CATEGORIES

Pregnancy photos

29.5.2012

Raskaudessani olen ennättänyt jo 8. kuulle ja vatsa alkaa olla sen kokoinen, että eipäs tässä enää vanhaan totuttuun tapaan kipaista enää yhtään minnekään. Ainakaan hengästymättä. Oloni muuttuessa tukalemmaksi, monet kuitenkin toistelevat kuinka tulen vielä ikävöimään pyöreää vatsaani. Tässä olotilassa sitä on melkoisen vaikea uskoa, mutta jatkuvien muistutusten takia uskon, että tilanteen aiemmin kokeneet kuitenkin tietävät mistä puhuvat. Tästä syystä myös olen ajatellut ikuistaa tämän kasvavan masuasukin filmille. Nyt kysynkin teiltä, olisiko teillä mielessä ketään hyvää valokuvaajaa raskausajan kuvaukseen?

http://www.linnanjuhlakuva.fi/2011/09/raskausajan-valokuvaus.html

Kuvien tulisi olla tyyliltään hyvin pehmeitä, sensuelleja sekä mustavalkoisia. Haluaisin kuvaa ihan vain vatsastani, ehkä kokovartalokuvaa käärittynä hulmuavaan harsoon (tässä pitää olla tarkkana ettei tuloksesta vaan tule mautonta) sekä kuva vatsasta ja minusta yhdessä aviomieheni kanssa.

Haluan, että kuvat otetaan pelkistetyssä studiotilassa. Koska tavoittelen yksinkertaista ja kaunista, en tahdo taustalle miljöötä.

http://wallpaperbackground11.blogspot.com/2011/08/maternity-photography-maternity.html

http://babineauphotography.ca/jackie-nova-scotia-maternity-photographer/

Ajatuksissani olisi kerätä vauvanhuoneen seinälle kaunis kuvakollaasi, mihin lisäisin näitä kuvia omiin valkoisiin kehyksiinsä. Pikkuisen saavuttua maailmaan, haluaisin hänestäkin kauniita mustavalkoisia kuvia esille kaikessa pieneydessään ja viattomuudessaan. Kuvakollaasin sekaan tahtoisin taas lisäillä joitakin kauniita mietelauseita rakkaudesta olohuoneemme “Enjoy the little things, for one day you may look back and realize they were THE BIG THINGS” -kuvakollaasin lailla.

http://laurielphotography.wordpress.com/2010/01/29/maternity-photography-portland/

http://kvimaging.wordpress.com/2008/08/05/first-maternity-shoot-30th-july/

Eli jotain hyvin yksinkertaista, mustavalkoista, pehmeää, sensuellia ja kaunista. Yhdeltä kaveriltani sain hyvän vinkin vauvakuvaukseen joka on korvan takana tulevaa varten, mutta olisiko joitain odotusajan kuvaukseen erikoistuneita valokuvaajia? Tulisiko sitä ehkä mielummin kysyä kuvaajalta, jonka kädenjälki muuten miellyttää, vaikkei hän olisikaan tämän elämänvaiheen kuvaukseen erikoistunut? Vinkkejä otan vastaan kommenttiboksissa! :)

65 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Marjo

  Ehdottomasti valitsisin Niki Strbianin kuvaajaksi. Seuraan ja ihailen hänen kuviaan blogin ja Facebookin välityksellä. Jos asuisin etelämpänä Suomessa olisin halunnut hänen ikuistamaan monta iloista ja herkkää perhetapahtumaamme. Hänen kuvissaan on jotain lumoavaa! Kiitos myös Blogistasi, tämä on suosikkini! Mukavaa loppuraskautta sinulle, näytät todella ihanalta vauvavatsoinesi!

