CATEGORIES

Muutos?

6.7.2009

Olen jonkin verran saanut pyyntöjä, että mainitsisin päivän asujen yhteydessä mistä vaatteet ovat.

Mutta minusta vaan tuntuu tyhmältä merkitä merkkejä näihin kuviin ja siksi en ole sitä toistaiseksi tehnyt.
Eikö idea olekkin vain inspiroitua eikä hakea kaupasta juuri sitä samaista tuotetta?
Ja ikävä kyllä valtaosa vaatteistani on ostettu muualta kuin Suomesta.
Tietenkin jos joku johonkin tiettyyn vaatteeseen on täysillä ihastunut, olen kyllä jakanut tiedon eteenpäin mistä vastaavia saa.

Ja jos luettelen merkkejä, olen lähes varma että moni sitten taas ärsyyntyy siihen… Tarkkasilmäiset tietävät varmaan miksi.

Mutta kysytäänpä nyt yleinen mielipide, jos vaikka kokeilisin hetken aikaa listata vaatteiden alkuperän.

Eli sivupalkkiin vaan äänestämään – luettelenko päivän asu postauksissa vaatteiden merkit vai en?

16 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anne

  Minusta ihan turha luetella.

 • PinkSircus

  Mua kyllä yleisesti kiinnostaa merkit nyt, kun olen pikkuhiljaa tullut enemmän merkkitietoiseksi ja tiedän, mitä punainen pohja korkkareissa merkitsee ;D Mutta jos se tuntuu susta epämukavalle, niin ei se mun lukuintoa laimenna, vaikkei niitä merkkejä olisikaan ilmoitettu. Sä vaan olet yksi niistä harvoista bloggaajista, joiden merkit oikeasti kiinnostaa.

 • Mrs. V

  Ella B,Kiitos kovasti:)Olen täysin samaa mieltä kanssasi. Sillä tottakai voin tiedon eteenpäin haluavalle jakaa, en vain koe tarpeelliseksi sitä kaikille kailottaa.Kiitos kauniista sanoistasi!:)hotmama,nimenomaan. Jotenkin vaan se tuntuu menevän liian monen kohdalla niin, mitä toisella on – on itseltä pois. Mentaliteetti mitä itse en tajua, mutta täällä blogimaailmassa sen eteen joutuu liian usein.Tuo on hyvä idea! Joku joskus sitä pyytelikin ja varmasti toteutan kun palaan ensi viikolla sinne asuinmaahani:)Jenni,Oi miten tätä voisi ymmärtää väärin?:) Niin kauniisti kun kirjoitit!:)Ei minua ne ilkeät anonyymit niinkään hetkauta. Ne olen jättänyt suosiolla julkaisematta sen enempää miettimättä. Vaikkakin ärsyttää tietysti ne tietyt kommentoijat, jotka selvästikin kommenteista päätellen tietävät minusta jotain ja yrittävät anonyymisti sitten piikitellä ottaen kantaa lähimmäisiini… Olen vain toivonut, että tällä sivuillani ihmiset osaisivat käyttäytyä ja joutuisivat miettimään mitä sanovat ja täten osaisivat ottaa vastuun sanoistaan. En halua viljellä täällä negatiivisuutta, sillä tämä on tarkoitettu ihan vain piristykseksi.Niin, ja en ihan täysin kirjoita tätä vain itselle.Kerron tästä joskus myöhemmin:)Se on aivan totta, kaikkia ei vaan voi mitenkään miellyttää. Aina on ne toiset jotka haluavat ymmärtää asian aivan toisin. Vaikka rautalangasta vääntäisi. Joku oli onnistuneesti ymmärtänyt esim mun supermama postauksessa, että hyvä äiti ei voi olla ilman merkkivaatteita ja korkeakoulututkintoa?:D:D Eli lähinnä en halua provosoida ketään ja tietoisesti varon sitä kuvaa minkä musta voi saada jos alan "esittelemään merkkejäni" kaikille. Toki se toinen puoli asiasta on, että näin kaikki pääsee konkreettisesti hieman näkemään mistä mun tyylini koostuu, mihin itse tykkään panostaa ja mihin en sitten niinkään. Ja fakta on, että en sitä jatkaisi pitkään. Yleisön pyynnöstä muutamassa postauksessa ja sitten se saa jäädä unholaan. Suomessa kun taitaa olla vaan hieman viroksuttua ja uutta kulttuuri, että vaatteisiin tai asusteisiin panostettaisiin. Mutta kuten joku ihana kommentoija pohti siinä Guess-vieroksuntapostaukseni kohdalla, että siksi Guess olisi Suomessa vielä sen verran suosittu, koska tämä "asusteusiin panostava" kulttuuri, joka on muissa suurissa kaupungeissa ollut jo pitkään, alkaa pikku hiljaa rantautua tännekin.Kiitos vielä kovasti erittäin ihanasta viestistäsi!:)

