CATEGORIES

Vaaleanpunaista

9.6.2012

Toissapäivänä tepastelin pitkin Uudenmaankatua, milloin ohitin vallan hurmaavan kukkakaupan. Ikkunassa oli esillä mitä kaunein kukka-asetelma, joka vetosi minuun välittömästi. En kuitenkaan pistäytynyt liikkeessä heti, sillä minulla oli kiire hoitamaan muita asioita. Päivän edetessä huomasin edelleen ihastelevani näkemiäni kukkia, joten illansuussa asiat hoidettuani palasin tähän liikkeeseen ostamaan kotiimme kauniita kukkia…

Liikkeessä oli kyseisiä hortensia asetelmia jonoksi asti, joten niiden saattoi helposti olettaa olevan matkalla häihin. Iloinen ja ystävällinen myyjä kertoi kukkien menevän upeisiin häihin eräässä arvostetussa helsinkiläisessä lokaatiossa, milloin tajusin niiden olevan matkalla erittäin rakkaan ystäväni läheisen ystävän häihin, joka on minunkin tuttuni. Pieni maailma, pieni Helsinki. Todella kauniit ja tyylikkäät häät siis tiedossa tänään. Onnea teille ja muille alttarille tänään astuville! <3

Kukista hullaantuneina ostin muutaman kappaleen itselleni kotiin, sillä tänään on myös hyvin erikoinen päivä minun kalenterissani – oma hääpäiväni. Tasan viisi vuotta sitten minusta tuli vaimo maailman parhaalle miehelle, joka ei ole ainostaan elämäni rakkaus vaan myös paras ystäväni.

Tämä päivä menee vaaleanpunaisissa tunnelmissa toistemme seurasta nauttien ja toisiamme hemmotellen. Viimeistä kertaa juhlimme hääpäivää, kun meitä on vain me kaksi. Pian tämä rakkaus ja onni siunataan pienokaisella, milloin me + you = 3 <3

Kaunista lauantaita kaikille!

Mitä on rakkaus? Sehän on aivan yksinkertaista! Rakkautta on kaikki, mikä korottaa, laajentaa, rikastuttaa elämäämme kaikkiin korkeuksiin ja syvyyksiin päin. Rakkaus on yhtä ongelmaton kuin kulkuneuvo. Ongelmallisia ovat vain kuljettaja, matkustajat ja tie.

-Franz Kafka

79 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • hennah

  Todella kaunis teksti ihanilla kuvilla. Hassua, että vaikka pyrit ymmärrettävistä syistä pitämään hlökohtaiset asiat itselläsi, niin annat silti tällaisessakin tekstissä itsestäsi aika paljon. Lähinnä luonteestasi ja sen hyvyydestä. Vaikutat kyllä todella kultaiselta ihmiseltä.

  Ja onnea vielä hääpvän johdosta :)

 • Tiina

  Ihan herkistyin minäkin tämän luettuani. Te vaikutatte aidosti onnellisilta ja se ei valitettavasti ole itsestäänselvyys avioliitossakaan. On totta että vaatii rohkeutta rakastaa mutta kun sille tielle uskaltautuu, voi saada todella paljon :)
  Te saatte kyllä mitä mahtavimman hääpäivälahjan – vähän myöhässä tosin.

 • Sabrina

  Törmäsin ihan vahingossa sinun blogiin viime syksyllä ja siitä asti olen seuraillut sitä päivittäin.
  Kirjoitan sinulle ensimmäistä kertaa, enkä varmaan tulee kirjoittamaan jatkossa, mutta minun on ihan pakkoa sanoa, että olet JUMALATAR suomalaisten naisten keskuudessa. Itse en ole täysin 100% suomalainen ja minua on aina ahdistanut suomalaisten naisten harmaus ja synkkyys. En nyt pahalla tavalla haluan haukkua ketään erityistä, mutta toivoisin, että naiset voisivat olla enemmän sinun kaltaisia! Rohkeita asuvalinnoissa, värikkäitä ja persoonallisia!
  Minulla on häät alle kuukauden päästä ja itsekin olen monen kertaan miettinyt miltähän sinä näytit silloin? Arvostan sinun valintaasi olla näyttämättä meille ja uskon että olit todella kaunis.
  Oikein kaunista ja lämmintä kesän jatkoa sinulle ja voimia uusiin haasteisiin.