 • Elina

  Ihan ehdottomasti kannattaa kääntyä Niki Strbianin puoleen niin raskausajan kuvissa kuin vastasyntyneen kuvauksia suunnitellessa. Nikin lahjakkuus näkyy hänen kuvistaan, mutta voin suositella häntä myös hänen persoonansa vuoksi. Niki on erittäin lämmin, helposti lähestyttävä ja huumorintajuinen nainen, joka suhtautuu intohimoisesti valokuvaukseen. Hän laittaa itsensä likoon kuviensa ja asiakkaidensa puolesta ihan kokonaan ja antaa kaikkensa, jotta asiakas saa mitä haluaa. Lisäksi Niki tekee hyväntekeväisyystyötä, alta löytyy hänen sivunsa:
  http://nikistrbian.com/gallery/vastasyntyneen-kuvaus/
  http://haavoittuneetenkelit.fi/

 • Mia

  Suosittelen sinulle lämpimästi http://www.nikistrbian.com! Nikin silmä on pistämätön, hän osaa arvostaa myös omia toiveitasi, ja mikä parasta, hän varmasti osaa ehdottaa myös jotain makuusi jota et osaa ehkä vielä ajatellakaan :) Eikä vain masukuvat, mutta myös kun pienokaisesi saapuu maailmaan, hän tekee ensihetkistä ainutlaatuisen muistettavia. Itse en masukuvia koskaan omasta odotuksesta tilannut, ja jälkeenpäin harmitti — mutta Niki on oman pienokaiseni vastasyntyneenkuvauksen tehnyt, sekä juuri otettiin ihania 1,5v. kuvia äitienpäivän henkeen — itku tulee silmään joka kerta hänen jälkensä nähdessään… :) Vinkkinä: Nikin eduksi luettakoon myös että hän tulee kotiisi vauvakuvaukseen, ja aika on silloin täysin merkityksetön juttu — hän viettää kanssanne niin pitkään kuin tarve vaatii jotta kuvista saadaan juuri niin ihania tyytyväisen vauvan kera kuin mahdollista. Niki on todella ainutkertainen, kuvaajana ja ihmisenä :) Ihanaa loppuodotusta sinulle ja vauvantuoksuisia hetkiä, toivottavasti löydät näistä vinkeistä sopivan kuvaajan!

 • Nemmu

  Hei! Piia Hostikka kuvaa vauvamasuja ja myös vauvoja tuota tulevaa ajatellen :)

  http://www.piahostikka.com/

 • Lissu

  Ehdottomasti tämä:

  http://www.jukkamykkanen.com/contact.htm

 • Noopu

  Moi!
  Suosittelen Juha Rikalaa (http://juharikala.com/). Kurkkaa hänen nettisivut? :)

  T. Noora

 • Anonymous

  Nina dodd, ihana kuvaaja ja mielettömiä kuvia! Itse kävin vastaavassa kuvauksessa hänen luonaan.

 • Haidi

  Ihana ajatus otta kuvia ja luoda toinen kollaasi! Ne ovat niin kauniita ja tuovat tunnelmaa ja muistoja :) Toivottavasti löysit mieleisesi studion/kuvaajan ja saat täydelliset kuvat<3 ihanaa loppu raskautta!

 • nells

  vaikka ei portfoliossa olekaan masukuvia, on kuvaaja aiva sairaan siisti tyyppi ja mahtava kuvaaja.
  suosittelen, jos ‘non-tacky’ on toiveena!

  http://timopyykonen.com/

 • Pauliina

  Ihana idea! Nainenhan on kauneimmillaan raskaana (tai niin minä olen ainakin usein kuullut) :) Mutta yksi loistava kuvaaja on: Porilainen valokuvaaja Harri Virta. Hän edelläkävijä Suomalaisessa muotokuvauksessa. Harri on toiminut valokuvaajana 30 vuotta ja hän on saavuttanut runsaasti ammatillista menestystä urallaan niin kotimaassa kuin ulkomaillakin :) En tiedä mistä seudulta haet valokuvaajaa, mutta Harri Virralla on mahdollisuus ottaa “elämyskuvia”, joista hän on ainakin Porissa todella kuuluisa. Niissä ikuistetaan tarina. Harri Virran sivuilta voi käydä katsomassa miten upeita tarinoita hän on ikuistanut ! :)

  http://www.elamyskuva.fi/u/indexx.php?gid=2&sid=209&start=36&iso=20080402-1207156314.jpg&cat=1

