CATEGORIES

And the DW goes to…

1.3.2012

On aika julistaa Daniel Wellington kelloarvonnan voittaja!
Teitä oli huikeat 870 osallistujaa reilun vuorokauden kestävän arvonnan aikana! Kiitos paljon osanotostanne! :)

*rumpujen pärinää kun dorka esittelee kelloa*

Tällä kertaa arpaonni suosi Johanna.N nimistä lukijaa!
Onneksi olkoon!

Sinulle lähtee Daniel Wellingtonin Classic St Andrews kello kunhan kuulen sinusta pian takaisin!
Laitoin mailiisi jo kyselyn postitusosoitteestasi.
Onnea vielä!:)

Asiasta kukkaruukkun.
Joku ilmaisikin huolensa siitä, että näitä arvontapostauksiin tulleita sähköpostiosoitteita voisi joku sitten mahdollisesti käyttää vääriin tarkoituksiin. Tästä syystä päätin “pimentää” nyt tuon arvontapostauksen kommenttiboksin – ihan vain suojellakseni teidän sähköpostiosoitteitanne. Ymmärrän erinomaisen hyvin halun suojella omaa yksityisyyttään, joten pitääpä yrittää kehittää joku toinen helppo tapa, miten kaikki voivat osallistua arvontoihin nopeasti ja vaivatta, mutta kuitenkin niin, että voin varmistua voittajan oikeasta henkilöllisyydestä kun on palkinnonhaun aika ;)
Ideoita otetaan vastaan! :)
Toki minä toivon, että mahdollisimman moni loisi omat blogger-tilinsä / OpenID käyttäjänimen. Näin minäkin pystyn tutustumaan teihin siellä ruudun toisella puolella paremmin kun esiinnytään aina samalla nimellä :) Joten annetaan ideoiden muhia seuraavaa arvontaa varten! ;)

And the lucky winner is….
Johanna.N! Congratulations!
I’ve already sent you a mail inquiring your shipping details.
Enjoy your new Daniel Wellington Classic St Andrew watch! :)

26 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • India

  Se onkin vaikeaa aina yrittää miellyttää kaikkia :D Vaikka sekin on jo helpompaa liittyä blogisi sivuston seuraajaksi facebookissa ja osallistua siellä arvontoihin, kuin se, että joka kerta joutuisi tykkäämään eri firman tms. sivustoista. No thanks! Sittenhän olisi oma facebook-tili täynnä ihan random tykkäyksiä! On aivan mahtavaa, että asetat näissä asioissa tarkat rajat yhteistyöfirmoille näissä tykkäysasioissa! :) Muut eivät tunnu kiinnittävän tämmöisiin pieniin asioihin huomiota..

 • Mrs. V

  Ymmärrän hyvin tuntemuksesi. Tosin, kasvoni näkyvät ihan avoimesti, joten toivon sen helpottavan "täyteen anonyymiuteen" :) Siksi kirjoitinkin tuossa aiemmassa kommentissa, että tämä saattaa tuntua joistaikin ristiriitaiselta :) Eli en tietystikään ole ketään pakottamassa osallistumaan kilpailuihin facebookissa!:) Eli kenenkään ei pidä tehdä mitään!:) Ihan vaan vapaaehtoinen ele minulta! :) Jokainen voi tehdä omat valintansa ja haluan vaan palkita niitä lukijoita jotka minusta niin rohkeasti kanssani kulkevat, omina itsenään! :)

 • Anonymous

  Hmmm… minä näen tässä kyllä jonkin asteisen ristiriidan, eli jos meidän lukijoiden pitäisi osallistua facebookissa kilpailuihin niin mehän olemme siellä ihan oikeilla nimillämme toisin kuin sinä?

 • Anonymous

  http://classy-in-the-city.tumblr.com/post/9509032729 lisää sun kuvia… :/

 • Haidi

  Mulla tuli nyt ihan ohi aiheesta mieleen postaustoive! : D olet aiemmin kirjoitellut jotakin juttuja urheilustasi ja itsesi kunnossa pidosta, mutta näitä ei vähään aikaan ole näkynyt! Oletko jättänyt kyseisen alueen kokonaan pois vai eikö vain ole ollut asiaa :) Olisi kiva kuulla miten huollat omaa kuntoasi tai, että millaisessa varustuksessa sen teet! Että onko ihan t-paita collarit linjaa vai kunnon salivaatteet toppeineen trikoineen!Tietenkin jos menee ihan ohi nykyisen sisältösi kannalta niin ymmärrän! myös superfoodeja olen jäänyt ihmettelemään, että vieläkö käyttelet kyseisiä tuotteita kuin itse olit silloin niistä kovin innostunut? (:Arvontaan ei ole mtn järkevää ideaa : D googletili on kiva eikä velvoita mihinkään, itse en näe tässä haittaa, mutta toki ymmärrän jos joku ei tälläistä halua luoda (:

