CATEGORIES

Viva España!

12.5.2012

Tänään suuntaamme reiluksi viikoksi Espanjan lämpöön! Kylläpä tätä on odotettu. Suuntaan tuttuihin maisemiin, jotka te pidempään seuranani olleet saatatte muistaakin? Eli matka käy ensiksi äitini loma-asunnolle ja muutaman levollisen siellä vietetyn päivän jälkeen siirrymme toiseen lähellä sijaitsevaan kohteeseen, minne lentää muutama rakas ystäväpariskuntammekin <3 Ah, viva España!

Seuraavaksi muutamia tunnelmakuvia viime vuosien reissuilta…day-1_0090systerin-kaa-alteas_0005last-days_0216last-days-in-altea-11_0055last-days-in-altea-11_0063

Viime vuonna kävin siskoni kanssa visiteeraamassa äitiämme muutaman päivän ajan. Oli silloinkin aivan ihana reissu!

day-1_0092last-days-in-altea-11_0138

Pienen espanjalaisen kylän kaduilla innostuimme siskoni kanssa ottamaan päivän asu kuvia. Lisää tuosta ihanasta illasta tässä vanhassa postauksessa.

last-days-in-altea-11_0199last-days-in-altea-11_0191last-days-in-altea-11_0211day-2_0013day-2_0025day-2_0061systerin-kaa-alteas_0045systerin-kaa-alteas_0046systerin-kaa-alteas_0059

Minä ja mammani <3

Asuni: white top: Zara, belt: H&M, jewelley: SNÖ of Sweden, shorts: Blanco, sandals: River Island, bag: Mulberry Oversized Alexa, glasses: RayBan

last-days-in-altea-11_0144day-2_0066

Kaksi vuotta sitten kävimme äitini luona rakkaiden ystävien kanssa. My half Dutch,half Italian friend L, Swedish E and Argentinian M – I miss you guys loads… <3 Tänä vuonna saamme muutamaa päivää myöhemmin seuraksemme rakkaita ja pitkäaikaisia ystäviämme Suomesta <3

last-days-in-altea-11_0058systerin-kaa-alteas_0139

Olen joitakin postauksia ajoittanut matkamme ajaksi, mutta pyrin postailemaan myös jotain paikan päältä. Netin toimivuus on aika vaihtelevaa, joten saapi nähdä! Lomani aikana en myöskään ehdi vastata kommentteihin. Seuraavat päivät menevät lomasta ja rakkaistani nauttien. Noniin! Ja nyt kohti lentokenttää ja aurinkorantoja! Hasta manaña amigas!

Finally the time is here! We head off to Spain today! God – I am really in need of a vacation right now… It’s been incredibly hectic the past couple of weeks (well, actually months:D) and this is our only trip this year as well as our last one before the baby arrives <3 I have scheduled a few posts for the duration of my trip, but I’ll try to post a few updates on location as well! Hasta mañana amigas! <3

23 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Bella

  Ihanan näköisiä kuvia! Mahtavan ihanaa reissua teille ja nauttikaa oikein kunnolla lämmöstä :)

 • Sonja

  Nuo sandaalit, valkoiset ja helmikoristeiset ja kultasävyin koristellut ovat aivan mahtavia! Mistä tuollaisia saa? Voi että, haluan tuon henkiset kesäksi…

  Olet upean näköinen näissä lomakuvissa! :)

 • Kipa

  Ihastuttavia kuvia :) Pääsisinpä itsekin lämpöön, mutta kohta se kesä tänne Suomeen tuleekin.

  Illan tylsinä hetkinä eksyin tutkimaan ~ 2009 vuoden postauksiasi. Voi mahdoton kuinka tyylisi on muuttunut :) Tapasi kirjoittaa on myös kehittynyt ihan mielettömästi ja tyylitajusi siinä mukana :) Olet selkeästi löytänyt oman tyylisi.

  Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!

 • Hih, viime kesänä innoituin noista sun asuista niin paljon, että kävin välittömästi ostamassa samantyylisen vyön kun sulla oli useissa asuissa:) Ihania kuvia, hyvää lomaa tälläkin kertaa!