  Tsemppiä loppuajalle! :) <3

 • Maija

  Itse kävin aikoinaan nappaamassa ylioppilaskuvani Valokuvaamo Kuvasi:ssa (http://www.kuvasi.fi/). Herttainen valokuvaaja, joka kuvaa vanhaan tapaan filmikameralla. Kuvista huokuu filmin kautta jotenkin enemmän “aitous”. Pidin kuvista paljon ja suosittelen lämpimästi! :)

 • Elina

  Dorit Salutskij otti meidän esikoisesta 1v kuvia ja oltiin niin tyytyväisiä, että ihan varmasti aiotaan pyytää häntä kuvaamaan myös toista lastamme :) Mekin halusimme kuviin sitä ekstraa, ei pelkkiä kauniita kuvia vaan tunnelmaa siihen. Hän onnistui siinä loistavasti. Muutenkin aivan ihana ja ystävällinen nuori nainen, jolla itselläänkin kaksi pientä poikaa. Jos et ole jo tehnyt päätöstä niin voit tsekata doritsalutskij.fi
  Vauvamasusta ja raskaudesta ajattelen että ei sitä tukalaa oloa tule ikävä, mutta vauvan liikkeitä mahassa kyllä ja sitä ihmeellistä ja ihanaa tunnetta kun vauva on oman sydämmen alla :) Ainakin ensimmäisen synnytyksen jälkeen oli jotenkin ihan haikea ja outo olo vähän aikaa, vaikka vauva olikin sylissä. Mutta on se myös ihana ja “kevyt” olo sitten synnytyksen jälkeen. Tsemppiä loppuraskauteen!

  • Mari

   Dorit on ihana! Aivan mahtava lämmin ihminen, jonka kuvissa on sitä jotain. Suosittelen!

 • mj

  Itse pidän kovasti valokuvaaja Riikka Kantinkosken ottamista kuvista. Hän kuvaa työkseen sisustuslehdelle ja hänellä on myös Weekday Carneval -blogi.
  weekdaycarnival (at) gmail.com

  Tässä pari esimerkkiä:
  http://weekdaycarnival.blogspot.com/2011/06/some-pics.html

  http://weekdaycarnival.blogspot.com/2011/11/5-minutes-photoshoot.html

 • Noora

  Ei liity mitenkään tämän postauksen aiheeseen, mutta olisi joskus kiva lukea millaisista lastenvaatteista pidät ja tekisit ehkä niistä jopa oman postauksen.. Minulla on puolitoista vuotias poika ja tykkään pukea häntä värikkäisiin ja laadukkaisiin vaatteisiin ja olen myös hyvin kiinnostunut muiden lasten pukeutumisesta ja hyviä uusia lastenvaatenettikauppoja otetaan ilomielin vastaan! :)
  Onnea viimeisille raskausviikoille, nopeasti se aika kuluu ja vauva on jo maailmassa!

 • Bisous

  Nadi Hammouda.
  Tekee takuuvarmaa hyvää jälkeä, antaa paljon omia ideoita ja omaa mahtavan taidon saada kuvattavan olon mukavaksi. Jälki ei ole “massavalokuvauksen” näköistä. Nadi osaa kiskoa ihmisistä jotain täysin uutta.

 • Anonymous

  Moikka Mrs.V!

  Suosittelisin Alice Pittacoloa, italialaista valokuvaajaa joka ottaa kauniita lapsikuvia&raskausajan kuvia.
  http://alicepittacolo.com/?load=html

  • Sanjoo

   Minä olisin myös suositellut Alicea!

