CATEGORIES

Be Strictly Style’s friend on Facebook!

11.4.2012

Teitä, jotka vielä etsitte helppoa ja tehokasta tapaa pysyä perillä uusimmista postauksistani, haluan rohkaista liittymään Strictly Stylen kavereiksi facebookissa!

Pyrin tekemään uusia postauksia jokaiselle päivälläe aina aamukahvin seuraksi, mutta ajoittain inspiraatiota on enemmänkin ja päivässä juttujani voi tulla jopa kaksikin! Facebookissa SS-blogia seuraamalla saat tiedon aina uusimmista postauksista heti kun ne ilmestyvät. Tällä fb-sivulla jaan myös paljon kuvia sekä arjen pieniä kauniita mietteitä, mitkä eivät lyhykäisyydestään johtuen koskaan pääse blogiin saakka.  Postausilmoitusten sekaan mahtuu kuvia kaupasta löytämistäni tuotteista (mistä pidän itse tai oletan teidän pitävän), kauniita ja pohdiskelevia mietelauseita, huumoria ja netissä eteen pompanneita inspiroivia kuvia, jotka tahdon kanssanne jakaa hyvää mieltä levittäen. Joten jos haluat pienen palasen blogistani lisää – nähdään facebookissa!

http://www.facebook.com/strictlystylemrsv

Mikäli et ole facebookin käyttäjiä ja etsit vaihtoehtoista keinoa seurata blogiani, katso oikeasta sivupalkista muiden mahdollisten seurantapalveluiden seuraa-napit! :)

kuvankaappaus-2012-4-11-kello-110742kuvankaappaus-2012-4-11-kello-110827kuvankaappaus-2012-4-11-kello-111055kuvankaappaus-2012-4-11-kello-110913

In case you are still looking for an effective way to keep up with my latests posts, I would like to encourage you to become Strictly Style’s friend on Facebook! On top of post updates, I share inspirational pictures, humorous and touching quotes and some of my own pics that I have taken while shopping when I find something that you might like. Most of these small inspirational things don’t make it to the pages of my blog, so if you wish to get a little bit more out of Strictly Style – I’ll see you on Facebook! :)

http://www.facebook.com/strictlystylemrsv

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Noi facebook kuvan pitsi shortsit on muuten aivan täydelliset! :) Mistä noi on löydetty? :o

  • Suosittelen seuraaman sen kuvan linkkiä, sillä itse löysinkin ne inspiraatiokuvana juurikin sieltä linkistä! en siis tiedä merkkiä :(

 • hanneli

  puhut monessa kohtaa salaperäisestä asuin maastasi, missä maassa asut nykyään?

  • Voih! Ei mun asuinmaassani ole mitään “salaperäistä” :) Suosittelen lukemaan vanhan “minä” postaukseni, sillä siinä selitän, että blogini ei kerro juurikaan mitään arjestani, joten täst syystä asuinmaallanikaan ei ole mitään merkitystä. Tämä on toiminut vaan ns. “rajana” seuraaville kysymyksille, koska ihmisten uteliaisuus on ehtymätön :) Koska esimerkiksi hiljattain kun Olivia – lehti vahingossa painoi lehteen asuinmaani niin sitten kommenttiboksiini / mailiini tulvi kysymyksiä että miksi täällä asun, miten koen kulttuurieron jne jne. Tämä kun ei vaan ole sellainen blogi – vaan pinnallisiin asioihinn keskittyvä. Minun elämässäni ei ole mitään erikoista tai salaperäistä niin en koe että siitä on erityisen mielekästä kenenkään lukeakaan! :)

 • Facebookissa ollaan! Tänään kampaajan tuolissa istuessani bongasin Oliviasta otsikon, jossa kerrottiin sinun liittyneen bloggaajiin, ja odotin jotain isompaa juttua sinusta tehtynä, mutten sitä löytänytkään :-( Iso kiitos Mrs. V, että pidät aivan ihanaa blogia, jota lueskellessani saan jättää kaikki murheet hetkeksi taka-alalle, ja syventyä vain kaikkiin ihaniin naistenjuttuihin, joita täältä löytyy! <3

  • Jee! :) Kiva että voidaan jatkaa juttuja sielläkin! :) Joo ensimmäisessä numerossa ei ollut enempää kuin blogini esittely, mutta palanen palaselta lehdenkin puolella tullaan näkemään lisäää…! :) Kivoja juttuja tulossa! :) Kiitos suloisuus niin kauniista sanoistasi, ja että jaksat piristää minunkin päivääni <3 Upeaa kuulla, että tämä blogi toimii sinulla juuri siinä mihinn olen sen tarkoittanutkin! :)

 • roosa

  Tää on kyllä nykyää niin helppoa :) ja mahtavaa et sua voi seurata facebookista, ettei tarvi täällä välttämättä koko aikaa ns. kytätä :)

  • Loistavaa! :) Toivottavasti tuo fb-seuras osoittautuu sullekin hyvin käytännölliseksi tavaksi! :) Jos on kehitysideoita sielläkin niin ne otetaan vastaan! :)

 • Bella

  Olen joskus tuota käynyt kurkkaamassakin, mutta en aikaisemmin ollut tajunnutkaan, että siellä on myös kaikkea muutakin kuin päivityksiä postauksista. Tosi kiva, että jaksat fb:iin laittaa kaikkea extraakin! Nyt siis oli korkea aika liittyä tykkäilemään :)

  • Hei mahtavaa! Siellä nähdään! Joo mulla on nyt ollut ihan huima määrä inspistä ja kun itse rakastan lukea aforismeja ja aatteita elämästä niin päätin että tuollahan voin niitä teidän ihanienkin kanssa helposti ja nopeasti jakaa – toivottavasti hyvää mieltä / hymyä levittäen! :)