CATEGORIES

Pidetyimmät kuvani

15.9.2016

Viimeisillä raskausviikoilla kolmannen kanssa alan olla jo melkoisen liikuntarajoitteinen. Tästä syystä pyysin teiltä toiveita ja ideoita postauksista, mitä voisin kodin mukavuudesta teille tehdä. Yksi ihana idea oli, että kokoaisin teille suosikkikuvani vuosien varrelta. Aion käydä läpi blogini viimeisten vuosien ajalta ja katsoa, mitkä kuvat sieltä vahvimmin minua liikuttavat. Mutta kuin tilauksesta, facebook teki minulle koosteen tykätyimmistä kuvistani viimeisen vuoden ajalta, jotka aikajanalla olen ystävieni kesken jakanut. Ajattelin, että ne olisi kiva teidänkin kanssanne jakaa, koska niitä en ole aiemmin julkisesti näyttänyt. Jotain uutta teillekin. Kuvien hienous tosin piilee lasteni tunteikkaissa kasvoissa… Täten peitin sulopussut nyt emoji-kuvakkeilla heidän hetken tunteitaan kuvatakseni. Tykätyimpitä taisi olla ne, missä kaikki ei mene niinkuin Strömsössä. Ja sitähän se todellisuus lasten kanssa usein on. Helppo tykätä, kun on helppo samaistua.

facebooktykatyimmatkuvat

Ylivoimaisesti tykätyin kuva oli kun ilmoitin kolmannesta ilouutisestamme. Samaan konkurssiin yksi murunen lisää! :D Kyseisestä kuvasta menee kiitos ystävälleni Marikalle, joka otti suosikkikuvani Amerikan vuodelta tuona päivänä. Mielettömän ihania perhekuvia Manhattan Beachiltä, missä saimme vuoden koko perheenä onnekkaina viettää. Voi kun voisin vielä meidän nuorimmalle saman rikastuttavan kokemuksen suoda.

Toiseksi tykätyin kuva oli esikoisestamme David Beckhamin syleilyssä. Mieheni sai työnsä takia olla tovin melkein päivittäin hänen kanssaan tekemisissä. Kuulema ystävällisin ja huomaavaisin hänen tapaamansa superstara. Ystävällisesti hän otti meidän poikammekin aina huomioon. Kerran futistreenien jälkeen (kun tämä kuva otettiin) Sir Beckham pyysi esikoistamme potkimaan palloa hänen kanssaan. Meidän poika totesi kohteliaasti että ei kiitos, hän mielummin menee isänsä kanssa. :D <3 Koteliaan olemuksensa lisäksi tämä brittimies on muuten livenä vielä paljon komeampi. En tiedä miten se on mahdollista, mutta jösses.

Kolmanneksi tykätyin kuva on meidän murusista heidän syntymäpäivänsä tienoilla. Olisin halunnut kuvan heistä synttäripallot kourassa tunnelmallisen Manhattan Beach Pierin alla. Noh… Yllä näkyvä kuva oli onnistunein otos. Että näin. Se siitä ideasta :D

Neljäntenä oli ihana kuva pojistani tallustelemassa pitkin Rodeo Drivea. Se oli viimeisiä päiviämme Amerikassa. Ihana vuosi takana, joka toi elämäämme niin paljon enemmän, kuin olimme ikinä voineet edes odottaa. Esikoinen oppi kielen, saimme osaksemme mitä upeimpia hetkiä ja kokemuksia sekä kasan uusia ja älyttömän rakkaita ystäviä. Vuosi 2015 oli varmaan yksi elämämme parhaita.

Ja viidenneksi ylsi vielä kuva minusta ja miehestäni tuolla samaisella kotirannallamme – Manhattan Beachillä. Kalifornian auringonlaskut ovat vain vailla vertaansa. Kultainen tunti on todella nimensä veroinen. Vaikka nyt kolmannen tulossa maailmaan Suomi on meille ehdottomasti paras paikka olla, niin kyllä näitä kuvia itsekin kaiholla katsoo. Upea vuosi. Mieletön kokemus. Kiitos Los Angeles!

