CATEGORIES

Blogilistalla

26.11.2010

Mun on ihan pakko kiittää teitä lukijoita tähän väliin.
Huomasin eilen, että blogilistalla Strictly Stylen tilaajia oli tullut 1000 täyteen!
Apuva, mitä tähän voisi nyt sanoa?
Muuta kuin iso kiitos!?
Olette kyllä kaikki siellä ruudun toisella puolella aivan mahtavia! Kuinka jaatte pienen osan päivästänne kanssani. Vaikka en täällä paljoa mitään itsestäni kerro, on minusta uskomattoman ihanaa, että juttuni silti kiinnostavat teitä!

Tämän kunniaksi minun on keksittävä jotain teille ihanaille lukijoilleni. Jonkun arvonnan tai muun kilpailun merkeissä, mitä se voisi olla, on minulle vielä täysi mysteeri. Mutta nyt se on mietintämyssyn alla! Olen tämän blogin kautta saanut tutustua niin moniin ihaniin ihmisiin ja saanut vaihtaa ajatuksia mitä ihanimpien kommentoijien kanssa. Olette ehdottomasti minulle tämän blogin suola!:)

Loppuun vielä linkki niille jotka eivät vielä blogiani blogilistan kautta seuraa, mutta haluaisi seurata:

  

Iso kiitos ja syvä kumarrus!
10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Niina

  Heippa,olen kolmekymppinen pienen, suloisen pojan äippä ja halusin kerrankin laittaa sinulle kommenttia blogistasi. olen siis jo jonkin aikaa ahkerasti täällä vieraillut ja inspiroitunut sinun tyylistäsi kovasti. Olen aina niin kaunis ja huoliteltu ja sinulla on niiiiiin kauniita vaatteita. Tuo ZARAN rusettipaita (joita sinulla löytyy 3 eri värissä) on sairaan hieno ja sitä olenkin nyt kolmesta eri Zarasta etsinyt löytämättä nyyh:((. Jokatapauksessa aivan ihana blogi, keep going ja ihanaa joulun odotusta ja reissua sinulle :)

 • Anna

  Moikkelis. Minakin haluan kiittaa kauniista ja inspiroivasta blogista. Varsinkin terveyteen liittyvat jutut sytyttavat, koska vaikka olenkin laiska, liikaa suklaata syova nainen, kuvittelen tta jonakin paivana minakin rakennan itselleni terveyspirteloita… You are definitely a role model to us couch potatos! Keep up the good job pretty lady! :)T. Ansku Ireland

 • Mrs. V

  keijju,kiva että sellaista halutaan sielläkin puolella!:)Ms.Jones,Voi kiitos kauniista sanoistasi. Piristit minun iltaani hyvyydelläsi <3 Jonna,Kiitos siitä sulle, että olet ollut mukanani jo toista vuotta!!;) <3Pelham Wife,Kiitos sulle ihan hirmuisesti. Niin kauniisti puhut minusta ja niin ystävällisesti minua olet täällä puolustanutkin jos joitain soraääniä on tullut. Arvostan suuresti hyväsydämisyyttäsi! Erityisen iloinen olen, että sinä näet hieman pintaa syvemmälle. Asia mitä minä pelkään, että kauhean moni ei tämän kaiken pinnan alta näe. Joten sinulle kaunis PW, kaunis kiitos. Ihanaa viikonloppua ja toivon kuulevani sinusta vielä paljon:)Anonyymi,Voi että, sä olet kyllä sitten järkevä ja ihana ihminen! Aika harva osaa käsitellä tuntemiaan "kateuden" tunteita (vaikka ei mussa ole mitään kadehdittavan aihetta oikeesti). Sanoisin, että aika moni saisi kadehtia sun hyvyyttä, järkeä ja itsevarmuutta. Harva osaa sanoa tuntemattomalle nätisi tällaisia asioita:) Kiitos sinulle siitä<3 M suosittelen punaista, keltaista tai vaaleanpunaista paitaa! (ja tottakai valkoinen ja musta) Kiitos inspiraatiosta, postaus tulossa!:)satusatusatu,voi kiitos kauniista sanoistasi ja että ihanasti jaksat aina kommentoida ja olla kanssani vuorovaikutuksessa <3 Kiitos että olet täällä!ANonyymi,voi että mulla on vaan aiiiiiivan ihania anonyymejä!!:) Vitsi miten kauniisti sinäkin sanot tuntemattomalle! Toivottavasti kuulen sinusta vielä, ja olisi ihanaa jos jaksat lisätä loppuun jonkun nimimerkin, jotta oppisin tuntemaan teitä ihania lukijoita myös!!:) Samaa sinne<3

 • Anonymous

  Hei :)Blogistasi on tullut ehdottomasti suosikkini. Kiitos siis hyvästä blogista, jossa yhdistyy tyylikkyys, kauneus, ajattomuus ja selkeys. Sulla on todella hyvä tyylitaju sekä muutenkin kiva tyyli kirjoittaa juttuja. Jatka siis samaan malliin! Olet noussut mun seuraamien blogien ykköseksi.. :)Mukavaa viikonloppua sinne!

 • satusatusatu

  Onnea tonnin ylityksestä :)Ymmärrän kyllä että olet 10 luetuimman listalla, tuun itekin aina kovin iloiseksi kun huomaan että sulta on uusi postaus tullut :)http://satusatusatu.livejournal.comSatu

 • Anonymous

  sä oot vain niin klassisen kaunis nainen että kateus iskee!:) kertoisitko miten voisin yhdistää aika keskiharmaat farkut? en keksi mitään ja silti ostin ne.. voi ei..:DD!

 • Pelham Wife

  Syy miksi minä jaksan lukea päivästä toiseen ja aamuisin JOPA odotan uusia postauksia, on se että asiasi ovat itselleni ajankohtaisia, muoti käsittelee juuri omia mieltymyksiä, terveys ja kauneus kolahtaa ja kiinnostaa, mutta ennenkaikkea se mihin harva bloggaaja kykenee, on palautteen vastaanottamiseen ja kuinka esim vastaa kommentoijille. Monet bloggaajat luulevat olevansa maailman muotitietoisimpia koska heillä on kaapissa yksi merkkilaukku tai louboutinin korkkarit. (Noita löytyy muuten liiaksikin :D) Mutta et sinä. Viime vuonna muistan että monikin anonyymi antoi ronskilla kädellä palautetta täällä, mutta ihailen sitä miten pystyit vastaanottamaan nuo negatiiviset kommentit, koska me kaikki tiedämme että ne tuli puhtaasti kateellisten suusta. Ennenkaikkea, kiitos blogista ja toivottavasti jaksat vielä jatkaa tätä :)Pelham W

 • Jonna

  kiitos sulle kivasta blogista!

 • Ms.Jones

  Ei ole kyllä ihme, että lukijoita on kertynyt noin paljon! Tämä on myös minun suurin suosikki kaikista blogeista, mutta en kyllä osaa sanoa tarkalleen miksi, kun pidän kuitenkin monista muistakin blogeista ja ne voivat olla ihan erilaisia kuin tämä. Se on varmaan vaan tämä kokonaisuus! =) Love this!

 • keijju

  joku arvonta ois tosiaa kiva, tääl sun blogis sellasii ei ookka näkyny :oo