 • heta

  Musta on ihan ok, ettet niitä luettele, jos se ei susta kivalta tunnu. Voin kyllä uskoa, että se luettelu sun kohdalla voi kirvoittaa joitakin ärsyyntyneitä kommentteja, ja onko se nyt niin kivaa sitten? Ihmisethän saa ne halutessaan selville sulta kysymälläkin :) Musta saat tehdä ihan niinkuin haluat, ei meidän lukijoiden maailma kaadu siihen vaikka pitäisikin näpytellä muutama sana ja tiedustella jonkin ihanan vaatteen ostopaikkaa :)

 • Jen

  Hei Mrs.V,Ensiksikin haluan sanoa että toivon todella ettet ymmärrä viestini tarkoitusta väärin. En missään nimessä halua pahoittaa mieltäsi, enkä arvostella sinua henkilökohtaisesti.Vaikutat äärimmäisen fiksulta, aidolta, terveellä tavalla itsevarmalta ja kauniilta ihmiseltä, niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Kirjoituksissasi paistaa selkeä hyväntahtoisuus ja vilpittömyys vieraitakin ihmisiä kohtaan, mikä on harvinaista. En kuitenkaan voi olla miettimättä että mitä oikein pelkäät negatiivisissa ja katkerissa kommenteissa? Tietenkään kenestäkään ei ole mukava saada ilkeitä tai loukkaavia kommentteja, mutta vaikutat jotenkin niin jalat maassa kasvaneelta, vahvalta persoonalta ettei niiden luulisi vaikuttavan niin vahvasti mielialaasi. Olet kaunis, menestynyt ja vaikutat onnelliselta. Niin surullista kuin se onkin, ihmiset tulevat aina olemaan sinulle kateellisia. Se on kai se kallis hinta jonka onnellisuudestaan joutuu maksamaan (mikä toki minusta ainakin on väärin.) Ymmärrän toki jos ilkeilyt, negatiiviset ja kateelliset kommentit vahingoittavat jollakin asteella myös läheisiäsi, silloin tulee automaattisesti tarve suojella myös heitä.Mutta etkö kuitenkin, loppujen lopuksi, kirjoita tätä blogia itseäsi varten? Sinulle ei makseta tästä palkkaa, etkä ole kellekään meistä velvollinen kirjoittamaan mistään sellaisesta mistä itse et halua.Kaikkia ei voi koskaan miellyttää, niin harmillista kuin se välillä onkin. Jos sinusta ei tunnu hyvältä mainita vaatteittesi merkkiä, hintaa tai muutakaan, ei minusta sinun tulisi sitä tehdä. (harva nykymaailmassa muutenkaan suostuu ”mainostamaan” ilmaiseksi ;) Jos taas jokin tuote tai vaate on mielestäsi niin hyvä tai laadukas, että kaikkien muidenkin tulisi tietää sen huikeudesta – on kai se vähän naisten välinen ”velvollisuuskin” jakaa tieto kanssa sisarien kesken ;)Toivon todella etten pahoittanut mieltäsi. Toivoisin vain jotenkin että sinunlaisesi kauniit ja hienot ihmiset saisivat vapaasti olla sellaisia – kauniita ja hienoja. Ilman että sitä tarvitsisi vähätellä ja lähestulkoon pyydellä anteeksi. Ole upea oma itsesi, äläkä anna kateellisten kommenttien satuttaa itseäsi. Eivät he oikeasti halua satuttaa sinua sanoillaan, he eivät vain osaa käsitellä omia tunteitaan.Oikein ihanaa kesän jatkoa ja bloggailu-intoa sinulle!(siinä määrin kuin se tuottaa itsellesi mielihyvää.) Muista, ettet ole meille kenellekään velkaa yhtikäs mitään muuta kuin että nautit kirjoittamisesta yhtä paljon kuin me nautimme lukea kirjoituksiasi :) Halauksin, Jenni(ja pahoittelut tästä julmettoman pitkästä romaanista ;)

