomasti ensimmäinen oli ylivoimaisesti kaikista “vaivattomin” vaikka en ihan voi sanoakaan, että täysin kivuton :D Mutta onneksi keskosuudesta huolimatta kaikki on enemmän kuin hyvin ja teille pian suodaan yhtä upea ja rakas ihme! Kiitos vielä ihan hirmuisesti tsempeistä ja vertaistuesta! <3

 • Sofia

  Joskus olisi kiva kuulla, että millainen tulevaisuuden perheasunto toiveissasi on? ? Vaikka oletkin muistaakseni maininnut että uuden asunnon aika ei ole vielä, niin olisi kiva saada vaikka lyhyttä postausta siitä, että millaisesta asunnosta vielä tulevaisuudessa haaveilet. Haaveitahan täytyy aina olla ☺️

  • Ihana idea! :) Se voisi olla kiva toteuttaa! :)

 • Anni

  En tiedä kuinka paljon olet New Yorkissa käynyt, mutta sun vinkkejä olisi tosi mielenkiintoista kuulla.

  Tsemppiä loppurutistukseen! <3

  • Voi ikävä kyllä siellä olen käynyt viimeksi about 14-vuotiaana :/ Joten mulla on omia vinkkejä n. 0 :/ Kiitos vielä tsempeistä! :)

 • primrose

  Tsemppiä ja voimia viimeiseen kuukauteen! Pikkuinen on varmasti suuri palkinto on kaikkien fyysisten vaivojen jälkeen. Kaikkea hyvää tähän loppuaikaankin!

  • Kiitos kovasti! <3 Ja aivan varmasti <3

 • Juuls

  Tsemppiä loppuraskauteen! :)
  Laukkuintoilijana kaikki laukkupostaukset kiinnostaa :) mitkä on nyt in, mitä hypetystä et ymmärrä, omat laukkusi jne. :)
  Itseäni kiinnostaisi postaus esimerkiksi siitä miten pukea tällä hetkellä eniten muodissa olevat vaatteet eri vartalotyypeille tai jotain vastaavaa eri vartalotyypeille kuten millainen vaate sopisi rintavalle, lyhyelle, pitkälle, pitkäselkäiselle jne. Omavartaloni kun ei sovellu tähän todella laihaan ja pitkään kauneusihanteeseen mitä kaikissa kuvissa näkee niin tälläisistä kuvista inspiroituminen on välillä vaikeaa. Tulipa epäselvä viesti, toivottavasti saat jotain irti tästä :D

  • Siis apua – tämä on heikkouteni. En koe jotenkin paikakseni sanoa mikä sopii just millaiselle vartalotyypille, kun tapoja pukeakin on niin monia! Enkä ihan suoraan sanoen usko, että täysin sellaisia kieltoja on olemassakaan! Paras on, että itsellä olo on hyvä. Mutta hmmm. pitääpä miettiä onko mulla jotain sanottavaa laukuista… Niistä pidän, mutta jotenkin minulla on niistä aina niin vähän sanottavaa :D Kiitos vielä kovasti tsempeistä ja pistän mietintään! :)

   • Juuls

    Toki kukin tyylillään! Ja tietenkään ei ole mitään kiellettyä.. Mutta itse junnaan koko ajan samanlaisessa niin haluaisin uusia ideoita :) jos tuosta saisi edes jotain kehiteltyä se olisi todella hienoa :) ja kiitos vielä kivasta blogista :) on yksi suosikeistani! :)

    • Mari

     Heipat Juuls, Dopp Woman -blogin Kata teki viime syksynä kivat stailauspostaukset eri vartalotyyppien ympärille. Tästä linkistä löytyvät :)

     • Kiitos kun autat toista eteenpäin! <3

    • Se on kyllä totta – aina kaipaa sitä inspiraatiota ja uusia ideoita omaan pukeutumiseen! Todella harmillista, jos et ole vielä löytänyt blogia, jonka kirjoittaja olisi vartalotyypiltään samanlainen. Mutta tuossahan olisi ideaa… Jos kyselisin lukijoilta, onko heillä suositella loistavia uusia blogeja, missä olisi erilaisia vartalotyyppejä, niin olisi kaikkien helpompi löytää asujen suhteen ideoita? Toisaalta pelkään myös kovin, että se saattaa loukata jotakuta jos luokitellaan tietyksi vartalotyypiksi? En mäkään osaa sanoa omaa vartalotyyppiä :D Nyt varmasti ainakin Omena? :D Eikö se ole jokin vartalotyyppi?! :D Mutta kiitos kovasti kauniista sanoistasi! <3

