CATEGORIES

Kesälukemista – tarjousmuistutus!

8.4.2012

Toivottavasti teillä kaikilla on sujunut pääsiäinen aivan ihanissa tunnelmissa läheistenne seurassa hyvästä ruoasta nauttien? Mekin nautittiin kaveriporukalla pääsiäisbrunssista luonamme enkä ole ollut näin täysi sitten jouluaaton. Tai no, varmaan koskaan kun vatsan seudulla alkaa muutenkin tekemään jo tiukkaa… ;)

Pääsiäistervehdyksen lisäksi tulin vielä muistuttamaan tuosta loistavasta Olivia-tarjouksesta! Toimi nyt ja varmista rentouttavaa kesälukemista rannalle / mökille Suomen parhaan muotilehden seurassa! Saat Olivian seuraavat 5 numeroa sekä kaupan päälle vielä Lumi-iltalaukun, ja koko paketin saat hintaan 19,90€! Aika hyvä tarjous kun pelkän laukun arvo on jo 120€ . Kuten lupailin teille ihanille naisille siellä ruudun toisella puolella, tulevissa lehdissä on myös minun tyylipoimintojani…:) Tee tilauksesi alla olevasta linkistä ja nähdään lehdenkin puolella!

https://soihtu.eu/tilaus/bonnier/575/116

Niin ja vielä toinen muistutus!

Oliviaan muuton myötä olen saanut tuohon kommenttiboksien ominaisuuteen mm. kohdan mihin voitte lisätä sivustonne/bloginne osoitteen. Tämä on ollut todella kiva lisä minulle, sillä nyt pääsen hyvin helposti tutustumaan teihinkin paremmin blogienne kautta!:) Kiitos siis että jaksatte ne sinne lisätä – on ollut kiva saada monelle teistä kasvot! <3 Olen muutamasta blogista huomannut, että olette ihanasti lisänneet blogini sivupalkkiinne “blogeja joita seuraan”-kohtaan. Kiitos kovasti tästä kunniasta <3 Olen myös pistänyt merkille, että valtaosassa näistä on vielä vanhan blogger-tilini syöte, joka ohjaa liikenteen vanhaan blogiini. Joten jos vaan mitenkään ihanat jaksatte/ehditte, olisi loistavaa jos voisitte vaihtaa tilalle uuden blogini osoitten: www.olivia.fi/strictlystyle, jotta saatte päivitykset aina tästä uudesta osoitteesta. Kiitos ja kumarrus vielä!

oliviamainos2

Hi everyone!

I hope your ester has been everything and more with great company and good food? We organized a nice get-together with our friends and enjoyed a big easter brunch among friends. God, I am so full!

In case you do live in Finland and enjoy the reputable Olivia-fashion magazine that I work for, here’s an offer you can’t refuse! I got the privilege to offer you guys this amazing campaign. Order the magazine now and get 5 next numbers and a Lumi-clutch all for the price of 19,90e! This is a great deal as the value of the bag itself is 120e. Act now and insure the company of delightful and relaxing Olivia at the beach or at your summer cottage. In the coming issues I get to influence in this favorite magazine of mine with style picks to name one.. ;) Get yours from this link below!

https://soihtu.eu/tilaus/bonnier/575/116

13 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Pakkohan tuo oli tilata, vaikka olenkin ottanut tiukan linjan lehtitilausten kanssa! :) Eikä päätökseen suinkaan vaikuttanut vähiten ne sinun ‘osiosi’… ;) Helposti sen parikymppiä tuhlaisi paljon turhempaankin!

  • Kiitos Saara kovasti tuestasi! Ihan mahtavaa kuulla, että minulla on sinunlaisesi taustajoukot! :) Kiitos <3

 • sini

  Moikka! Oon pari kertaa käyny pistäytymässä sun blogissa, mutta jotenkin en oo koskaan oikeen syttyny tai saanu otetta siitä…. ennen kuin tänään :) Sulla on aivan älyttämän ihana tyyli, voisin helposti ottaa vaatekaappisi sisällön itselleni ;) Ja vaikka et yksityisasioistasi kirjotakkaan tykkään tosi paljon kun vaan kerrot että mitä oot tehnytpäivän aikana tai näin. Tänään luin sun postauksia taaksepäin pitkälle viime kesään! Joten sait musta uuden innostuneen seuraajan ja lukijan :) Ja hirmusti onnea teidän tulevan perheenlisäyksen johdosta!!!

  • Voi miten kiva, että jaksoit kuitenkin antaa vielä blogilleni mahdollisuuden! :) Blogit tosiaan elävät kirjoittajien mieltymysten mukana, joten helposti voi käydä niin, että välillä ei ihan nappaa ja sitten yht’äkkiä onkin paljon postauksissa oma tyylisi juttuja! :) Joten kiitos kun palasit! :) Tavataan siis blogin puolella jatkossakin! :) Ja suuri kiitos onnitteluista <3

 • Ciicii2

  Tulipa tilattua:)! Onko sinulla muuten itselläsi tuo lahjaksi saatava laukku/oletko saamassa sen jossain vaiheessa? Olisi kiva lukea asupostauksia, jossa näkyy miten olet itse yhdistellyt sitä!

  • Heij!:) Kiitos tuesta ja luotosta! :) Itseasiassa juuri sain itselleni samaisen laukun! Joten kuvia senkin kanssa on tulossa! :)

 • emma

  Heippa! Mulla on sellanen ongelma, että kun lisään ton sun Olivian osotteen tonne bloggeriin, niin sitten nelliinan postaukset eivät päivity…Mistäköhän on kyse? Olis kiva jos osaisit neuvoa!:)

  • Olivia

   Olivian Blogger-lukija näyttää molemmat blogit, mutta ne näkyvät jostain syystä eri kohdissa.

   Sinun kannattaa yrittää lisätä Nelliinan blogi uudestaan, voit myös kokeilla RSS-feedin osoitetta http://www.olivialehti.fi/Blogit/Nelliinanvaatehuone/tabid/345/ModuleId/1970/RSS.aspx

  • Voi ei! Ikävä kyllä en tiedä lainkaan mistä tämä voisi johtua! Ikävä kyllä nyt tekninen tuki on pääsiäislomalla, mutta palaan asiaan pikimmiten ja yritetään löytää vastaus tähän mystiseen ongelmaan! Kiitos kun raportoit tästä ongelmasta!

 • Tytti

  Pitääpä ehkä ruveta tilaamaan tuota Olivia lehteä :) Sulla oli joskus postaus ted bakerin takista,kumpi sulla niistä on delphi vai adriri niminen takki kun ei kuvista päätellen tunnista? :)

  • Hei Tytti! suosittelen! olivia on minullakin aina tarttunut mukaan kun Suomessa olen käynyt ;) Muistaakseni mulla on adiri! Kurkkaappa vielä varmuuden vuoksi vanhan blogini puolella ja kirjoita oikeassa sivupalkissa olevaan hakukenttän “ted baker” niin minusta jossain postauksessa olen sen nimen sanonut! :)

 • Eihän sinun blogiasi voi olla seuraamatta =) Olin silloin aikoinaan kauhuissani kun suunnittelit lopettavasi bloggaamisen, mutta onneksi olet jatkanut laadukasta ja inspiroivaa blogiasi.

  • Voi kiitos ihana siitä, että olet ollut tukenani ja seuranani jo niin pitkään <3 Tästä on tullut jo kaikin puolin niin suuri palanen päivää, että ehkä jopa olisi vaikea olla ilman tätä kanssakäymistä kanssanne! :)