CATEGORIES

Tunnetko minut?

25.6.2009

Löysin vastaavan kyselyn BelovedCavan blogissa ja totesin että haluan itse toteuttaa saman.

On kiva tietää kuinka paljon tuttuja tätä kesäblogiani lukee ja kuinka monelle olen taas täysin tuntematon henkilö. Tiedän myös, että moni tuttu lukee tätä blogiani, vaikka eivät ole minulle siitä vielä maininneet..:) Nyt yritänkin BelovedCavan tavoin kartoittaa hieman tätä lukijakuntaani:)

Eli:

Toivon myös, että jos vain rohkenette, voisitte vähän kertoa meistä, eli jos tunnemme, olisi kiva jos kirjoittaisit esim. tarinaa mistä tunnemme ja millainen on suhteemme, jos taas olet nähnyt minut jossain, olisi kiva tietää näinkö minäkin sinut, vai oletko vain ohimennessä huomannut että minähän se olin.

Kiitos jo etukäteen rohkeudestanne!:)

17 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Hanna

  Tutustuimme nappulan kokoisina tennispallojen ääressä ja myöhemmin monien vuosien jälkeen tapasimme uudestaan yhteisten tuttavien kautta! Rakastamme myös molemmat isoja, hölmöjä koiria kuten huomasimme jonkun aikaa sitten!

 • Mrs. V

  antsu,voi kiitos että kirjoitit:) Olen iloinen jos voin jakaa pieniä iloja muiden kanssa:)A,hahhaha:) Totta, teinivuosien viimeiset vedot:DMutta tosiaan, ihanaa että olemme lähentyneet vaikka muutinkin pois Suomesta:) Ja kiitos niin kauniista sanoista! Itse rakastan huumoriasi ja suoruuttasi:D Saat minut aina nauramaan vatsani pohjasta!:) Helppohan se on hyvä emäntä olla kun on ihania vieraita:)hotmama,voi ihanuus!:)Kyllä, on sulla ollu mielenkiintoista meidän hulluja juttuja seurata:D Mintun kanssakin kun koettu viimeisen 13 vuoden aikana ihan kaikkea:)Niin ihanaa tietää että sinäkin tätä luet. Melkeinpä turvallinen olo kun tietää että oma tuttu turvajoukko takana:)iso hali!Lilya,Oikein hyvin olen pysynyt sun nimenvaihdoiksissa mukana. Meillä kun on sattunut vaikeampia asioita sen verran lähekkäin, että pystyi niin helposti samaistumaan toiseen ja antamaan tukensa. On tää blogimaailma siitä niin ihmeellinen että voi olla jonkinlainen yhteys ihmisen kanssa jota ei ole koskaan ennen nähnyt…Voi herttinen, kommentoinut liikaa? Olen kokenut että juuri sinun kanssasi olen pystynyt jakamaan tunteita niistä vaikeammistakin jutuista ja olen hyvin ilahtunut aina kun kuulen sinusta:) Itse olet ihana:)

 • Lilya

  Minäkään en sinua henk.koht. tunne mutta olisi ihana tuntea. Olen seurannut blogiasi (blogejasi) ihan alusta asti ja on ihana ollut oppia tuntemaan sinua blogin kautta ja huomata kuinka ihana, sydämellinen ihminen oletkaan. On ollut myös mukavaa pystyä antamaan osa itsestäni sinulle silloin kun kirjoitin itse aikaisempaa blogiani aktiivisemmin. Uskon, että olet myös jonkinlaisen kuvan saanut musta lukuisten kommenttien kautta (jos olet pysynyt perässä nimimerkkivaihdoksissani;). Toivottavasti en ole kommentoinut liikaa, olen vain kokenut sen hyväksi vuorovaikutuskeinoksi ja on ollut mukavaa "jutella" samanhenkisen ihmisen kanssa. Olet ihana!!

