CATEGORIES

Uusin Olivia

31.5.2012

Tässä reilu viikko sitten tuli ulos Olivian kesäkuun numero! Vaikka blogien suurkuluttaja olenkin, nautin edelleen siitä hiljaisesta hetkestä kun saan käpertyä itsekseni sohvan uumeniin ja ahmia lehden sivuilta kauniita kuvia sekä puhuttelevia tarinoita. Ainakin hetki ilman sitä ainaista tietokonetta. Viime viikolla sain siis terassilla auringossa löhöilyyn oikein mieluisan kumppanin.

Teille ihanille lukijoilleni ja kommentoijilleni jotka ette ole tätä jo huomanneet: Lehdestä voitte löytää nykyään omia kirjoituksianne! Hymyn levitessä huulilleni luen lehteen päätyneitä kommenttejanne. Tässä kuussa Isabelin vinkki rakennekynsistä päätyi muidenkin kuin vain blogini kommenttiboksia lukevien keskuuteen.

Tässäkin numerossa sai nauttia kauniista muotikuvista, jotka olivat tämän hetken kuumilla trendeillä koristeltu. Pehmeitä sorbettivärejä ja peplumeja vilahteli lempilehteni sivuilla.

Tuosta alemmasta kuvasta tulikin mieleeni. Minun on pian tehtävä postaus Antonio Berardin muotinäytöksestä. Siellä oli nimittäin vaikka mitä ihania asukokonaisuuksia jotka vetäisin kiljuen päälleni mikäli sellaiset saisin käsiini….ja vatsa ei ottaisi vastaan :D

Tähän lehteen oli päässyt minunkin pieni poimintani! Pieni raotus tulevaan: Ensi numerossa on minun tyyliäni taas hieman enemmän! Joten tavataan upean Olivia-lehdenkin sivuilla! :)

11 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Ekana pakko sanoa, pakko kyllä käydä ostamassa seuraava olivia, jos siellä kerran on juttua sinusta. Sitten tää toka asia ei liitykkään tähän postaukseen, mutta mä sain haatseen tehdä The Versatile Blogger Awardn ja ajattelin laittaa sen eteenpäin sulle. Ymmärrän, että sulle tulee varmaan paljon tällaisia ja sulla on varmaan muutenkin nyt kiirettä, mutta olisi kiva jos säkin jatkaisit tätä (: Jos nyt sitten päätä ottaa tämän haasteen vastaan ja tehdä tämän itsekkin niin löydät ohjeet täältä —> http://kaura-dreamlife.blogspot.com/2012/05/versatile-blogger-award.html

  Tää ei sitten tosiaankaan ole mikään iso/paljon aikaa vievä juttu (:

 • Ihanaa! Löysin blogisi taas! Uusinta Oliviaa en ole vielä kurkannut, mutta taidan laittaa korvan taakse.

 • Jii

  Oij, pitääpä napata Olivia mukaan kauppareissulla! Ja kyllähän nyt (ainakin) kesään kuuluu auringonotto laiturin nokassa lehtiä lueskellen. :)

  • mrs v

   No kyllä! Mikäs sen parempaa seuraa aurinkoon ja mökillä löhöilyyn kuin hyvä kirja tai loistava naistenlehti ;)

 • Mullekkin tuli nyt eka Olivia kotiin;) Taattua laatua. Tosin odotin, että olis ollut enemmän sun tyylijuttuja, mutta jesh, jos ensi numeroon on tulossa enemmän!!:)

  • mrs v

   Fantastista! :) Hyvä että tuli perille! :) Juu sisällöt ja muut suunnitellaan paaaljon etukäteen, mutta muistaakseni seuraavassa numerossa pitäisi olla munkin tyyliä enemmän :)

 • -

  Eikö ole hiukan kyseenalaista julkaista sinun blogiisi kirjoitettuja kommentteja lehdessä, kun siitä ei kuitenkaan esimerkiksi ole mainintaa kommenttiboksissa? Vaikka ne onkin nimimerkeillä, niin ilman suostumusta silti.

  • J

   Tota… blogi ja kommentit julkaistaan INTERNETISSÄ.. eli kyllähän ne voi kuka tahansa sieltäkin lukea. Ihan samoin kuten mikä tahansa jonka ikinä kirjoitat jonnekin nettisivulle. Olit kuka tahansa.

   • mrs v

    Siis tämä kommenttiboksihan on täysin julkinen osio, jonka kuka tahansa voi nähdä. Eli täältä voi kuka vaan poimia kirjoituksia ja lisätä niitä muualle. Se on ymmärtääkseni laillista niin pitkään kun mainitaan lähteet. Näin ainakin minä uskoisin? Sillä samahan se on kuvien ja muiden käytön kanssa – pitää vaan muistaa mainita lähde :) Eli siksi aina korostetaan että netissä pitää olla varovainen mitä kaikkea tänne pistää…

    • Hei! Näihin lainauskäytäntöihin liittyen: Itse asiassa kuviakaan ei saa lainailla miten vaan. Suosittelen kaikkia asiaa pohtivia lukemaan Salla Brunoun aiheesta koostaman kirjoituksen http://sbrunou.blogspot.fi/2012/04/bloggaajat-ja-tekijanoikeus.html

     • mrs v

      Ihan loistava teksti! Kiitos paljon! Siinä oli minulle paljon uutta tietoa! Minä kun oletin, että lähteiden maininta riittää! Minun vanhassa blogissani oline erikseen sivupalkissa maininut, että kuviani saa käyttää vain ja ainoastaan jos ne linkataan takaisin blogiini sekä kunhan niitä ei käytetä kaupalliseen tarkoitukseen.