 • sofia

  No nyt selvisi mistä kauneutesi on periytynyt, ihana kuva sinusta ja äidistäsi:) Muutenkin oikeen kesäisiä ja kivoja kuvia kaikki! Vietä rentouttava loma mukavassa seurassa!:)

 • miu

  Hyvää matkaa!!<3

 • k

  pliis pyydä siskoasi aloittamaan blogin!!!

 • Emmy

  Vitsit miten ihania kuvia!! Onneksi itse pääsen loppu syksyllä etelän lämpöön, kun aikaisemmin ei kerkeä :/ Mutta onko mitään parempaa kun lähteä parhaan ystävän kanssa kartuttamaan elämän kokemuksia sinkkuna kun ero tuli! :/ :)) AIvan ihanaa ja rentouttavaa lomaa teille, odottelen jo kovasti jotain kivoja tunnelma kuvia reissultanne! ;)

 • Laura

  Tulipa hyvä mieli tästä postuksesta. Kuvien perusteella ihana matka ollut, toivottavasti vietätte myös nyt hyvän reissun =) Mistä tuo kaunis DreamComeTrue koru on?

 • Minna

  Mielettömän kauniin näköistä! ja niin ihanan ruskean kaunis olet :) Espanjaan täytyy kyllä pian päästä lomailemaan, suuri haave :) Olen kuitenkin espanjan kieltä opiskellut ja äidinkieleltään espanjalaisen opettajani tarinoita kuunnellessa on tullut vain suurempi haave päästä paikan päälle :)

  Kivaa lomaa teille!

  t. http://simplehappiness-minna.blogspot.com/

 • Oikein ihanaa lomaa teille, nauttikaa auringosta! <3

 • Ah! Muistan nämä postaukset ja ihanat asukuvat. Ihanaa matkaa!

 • Ansku in Ireland

  Ah disfruta te!! Me echo de menos Espana… :) Oma “etelanmatka” on tana vuonna Poriin jazzeilemaan, mutta mita todennakoisemmin siella on lampimampaa kuin Dublinissa.

  t. Ansku

 • Have fun! =) Buen viaje!

 • pelhamwife

  huoh sinä olet vain niin kaunis<3 ihanaa lomaa teille:)

 • Laia

  Spain is a beautiful country and now the weather is fantastic! I live there!!! :)

  I follow your blog every day, kisses <3

 • muru

  Ihanan rentouttavaa lomaa! Upeaa kun pääsette hetkeksi nauttimaan lämmöstä ja ystävien seurasta! :)

 • Pitäkää hauskaa!:)

 • tiiiia

  vautsi, sä vaan oot niin upea nainen :) niin ulkoisesti kuin sisäisestikin blogisi perusteella! Oikein ihanaa ja rentouttavaa matkaa <3

 • AH! Ihanaa ja ennen kaikkea rentouttavaa lomaa teille! <3

 • Ihanaa ja rentouttavaa lomaa :)

 • roosa

  Siiis ahh<3 mitä lomakuvia, kumpa itsekin pääsisin etelän lämpöön! Onneksi täällä Suomessa ei tarvi kittuutelta pitkään :) tosi kiva, että tekin pääsette rentoutumaan muuton ja arjen keskeltä!

 • Emmi

  Hei!

  Ensimmäistä kertaa pakko kommentoida nyt kun laitoit noita viime reissun kuvia niin voivitsit muistan kun kirjotit viimeksi tuosta reissustanne ja laitoit kuvia niin hitsi että niistä huokuu hyvä olo :)) ja saa sen ihan tänne ruudun toisellekin puolelle. Ihanaa lomaa teille sinne lämpimään! Ja muista juoda vettä ja välillä vilvotella ettet vaan “kiehauta” lapsivettä :)) hehe,itse olin tossa maaliskuussa kans thaimaan lämmössä ja sillon olin viidennellä kuulla ja sillon jo tuntu että vauva masussa aisti kuumuuden vatsan läpi :) oli sellasta melskettä että. Toivottavasti matka sujuu ihanasti eikä nilkat turpoo lentojen aikana :))!!