 • Oona

  Onnea vähän näin jälkikäteen.

  Itse, vaikka nuori olenkin, toivon saavani onnellisen avioliiton sitten joskus. Esimerkkinä minulla on vanhempieni (naimisissa 27 vuotta) ja isovanhempieni (naimisissä 70 vuotta) liitot, koska ne ovat yhä tulvillaan sitä rakkautta. Vaikka molemmat isovanhempani ovat jo hyvin vanhoja, yli 90 vuotta, he ovat keskenään niin suloisia. Vanhainkodissa käydessä he kävelevät käsi kädessä ja siinä näkee sen kiintymyksen, joka on kestänyt jo kauan <3 Isoäitini sanoin "Kun toisen pärstää katsoo yli puoli vuosisataa, sitä alkaa tarvitsemaan joka päivä. Lyhyemmässäkin ajassa toki. Hahhah."

  Onnea vielä tulevasta lapsesta!

 • hania

  Olipa ihanasti kirjoitettu. Tuli hyvä mieli :)

 • Haidi

  Oi miten kauniit kukka asetelmat! Varmasti olleet uprat häät! :) Paljon onnea viisivuotis hääpäivänne johdosta<3 aivan mahtavaa, että vierelläsi on noin upea mies!

 • Ihanaa hääpäivää, olen niin onnellinen puolestasi! <3

  • Mrs.V

   Kiitos ystäväni kovasti! <3

 • Onnellista hääpäivää teille! :) Ja itsekkin ihastuin noihin kukka-asetelmiin aivan valtavasti! Erittäin tyylikkäät ja silti niin romanttiset! :)

  • Mrs.V

   Olen niin samaa mieltä! Kerrassaan upea asetelma kaikessa yksinkertaisuudessaan ja tyylikkyydessään!

 • Hanna

  Huh, mulla pääsi ihan itku :) Hurjasti onnea!

  • Mrs.V

   Kiitos suloisuus! <3

 • Hannah

  Todella kauniita kukkia,tekee mieli mennä samantien itsekin kukkaostoksille.Ja aivan ihana postaus,tuli todella hyvä fiilis :)

  • Mrs.V

   Voi miten ihana kuulla :) Hyviä ostoksia ;)

 • Bella

  Oi miten kauniita kukkia! Rakastan niin paljon leikkokukkia, olisi ihana olla sellaisia aina kotona :)
  Ihanaa hääpäivää sinulle ja teille, nauttikaa päivästä ja toisistanne! :)

  • Mrs.V

   Kiitos murunen kovasti! :) Eilen kyllä naatiskeltiin ;)

 • Siw

  Ooh olitko vasta 22-vuotias kun menit naimisiin? Rohkeaa! Onnea sinulle ja miehellesi hääpäivän johdosta! :) Ihanan yksinkertainen mutta kaunis ja herkkä kukka-asetelma! Sopii hääjuhlaan varmasti tosi hyvin!

  • Mrs.V

   Kyllä! :) Tosin sitä ennen seurusteltu 3 vuotta ja asuttu yhdessä kahdestaan ulkomailla 2 vuotta, joten toinen oli paras kaveri ja sitä oppii kyllä tuntemaan läpikotaisin kun ulkomailla ei tunnettu alkuun juuri ketään ja toinen oli sinun vuoresi. Näin 5 vuotta myöhemmin, 27-vuotiaana, tekisin saman oitis uudestaan <3 AInahan on rohkeaa rakastaa, mutta kyllä se palkitaankin <3 Ja kyllä – olen ihan samaa mieltä! Tuollaiset minäkin olisin ottanut mielellläni häihini vaikka olenkin hyvin tyytyväinen häissäni olleisiin kukkiin <3

 • sanni

  En voi kuin ihastella aina yhtä ihanan positiivisella asenteella varustettuja postauksiasi.
  Hyväntuulisuutesi paistaa teksteistäsi ja piristää minunkin päivääni.
  Oikein paljon onnea teille! <3

  • Mrs.V

   Todella kiva kuulla! Siihen tässä blogissani pyrinkin, ja niin ihanaa, että onnistun tässä ainakin sinun kohdallasi! :)

 • Katja

  Ihanaa hääpäivää teille!

