CATEGORIES

Rakkaita ystäviä

11.6.2012

Pieni kurkistus eiliseen.

Keräännyimme aivan ihanalla tyttöporukalla nauttimaan hyvästä ruoasta ja ennenkaikkea seurasta. Nämä kasvot ovat varmaan monille teistäkin tuttuja? :)

Kyllä oli taas kerrassaan ihana päivä. Reilu seitsemän tuntia meni kuin siivillä. Kertoo jotain, että sain otettua kuvia ehkä n.5 minuutin ajan :D Loppuaika meni äänekkäästi hekottaessa ja nauttien tästä harvinaisesta herkusta, kun pääsimme kaikki kerääntymään yhdessä paikalle. Kuvissa näkyy ihanat Johanna, Lintu, Sofié ja Char. Cocoa ikävöitiin!

Kamerat ovat tuttu näky kun keräännymme yhteen :D

Koska olin tuhma bloggaaja ja kuvaus jäi todella vähälle, odotan kuvia rakkailta ystäviltäni. Lainaan heidän kuviaan tänne blogini puolelle ja kerron herkuista hieman lisää… Kiitos tytöt vielä – jösses kun oli ihanaa!

Muutenkin nyt kesällä Suomessa olo on ollut todella luksusta vaikka kiirettä on pitänytkin. Parasta on ystävät ja perhe ympärillä. Pitkäaikaset ystäväni järjestivät tuossa hiljattain minulle erään super liikuttavan yllätyksen, josta kerron pian… <3 I love my friends <3

18 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Huokaus

  Kuinkahan monta kertaa tällä sivulla sanotaan, että joku on ihana. Ihanaa, tosi ihanaa, ihana ihana. Siis ihan totta … ei meillä nyt näin köyhä kieli voi olla :/

 • Definitely your house looks wonderful! I’ve been following some Scandinavian blogs lately, and yours is one of my favs :) Thanks for so many positive posts, and all the best on your future motherhood.

 • Tiina

  Kävin jo Lindallakin kommentoimassa että kaikki näytti todella herkulliselta. Teillä on varmasti ollut tosi kivaa ja löytyihän sieltä tosiaan lempibloggaajiani joukosta :)

 • Johanna

  Voi, meidän entisessä kodissa oli samanlainen kiviseinä kuin teillä on nyt keittiössä. Tulee ihan vanhaa kotia ikävä! Sulla on tosi kiva blogi! Onnea ja tsemppiä loppuraskauteen ja voimia vanhemmuuden alkumetreille, muista vauvan tultua nukkua aina kun mahdollista – se on alussa parasta itsestä huolehtimista!

 • Jessu

  Mistä toi kerrosvati on? Aivan ihana =) Tsemppiä myös odotuksen viime metreille

 • Eea

  Sulla on kyllä ihan mielettömän kaunis koti ja niin ihana tunnelma!! Mä olen vähän malttamattomana odotellut josko joskus laittelisit lisää kuvia ja tunnelmia kodistasi. Me olemme muuttneet juuri meille uuteen kotiin ja olemme tekemässä pientä pintaremonttia tänne. Sinun kodistasi varmasti löytyisi paljon inspiraatiota siihen.
  Tänne blogiin on aina ilo tulla. Mukavaa loppuraskausaikaa sinulle :)

  t. 3 lapsen äiti

 • Haidi

  Hihii tuttua porukkaa! Aikoinaan Lintun blogin kautta taisin löytää kaikkien loppujen blogeihin :> Piknik kuvat taisivat silloin olla kyseessä! Nauti Suomi ajastasi täysillä, varmasti mahtavaa olla lähellä rakkaimpiaan<3

 • Kerkesinkin jo Lintun blogissa kommentoimaan että niiiiin ihanilta näyttivät herkkunne… Ja te näytätte (ja blogienne perusteella tunnutte) juuri sellaiselta porukalta, jonka seurassa on varmasti aina hauskaa; oikea Sex and the city-ystäväporukka :D Omatkin ystävät ovat aika hajallaan ympäri Suomea ja maailmaa, joten tiedän miten harvinaista herkkua on tuollainen kun kaikki ovat kerrankin yhdessä paikassa. Kiitos kun jälleen inspiroit: pitää yrittää järjestää omien läheisten kanssa kokoontuminen mahdollisimman pian :) Aurinkoa uuteen viikkoon !

 • Ystävät ovat vaan niin <3 <3 <3
  Odotan innolla muiden tyttöjen postauksia,te olette kaikki ihanan ystävällisiä ja mukavan oloisia, ei ihme että olette hyviä ystäviä :)

 • k

  Tämä blogi saa vaan aina niin hyvälle mielelle!<3 Odotan innolla lisäkuvia, monta lempparibloggaajaa näkyi olevan:) Hyvää viikon alkua :)

 • Paula

  Leppoisa päivä teillä tosiaan on ollut tuttujen ystäviesi kanssa. Luen teidän kaikkien juttuja yhtä suurella innokkuudella! Mikä on lasinen malja pöydällä, jossa on hortensian oksa? Se on kaunis ja ehkäpä monikäyttöinen?! Keep on going :)

  • Mrs.V

   Oli kyllä hyvin ihana päivä/ilta. Aika meni siivillä <3 Se tuollainen perus pyöreä lasivaasi, jonka olen vuosia sitten ostanut – en ikävä kyllä millään muista mistä… Luulen ostaneeni sen aikoinaan Hollannista tavaratalo Bijenkorfista? Ja kiitos paljon! :)

 • Jazzmine

  En ole kovin ahkera kommentoija, mutta joskus minun täytyy kommentoida! :) Rakastan blogiasi sunnattomasti, silläs en ammenna pelkkää inspiraatiota vaan pieniä elämän nippelinappeli ‘ohjeita’ blogistasi ja taannoin annoit minulle jotain avain ihanaa! Tutustuin välitykselläsi ihanaan Phillip Phillipsiin! En voi kiittää sinua tarpeeksi sillä tuo ihana mies on lumonnut minut äänellään ja olemuksellaan ja kiitos siitä kuuluu sinulle! Asun muutenkin ulkomailla ja jotenkin on vaiketa pysyä kärryillä kaikkien xfactorien ja idolsien kanssa niinkuin ennen vanhaan, mutta tämä oli aivan mahtava löydös! Kiitän todellä paljon ja täytyy vielä sanoa miten paljon rakastankaan sinua ja blogiasi! Älä koskaan lopeta ja toivon kaikkea hyvää perheellesi ja tulevalle perheen pikkujäsenelle! ;))

  • Mrs.V

   Voi miten ihana kuulla, että olet onnistunut löytämään blogistani noin hyvää mieltä! Todella suuri kunnia! Kiitos paljon, että olet seurassani ja ihania hetkiä Phillip Phillipsin kanssa! ;)

 • Oona

  Mitkä noi pöydällä olevat juomalasit on?

  Oon hakenu vähän samanlaisia jo pidemmän aikaa :)

  Ihania olette :)

  • Mrs.V

   Ne ovat stockalta! Ikävä kyllä merkkiä en muista, sillä olivat häälahja. Voi olla, että muistan väärin, mutta muistinisopukoista merkki “Leonardo” vaan tunkeutuu mieliin?! :)

 • On tuttuja kasvoja, monta ihanaa lemppari bloggaajaa samassa :).

  • Mrs.V

   Sain kyllä aivan ihania ystäviä kylään <3