CATEGORIES

Päivät kanssani

10.3.2017

Usein minulta toivotaan “päivä kanssani”-postauksia. Meidän taloudessa jokainen päivä on erilainen, mutta paljon toistoakin löytyy. Vielä en ole intoutunut tekemään aiheesta omaa postausta, mutta kiitos some-kanavien kehityksen toisten päiviin kurkistaminen on helpompaa kuin koskaan ennen. Ennen käytin jonkin verran Snapchatia, mutta Instagramin päivityksen myötä olen siirtynyt lähes kokonaan sen puolelle videoimaan pieniä hetkiä päivistämme. Sen kautta saatte varmasti paljon realistisemman kuvan siitä, mitä oikeasti täällä linssin toisella puolella tapahtuu. Kotona kun on aina melkoiset pelit käynnissä ja metelitaso korkealla. Kuvissa harvoin näkyy sitä kaikkea rumbaa ympärillä. Minäkin kun olen tietoistesti tehnyt rajaa työn ja perheemme yksityisyyden välille. Mutta Insta-storyn kautta jaan paljon sellaisia hetkiä, jotka tuovat meidän arkemme realiteettia esiin poikiemme yksityisyyttä kuitenkaan liikaa pois antamatta. Sen kautta olette nähneet niitä pieniä (ja parhaita) arjen hetkiä kun esimerkiksi isoveli kujertaa baby talkia nuorimmalle tai vanhemmat veljet paukuttavat jalkapalloa menemään niin, että lampuissa soi. Tai kun yksi veljistä päätti Picassona vetää koko huoneensa seinät täyteen kuulakärkikynällä sillä aikaa kun imetin kuopustamme… Nopeita ovat nuo meidän mukulat! Kuvaan poikiani päivittäin ihan hurjan määrän, mutta blogissa tai somekanavissa siitä nähdään ehkä prosentti. Insta-storyn kautta taas tätä todellista arkea näkyy huomattavasti enemmän ja sitä kautta pystyy ymmärtämään taas hieman paremmin, mitä tämä meidänkin arki todellisuudessa on.

Joten te kaikki jotka olette pyytäneet “päivä kanssani”-postausta suosittelen seuraamaan Strictly Styleä Instagramissa (strictlystyle). Siellä jaan pieniä hetkiä päivistämme. Jonain päivinä enemmän, toisina vähemmän. Suunnitteilla on vielä tehdä erilaisia live-lähtyksiä ja suunniteltuja tarinoita, joista ilmoitan etukäteen välillä täälläkin. Esimerkiksi muutaman herkullisen ja helpon arkituokareseptini perään on kyselty. Sinä päivänä kun jaan reseptin täällä blogissa, niin valmistan ruoan videolla kanssanne myös Insta-storyssa. Joten mikäli blogin hattaramaailma kaipaa mielestänne ripauksen lisää arkea, niin kurkatkaa Insta-storyt. Sieltä löytyy paljon sitä arjenmakuista arkeakin. :)

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • -H

  Eihän kukaan voi näyttää noin täydelliseltä kuin sinä tuossa ylimmän rivin keskimmäisessä kuvassa (ilmeisesti nuorimmaisenne kanssa) ;) Jäin vain tuijottamaan suu auki – olet upea!!!

  • Voi kun olet ystävällinen. mutta kommentti kertoo vain sinusta <3 Koskaan emme kuvaile itseämme paremmin kuin puhuessamme toisista. Joten kiitos, mutta itse olet. <3

 • Haidi

  Instastorysi ovat olleet kyllä ihan mielettömän ihana lisä! Juurikin sellaista arkisempaa ja ehkäpä enemmän extemporee, mikä tuo aina lisää aitoutta :) ja onhan se ihana nähdä videoita, niistä saa aina vähän enemmän irti!

 • Kivasti tasapainoa :)
  http://westendmum.fi