52 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Heidi

  Ihania kuvia! Just noinhan se lasten kanssa menee. :) Yritin tuossa joku aika sitten ottaa kauniissa iltavalossa omasta taaperostani 1,5-kuvia, no eihän niistä tietenkään mitään tullut kun ei neitiä kiinnostanut poseerata. :D

  • Voi kiitos! <3 Ja jeps. Lasten kuvaaminen on kyllä aivan oma juttunsa :D Aina kun heitä ei todellakaan huvita :D :D

 • H

  Siis aivan ihania kuvia! Toi perhepotretti on ihan mahtava ja suukkokuva olis kehystämisen arvoinen :) ja toi Beckham on kyllä kuuma.. Huh!

  • Kiitos paljon! <3 Munkin suosikkikuvia ikinä nuo perhepotretit <3

 • Kikaltsu

  Tämä oli kyllä aivan paras postaus vaikka tiedän, että haluat blogisi olevan enemmän tyyli, kuin lifestyle ☺
  Oon kyllä niiiiin kateellinen tuosta Becks jutusta :D oon ollut aina David fani, ja ihan puhtaasti ulkonäöllisistä syistä ? ja voi ei jos on livenä vielä komeempi ?

  • Kiitos kovasti! Ihana kuulla, että postaus on pidetty, vaikka normilinjasta hieman poikkeaakin :) Ja joo voi herttinen. Miten tuo voi olla vielä paremman näköinen?!?!

 • Voi Beckham! Olisi tämäkin tyttö vastaavassa tilanteessa varmaan pienenä nappulaliigalaisena kieltäytynyt – liikaa paineita. :D Näistä kuvista tuli tosi hyvä mieli! :)

  • Todella kiva kuulla, että tämä postaus toi hyvän mielen! <3

 • Maija M.

  Tämä oli kyllä todellinen hyvänmielen postaus! Ja jotain erilaista, mikä piristää aina. Muistuu mieleen sekin aika, kun olit hyvin strict kaikesta mitä jaat blogissa yksityiselämääsi koskien. Heh, tuli tuosta “iloisesta synttärikuvasta” mieleen työkaverin toteamus, että oletteko huomanneet, että jäätelökioskilla aina joku lapsi itkee! Luulisi, että jädelle meno on pelkästään iloinen asia :D Ehkä sitä täytyy sitten synttäreilläkin pienet itkut tirauttaa ;) Ja oih, Becks <3 Muakin kiinnosti kovasti, tapasitko koskaan Victoriaa, häntä kun olen vuosikausia fanittanut, mutta vastasitkin jo siihen kysymykseen. Toivottavasti perheenne pääsee Losiin vielä tulevaisuudessakin pitemmäksi aikaa :)

  • Voi kiitos kovin! :) Kyllä, suurimman muutoksen blogi tosiaan koki kun rupesin tätä tekemään työkseni harrastuksen sijaan :) Ja kuten kaikessa elämässä. Elämä muuttuu, tilanteet muuttuu ja sitä myötä myös on hyvä tehdä uusia arviointeja :) Vieläkin pidän yksityisyydenverhoa yllä, mutta en todellakaan niin tiukasti :) Ja varsinkin kun niin paljon vuosia kulunut blogin ja teidän seurassa. Mieletön lukija porukka, jotka tukee ja kannustaa. Enää en pelkää, että blogiani luettaisiin “vääristä syistä”. Kiitos siis teille siitä, että olen voinut höllätä <3
   Ja muuten totta! :D Onkohan ne ne paineet ja odotukset?!?! :D
   Ja kiitos kovin! Ehkä vielä joskus toviksi sinne pääsemme! <3

 • i

  Oih ihana postaus ja kauniita kuvia. Itse olen myös saanut asua Jenkeissä ja käydä siellä paljon ja sinne on ikuinen hinku. Olette kyllä todella onnekkaita kun saitte viettää vuoden Los Angelesissa. Mekin miehemme kanssa unelmoimme parin vuoden seikkailusta Jenkkeihin tai vaikkapa Australiaan. Minne haluaisitte vielä muuttaa koko konkkaronkan kanssa?

