CATEGORIES

Vuoden edelläkävijä?

22.3.2017

“Ketä olet seurannut jo vuosien ajan, kuka on kulkenut mukanasi läpi elämänvaiheiden? Tämä pitkän linjan someosaaja on jo vuosia luonut itselleen vahvaa henkilöbrändiä. Vuoden edelläkävijä -kategoriassa ehdolla ovat vaikuttajat, jotka ovat omalla tekemisellä näyttäneet tietä muille.”

Sain hiljattain sähköpostin missä kerrottiin, että te olette asettaneet minut ehdolle kisaamaan vuoden edelläkävijä -tittelistä vuoden 2017 Inspiration Blog Awardseissa! Ihan valtavat kiitokset – nimittäin rinnallani samassa kategoriassa on pitkä lista äärimmäisen kovan luokan tekijöitä (ja kaikki äärettömän ihania naisia, joita itsekin ihailen)! Mikä kunnia! Käyhän tästä katsomassa kaikki ehdokkaat ja käy antamassa äänesi omille suosikeillesi (useampia voi äänestää)!

Olen erityisen otettu juuri tästä ehdokkuudesta – koska teistä niin moni on ihan kirjaimellisesti kulkenut mukanani läpi kaikkien elämänvaiheiden. Elämä oli aika erilaista vielä silloin kun tämän blogini aloitin vuonna 2009. Strictly Stylen perustanut Hollannissa asuva opiskelijatyttönen toivoi, että tyyliblogin kautta voisi pitää paremmin yhteyttä kotimaahansa ja ehkä tutustua kauneus- ja vaatetusalan tekijöihin Suomessa kun sinne kuitenkin tahtoi palata kun vain elämäntilanne sen sallisi. En ikinä uskonut, että tästä olisi tullut työ! Niin paljon uusia ja elämän mullistavia asioita on ehtinyt tapahtua blogini elinkaaren aikana ja te olette olleet niistä suurimmista mukana. Parasta blogin pitämisessä onkin ollut nimenomaan se, että läpi näiden kaikkien vaiheiden, te olette olleet hengessä mukana. Tsemppaamassa, auttamassa ja hyvää fiilistä jakamassa. Valtavat kiitokset jo ehdokkuudesta. Olen ihan käsittämättömän kiitollinen siitä, että olette olleet kanssani jo niin monet vuodet! On valtava ilo ja kunnia, että saan jakaa näitä elämän suuria kuin pieniä hetkiä teidän kanssanne! Kiitos!  <3

Picture by my talented friend Karoliina Jääskeläinen Valoon Photography

16 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • meow

  Piti ehdottomasti mennä heti antamaan ääneni sinulle <3 oot ihan paras

  • Kiitos meow sinulle kaikista näistä vuosista ja ainaisesta hyvästä energiasta mitä blogissani jaat! <3

 • Minttu

  Olen vasta hetki sitten löytänyt blogisi, ja vaikka en ole mitenkään samassa elämäntilanteessa kuin sinä niin blogista lähtiessä on aina hyvä fiilis<3 Osaat kirjoittaa todella kauniisti ja erityisesti se miten puhut perheestäsi niin tekee minuun vaikutuksen joka kerta :) olet upea nainen!!

  • Miten ihana kuulla! Samaan elämäntilanteeseen on aina helppo samaistua, mutta olen todella iloinen ja otettu siitä, että vaikka ei ihan samassa elämäntilanteessa tällä hetkellä ollekaan niin silti blogini kykenee liikuttamaan <3 kiitos – niin olet sinäkin!

 • Härliga och inspirerande bilder, njut av dagen! Kram från Zurich //Sofia ( http://www.sofiacm.com )

  • Tack det samma! <3

 • -Sanna

  Täytyy käydä äänestämässä, olet ehdokkuutesi todellakin ansainnut. Olen aina pitänyt sinun tyylistäsi kirjoittaa ja tyylistäsi muutenkin vaikka se ei aina olisikaan yksi yhteen omani kanssa :)

  Olen nykyään laiska kommentoimaan mutta edelleen seuraan blogiasi. Paljon on tosiaan tapahtunut vuodesta 2009. On ihana seurata teidän pikkulapsi-arkea, meillä kun ovat jo teini-ikäisiä. Kun talossa mörisee lauma mopo-ikäisiä (ihania nekin <3) ihmettelen mihin tämä aika oikein katoaa?

  • Voi kiitos Sanna! Olen niin kiitollinen että kaiken arjen keskellä ehdit edes käydä täällä! <3 Ja apua! Teinareita jo?! Niinkö ne vaan kasvaa?!?! :O Aika menee ihan hirmuista vauhtia mutta samalla jotenkin niin vaikea uskoa, että ne kasvavat pois tästä pikkulapsi vaiheesta! :O Ihanaa viikonloppua sinne! :)

 • Iina

  Äänestetty!!! Aina niin virkistävää luettavaa-tänne palaa aina mielellään :) Mukavaa lomaa!

  • Valtavat kiitokset siitä, että annat aikaasi blogilleni ja vieläpä sen lisäksi otit aikaa ja halusit suoda minulle kiitosta kommentin sekä vielä äänen muodosssa. Kiitos Iina! <3

 • Oona

  Eilen kävin äänestämässä! Ehdottomasti olet ehdokkuutesi ansainnut <3

  • Voi valtavat kiitokset Oona! Niin suuri kunnia olla pelkästään jo ehdolla! Jäätävän kovien mimmien seurassa saan olla! :) Kiitos sinlle suuresti hyvänsuopaisuudestasi! <3

 • Karkki

  Ansaitusti, ihana Hanna! <3 <3 <3

  • Kiitos ihanainen <3

 • Haidi

  Nyt on kyllä niin osuva ehdokkuus, ääni lähti sinun suuntaan :) minusta on ollut ihana seurata blogiasi läpi elämänvaiheiden ja nähdä niiden tuomat muutokset ja ajan tuoma kehitys. Vaikkei oma elämäntilanne koskaan ole ollut samanlainen on blogistasi silti löytynyt aina kasapäin inspiraatiota ja hyvää mieltä :)

  • Kiitos <3 Tässä ajassa on tosiaan ollut melkoisen monta elämänvaihetta! :D Niin kiitollinen olen, että minulla on ollut teidät mukanani nämä kaikki vuodet. Jo valtava kunnia olla tuossa kategoriassa ehdolla, koska kaikkilla ehdokkailla on sankka joukko lojaaleja ja upeita blogin seuraajia jo monien vuosien ajalta. Todella. Kunnia. Ja kiitos Haidi siitä, että vaikka nyt ihan ei ole menneet ne kaikki vaiheet yksiin niin silti niin lojaalisti olet aina ollut mukana ja omalta osaltasi tuonut ihan valtavan määrän kannustusta ja positiivisuutta tänne blogiin <3 Oot mahtava!