CATEGORIES

Kiitokset teille seuraajille!

16.5.2012

Päivän päätteeksi pientä kiitosta teille seuraajilleni!

Viime viikolla Strictly Style-facebook sivun seuraajat ylittivät 2000 tykkäystä. Kiitos teille ihan hirmuisesti! Niin otettu olen, että te rohkeasti seuraatte ja kommunikoitte kanssani omana itsenänne! Sitä varten olenkin pikkaisen enemmän arjestani ja sen kommelluksista Strictly Style fb-profiilin kautta jakanut. Halusin jotenkin osoittaa teille kiitollisuuteni, joten kysyinkin fb-profiilissani, millaisia tuotteita haluaisitte voittaa jos järjestäisin teille fb-profiilissani arvonnan?

Vastaukseksi sain aurinkotuotteita, ihonhellimistä sekä aurinkolasit!

Hyvin nopeasti Yves Rocherin sekä Fashionstoren edustajat ottivat minuun yhteyttä, tarjoten apuaan lahjoittaa fb-sivun seuraajilleni juurikin näitä tuotteita! :) Olen niin käsittömättömän innoissani, että voin nyt tarjota teille juuri sitä mitä toivoittekin. Suuri kiitos tästä mahdollisuudesta siis Yves Rocherille ja Fashionstorelle! :)

Täten fb-sivuillani on nyt arvonnassa kolme erilaista settiä:

1. Pääpalkinto

Yves Rocherin aurinkoinen tuotepakkaus, joka sisältää suihkugeelin, kuivaöljyn, aurinkovoiteen, after sun -geelin, vartalovoiteen, aurinkopuuteriduon, 4x vedenkestäviä kajaaleja sekä Fashionstorelta RayBanin black on black aviator aurinkolasit 58mm suuruisilla linsseillä. Arvo 250€ . Tämän pääpalkinnon arvon kaikkien Strictly Stylen fb-sivun tykkääjien kesken!

2. Yves Rocher aurinkotuotteita

Sama Yves Rocher aurinkotuotepaketti kuin yllä, joka arvotaan Stirctly Style facebook-sivulla kaikkien Yves Rocher tuotepaketti statuspäivityksen tykkääjien kesken. Arvo 105€.

3. Suosikki aurinkolasit Fashionstorelta

Voittajahalukkaiden tulee käydä kurkkaamassa Fashionstoren aurinkolasivalikoima. Valitkaa suosikkinne kaikista merkeistä ja ilmoittakaa ne kommenttina Strictly Stylen facebook-sivuilla Fashionstore statuspäivityksen alle. Arvonnan voittaja saa itselleen haluamansa lasit.

paapalkinto

Kyllä! Mahtavat palkinnot ja ne ovat juuri sitä mitä toivoittekin! Ikionnellinen olen, että pystyn sen teille nyt tarjota! Pääpalkintona on tuotteita, jotka ovat omia suosikkejani. Esimerkiksi RayBanin aviatorit ovat luottolasini, jotka ovat aikalailla ainoat aurinkolasit joita käytän. Ihanaa, että joku teistä voi nyt sellaiset ihanuudet itselleen voittaa! Kaikki fb-tykkääjäni ovat automaattisesti mukana niiden arvonnassa.

Teille jotka ette ole facebookissa, ei hätää. Tulossa on arvontoja myöskin täällä blogin puolella! :)

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Miss Fortuna

  Upeita palkintoja! Ovat sen verran arvokkaita, että niistä täytyy maksaa arpajaisvero. Eihän se vain lankea voittajan maksettavaksi?

  • Heippa! :)

   Tässä ovat vielä tämä:Tavara-arpajaiset

   Tavara-arpajaisilla tarkoitetaan arpajaisia, joissa voi arpomisella tai muulla siihen rinnastettavalla sattumaan perustuvalla tavalla voittaa tavaraa tai tavaraan taikka palveluihin vaihdettavissa olevia lahja- tai ostokortteja.

   Tässä tarkoitettuja maksullisia tavara-arpajaisia ja arvauskilpailuja saa järjestää vain yleishyödyllinen yhteisö arpajaislain mukaan. Myös koululuokka, työyhteisö tai harrastusryhmä voi järjestää arpajaislain 27 §:n edellytyksin pien- tai miniatyyriarpajaisia tavara-arpajaisina. Muiden järjestämät esim. mainos- tai markkinointiarpajaiset ovat muita arpajaisia, vaikka palkintona olisi tavaraakin.

   Jos tavara-arpajaisten tuotto on alle 3 333,33 euroa, arpajaisveroa ei ole maksettava.

   http://www.vero.fi/fi-FI/Syventavat_veroohjeet/Muu_verotus/Arpajaisvero%2819431%29

 • henna

  Millon arvotaan?:)

  • Lukee fb-ivuilla! :) Lomani jälkeen! :)

 • Anonyymi

  Koska suoritat arvonnan?:)

  • Lukee fb-ivuilla! Lomani jälkeen!

 • M

  Wau, mikä arvonta! :) Mulla oli jäänyt fb-tykkäys väliin, sillä olin sieltä poissa pitkään ja vasta tosiaan liityin uudestaan – eli nyt tykkään sielläkin :)

 • Anette

  Olet uskomattoman ihana kun haluat palkita meitä. Blogisi on kyllä kaikessa laadukkuudessaan, ihanan ystävällisessä ja pehmeässä sävyssään paras blogi. Kiitos! :)