  • Kiitos kovasti! joo on kyllä rikastuttava kokemus. En todellakaan olisi sama ihminen, jos olisin ikäni vain Suomessa asunut. Kiitollinen olen, että olen saanut nähdä niin paljon ja asua niin monessa eri kulttuurissa vuosien varrella. Me halutaan nimenomaan takaisin Losiin. Sinne jäi niin monet hyvät ja rakkaat ystävät (sekä kontaktit) että sinne olisi vielä pyrkimys hetkeksi mennä takaisin. :) Toivottavasti teidänkin unelmanne toteutuu! :)

 • Hyvän mielen kuvia <3. Nauroin kyllä ääneen tuossa Beckham kuvan ja selityksen kohdalla :D. Huh, itsehän olisin riemusta kiljuen käynyt potkimassa herran kanssa palloa, jos olisi tuijotukselta ja kuolaamiselta pystynyt :)

  • Joo varmaan aika moni olisi. Mutta aika liikkis pikku futismies, että isi silti ylivoimainen. Jopa Becksin pyytäessä <3

 • Heidi

  Voi että, niin ihana postaus etten kestä <3 Ja meinasin kyllä sylkäistä aamukahvit kun katoin kuka oli kuvien vieraileva tähti ja vielä tuo tarina :D Aivan mahtavaa! Ymmärrän että tämä on pääasiassa muotiblogi mutta 7kk pojan äitinä nämä perhe/lapsi aiheiset postaukset luen aina mieluiten <3 Kiitos niistä(kin)!

  • Ihana kuulla, että nämä muutkin postaukset ovat tervetulleita, vaikka muoti/tyyliblogina pyrin pääsääntöisesti pitämään. Toki näin kolmannen pojan lasketunajan hermoilla on vaika tyylipostauksia itse toteuttaa, niin varmaan pienen tovin nämä vähän pintaa syvemmät postaukset ovat näkyvämmässä roolissa :)

 • Ihania kuvia, noi emojit toimii ihan älyttömän hyvin näissä! :D Ja uuh, oon die hard United-fani, joten pallottelusessio Becksin kanssa ois kyllä toiminut enemmän kun mainiosti. ;) Liikkis kuitenkin teidän pikkumies, että valitsi mieluummin iskän. <3

  • Tosi kiva kuulla, sillä mua vähän riisti sydämestä niitä pistää poikieni suloisten nassujen päälle :D Ja varmasti maistuis meidänkin esikoiselle, mutta ehkä vasta parin vuoden päästä ymmärtää herran suuruuden. Nyt oli vaan se outo setä, joka puhu englantia omituisesti :D

 • Amanda

  Tää oli ihan mahtava postaus, lisää tälläisiä! ? eikä hymiöidyt lapset mitään haitannut!

  • Aivan ihana kuulla! :) Kiitos. itseäni aina harmittaa tavallaan noita hymiöitä yms laittaa, koska pilaavat ilmeikkään kuvan, mutta ihan pieniä poikiani kunnioittaen sen koen kuitenkin tarpeelliseksi jos kuvia pistää paikkaan, jossa ne ovat ikuisesti.

 • Ansku

  Ihana postaus! Oletteko ylläpitäneet jollain tapaa esikoisen englanninkieltä?

  • Kiitos :) Olemme kyllä. Silloin kun saamme hänet hetkeksi edes television eteen rauhoittumaan (potkii nimittäin palloa kotonakin melkein non-stop :o ) niin katsoo piirrettyjä englanniksi. Hän myös spontaanisti joskus aloittaa lauseet englanniksi tai kertoo jotain englanniksi, milloin me olemme vastanneet hänelle englanniksi. Myös kerran pari viikossa iltasadut luemme englanniksi. Osaa itse pyytää englanninkielistä iltasatua :) Meillä myös lauletaan paljon englanninkielisiä lastenlauluja <3

   • Riikka

    Hei jos on kiinnostusta (aikaa ja mahdollisuuksia) niin ainakin viime vuonna Lauttasaaressa oli lasten enkkukerho! Tuli vaan näin btw mieleen. Mutta ymmärrän, että kolmen lapsen kanssa voi olla aikamoista hulinaa ilmankin…

    • Hei kiitos! Varmasti pohditaan vielä monia lisäjuttuja, millä pitää kieltä yllä! :)

 • Åsa-Maria

  Wau, mahtoi pikkupojan isä olla tyytyväinen kun poika palloilee mieluimmin hänen kuin Beckhamin kanssa!!! Minä olisin valinnut kyllä isäni sijasta Beckhamin, sorry…. heheh ?