  • Mrs.V

   Kiitos Katja! :)

 • Hih, hiukan huvitti kun viimeksi kommentoin meillä olevan sama tuoksujen suhteen, niin nyt sama maku on myös kukissa. Olen jo viikon verran haaveillut käyväni kukkakaupassa ostamassa juuri tuon tyyppisiä kukkia! isoa ja pyöreää :) En vaan ole ennttänyt.

  Onnellista hääpäivää teille!

  • Mrs.V

   No kyllä – jotenkin tuollainen pyöreys keihtoo minuakin kovasti! Niin pehmeää ja sensuellia! Kiitos paljon!

 • Kira

  Onnellista hääpäivää! Tekin olette siis alkukesän hääpareja, hauskaa :) Tämä hetki vuodesta on niin kaunis, rakastan pioneja ja hortensiota ja niitä oli paljon häissämmekin. Me vietämme ylihuomenna ensimmäistä hääpäiväämme ja olen koko viikon ollut jotenkin herkistyneessä tilassa. Moni sanoi ennen häitä, ettei mikään muutu, mutta minusta muuttui silti. Vaikka olemme olleet yhdessä lähes kymmenen vuotta, kaikki muuttui silti yhä paremmaksi. Kertomastasi päätellen niin kävi teillekin :)

  • Mrs.V

   Kyllä – meilläkin oli todella kuuma ja aurinkoinen kesäpäivä kun astelimme alttarille <3 Ja tiedätkö, mä sanoisin että ei naimisiinmeno oikeastaan mitään muuta muuttanut, muuta kuin käytännönasiat olivat miljoonakertaa helpommat hoitaa ulkomailla avioparina :D Paperwork :/ :D Mutta siis ennen jo naimisiin menoa jokapäivä rakastin miestäni enemmän ja niin on käynyt naimisiinmenon jälkeenkin <3 JOten minä ainakin nautin täysin siemauksin vaimona olemisesta maailman ihanimmalle miehelle <3 Yhdessä tuemme toisiamme omissa tavoitteissamme ja yhteisissä <3

 • Anonymous

  Onnea hääpäivän johdosta! Semmosta kysyisin että olisko mahollista saada kuvia vauvan huoneesta ja vaatehuoneesta? Vai oletko vielä kerennyt kumpaakaan laittamaan? Kotiesittely olisi myös enemmän kuin toivottu, mutta erityisesti odotan nuita kahta ;)

  -maisa

  • Mrs.V

   Olen molemmat ehtinyt laittamaan, mutta ikävä kyllä olen todennut, etten liian tarkkaan halua kotiani esitellä, sillä aiemmat esittelemäni ulkomaan kodit ovat kaikki olleet väliaikaisia ja tämä on ensimmäinen kunnon pitkäaikainen kotimme, joka myös tuntuu siltä, vaikka vielä ulkomaille taidammekin suunnata kesän lopussa. Joten sisustusjuttuja on tulossa, mutta pieninä yksityiskohtina – ei kovin yksityiskohtaisia ja tarkkoja postauksia. Toivottavasti ymmärrät? Tämä rajojen hakeminen on nimittäin melkoisen hankalaa minullekin välillä kun olosuhteet muuttuvat ja ei tätä bloggaamista oikein tehdä minkäänlaisilla säännöillä :/ Kiitos etukäteen, sillä näen ystävällisestä kommentistasi, että varmasti ymmärrät. Vaatkaapista tulee kyllä postaus heti kun ehdin sen toteuttaa! :)

 • pinja

  Paljon onnea hääpäivän johdosta! :) Teillä onkin sitten sopivasti hääpäivä ja tulevan pienokaisen syntypäivä aika lähekkäin. :)

  • Mrs.V

   No kyllä :) Tosin on tässä vielä jokunen viikko laskettuun aikaan ja katsotaan tuleeko hän edes silloin maailmaan :D

 • Pauliina

  Saisinko kysyä kuinka kauan seurustelit miehesi kanssa ennen naimisiinmenoa? Jos kysymys on liian henkilökohtainen, ei tarvitse vastata. :)

  • Mrs.V

   Voi kiitos hienotunteisuudestasi! :) Olen ihan avoimesti kertonut olleeni mieheni kanssa nyt n.8 vuotta, eli siis 3 vuotta olimme yhdessä ennen naimisiin menoa :) Sitä ennen asuimme kahdestaan ulkomailla 2 vuotta, joten toinen tuli hyvin tutuksi kun meillä oli alkuun vain toisemme – 24/7! :D

 • Susa

  Onnea päiväänne! Hassu sattuma… mekin juhlimme hääpäiväämme tänään ;) tosin 9 vuotta tuli täyteen.
  Kiitos kivasta blogista!

