CATEGORIES

Elle Style Awards 2016

11.9.2016

ellestyleawards

Niin hämmentyneen kiitollinen olen, että minulle on suotu kunnia olla toista kertaa ehdolla Elle Style Awardseissa. Strictly Style on ehdolla Vuoden 2016 Muotiblogiksi.

Jo pelkkä ehdolla oleminen on minulle aivan valtava kunnia. Kohta kolmen pienen lapsen äitinä oma arki ei ole suoranaisesti muodin aallonharjalla surffailua. Siksi olenkin niin älyttömän otettu siitä, että tästä huolimatta koette, että olen kaiken keskellä pystynyt pitämään yllä inspiroivaa blogia niin tyylin, kuin muodin saralla. Ehdolla on 18 loistavaa ja ammattimaista blogia, joiden rinnalla on kunnia olla. Tämän lisäksi minulla on ilo tuntea kirjoittajista jokainen. Ehdolla olevien lista on täynnä kavereita ja rakkaita ystäviäni, jotka tekevät tästä työstä entistä ihanemman tehdä. Listalta löytyy myös jopa oma siskonikin <3 Oli lopputulema mikä tahansa, niin voittaja on varmasti pystinsä ansainnut.

Joten nyt arvoisat lukijat:  Te päätätte kuka kaikista upeista ehdokkaista palkitaan 20.lokakuuta järjestettävässä Elle Style Awards –gaalassa. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan paketti, johon kuuluu 2 kpl lippuja Elle Style Awards –gaalaan sekä yö legendaarisessa Hotel Kämpissä.

Valtava kiitos teille kaikille luotosta, tuesta ja seurasta näiden kaikkien vuosien ajan. Nyt vain äänestämään suosikkianne! Toivottavasti arpaonni suosii ja nähdään gaalassa! <3

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Charlotta

  Pakko näin viisi vuotta blogiasi seuranneena ensimmäisen kerran kommentoidakin. Kauniit ja harkitut kuvat sekä kirjoitukset täyttävät blogisi. Nämä ominaisuudet löytyvät useasta blogista – usealla on kulissit kunnossa, vaatekaappi täynnä mitä viimeisimpiä vaatekappaleita, jokainen ateria nautittuna mitä hienoimmissa ravintoloissa ja kuvia mitä hauskimmista juhlista. Kuitenkaan nuo blogit eivät kiinnosta itseäni puoltaa vuottaa enempää. Sinun blogissasi on ihanaa, kuinka klassikkovaatekappaleet vilahtelevat vuosien kuluessa uudelleen ja uudelleen mukautuen uusiin trendeihin. Silmäsi kauniille ja tyylille on vain pettämätön. Kirjoituksesi ja kuvasi henkivät kypsyyttä, järkeä ja hyvyyttä. On ollut ilo nähdä pintaraapaisua elämäsi kulusta eriaiheisten ja -tyylisten kirjoitusten ja kuvien kautta eri maiden lippujen alta. Vaikka elämäntilanteeni on täysin erilainen, jaksavat julkaisusi aina vain kiinnostaa – niistä paistaa elämä. Ja tuo eläminen on itseä ja perhettä varten, ei pelkästään lukijoita. Ääneni on todellakin sinulle – blogi kertoo elämästä, ei elämä blogista.

  Olet Super, Hyvää Loppuraskautta! <3

  • En tiedä tuleeko minun syyttää tästä raskaushormoneita, mutta sait minulle kyyneleet silmiini! <3 Miten kauniisti kirjoitit! Ihan vain ilahduttaaksesi minua! <3 Miten ystävällistä! Mä olen jotenkin niin äärimmäisen otettu ja iloinen siitä, että vaikka blogini onkin hyvin pinnallinen, niin silti niin moni teistä sanoo, että rivien välistä paistaa elämä. Kiitos niin kovasti tästä äärettömän liikuttavasta kommentista. <3 Kiitos, että olet seuranani <3 Olet SUPER! <3

 • Haidi

  Sinneppä lähti ääni suuntaasi <3 blogisi on aina ollut lempparini ja vaikka listalla olikin monta omaa suosikkiani (mukaan lukien siskosi) oli valinta silti selvä! :)

  • Kiitos kovasti äänestä! Arvostan kovasti, sillä lista on tosiaan täynnä ihan äärimmäisen hyviä bloggaajia! :)