 • Mrs. V

  Voih, juuri kirjoitin tuossa edelliselle lukijalle että minä nimenomaan haluaisin aina välillä järjestää kilpailuja ihan fb seuraajieni kesken, sillä arvostan suuresti sitä, että ihmiset tunnustautuvat omalla nimellään blogini ystäviksi <3 Minusta on niin ihana saada teille kasvoja ja olla hieman lähemmässä kosketuksessa teidän kanssa. Tuntuu jotenkin niin kovin turvalliselta? :D Mutta ymmärrän hyvin sen, että ihmiset eivät yksityisyyden vuoksi tahdo sivustoista yms. firmoista tykätä naamakirjassa, siksi hieman näitä fb arvontoja välttelen, jotta kaikilla olisi mahdollisimman tasaväkiset lähtökohdat. Mutta yritän tehdä niin, että jos saisi kaksikin arvontakappaletta? Toinen blogiin ja toinen naamakirjan puolelle arvottavaksi? Näin myös rohkeilla fb-ystävilläni olisi hieman paremmat mahdollisuudet voittaa? Sillä itse kun en varmastikaan käytä tietojanne hyötymismielessä vaan ihan puhtaasti kiva puhua teidän kanssa "kasvotusten" ja vaihtaa ajatuksia välillä jopa enemmän "reaaliajassa" :) En tiedä onko tässä ajatuksessani teistä muista mitään järkeä? :D

 • Mrs. V

  Huoh! Voi kamala! Eli se todella on hyvin akuutti uhka :/ Jaiks :/

 • Mrs. V

  Ymmärrän hyvin huolesi :( En minäkään haluaisi sähköpostia kaikkien esille laittaa ellei ole nimenomaan siihen työtoimenkuvaan tarkoitettu julkinen maili. Varmasti kaikki bloggaajat haluavat auttaa asiaan niin paljon kuin kykenevät. Voisihan sitä tarjoita tuota mahdollisuutta vain blogger-tilien omistajille, mutta sitten sitä sulkisi kaikki ne muut pois, jotka ei taas halua TAAS uutta tiliä jonnekin nettiin luoda, jota eivät muulloin käyttäisi :/ Onhan tää aikamoista tasapainoittelua kun tosiaan on melko mahdotonta varmistaa kaikille tasapuolisesti se miellyttävä mahdollisuus :/Mutta minä olen niiiiiin samaa mieltä tuosta facebookista tykkäämisestä. Todella moni firma sitä pyytää, jotta saisi paremmin omaa kohderyhmäänsä kiinni, mutta minä olen ikävä kyllä joutunut kaikkiin näihin firmojen pyyntöihin vastaamaan kieltävästi, koska en tosiaan halua, että minun blogini kautta sitten joudutaan altistaa omat facebook tiedot firman käyttöön. Samaa sanoin DW:lle, että en ikävä kyllä halua käyttää kilpailun ehtona tuota tykkäämistä. Hekin kunnioittivat ihanasti pyyntöäni :)Ehkä vähän ristiriiitaista, sillä itse mieluusti haluaisin palkita erityisesti myös facebook seuraajiani, sillä minusta on niin ihana kun ihmiset omalla nimellään tunnistautuvat samanhenkisiksi naisellisistakin asioista nauttijiksi <3 Itse kun en niitä tietoja mihinkään käytä, minusta on vaan ihana saada teille kaikille kasvot ja olla lähemmässä kontaktissa. Sitten haluaisin palkita näitä ihmisiä, jotka sen tahtovat kanssani jakaa. En tiedä kuulostaako se tyhmältä muille? :DKiitos vielä paljon mielpiteestäsi ja hyvästä selvityksestä!:) Ja siitä, että viihdyt seurassani! :)

 • Mrs. V

  Juuh voih, ymmärrän täysin huolesi. Mä luulen, että se on se indiedaysin pohja joka mahdollistaa tuon käytännön! jos joku tietää miten tehdä se bloggerissa niin otan mieluusti vastaan neuvoja! :)

 • Mrs. V

  Mä luulen että se oli Johannalla? eli kalastajan vaimolla? Pitääpä kysellä häneltä miten se toimi käytännössä ja oliko vain mahdollista indien pohjalla ? :/ Tosiaan, minne se sitten menee? :)

 • Mrs. V

  Voih, mä luulen että blogger ei tarjoa sitä vaihtoehtoa? Jos tarjoaa niin otan innolla avut vastaan miten sen tekisin!:) Esim indiedaysin pohjalla on eri kommentoiti järjestelemä niin heillä se taitaa toimia noin vaivatta? :/

 • Mrs. V

  Näkyy tuplana! :) Ja siis minulle on tosiaan ideaali kun on tämä google-tilin käyttäjätunnus teillä käytössä! :)