  • Mrs.V

   Wau! Onneksi olkoon 9 vuodesta!:) Ensi vuonna teillä onkin sitten upeat 10 vuotta täynnä! :) ONnea siis teillekin tänä ihanana päivänä!

 • Anonymous

  Oikein paljon onnea ja siunausta myös tulevaisuuteen!:)

  • Mrs.V

   Voi kiitos <3

 • Oi miten kauniisti taas kirjoitat! Paljon onnea teille! <3

  • Mrs.V

   Kiitos paljon Maija! :)

 • k

  Olet kyllä aivan ihana ihminen <3 Sinun blogisi on todella auttanut ymmärtämään elämää paljon positiivisemmasta näkökulmasta :) Ihanaa hääpäivää <3

  • Mrs.V

   Voi kuule, kommenttisi kertoo kaikista eniten sinusta ja hyvyydestäsi <3

 • Hilppa

  Ihanaa hääpäivää teille<3 ihana fiilis tuli kun luki tämän ensimmäiseksi aamulla :)

  Itse rakastan kukkia ja kiikutan kotiin viikoittain jonkilaisen kimpun koristamaan kotiamme :)

  • Mrs.V

   Voi miten ihana kuulla! :) Ja sama täällä – kukat tuovat niin paljon!

 • mijo

  Paljon onnea viidestä avioliittovuodesta ja ihanaa hääpäivää <3 !

  • Mrs.V

   Kiitos paljon ihana mijo! <3

 • pitahaya

  Maailman parasta hääpäivää teille!<3 Miehesi on kyllä onnekas! :)

  • Mrs.V

   Voi kiitos ihana – niin olen minäkin <3

 • primrose

  Ihanaa ja onnellista päivää teille! Tulipa tästä tekstistä hyvä mieli! :)

  • Mrs.V

   Voi miten kiva kuulla! :) Kiitos!!

 • Oletpas sinä rakkaudentäytteisissä tunnelmissa! :-)
  Aika harvoin käy näin, (koska blogeja selaan usein aika kiirellä), mutta sun tekstistä oikein huokui rakkaus. Vaikka en sua tunnekkaan, niin olen kiinnittänyt positiivisesti huomiota siihen, miten sinulla on taito pysähtyä hetkeen ja nauttia siitä. Itse yritän kehittää itsessäni lisää tuota ominaisuutta! :-) Tuntuu, että liian usein vain kova arki painaa päälle. Ihanaa hääpäivää!<3

  • Mrs.V

   No kyllä! Love was all around eilen :D Kiitos kovasti – tämä on taito, jota kovasti yritän itse tavoitella, sillä se ei tosiaan ole tullut minulta luonnostaan. Velvollisuudet aina olleet päälimmäisenä mielessä, mutta ulkomailla pitkään asuttua sitä on todella saanut halolla päähän siitä, mikä on OIKEASTI elämässä tärkeää. Samaa sinne! :)

 • Ensin luin otsikkoa, että apua, nytkö se vauva onkin tyttö :)! Ihanaa puuhääpäivää! Ja miten mahtava lahja teille onkaan sen kunniaksi tulossa <3.

  Minustakin olisi kiva nähdä, minkä tyylinen hääpuku sinulla oli? Ymmärrän, ettet hääkuviasi halua julkaista, mutta jos löytäisit jostain vastaavanlaisesta puvusta kuvan?

  • Mrs.V

   Hahahah – sehän olisikin jo ylläri! :D Kiitos kovasti että ymmärrät, sillä juuri näin koenkin. Tämän päivän sisällön tahtoisin pitää ihan lähipiirissä. Tosin voin jotain pieniä yksityiskohtia ehkä koristeluista tulevaisuudessa näyttää. Mietinnässä on :) Mutta puvusta sen verran, että se oli hyvin klassinen. Olkaimeton, hyvin vähän koristeluja, leveni heti lantion jälkeen :)

 • nera

  Mahtavan koskettava tuo Kafkan lainaus!

  Ihanaa hääpäivää ja onnea ja jaksamista vielä edessä olevaan odotukseen:).