  • :D Pienet pojat <3 Varmaan vasta parin vuoden päästä hän miettii, että olisi ehkä sittenkin ollut ihan kohteliaisuudestakin kiva käydä pari potkua herran kanssa vetämässä – vaikka isi onkin top :D <3

 • Nonna

  Haha! :D Piti palata vielä uudestaan katsomaan tämä postaus, ihana! <3 Ja voi D:tä, ollappa itse noin ennakkoluuloton, että edes julkisuus ei tee kenestäkään yhtään parempaa!

  Odotan kyllä oman pienokaisen syntymää, koska tuollaiset kommellukset tulee varmasti olemaan niitä parhaita :D

  • :D Lapset ovat ihanan viattomia ja rehellisiä <3 Ja onhan se ihana, että oma isi on niin top <3 JA jep – vuosiin mahtuu varmasti kasvava määrä kommelluksia tällä kokoonpanolla! :D

 • Saaramaria

  Ihan huippuja kuvia ja tarinoita niiden takaa! Kiitos että jaoit aika henkilökohtaisiakin kuvia, olipa hauska hyvänmielen postaus. Kaikista paras oli mielestäni tuo perheenlisäysuutisen kuva, kaaos on pysyvää :-D

  • Voi kiitos Saaramaria. Ihanaa, että pidit! :) Joo se on huikea. Niin tätä arkea :D

 • primrose

  Nää olivat aivan ihania! Aivan mahtavan aitoja kuvia – tilanne päällä! Mä hihitin ääneen bussissa kuvien aitoudelle, etenkin tuolle, jossa poikasi eivät sitten aivan ehkä halunneetkaan toteuttaa äitinsä kuvausvisiota. :D Tunnelma välittyy kaikista kuvista erittäin hyvin, vaikka oletkin hauskasti sensuroinut niitä osuvilla hymiöillä. :) Kiitos päivän nauruista!

  • Voi miten ihana kuulla, että postaus ilahdutti, vaikka olikin totutusta vähän erilainen. Ja jep. Näitä tilanteita on ja tulee olemaan :D Ja kiva kuulla, että fiilis tulee läpi, vaikka jouduinkin ne “pilaamaan” hymiöillä. :)

 • Jemmi

  Ihania kuvia <3 ja uuuhh kyllä tuo David on aikas komee ;)

  • Voi kiitos. Ja kyllä! :O

 • Tiina

  Aivan ihania kuvia ja tarinat niiden takana. Ja Beckham, uuh! ?

  • Kiitos kovasti! :) Ja aamen :D

 • Haidi

  Haha mä en kestä tota iskä on parempi kun beckham ;D aivan ihana! Ja muutenkin niin kivoja ja sellasia elämänmakuisia kuvia. Ilmeitä tosiaan voi kuvitella ;) aivan ihana postaus muutenkin! Lisää odotellessa :) viimeinen kuva susta ja miehestäsi on ihana <3

  • Niin liikuttava <3 Niinhän sen kuuluu mennäkin? <3 Ja on kyllä ihania muistoja viime vuodelta <3 Vaikka täällä on todella hyvä nyt olla, niin silti pieni kaipuu tuonnekin on<3

 • Aivan ihana postaus, kahvihetkeni piristys! Kuvasi ovat aina niin kauniita, mutta nämä olivat lisäksi aivan erityisen elämänmakuisia. <3 Näin tuossa synttärikuvayritelmässä niin itseni, kun raahasin lapset keväällä kauniiseen puutarhaan tarkoituksenani ottaa sisaruskuvia. Kaikissa joko toinen itkee, näyttää vihaiselta ja toinen juoksee nauraen pakoon! :D

  Melkein herkistyin kun kirjoitit teidän Los Angelesin vuodestanne, meillä on myös ehkä elämämme paras vuosi takana täällä Etelä-Carolinassa, enkä olisi vielä valmis lähtemään muutaman kuukauden päästä takaisin Suomeen. Onneksi koti-Suomessakin on paljon ihanaa, kuten perhe ja ystävät.