 • Katinka

  En malta olla kehumatta Johanna Merenheimoa (www.merenheimo.com), jonka kuvia oli jo aiemminkin täällä kehuttu. Kävimme kuvauttamassa oman tyttäremme vastasyntyneenä hänen studiollaan ja olemme enemmän kuin tyytyväisiä lopputulokseen. Hän on aivan loistava kuvaaja ja hellä persoona, joka huomioi täysin pienen vauvan tarpeet. Mama-kuvauksissa en itse käynyt, mutta uskoisin, että Johannan ottamat kuvat ovat vertaansa vailla. Suosittelen häntä lämpimästi!

 • Hannah

  Pakko linkata tänne ihanan venäläispariskunnan kotisivut, he tekevät paljon valokuvauksia Suomessa ja ovat aivan ihania ihmisiä, jotka suhtautuvat valokuvaukseen hyvin intohimoisesti ja ovat täynnä ideoita. Tässä linkki heidön kotisivuilleen sekä sieltä löytyviin ystäväni hääkuviin, joista tulee hyvin esille millaisia tunnelmia he onnistuvat kuvaamaan. Itse pidän kuvien tunnelmasta äärimmäisen paljon. Ystäväni hääkuvat toteutettiin hääparin toiveiden pohjalta. Suosittelen ehdottomasti kaikille jotka valokuvaajaa etsivät. Ja he puhuvat todella hyvää englantia joten kielimuuria ei tarvitse pelätä :)

  http://www.gerasimovichphotography.com/
  http://gerasimovichphotography.com/blog/index.php/2012/02/marko-natalia/

 • Katie

  Raskausajan sensuellit kuvat ovat kyllä todella upeita! Kunhan ne on hyvällä maulla tehtyjä.
  Raskausajan viimeiset viikot ovat kyllä tuskaa ja muistan kuinka kaikki sanoivat ennen esikoisen syntymää, että jäät kyllä kaipaamaan masuasi.. No enpä jäänyt! Minulle on siunaantunut 4 ihanaa prinsessaa mutta en kyllä ole raskausajoista kauheasti nauttinut.. Vaikka maha onkin ollut joka raskaudessa pieni niin kyllä se silti omalla tavallaan hidastaa elämää ja arkea.

 • Bambi

  Itse ajattelin käydä hänellä ottamassa kuvat vauvamasusta:

  http://www.petjaharati.com/Petja/index.html

  ja jos mahdollista niin myös vauvakuvat, galleriaa kun katsoi niin kuvat ovat käsittömän ihania!!

  • Bambi

   Hän on kuvailee Suomessa heinäkuun alkuun saakka.

 • mai

  hal.pic.fi, upea, järkevänhintainen, luova tuore isä valokuvaajana, eli hän on enemmän kuin tottunut kuvaamaan raskausmahoja ;)

 • Anonymous

  http://www.feltfotografi.fi/ Lari osaa JUST sitä mitä haet!!! Kuvasi mm. Parikan uutta mallistoa.

 • Vauvamassu kannattaa kyllä ikuistaa. Itse en studioon asti päässyt vaan pistimme mieheni kanssa loppuraskaudesta kuvaukset pystyyn. Minullekkin kaikki hokivat tuota samaa “mahaa tulee ikävä” mantraa mutta voin sanoa, että vaikka poika on jo vuoden ei minulla ole pätkääkään ikävä raskautta. Muistan liian hyvin miten tukalaa ja hankalaa viimeisillä viikoilla oli vaikka muuten raskaus sujuikin hyvin ja nautin siitä. Mutta jokaisella se on tietenkin erilaista! :)