 • hotmama

  Tunnen sinut!!! Pikkusiskon kautta… Oon nähny teidän teinaritouhut ym.Jotenki välillä ollu sellainen fiilis et olin isosisko kaikille siskon kavereille ;)(hyvässä mielessä siis)Mut siis niin koukkuun jäin ku sisko tätä näytti… :)Salaa kuolaan kaikkia sun ihania kenkiä ja laukkuja. :)

 • A

  Olen tiennyt sut jostain teini vuosien lopusta :D , ja myöhemmin yhteisen työpaikan kautta myös sinä tutuistut muhun. Mutta musta tuntuu että ollaan tutustuttu paremmin vasta ulkomaille muuttosi jälkeen (how weird is that :D) Ja blogisi kautta opin tuntemaan sua paremmin koko ajan!Olet yksi hyväntahtoisimmista ihmisistä mitä tunnen! Sun positiivinen elämänasenne ja pettämätön tyylitaju on jotain mitä ihannoin sussa ehkä eniten!Ja kaiken lisäksi olet mahtava emäntä :D

 • antsu

  Emme tunne toisiamme, mutta kirjoitan silti. Löysin blogisi sattumalta vähän aikaa sitten ja siitä lähtien olen täällä pyörinyt lukemassa ja katselemassa postauksiasi (:

 • Mrs. V

  EllaB,Kiitos kovasti kauniista sanoistasi!:) Olen niin kovin iloinen kun moni on kulkenut kanssani jo pidempään:)Kiitos itsellesi siitä, että jaksat aina kommentoida ja täten tuot myös hieman sisältöä minullekin tähän harrastukseen. Se uusiin ihaniin ihmisiin tutustuminen kun on ehdottomasti tän harrastuksen yksi parhaita puolia!:)Kiitos itsellesi.Mansikka Sport,en varmasti olisi:)

 • Mansikka Sport

  Heh oisit kattonu vaan, et kuka hullu toi on ;)

 • Ella B

  Meinasin ruveta kirjoittamaan kun huomasin, että wildcard on vienyt sanat suustani. "Tunnen" sinut täältä bittimaailmasta, löysin tämän blogin jonkun muun blogin kautta vähän sen jälkeen kun aloitit tässä kesän alussa. Tätä on tosi mukava lukea, kun jutut on pirteitä ja positiivisia, ja asukuvat ja -vinkit inspiroivia tai ainakin kauniita katsella. Tyylisi muistuttaa suurelta osalta itseni ihannoimaa. Tämä blogi on kuin parhaat naistenlehdet, jossa löytyy juttuja siitä mistä me tytöt tykätään, ja mikä parasta tätä ehtii lukea/käydä ainakin vilkaisemassa joka päivä, ja aina löytyy joku piristävä ja mielenkiintoinen juttu! Eli ei tämä (ja sinä) mielestäni ole niin pinnallinen, kiva kun saa kommunikoida tälläisistä muotijutuista, joista mun hollilla olevat kaverit ei aina niin välitä! Kiitos! (tulikohan vastaus vähän aiheen vierestä…)

 • Mrs. V

  Minttu,No niinpä! Aika monta vaihetta olemme yhdessä kulkeneet..:) Ja monia uusia ihania vaiheita on vielä edessä – yhdessä jaettaviksi:)Todellakin, kuinka kaikkien näiden vuosien jälkeen edes mahdollista?:DWildcard,No tottahan toki!:)Toivottavasti paidalle on ollut käyttöä!:)Kiitos suuresti kauniista ja ajatelluista sanoista. Olen niin iloinen, että olet kulkenut kanssani jo näinkin pitkään:) Tosiaan, vuoden jälkeen jo monet kommentoijatkin tuntuu tuntevan jotenkin. Olen saanut tämän hassun harrastuksen kautta aivan ihania uusia ystäviä. Ja se on mikä merkitsee – läheiset ihmiset. Kiitos siitä että olet kanssani kuluneen vuoden aikana jakanut niin ilot kuin surutkin.Olen erittäin iloinen, jos haluni tietää teistä kommentoijistakin enemmän välittyy läpi.Kiitos vielä kerran kauniista kommentista. Teit minulle kovin iloisen ja lämpimän fiiliksen.Carra,Olen positiivisesti yllättynyt, että niin monet lukijani ovat täysin uusia tuttavuuksia:) En ole pitkään aikaan Suomessa asunut että ne hyvänpäiväntutut ovat jo karsiutuneet pois ja varmaan jo unohtaneetkin:DChar,tiedän erittäin hyvin mitä paikkaa tarkoitat:)Se oli ihana työpaikka jota kaihoten muistelen…Se että olen tutustunut sinuunkin, on yksi parhaita syitä pitää blogia. Miten upeita ihmisiä täältä löytääkin<3Mansikka Sport,Olisit tullut vaan vetää hihasta!:)Jonna ja Nella,olen hyvin iloinen, jos olen pystynyt pitämään tämän blogin ns."hyvän tuulen blogina". Tämä toimii kesän ajan ja haluan että täältä välittyisi vaan iloisen huoleton fiilis. Arki on tarpeeksi vakavaa.Olen hyvin iloinen ja otettu, mikäli olen sinulle onnistunut sellaisen fiiliksen välittämään:)Greta,Olin jo vastaavinani että en se on ollut kaksoisolento, mutta juuri muistin että jossain salkkarin jaksossa olen joskus ollut (en muista mikä enkä ole itse nähnyt:)) mutta joissakin juhlissa me muistaakseni oltiin (taidettiin kuvata joku 5-6 vuotta sitten?)Kaikennäköisiä palveluksia sitä tutuilleen joskus tekee:DEli on voinut olla minä. En ole kuitenkaan varma:D

