CATEGORIES

Back again

2.4.2012

Eilen taas pakkasin laukkuni ja suuntasin takaisin asuinmaahani. Että oli kivaa taas käydä kotimaassani ja nähdä ystäviä sekä perhettä! Piti niin kiirettä, että hädin tuskin ehdin mitään teidän ihaniin kommentteihinne vastaamaan, mutta nyt taas ehdin vaihtaa ajatuksia kanssanne kommenttiboksissa ja pääsen tekemään postauksia kaikesta siitä kivasta, mitä Suomessa tuli tehtyä.

img_3449

Mun piti koneessa ollessa työskennellä, mutta mä hölmö sitten unohdin ottaa tietokoneeni matkustamoon ja se menikin sitten ruumaan suomalaisia elintarvikkeita pursuavan laukkuni kanssa :D Onneksi seuraa piti koneessa suomalainen suklaa ja hyvät lehdet.

Huomenna alkaa siis juttujen sarja Suomesta! Postauksia tulossa mm. paikasta missä teen aina ripsienpidennykseni (niistä kun on paljon kyselty), blogimiittejä ihanien blogityttöjen kanssa, päivän asuja Suomessa ollessani jne! Huomiseen ihanaiset!

img_3443

And yet again another trip back to my home country is over. Yesterday I returned to my country of residence and I have been so busy the past week that I hardly had any time to spend with my beloved blog. Therefore, in next coming days you’ll get loads of posts of all the wonderful things I got to do while I was in Helsinki. Speak to you guys soon! :)

15 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Jessy

  ..minun laukusta meinaan pari vuotta sitten katos tavaraa matkalla malaga-hki :( jommankumman lentokentän työntekijäthän siinä asialla on tällasissa tilanteissa… harmillista… sen jälkeen on aika tarkasti tullu tsekattua mitä sinne ruumaan laittaa!

 • Jessy

  Olitpas onnekas kun läppärisi oli tallella vielä kun pääsitte perille… :)
  Ettei mennyt “parempiin käsiin”

  • No indeed… Vähän samaa jännitin, mutta onneksi noilla laukkuhihnoilla on nykyään hyvin tarkat seurantajärjestelmät, että syyllinen saataisiin melkoisen helposti kiinni kun ei ollut jatkolentojakaan.

 • Lumikki

  Moi! Itseäni on ihan hirveästi alkanut kiinnostamaan, mikä tuo asuinmaasi mahtaa olla. Olet saattanut asiasta mainita, tai sitten haluat pitää sen salassa. Olisi mielenkiintoista silti tietää.

  Ja onnea vielä pikkuisesta!

  • Asuinmaani oli vahingossa liåashtanut uusimpaan Oliviaan, mutta ikävä kyllä itse en ole sitä blogissani maininnut. Tämä siksi, koska pyrin pitämään tämän blogin hyvin pinnallisena, enkä täten puhu juurikaan mitään arjestani. Tästä syystä koen, että asuinmaallani ei siis ole mitään merkitystä. Asuinmaassani kun ei ole kaikenlisäksi yhtään mitään erikoista, toimii vaan toimivana rajan yksityisyydelleni :) Yritän siis pitää enemmän naistenlehtimäistä linjaa kuin päiväkirjaa tämän blogin kanssa :) Kiitos vielä hirveästi! :)

 • Haidi

  Oi olen vähän kade kun pääset pois tätä kamalaa sadatta takatalvea! :D juuri kavereiden kanssa ihmeteltiin, että viime pääsiäisenä avattiin grillikausi hameiden kera ja makoiltiin peitoilla ystävän asunon terassilla auringosta nauttien. Ja nyt onkin kasa lunta.. yh ei kiva! :D toivottavasti oli onnistunut Suomen matka! :>

  • Voih -toivotaan että Suomessakin aurinko palaa pian ja lämmittää tiet!! Oli kiitos aivan mahtava matka <3 Hyvää pääsiäistä sinne ja lämpöä!!!!!

 • Oijoijoi, Fazerinaa. Tänään kurkistin meidän keittiön “herkkulaatikkoon” ja siellä odotti ainoastaan tyhjä Fazerina-kääre. Nyt tekee entistä enemmän mieli suklaata! :)

  • Joo, mä ostin kokonaisen sellaisen Fazerina konvehti boksinkin :D NAMMMMM! :)

 • Tytti

  Eiköhän se lento oo vaan parempi ilman töitä! Rupes huvittamaan tuo Arvopaperi, kun itsellä meinaa aina räjähtää hermo kun mies kaivaa kyseisen lehden esille… :D Viimeksi eilen sai miehen sijaan katsella tuota lehden kantta!

  • Hahahah :) Miten sitten kun RAKASTAA duuniansa? :) Mutta tosiaan, menipä lento sitten tosiaan hieman rauhoittuessa kun oli muuten mennyt niin tukka putkella monta päivää :) Meillä onneksi molemmat lukevat arvopaperin niin ei taida kumpaakaan ärsyttää :D

 • TiiaA

  Oon niiiin kateellinen kaikista Suomiherkuista. Ulkomailla asuessa oppii todellakin arvostamaan kotimaista ruokaa. Sain noin kuukausi sitten tuliaisina ruisleipää ja olin taivaassa, paketti meni varmaan parissa päivässä :D

  • Hahahah :D Se on juuti näin!!! Meilläkin nuo ruisleivät katoaa tuolta vielä alta yksikön! :D

 • Fazerinaa, nam! Sopivasti pääsit juuri tätä kurjaa takatalvea pakoon joka meidät yllätti! ;-)

  http://mayopic.blogspot.com/

  • Ehdoton lempisuklaani <3 Tosiaan, taisin todellakin tuoda palan tätä meidän aurinkoa ja lämpöämme sinne? :D :D