 • Onpa kauniita kuvia! Itsekkin haluan ehdottomasti kuvauttaa masuni kun, ja jos, joskus sielä vauva kasvaa :) Raskaana olevat naiset ovat aivan uskomattoman kaunitia!
  Asiasta toiseen, mietin tässä yksi päivä että miten ihmeessä en ole lukenut blogiasi niin pitkään aikaan, kunnes muistin että blogi oli muuttanut. Olin jostain syystä unohtanut lisätä tämän uuden osoitteen bloggeriin. Kiljahdin ääneen kun tänne vihdoin taas löysin kun luin että olet raskaana! Älyttömän paljon onnea, tulet olemaan mahtava äiti :)

 • Taru

  Hyvällä maulla otetut masukuvat on niin ihana muisto odotusajasta, toivottavasti löydät mieleisesi kuvaajaan ja saat hyviä kuvia :)

  Mutta pöh, itselläni ei kyllä ole yhtään ikävä mahaa, ihanaa kun on taas ketterämpi eikä koko aikaa tarvitse varoa ettei kolauta masua mihinkään. Ja saahan sieltä sen ihanan pienokaisen, ei siinä ole aikaa ikävöidä kun sylittelee pikkuista :)

  Toivottavasti loppuodotus sujuu hyvin!

 • Maija

  Jep, vatsaa tulee ikävä vain tasan siinä vaiheessa kun vauva valvottaa jo ties monetta yötä putkeen tai kitisee muuten vaan. Ei kai kukaan oikeasti kaipaa norsumaista oloa! :D

 • Petra

  Salve!
  http://Www.fotoalexandra.com on tuon Krista Keltaisen ohella parraimpia kuvaajia joita tiedän. Ainakin vauvakuvansa ihastuttaa!

  • Petra

   Ja siis tienkin Krista Keltanen ,, ei keltaInen !

 • Epa

  Ihania kuvia olet tähän valinnut! Toivottavasti saat omasta mammamasusta muistoja itsekin! Mulle ainakin iski niin kova vauvakuume nyt tuon masun ja kuvien takia. et huhhuh! :-D Ihanaa loppu-odotusta sinulle, ja toivottavasti kaikki menee hyvin synnytyksen jälkeistä aikaa myöten!! :)

  • mrs v

   Kiitos Epa paljon! Se on hassua, ihailen itse aina kaikkia isoja masuja ja raskaana olevia niin että huokailen ääneen, mutta omalla kohdalla sitä vaan on niin outo olla :D Samalla niin kiitollinen, onnellinen sekä iloinen, kuin tukalakin :D Kiitos paljon tsempistä! :)

 • Kristiina

  Itse olen kanssa ihan raskauden viime metreillä, tarkemmin sanottuna laskettuun aikaan jäljellä enää 13 päivää! Vaikka kaikki masun kanssa onkin sujunut ihan hyvin ja sitä pääsis mieluusti jo vähän kevyemmin liikkumaan, niin kyllä tuossa pari päivää sitten tuli peilin edessä vähän haikea olo– Kohta se maha on poissa! En usko, että ikävä tulee niinkään sitä pyöreää mahaa, mutta kokonaisuutta liikkeineen kaikkineen.

  Tsemppiä odotukseen! :)

  • mrs v

   Voih! paljon tsemppiä loppurutistukseen!! Mä luulen, että mulle käy vielä samoin tavoin! :) Mutta nähtäväksi jää! Ihania viimeisiä hetkiä sinne sekä ensimmäisiä hetkiä oman enkelisi kanssa <3

 • Ipi

  Käypä katsomassa http://lauranissinen.com/ jos vaikka miellyttäisi. Tämä ihana nainen asuu Helsingissä. Itse saan aina ihastella tämän naisen kauniita kuvia facebookin puolella :)

  • mrs v

   Kiitos paljon avustasi Ipi!! Pitää tutustua vielä tarkemmin!