  • Mrs.V

   Eikö olekin ihana! Kiitos vielä kovasti!

 • Oi, ihastelin saman kaupan ikkunoita torstaina ;) Mietinkin silloin, että noiden oltava hääkoristeluja, niin upeilta näyttivät! Ihanaa hääpäivää teille <3

  • Mrs.V

   No kyllä! Ne olivat niin hienot että jessus mäkin tahdoin! :D

 • Niin ihana kirjoitus. Ja niin kauniit ja tyylikkäät kukka-asetelmat. Paljon Onnea teille! <3

  • Mrs.V

   Kiitos ihana – mukavaa että nuo pari sydämestä tullutta sanaa kosketti niin monta. Niitä kun ei edes tarvinnut miettiä <3 Kiitos!!

 • Onnea murunen ihan hirmuisesti vielä tätäkin kautta <3

  • Mrs.V

   Kiitos upeus <3

 • Voi miten herkkis postaus, ihana!:’) Paljon onnea teille hääpäivänä, nauttikaa toistenne seurasta!<3

  • Mrs.V

   Kiitos paljon ihana!! :)

 • Jii

  Aivan ihanasti kirjoitettu, herkkis täällä taas kyynelehtii. :D Ihanaa ja rakkaudentäyteistä hääpäivää teille! <3

  • Mrs.V

   Voi kun olet ihana <3

   terv. toinen täysi herkkis <3

 • Oi,näin aamuun heti kyyneleet silmissä…niin kauniisti kirjoitat elämästänne ja rakkaudestanne. <3 Syntyvä pienokaisenne ei voisi olla onnekkaampi, niin paljon rakkautta ympärillä. Ihanaa hääpäivää,nauttikaa! <3

  • Mrs.V

   Kiitos muru kovasti <3 Kyllä, rakkautta tulee pienokainen varmasti saamaan, eikä vain vanhemmiltaan <3

 • Tytto

  Olipas kauniisti kirjoitettu teksti :) <3 Oikein mahtavan ihanaa hääpäivää teille!

  • Mrs.V

   Kiitos ihana kovasti! <3

 • Essi

  Tuli mieleen, että millainen sinun hääpukusi oli? Ei ole pakko kertoa, mutta olisi todella viihdyttävä nähdä kuvia sinun morsiuslookistasi! :)

  • Mrs.V

   Minulla oli hyvin klassinen. Olkaimeton vartalonmyötäinen, joka lanteilta sitten leveni. Hyvin vähän koristeluja – melko ajaton :)

 • pelhamwife

  Hyvää hääpäivää teille <3

  • Mrs.V

   Kiitos ihana tätäkin kautta :)

 • Annis

  Ihania kukkia!! Ja PALJON onnea hääpäivän johdosta! <3 Saammeko me mahdollisesti joskus ihastella sinun hääeleganssia täällä blogin puolella? =)

  • Mrs.V

   Voi kiitos paljon ihana! Ikävä kyllä koen häiden olevan niin iso ja henkilökohtainen asia, etten mielelläni kuvia julkiseenympäristöön pistä :( Pahoitteluni. Ehkä joitain pieniä yksityiskohtia voin näyttää, mutta en liian tarkasti?

 • Cayenne

  Voi, nyt tuli kyllä tippa linssiin. :) Ja aivan ihana tuo Kafkan sitaatti.

  Upeaa, ja varmasti ikimuistoista hääpäivää teille! Minä ja mieheni vietämme heinäkuussa omaa hääpäiväämme, tosin jo yhdettätoista kertaa. :)

  • Mrs.V

   Voi ihanaa! Jo etukäteen paljon onnea teille! :) Ja vinkkejä kiitos?!? :D Onko teillä sama kuin meillä – arjen ihanuus se pitkälle kantaa? :)

   • Cayenne

    Kiitos! <3 Minun isovanhempani ehtivät olla 72 vuotta naimisissa ennenkuin isoisäni kuoli, 93-vuotiaana. Mummi aina sanoi, että puolisoa pitää kohdella kuin parasta ystävää – aviopuolisoita petetään mutta parasta ystävääsi et petä ikinä. :)

 • Aww, tuli ihana fiilis tästä tekstistä <3

  Niin paljon onnea teille!

  • Mrs.V

   Kiitos paljon murunen <3 Tänään nähdään <3