 • hotmama

  Heip!Mun mielestä merkkien mainitseminen on turhaa ja se tosiaan voi aiheuttaa kateutta ja lisäkysymyksiä. (tiedät varmasti mitä tarkoitan)Mutta olisko mahdollista tehdä juttu eri kaupunkien/maiden parhaista shoppailupaikoista? Paljon matkustelevana ja ulkomailla asuvana osaisit varmaan suositella jotain… ;)

 • Ella B

  Olen kanssasi samaa mieltä, että aika turhaa luetella aina merkit, jos joku kiinnostaa enemmän voi sinulta sitten kysyä ja uskon, että kiltisti vastaat kaikille lukijoillesi:). Itse en ainakaan kaipaa mitään merkkitietoja, tykkään katsella sun asupostauksia näin inspiraatiomielessä ja kokonaisuushan siinä ratkaisee, sulla ne on aina niin kauniita ja yrittÄmÄttä "liikaa"!

 • Mrs. V

  Cake,Niinpä.En itsekään oikein näe pointtia tuolla listaamisella. Yleisön pyynntöstä sitä voin hetken tehdä. Mutta tuskin jaksan jatkaa pidempään. Koen itse sen olevan aika turhaa. Äh, mitään kateuden tunteita kannata vaatteiden takia tuntea- ne on vain vaatteita:)Ihana:) Yritän saada sen aikaiseksi pikimmiten.monsku87,Ihanan positiivinen tyttö olet:) Tosiaan, mitä väliä sillä merkillä on. Positiivistahan on toki se, että ne arvokkaampien ketjujen vaateet säilyvät moninkertaisesti pidempään kuin esim Hennesin vaatteet. Joten onko muille sitten mitään väliä minkä merkkiset vaatteet sitten toisella on päällä? Itse saa vaan nauttia siitä että jotkut ostokset säilyvät hyvinä paljon pidempään.rita-Nicole,en oleta kenenkään juoksevan minnekään:) Siksi tämä onkin toiminut mielestäni hyvin tämä menetelmäni, eli jos joku oikeasti haluaa samaisen vaatteen hankkia niin minulta voi asiaa kysyä niin autan eteenpäin. Se että ihmisiä kíinnostaisi vaatteeni vain merkin takia on juuri se syy miksi en halua niitä luetella.Kiitos vielä kauniista sanoistasi:)

 • rita-nic0le

  En mä nyt usko etä porukka haluu vaan sen takia tietää minkä merkkisiä vaatteita sulla on ja että mistä olet niitä ostanut että ne juoksis samantien siihen samaan kauppaan koluumaan samat kuteet itelleen? Pikemminkin mielenkiinnosta, sulla kun muutenkin on tosi kauniita vaatteita.