 • Jonna

  Tsemppiä Hanna! Hienosti oot jaksanut, you can do it! :) en oo pitkään aikaan kommentoinut, mutta nyt tuli fiilis, että täytyy. Oon lukenu sun blogia siitä “kesäblogista” alkaen eli kauan! Ja itse nykyään Saksassa asuessa on ihana lukea edelleen sun blogia, fiilistelen niin paljon sun energiaa :) ja varsinkin ulkomailla on kiva lueskella välillä suomeksikin juttuja. Tb-vanhat asupostaukset ois ihan mahtijuttu! Niin kuin joku ylempänä mainitsikin :) ja kaikki kosme- ja hiusjutut!

  • Voi että olet ollut mukana PITKÄÄN!!! Iso kiitos! Niistä ajoista on paljon muuttunut :D Blogi ja minä myös :) Kaikkea hyvää sinne Saksaan ja niin otettu olen, että olet jaksanut lukea juttujani niin pitkään! <3 Kiitos <3

 • Haidi

  Hurjasti tsemppi viimemetreille <3 voin vain kuvitella moiset kivut yhdistettynä lapsiperhearkeen ja vieläpä siinä samassa bloggailuun. Nyt koitat vaan rentotua ja keskittyä siihen, että oma järki ja kroppa pysyy kasassa loppuun asti :) kyllä me lukijat maltetaan odottaa! <3 postaustoiveita sängynpohjalta voisi olla vaikka jenkkien 10 ikimuistoisinta hetkeä, mitä olet oppinut ulkomailla asuessa itsestäsi/elämästä, lemppari leffasi (lisää katsottavaa syksyyn!) ja vaikkapas itseottamista kuvistasi lempiotokset ja miksi ne niitä lemppareita on :)

  • Kiitos ihana Haidi <3 Ja hei tuo onkin kivaa pohdittavaa itsellekin: Mitä ulkomailla asuminen on opettanut! se menee ehdottomasti työn alle! :D Ja noiden vanhojen kuvasuosikkien analysointi on kans ihana idea! Kiitos <3 Ja lempileffoille myös iso peukku!! Kiitos näistä loistavista ideoista! Todella inspiroivia ideoita minullekin! :)

 • Lidia

  Tsemppiä! Voi niitä pieniä varpaita, kohta ne potkii massun ulkopuolella. Kärsimys palkitaan <3 ja toivotaan että kaikki menee hienosti!

  • No sehän siinä onkin <3 Sen avulla jaksaa kun tietää mikä on palkinto <3 Ja samaa toivon minäkin <3 Kiitos kovasti! <3

 • Täti Ruskea

  Ymmärrän todella hyvin loppuraskauden haasteet. Viidettä odottaessani olin todella väsynyt, suorastaan uupunut. En ollut koskaan aiemmin kokenut sellaista. Voimia kovasti loppuraskauteen ja toki sitten siihen uuteen arkeenkin! Mua kiinnostaa kovasti poikien vaate-, kenkä- ja asustepostaukset. Lisäksi kiinnostaisi laukkupostaukset. Mulla etsinnässä sellainen “kaiken nielevä Muumimamman pohjaton” käsilaukku keskiruskeana/konjakinruskeana.

  • Voi kiitos kovasti myötätunnosta ja vertaistuesta! <3 Ja hei mulla on tulossa nyt uutta matskua siltä saralta (poikien vaatekaappi saa kohta ihanaa täydennystä mm. Gugguulta! <3 ) Ja hei tuohon laukkupohdintaan mulla on sulle ehdotus antaa heti: MULBERRY Alexa Oversized konjakin ruskeana! Se nielee ihan hurjasti tavaraa, sitä voi kantaa kädellä, olalla tai rinnan yli kätevän hihnansa ansiosta. Suosittelen katsomaan! Mulberryn oma liike kun löytyy Helsingistäkin! :)

   • Veera

    Loistava laukku! Minulla sama laukku, musta versio ja oli kyllä huoleton käyttää! Ei pelästynyt vaikka laski maahan ja lumituiskutkin kestää! Ja kahden lapsen kanssa kulkiessa todella hyvä. Plus kivannäköinen!