 • Mrs. V

  En nyt ole ihan varma ymmärränkö kysymystä? ELi siis eikö aika usein google accountin kautta saa juurikin blogger tilin ja käyttäjänimen? Niin että nään tässäkin tuon Irkku81 käyttäjänimen (mikä minusta olisi toki ideaalein vaihtoehto :)) ja sähköpostiosoitteita ei tarvittaisi lainkaan, jotta kenenkään ei tarvitsisi elää turhan roskapostin pelossa? Eikö juuri tuolta pystyy muokkaamaan asetuksia niin, että pystyt säätmään näkyykö sähköposti vai ei? Huoh, anteeksi, mä en ole ihan varma ymmärsinkö oikein :D

 • Mrs. V

  Onhan se toki vaihtoehto! Mutta tosin ehkä hieman vaivalloista :/ Pidetään mielessä jos ei muita hyviä teknisiä ratkaisuja tule! :)

 • Anonymous

  Entäs jos arvonnan suorittaisi strictly stylen facebook sivulla? Arvonta-päivityksen tykkääjien kesken arvottaisiin voittaja? :) Ilmoitus kilpailusta toki olisi kiva olla myös täällä blogin puolella, niin tietäisi juuri silloin käydä facebookissa.. Terkuin: Johanna

 • Anonymous

  Joo, samoilla linjoilla! Lisäksi kerran tein uuden sähköpostiosoitteen sitä varten, että voisin osallistua arvontoihin (en halunnut käyttää etunimi.sukunimi-osoitetta) ja arvaa vaan kuinka paljon tuli sen jälkeen roskapostia!! Noita sähköpostiosoitteita on niin helppo kerätä blogien arvonnoista ja sitten lähettää kaiken maailman viagramainoksia :DD

 • India

  Itse olen jättänyt monet monet arvonnat väliin juuri tämän takia. En halua jakaa sähköpostiosoitettani niin monelle sivustolle kaikkien luettavaksi. Se on hyvin harmillista ja myös muiden bloggaajien pitäisi mielestäni kiinnittää tähän huomiota. Toinen häiritsevä asia (myös melkein kaikissa näissä muissa DW-arvonnoissa!) on arvontaan osallistumista edellyttävä facebookissa tykkääminen. Tästä on mielestäni säännöksiä, että minkään arvonnan osallistumisen perusteena ei pitäisi olla "pakollinen" tykkääminen jostain sivustosta. Myös tämä karsii ainakin omia osallistumisiani arvontoihin. Eihän se nyt elämääni kaada etten arvointoihin osallistu, mutta halusin vain ilmaista itseäni askarruttavat asiat. Uskon, että juuri sinä monista bloggaajista ymmärrät, mitä tarkoitan :) Blogisi on ehdottomasti suosikkini!

 • Anonymous

  Itse en osallistunut sinun blogissasi tähän arvontaan juuri siitä syystä, että en halua sähköpostiosoitettani julkisuuteen.. Onneksi yhdessä blogissa oli sellainen systeemi, että vain blogin omistaja näki sähköpostiosoitteet, joten siihen arvontaan uskalsin osallistua ja voitinkin tuon kyseisen kellon ;)

 • Anonymous

  no aika nopeasti se sähköposti täyttyisi… aika vaivalloista noin.

 • Jassu

  Näin jossain blogissa sellaisen arvonta kuponki jutun. Täytettiin ja lähetettiin. Mut minne lie se menee sen jälkeen?

 • Mytty

  Onnea voittajalle ihanasta kellosta!Monillahan on sellainen systeemi vastauskentässä että vain sinä näet sähköpostiosoitteet. Semmoinen on varmaan toimivin ratkaisu jos vain saat tällä pohjalla toimimaan.

 • Irkku81

  Näkyykö googlen tilin kautta tehdyissä kommenteissa sähköposti sulle? Minä kun käytän tuota google-tiliäni. (ja nyt jännään että näkyykö mun kommentti tuplana?)

 • Irkku81

  Näkyykö muuten Google accountin kautta tulleiden kommenttien sähköpostiosoite sinulle? Itse kun käytän Googlen tiliä yleensä blogi-kommentoinnissa.

 • Anonymous

  teet oman arvonta sähköpostin, jota käytät vain arvontoihin;)

 • Mrs. V

  Tällöin on ongelmana, että silloin KAIKKIEN tulisi osallistua suoraan sähköpostilla, jotta pystyn helposti arpomaan voittajan myös. Ja en tideä mitä sähköpostisanoisi siitä jos yht'äkkiä tulee n.870 mailia yhteen vuorokauteen :/ Se ruuhkauttaisi minun sähköpostini niin täysin, että se on vähän huono minun kannaltani :/ Kiitos paljon kuitenkin ideasta! :)

 • Mona

  Sähköpostillahan vois osallistuu, ku siit näkee sen lähettäjän :D