 • monsku87

  Mun mielestä olisi tosi kiva nähdä minkä merkkisiä ja mistä sun vaatteet on=) Oon kans huomannu et sulla usein on laadukkaita merkkejä mut nehän just niitä ihaninpia on<3 Laatu maksaa itsensä takaisin. Miten siitä nyt edes voi alkaa ärsyyntymään! Jos itse saisin valita kulkisin aina ihanissa merkki vaatteissa <3 Ihanaa kun pidät blogia ja jos jotain todella alkaa ärsyttää että kirjoitat vaatteiden alkuperän ne on kyl sit ihan vaan kateellisia ja niist ei tod kannat välittää.Kiitos taas kerran ihanasta blogista <3

 • Cake

  Heippa!Mielestäni normaaleissa päivän asu -postauksissa on melko yhdentekevää kirjoittaa vaatteiden merkit / ostopaikat, sillä niitä tulee harvoin luettua. Itse olen laittanut uusien hankintojen / aikaisemmin esittelemättömien vaatteiden yhteydessä merkin mukaan. Uskon, että ne jotka ovat esimerkiksi kiinnostuneita hankkimaan päälläsi nähdyn vaatteen, kysyvät siitä erikseen täällä kommenttiboksissa. Voi olla, että H&M painotteisille lukijoillesi (kuten allekirjoittanut) tulee pieni kateuden pisto nähdessään useimpien asujesi alkuperän ;D hehe. Odotan muuten innolla Extreme Lashes -postaustasi!

 • Mrs. V

  Retsu,olen kanssasi samaa mieltä. Jos kiinnostaa niin sitä voi aina kysyä. Aina olen vastannut. Minä kuitenkin nään vaivaa tämän blogin eteen ja jos toista kovasti kiinnostaa mistä vaatteeni ovat, voi sen verran nähdä vaivaa että kysyy mistä kyseinen vaate sitten on. Koska pelkään, että tämä listaaminen sitten provosoi sitten osaa…Mutta toisaalta on kiva, että jotkut listaavat vaatteensa. Tällöin jos etsii vaikka nimenomaan hyvää mustaa kello hametta, niin on muodostunut jo blogien selauksien perusteella mielikuva mistä voisi niitä lähteä etsimään. Minäkin kun olen huomannut etsiväni tiettyjä asusteita tietyistä kaupoista (esim neuletakkeja Zarasta).Näyttää pahasti siltä että hetken kokeilen tätä muutosta. En kyllä tiedä kauan sitä kestän tehdä.

 • Retsu

  Mun mielestä se on melko turhaa ilmoittaa mistä vaatteet ovat. Jos jotakuta kiinnostaa niin voihan sitä silloin kysyä, mutta sun tapauksessa se mun mielestä on vähän turha kertoa, jos sun vaatteet on vielä ostettu ulkomailta suurimmaksi osaksi. Itse en kylläkään lue kenenkään blogissa mistä ne vaatteet ovat.

 • Mrs. V

  TeeCoo,juuri näin. No, minullahan ei voi kommentoida muuta kuin rekisterlityneet käyttäjät joten mitään asiatonta ei ole minulle sen muutoksen jälkeen tullut:)Ja tosiaan, aina olen merkin kertonut jos joku on sitä kysynyt.Marika,niin… Multa ei onneksi ihan hirveän usein kysellä mistä mikäkin on niin en koe sitä vaivana:)

 • Marika

  Itse luettelen ne, sillä silloin ei tarvikse erikseen vastailla kysymyksiin, mistä vaatteet ovat. En kuitenkaan muiden postauksista niitä juuri koskaan lue.

 • Teecoo

  Ymmärrän kantasi. Ihan varmasti löytyy niitä, jotka tulevat "näkemään vaivaa" vaatteidesi merkeistä.. Ja niiden kommenttien lukeminen ei ole kivaa :/Toisaalta jos oikeen hinkuu juuri vastaavaa vaatetta mitä sulla on ollut ylläsi, mutta ei ole vain kaupoista löytänyt, niin he puolestaan olisivat takuulla kiitollisia vinkeistä :)Kinkkinen dilemma nyt sulla :)