    • Jee! Lisää ääniä kaiken nielevälle laukulle joka on super kätevä! Allekirjoitan kaiken sanomasi! :)

 • m

  Mua ainakin kiinnostaisi pieni kurkkaus sun äidin vaatekaappiin. Eli siis toisin sanoen äitisi tyyliin. Olen vain huomannut että äitisi on myös aika tyylikäs nainen ja myös sinulle on kulkeutunut hänen upeita asusteita. Olettaisin että jollain tavalla kuitenkin tyylisi on osaksi äidiltäsi perittyä ja siksi minua niin kovin kiinnostaa.. ?

  • Hei ihana idea! Pitää kysyä äidiltä suostuisiko hän tällaiseen! :) Hän ikävä kyllä nyt vain ei ole SUomessa (oleskelee pääsääntöisesti Espanjassa) ja matkaa tänne vasta lasketun aikana tienoilla. Joten ihana idea, mutta sen toteutukseen voi mennä tovi logistisista syistä :/

   • M.

    Voi, kuinka sun äiti malttaa olla niin kaukana ihanista lapsenlapsistaan? :) Mutta tämä on hyvä postausidea. Tsemppiä nyt ja loppurutistukseen!

   • m

    Juu lähinnä myöhemmäksi sitä ajattelinkin! Ei mitään kiirettä! Vaatii ehkä sen verran enemmän panostusta ettei ihan parissa tunnissa onnistu.. ? varsinkin kohta 3 lapsen kanssa! ?

    • <3 Ihana idea jokatapauksessa! :)

 • Laura

  Tsemppiä! :) Milloin LA? Aivan ihana tuo sinun masu! :*

  • Se on tuossa kuun vaihteen hujakoilla :) en laita tänne suoraa päivää, koska sitten kun se virallinen LA menee, niin oma pää poksahtaa niin varmasti, että kaikkien muidenkin täysin hyvällä tarkoituksella tehdyt utelut aiheesta ottaa päähän, (ihan vaan koska olen itse kuin peffaan ammuttu karhu :D )

 • Jasmin

  Täällä ymmärretään ihan täysin! Ihmettelin jo aikasemmin miten hyvin olet jaksanut postata “tilanteestasi” huolimatta:) minua ainakin hiusjutut, tb- ja pohdintapostaukset kiinnostavat kovasti. Postaat sen verran ku voimat antavat periksi ja löytyyhän täältä vanhaa materiaalia luettavaksi jos hirveä kaipuu iskee:D

  • Voi kiitos kovasti ymmärryksestä! <3 Näin pyrin tekemään. Ja voi vitsi. Täällä on tullut jo niin paljon ihania ideoita, mitä haluan toteuttaa! Ja helposti voinkin (silloin kunhan vaan ei ole niin äly väsynyt, ettei jaksa konetta edes avata). Mutta just rupesin selailemaan vanhoja postauksia ja ai että mitä materiaalia :D Inspiroiduin itsekin kun niitä naureskelin :D

 • Annamaria

  Voi Hanna muru, kovasti tsemppiä ja haleja loppumetreille, ihanasti taas kirjoitettu ?❤️

  • Kiitos murunen <3 Need it <3

 • Roosa

  Hei kyllä me ymmärretään! :) Tsemppiä loppurutistukseen!

  • Mä tiedän, että te ymmärrätte. Mä en käsitä, miksi mä silti itse niin ahdistun, kun olen parikin päivää pois?! :D Teidän kanssanne on vain kiva olla. Kiitos kovasti <3

 • Sanna

  Onnea viime metreille! :) Minulta kysyttiin usein miten jaksoin juosta taaperon perässä ihan raskauden loppuvaiheessa, mutta nostan niin hattua, että jaksat tehdä sitä kahden pienen kanssa!

  • Molemmissa omat haasteensa. Ensimmäistä pitää taas ehkä enemmän viihdyttää kun kaksi pitää toisilleen seuraa :) Mutta onhan niiden kanssa myös sitten kaksinkertaisesti tekemistä, että molemmat (2. ja 3. odottaminen) omalla tavallaan haastavaa :) Kiitos kovasti tsempistä ja paljon jaksamista sinne myös! <3

 • Lilyyy

  Tsemppiä sinulle ihan hirveesti!!! Itse olen kaksi raskautta kokenut, lapsilla vain 1v5kk ikäeroa, ja voin melko hyvin kuvitella “tuskasi” <3 onneksi me äidit ollaan aika sissejä! ;) välillä olen miettinyt että kyllä sitä ehkä eläkepäivinä miettii että "mitenhän hitossa siitäkin kaikesta selvittiin?!" :)

  Ja mä kannatan noita tb-postauksia myös, ne olis hauskoja!

  Kaikkea hyvää teidän perheelle ja vielä yksi tsemppihali täältä!