  Tsemppiä ja mahdollisimman hyvää vointia raskauden viimeisille metreille! <3

  • Ihanaa kuulla! :) Ja kiitos kovasti kauniista sanoistasi! Ja noh – tiedäthän sinä – tätä tää näiden mukuloiden kanssa usein on :D Just tota kun pitäis kaikki saada yhteen kuvaan sulassa sovussa…:D
   Se oli mieletön vuosi. Vaikka meillä on täällä Suomessa nyt ehdottomasti parasta olla, niin kyllä meillä sinne ikävä silti on. Ehkä joskus vielä teemme sinne pienen lomaa pidemmän pyrähdyksen, että meidän nuorinkin saa palasen tuota Losi-kokemusta.

   Voimia sinulle pakkaukseen ja paluuseen. Vaikka Suomeen on ihana palata, niin on tuo lähdön hetki silti bitter sweet. Jenkkivuosi antaa niin paljon <3 Onnekkaita ollaan oltu, että ollaan saatu se edes kokea!

   Kiitos paljon ja ihanaa viimeistä kuukautta sinne! :)

 • Niina

  Olipa mukava nähdä näitä henkilökohtaisempiakin muistoja :) Ja herra Beckhamia silleen salaa tullut fanitettua -98 MM-kisoista lähtien, uskon että livenä vieläkin komeampi.. ;)

  • Mukavaa, että pidit! :) Tämä oli normaalista aika poikkeava niin toivoin kovin, että tämä nähdään silti mukavan piristävänä ja iloisena postauksena elämän kommelluksineen :) Ja siis voi härregyyd. Mä en henk. koht. Beckhamia ole mitenkään jalkapallon takia fanittanut, mutta aina kyllä ollut sitä mieltä, että todella komea mies. Se että oli livenä vielä komeampi oli jopa absurdia. :D

 • Anne

  Ihania, mainioita ja tunteikkaita kuvia. Kiitos, kun jaoit nämä kanssamme ? Tuo Beckham juttu oli kyllä huippu ? Pakko muuten kysäistä, että näitkö Rouva Beckhamia koskaan?

  • Kiitos <3 Ihanaa, kun pidit. :) Ja Victoria Beckhamia en ikävä kyllä koskaan tavannut. Heidän lapsiaan vain myös muutamaan otteeseen, mutta en ikinä häntä.

 • Sanna

  Niin parhaita kuvia!! :D Kiitos, että jaoit nämä. Kuvat piristi lisää jo muutenkin hyvää päivää.

  Sun teksteistä kyllä näkyy, että vuosi Jenkeissä oli kaikin puolin onnistunut. Kuvat kertovat totuuden, elämästä ylipäätään. Välillä se on hurjaa kaaosta ja pieleen menneitä suunnitelmia, mutta samalla niin ihanaa, täynnä rakkaita ihmisiä.

  Sulonen toi, menen mielummin isin kanssa <3 Isit, parhaita maailmassa!