 • Greta

  Tämä ei nyt liity itse postaukseen, ja senkin uhalla, että nolaan itseni olemalla täysin väärässä ja aiheuttamalla sinulle pienehkön wtf-momentin, on pakko kysyä; mahdoitko esiintyä tämän päivän Salatut elämät- uusintajaksossa taustanäyttelijänä Snowteamin synttäribileissä? :D Koska jos et, niin olen löytänyt kaksoisolentosi!

 • Jonna ja Nella

  Hei, en tunne sinua henkilökohtaisesti, ja eksyin blogiisi toisen muotiblogin linkin kautta. Enkä ole yhtään kirjoitusta jättänyt lukematta :)Pidän blogisi tyylistä erittäin paljon ja välillä olen miettinyt toisenkin blogisi lukijakuntaan hakemista :) Vaikka väität blogiasi pinnalliseksi se ei täysin ole sitä. Kirjoitukset ovat sävyltään iloisia ja ihmisläheisiä. On mukavaa lukea tällaista teksitä.

 • Mansikka Sport

  Näin sut Tikrussa nyrkkeilyiltana :D enpä kyl sen kummemmin tunne…

 • Char

  Char entisestä Char&the city-blogista täällä :) Me ollaan tutustuttu blogiemme kautta tässä viimeisen vuoden aikana, ja myös nähty ollessasi Suomessa. Maailma on todella pieni, yhteisiä ystäviä/tuttavia riittää, ja asumme myös "melkein naapureina" Suomessa :)) Yhteisten tuttavien kautta oonkin sut nähnyt vuosia sitten entisessä työpaikassasi, tiedät vaaarmaan mitää paikkaa tarkoitan :)

 • Carra

  Varmasti moni tuntee, tai no ainakin nähnyt. Me emme tunne, enkä ole koskaan sinua nähnytkään:)

 • wildcard

  Emme ole tuttuja, mutta ajattelin silti kirjoittaa jotain :) Olen seurannut tätä kesäblogiasi ihan perustamisesta lähtien, sillä olen toisen blogisi pitkäaikainen lukija. Ja sini-valko raidallisen kauluspaidan nykyinen omistaja, muistatko vielä kyseisen puseron? :)Löysin tieni toiseen blogiisi silloin kauan sitten, pari viikkoa ennen kuin päädyit salasanaan, ja toiveikkaana lähetin sinulle mailia koska ihastuin ensilukemalla sekä ihanaan vaate- että kirjoitustyyliisi. Ja onnellisena sain jatkaa blogisi seuraamista :) Kirjoituksiasi on ollut ihana lukea, ja ihanista asuistasi kiva inspiroitua. Sinusta välittyy kertakaikkiaan niin ihana ja aito kuva, -myös tämän "pinnallisemman" blogin kautta. Kiitos siis sinulle valtavan ihanista blogeista, ja ihanan ahkerasta vuorovaikutuksesta jossa olet meidän lukijoiden kanssa. Itse ainakin arvostan sitä tosi paljon. Se saa aikaan mukavan tunteen, että kirjoittaja on tavallaan "tuttu" vaikkei tosielämässä tunnetakaan :)

 • MinTTu

  Hahaa, tunnen sinut erittäin hyvin! Ollaan tutustuttu 13-vuotiaina eli kaksitoista vuotta sitten(!!!). Kaikenlaista ollaan koettu yhdessä vuosien varrella, niin teiniyden huippu pissistelyt, kuin aikuisuudenkin tärkeimmät hetket.Ja toivottavasti ystävyys jatkuu edelleen ja saamme pidettyä tyttöporukkamme kasassa ;). Tämän sinun blogien kirjoittamisen jälkeen luulen että tunnen sinut nyt vieläkin paremmin(jos mahdollista)! :)-Minttu