  • Apuva! sulla vielä pienempi ikäero, kuin meillä! huh! Olithan sä siinä kokonaiset 5kk ilman raskautta välissä :D Hatun nosto sinulle! Ja varmasti sitä miettii, että miten sitä ikinä selvisi, tosin aika taas kultaa muistot ja helposti miettii, että mikä siinä nyt niin vaikeaa oli? :D

   Kiitos vielä kovasti! <3

 • saara

  Pyydän, ettet ainakaan tuhlaa aikaani huonon omatunnon potemiseen jos blogi jää vähemmälle. Ymmärrän, että halua sen aktiivisen ylläpitoon varmasti riittää ja taka-alalle jättäminen saattaa tuntua karvaalta, mutta raskaana oleminen osaa olla erittäin raskasta. Vastaavat haasteet varmasti jatkuvat oman aikansa kun nuorin veikka syntyy, meidän lukijoiden tehtävä on ymmärtää se. Symfyysikipujen kanssa liikkuminen tuntuu puukoniskuilta ja uskon siihen, että osa vauvoista kasvaa kohdun sijasta keuhkoissa ? toivon sinulle paljon tsemppiä, toivottavasti saat arjessa apua ja osaat olla itsellesi reilu kaveri tässä haastavassa tilanteessa ?

  • Voi kiitos Saara kovasti ymmäryksestä! <3 Olet selkästi tämän kokenut itsekin :D Symfyysikipuja on ehkä vaikea tosiaan ymmärtää, jos niitä ei ole ollut. Ja kyllä – sitten alkaa taas ihan omat haasteensa kun kolmas syntyy… :D Mä tiedän, että mun ei tarvitse potea huonoa omaatuntoa, mutta ai että, kun se silti vaan tulee :D Pitää oppia tosiaan reilummaksi kaveriksi itselleen, koska te lukijat ainakin olette <3

 • Hanna

  Hollanti postaus olis ihana ❤️❤️❤️

  • Apuva – mitäköhän voisin Hollannista sepustaa…? Ihana paikka <3 Ja kirjoitteleeko siellä "mun" Hanna? <3

 • Katja

  Syksyn/ talven takkitrendit. Se kiinnostaisi kovasti, nyt on takki hankinnat edessä. Muuten must tuotteita syksyyn ja talveen, minkälaiset kengät tähän kauteen? Myös lastenvaate postaukset, jotka aiheuttaa välillä aikamoista työtä, löytää hyvännäköistä ja kestävää loska ja pakkas säälle, esim. kengät, kivat takit, haalarit. Meneekö liian kauas blogistasi tälläinen.
  Myös pidin todella kovasti, kun olit kerännyt tuotteita, mitä näkyy tällä hetkellä usealla blokkarilla, ulkomaisilla ja kotimaisilla, kun ei kerkeä seurata kaikkia, oli huippua kun olit kerännyt näkyvimmät trendit yhteen. Pidin. Riittää kun seuraa sinua.

  • Voi vitsi miten paljon ihania ideoita, jotka kaikki ovat minulle helposti toteutettavissa! :) Kiitos kovasti näistä! <3 Kiitos kovasti kun seuraat! <3

 • Linda

  TB- tyyliset postaukset olisi super kivoja! Sen tyyppiset mitä Linda Juhola teki viime vuonna, että keräät jokaiselta vuodelta about samoihin aikoihin otetut asukuvat yhteen postaukseen :-) Ja paljon voimia loppu rutistukseen!

  • Hei joo! Niitä joskus olen tehnytkin “what was I thinking?!” postauksien muodossa ja jossain taas puin uudestaan päälle samoja vanhoja kokonaisuuksia vuosien takaa! :D Mutta tämä onkin kiva ja vähän erilainen idea niihin: Jokaiselta vuodelta asu about samalta ajalta…! :) Kiitos! :)

   • Sonja

    Hyvä idea!

 • Aura

  Hurjasti tsemppiä ja jaksamista <3 kaikki kosmetiikka/hiusjutut ja tuotesuositukset on aina kivoja! Samoin kaikki mikä inspiroi tulevaan syksyyn. Tänään kotoa lähtiessä +5 astetta sai tajuamaan, että sieltä se syksy tosiaan tulee ?

  • Kiitos kovasti! :) Mukava kuulla, koska niitä on helpompi kotona ollessa toteuttaa! :) Ja hei mietinkin jotain inspiraatiopostauksia esim nahkatakin pukemiseen syksyä varten! :)