  • Miten ihana kuulla, että kuvat saivat hymyn huulille. Se oli tarkoituskin :) Ja sitä se oli. Mieletön vuosi. Kaikkine iloineen ja itkuineen <3 Vaikka pakko sanoa, että oli kyllä poikkeuksellisen iloinen ja onnen täyteinen vuosi <3 Ja juuri näin. Kuinka liikuttavaa, että isi on aina paras <3

 • Sssss

  Poikien ilmeet ovat varmasti mainioita, mutta niin on omasikin tuossa yläoikealla olevassa kuvassa. Just sellanen “näin hyvin menee perhepotreteissa nyt, oottakaas vaan miltä kohta näyttää kun tulee yksi lisää!” ? tai sit et “antaa olla, mä luovutan suosiolla” naurahdin ihan ääneen ku näin ton kuvan. Saman reaktion sai aikaan tuo, että poikasi kieltäytyi henkilökohtaisesta kutsusta lähteä potkimaan palloa Beckhamin kanssa. Itse olisin ehkä toiminut toisin, mutta jos suinkin on mahdollista, niin teille jäi ehkä vielä parempi muisto tästä hetkestä näin. Ai että. Kiitos tästä! Piristi päivääni todella paljon! ??

  • Joo se on just sellainen “mä luovutan suosiolla – kaaos on pysyvä” :D Ja kyllä. Voi minifutismies ei vieläkään taida ymmärtää mitä passasi :D Ehkä joskus saattanee meittiä, että ois sen Davidin kanssa voinu ees kohteliaisuudesta vähän palloa potkia :D Mutta siis kieltämättä muisto tällaisenaan on ihan mahtava. Kyllä siinä muutama pukukopissa repesi kun meidän minimies pyöritteli silmiä Beckhamin pyynnöille :D Todella mukavaa, että piristi päivää! <3

 • Hahaa, hauskaa, ettei Beckhami kelvannut pallon potkimiseen :D

  • Jep. Ei innistunut minimies :D Isä on parempi :D <3

 • saara

  Repesin ääneen tuolle lasten kuvalla tuolla sillan alla, niin tyypillistä! Ja voin kuvitella poikasi epäilevän ilmeen beckhamin sylissä, priceless! ? Mukava kuulla, että vuotenne Amerikassa oli niin hyvä kokemus, muistan, että ymmärrettävästi se jännitti sinua ja varmasti lähtö tuntui ristiriitaiselta. Minua on jäänyt mietityttämään se, kun kerroit että siellä säästetään vettä kaikin mahdollsin tavoin. Jostakin syystä olisi kiva kuulla lisää siitä! Ei tosin taida olla ihan muotiblogin postausainesta mitkään veden säästöjutut. ?

  • Joo se on tietty harmi, koska juurikin noissa kuvissa ilmeet ovat priceless :D Elämänmakuisia :D
   Ja kyllä. Aina kaikki uusi jännittää (hyvällä tavalla). Varsinkin nyt kun lähti toiselle puolelle maailmaa kahden pienen lapsen kanssa ensikertaa. Mutta luotto oli kova ja se palkitsi. Niin hieno kokemus ja jännityskin oli turhaa-vaikkakin varmasti tervettä :)

   Ja hei veden säästämisestä. Losissa on määritelty kaupungittain, kuinka paljon kotitauloudet saavat käyttää kuussa vettä ja mitkä ovat sanktiot jos ne ylittää. Esimerkiksi meidän alueellamme Manhattan Beachillä nurmikon sai kastella vain ja ainoastaan kerran viikossa. Ja mihin kellon aikaan, minä päivänä ja kuinka pitkään oli sekin tarkasti säännöstelty. Jos sitä ei noudattanut, tulisi sakkoa. Losin paahtavassa auringossa kerran kastelu ei riitä, joten ei ihme, että tekonurmibisnes kukoisti. Meidänkin etu- ja takapihalle laitettiin loppuvuodesta tekonurmi. Ja itse käytimme samasta syystä itse vettä säästeliäästi. Esim suihkussa käydessä ei jääty odottelemaan että lämmin vesi tulee vaan hyppäsin heti alle vaan ja vesi sai lämmetä siinä itse puhdistuessa. Teki hyvää verenkierrollekin :) Ja vettä ei KOSKAAN valutettu turhaan. Esim hampaita pestessä ei olisi tullut kuuloonkaan, että vesi vain valuu. Joko hana auki ja pieni nopea huikka huuhtelua varten ja kiinni, tai sitten vettä vähän lasiin ja sillä porskuttelut. SIinä muutamia asioita, missä meidän arjessa näkyi veden säästö. :)