CATEGORIES

Pikkujoulut!:)

4.12.2010
Kuin ihmeenkaupalla pääsin sittenkin lentämään täksi viikonlopuksi Suomeen, Finnairin lakosta huolimatta. Kolmannes lennoista lennettin ja olin yksi onnekkaista, joka pääsi päämääräänsä: Helsinkiin.
Saavuin viikonlopuksi yhdistetylle business/pleasure lomalle, sillä tänä iltana parhaat ystäväni ovat järjestäneet tyttöjen pikkujoulut. Vedin ässän hihasta ja lensin Suomeen yllättämään tytöt. Juuri näillä hetkillä tytöt kokevat suuren yllätyksen kun soitan ovikelloa:) Ihana nähdä rakkaita tyttöjäni!! Illan ohjelmassa siis: keskusteluja kaikesta maan ja taivaan välillä, kikatusta, viiniä, hyvää ruokaa, tanssimista ja kaikki aivan mahtavassa seurassa!:)


Tosin paluu onkin jo huomenna aamulla aikaisin. Alkuperäinen lento olisi ollut myöhemmin illalla, mutta se oli Finnairin sivujen mukaan peruttu. Jonotin tästä syystä puhelinpalvelussa yhteensä 2,5h – tuloksetta. Täten tein paluulennon vaihdon netin kautta, missä minulta perittiin 50e vaihtomaksu, vaikka alkuperäinen lentoni oli jo peruttu. Minä kun en voi ottaa sitä riskiä, etten olisi jo maanantaina takaisin asuinmaassani. Meillä kun ei siellä Suomen itsenäisyyspäivää vietetä;)
Pidetään peukkuja että Finnair saisi pian asiansa kuntoon ja taivaat aukenisivat kaikille, eivätkä pilaisi ihmisten joululomiakin. Oli nimittäin sen verran kaameaa kalustoa nuo Finnairin hätään vuokratut koneet hädin tuskin englantia puhuvan miehistön kanssa, että sai jopa hetken pohtia, että mitä tästä nyt tulee. Ja minäkin lennän melko usein enkä helposta koneessa hetkahda.
Toivotaan siis, että osapuolet pääsisivät tänään yhteisymmärrykseen ja teillä muillakaan ei ole menneet pidennetyn viikonlopun suunnitelmat ihan plörinäksi lakon takia!

Ihanaa viikonloppua!:)

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Mitsy

  Hienoa, että pääsit hyvin perille! Oma menolentoni meni oivallisesti, tosin vähän rähjäisellä koneella, mutta Hollantiin Sinterklaasta sukulaisten luo päästiin kuitenkin viettämään. Paluu oliki sitten ihan muuta: ma-iltana Amsterdam-Oslo, Oslo-Tukholma, yö lentokenttähotellissa Tukholmassa ja aamulla tiistaina ekalla koneella Helsinkiin ja suoraan töihin.Otettiin seikkailuna, vaikkei viideltä aamulla tiistaina positiivisuus ollutkaan huipussaan :DMukavaa viikkoa asuinmaahasi!

 • Elina

  Ja mikä yllätys se olikaan! :) Parhaista parhain, oli niin ihana nähdä!!! Pusipusi, olet paras! <3

 • Meri

  Oi varmasti ihana yllätys ystäville. Olisi ihana päästä käymään Suomessa, mutta luultavasti pääsemn sinne vasta ensi kesänä jos ehdin.

 • Anonymous

  Toivotan sinulle kaikkea hyvää elämässä.Olet antanut muille erittäin paljon positiivisuutta!Yksi asia häiritsee…..En ole luonteeltani kateellinen mutta ikäiseksesi kuva elämästä realistisena on vieras,kerro jotain itsestäsi.Itse olen vanhempi ja elämä tulee vastaan aika yllättävästi.Pidät syvällisempääkin blogia mutta miten arki ja raha-asiat hoituu muilla?Pyydän anteeksi teiltä kaikilta nuorilta mutta en tajua miten raha riittää!!!!!!!!!Olen itse akateemisesti koulutettu ja yrittäjä ,kahden lapsen äiti enkä pysty satsaamaan itseeni vaikka haluaisin.Eli kysymys:kaikki kaunis,kerro kustannukset,elämä vaan on!!!!!!!!!!!