 • Marja

  Aivan ihania vauvakuvia löytyy myös täältä; http://nikistrbian.com/gallery/vastasyntyneen-kuvaus/.
  Kaikkea hyvää loppuraskauteen ja ihanaa kesää! T.Marja
  p.s. olen lukenut blogiasi jo piiitkään kuitenkaan ikinä kommentoimatta. Nyt kun vihdoin avasin sanaisen arkkuni, heh, haluan kiittää kun jaksat piristää ja jakaa pienen osan elämääsi ventovieraille. Muun muassa sinun blogisi kuuluu omiin “iltarutiineihini”, kun on tullut töistä ja saanut omat kullannuput unten maille. Kiitos siitä!

  • mrs v

   Kiitos ihana Marja hirmuisesti että kommentoit nyt minun tarvitessani apuanne! Nämä kuvat vastasyntyneistä olivat kaikessa pehmeydessään ja tunnelmassaan juuri sitä mitä haen! Aloin jopa pohtimaan jos sitä laittaisi mustavalkoisten sijaan myös pehmeitä beigejä kuvia sävyiltään :) Mulla on nyt jo ainakin 3 kuvaajaa ehdokkaina jotka edustavat juuri sitä mitä haen – kiitos sinulle ihana!!! :)

   • Myös minä suosittelen Nikiä! Tekee myös raskausajan kuvauksia kuten esim. tämä: http://nikistrbian.com/belle-belly-raskausajankuvaus/.

    • Niki on paras <3

     • Niki on luonnonlahjakkuus valokuvauksen saralla sekä valloittavan positiivinen persoona. Niki onnistuu varmasti taltioimaan vauvamahasi unohtumattoman kauniilla tavalla! Selaile Nikin blogia niin uskot…

 • Heips! Vaikka olen pitkään blogiasi lueskellut niin ei ole tullut kommentoitua juurikaan. Nyt kuitenkin mieleeni tuli heti kaksi ihanaa valokuvaamoa, jotka ottavat todella ammattitaitoisia kuvia ja osaavat muuntautua jokaisen tarpeisiin upeasti.
  Kyseessä on siis Studio Mikaela Löfroth (http://www.mikaelalofroth.fi/) sekä valokuvaaja Johanna Merenheimo (http://www.merenheimo.com/main.html). Kannattaa käydä kurkkaamassa :)

  • mrs v

   Kiitos hirmuisesti avunannostasi Sohviss!!Kiitos kun kommentoit nyt näin minun tarvitessa apua! :) Arvostan kovasti! Oli kyllä äärimmäisen kauniita kuvia! Todella puhuttelevia! Meni top 3 :seen!!

 • Niin ja osoitehan oli tehokuva.fi :)

  • Mamma

   En voi suositella Studio Teho-Kuvaa! Itselläni järkyttävän huono kokemus ko. yrityksestä!

 • Suosittelen erittäin lämpimästi Teemu Lindroosia Tehokuvasta. Hän on ottanut kaikki Rasmuksen kuvat ihan vastasyntyneestä lähtien ja myös masukuvat. Valokuvaamo löytyy vielä kätevästi siitä Kätilöopston vierestä, eli läheltä keskustaakin. :)

  Ihanaa loppuodotusta!

  • mrs v

   Kiitos ihana! käyn kurkkaamassa! :)

 • Hilppa

  Ihana ja kaunis ajatus :)

  • mrs v

   Olisi kyllä ihana lisä rakkautta tulvivaan huoneeseen <3

 • rekkis

  Mulla on luottokuvaaja, joka on kuvannut mm. mun ja veljeni yo-kuvat, meidän hääkuvat ja lapsen 1-vuotiskuvat. Voin suositella ihan mihin vaan, kaikki hoituu! kuvia pääset katselemaan täältä:

  http://paulaojansuu.com/

  • mrs v

   Kiitos paljon vinkistä! Kylläpä oli äärimmäisen kauniita YO-sekä hääkuvia!!

 • Liisa

  Hei ihana mama!

  Tykkään kovasti Krista Keltasen tyylistä lapsi- ja lifestylekuvissa: http://kristakeltanenblog.com/. Mustavalkoinen onnistuu varmasti, vaikka nuo ovatkin tuollaisia vintagesävytettyjä.

  Viimeisin palloni pompsahti ulos jo melkein viisi vuotta sitten, enkä osaa sanoa ikävöinkö niinkään masua, mutta sen voin sanoa, että kaikki tuska ja tukaluus ovat noiden hassujen hahmojen arvoisia:) Ihanaa (ja siedettävää) loppuodotusta sinne ja erityisen antoisaa & rikasta elämää pikkutyypin kanssa!

  T: Liisa (Liloun kavaljeeri maaliskuun kemuista;))

  • mrs v

   Heippa ihana Liisa! Kiitos ihan järkyttävän paljon tästä vinkistä – sillä hänen kuvansa ovat tunnelmaltaan, pehmeydeltään sekä herkkyydellään juuri stiä mitä haen! Kuvat eivät ole ainoastaan kauniita, vaan niissä on käsin kosketeltavaa herkkyyttä. Pidän hänen tyylistään ihan äärimmäisen paljon! Otan häneen ehdottomasti yhteyttä jos hän vaan mitenkään ehtisi minua sovittamaan aikatauluunsa ennenkuin pikkuisen on määrä saapua maailmaan. Kiitos paljon tsempistä, uskon nuo sanasi aivan täysin <3 Toivottavasti näemme taas pian! Ihanaa Lilouta pitäisi muutenkin nyt pian treffailla :) SUper suuri kiitos vielä ja näkemisiin!

 • susanna

  Suosittelen sinulle Studio Amaliaa- vilkaise sivut :
  http://www.studioamalia.com

  • mrs v

   Kiitos paljon avustasi ihana Susanna! Kävin kurkkaamassa ja kyllähän siellä oli todella kauniita kuvia :)

   • Anonymous

    En suosittele studioamaliaa! Vauvakuvia otimme siellä, kun saimme lahjakortin sinne. Emmekä olleet ollenkaan tyytyväisiä.

 • Minna

  Katja etsii nimittäin raskaana olevaa mallia masukuvauksiin juuri tällähetkellä, toki hän toivoi mallin olevan lahdenseudulta, mutta lienee soviteltavissa jos teillä muuten synkkaa :)

  • mrs v

   Kiitos paljo Minna avusta! Googlailinkin jo hänen kuviaan! :)

 • Minna

  Käy tsekkaamassa Katja Ravin kuvia, en tiedä, josko miellyttäisi….

 • Kuvista jää upea muisto. <3 Nyt puhun hieman oman tietämykseni ulkopuolelta, mutta itse suosittelisin kuvaajaa jonka työnjälkeen olet mieltynyt. Uskon,että ammattilainen osaa ottaa visiotasi vastaavat kuvat sillä sinulla on kuitenkin selvät raamit siitä, millaiset niistä haluat. Hän voi ideoida kanssasi/kanssanne ja minulle on muutama valokuvaaja sanonut,että he suorastaan nauttivat kun pääsevät kuvaamaan jotain hieman normaalikuvauksista poikkeavaa. :)
  Varmasti saatte upeita kuvia, kohde on jo niin upea. :)

  • mrs v

   Tätä minäkin mietin. Muutaman kuvaajan tiedän joiden kädenjäljestä pidän ihan hirmuisesti joten pitääpä kysellä hieman enemmän :) Kiitos vielä muru kovasti avunannosta!

 • Ida

  Ilona Savola tuli heti mieleen. Olen aina ihaillut tämän naisen kädenjälkeä! http://www.ilonasavola.com/ käy kurkkaamassa :)

  • mrs v

   Kiitos paljon Ida! Ihana olet kun autat eteenpäin!!Kylläpä oli ihania lapsia sivuilla <3