CATEGORIES

Strictly Style on Pinterest

16.6.2012

Viimein sen tein – liityin Pinterestiin!

Jo pidemmän aikaa olen ihmetellyt tätä Pinterest-boomia. En ole aiemmin päässyt ideaan oikein sisälle ja mielsin sen ehkä vain nopeasti ohi meneväksi innostukseksi. No kuinkas kävikään? Odotusajan kuvaajani Niki Strbian (meillä oli muuten eilen todella hauskat kuvaukset pitkän kaavan mukaan..;)) sai minut kokeilemaan toimintoa ja minähän koukutuin ihailemaan kauniita kuvia toinen toisensa jälkeen. Täältä jos jostain on hyvä ammentaa inspiraatiota.

 

Nikillä oli omalla Pinterest sivullaan paljon kauniita inspiskuvia odotusajasta. Muutamaan ihastuin niin täysin, että halusin omiini samoja elementtejä…

 

Joten jos olet Pinterestissä ja haluat seurata millaisia kuvia minä olen ehtinyt poimimaan, voit seurata minua osoitteessa: pinterest.com/strictlystyle
Tulen tekemään follow me on pinterest – napin tuonne oikealle sivupalkkiin kunhan vain ennätän.

Olen vielä täysi aloittelija kyseisen kuvapalvelun kanssa, joten vinkkejä kokeneemmilta otetaan vastaan kommenttiboksissa!

Finally I did it – I joined Pinterest!

I am a complete rookie with it, so if you have any hints or tips about the service, just write your comment below! If you wanna follow my pins, you can find me from:

pinterest.com/strictlystyle

As soon as I have the time, I’ll create a “follow me on pinterest” button on the right hand side banner.

Have a great weekend you all!

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Varoitus, pinterestiin jää mielettömän nopeesti koukkuun ;) Sillä saa muokattua kuvia ihan superkivan näkösiksi!

  • Onko tuolla vielä pelkoa niistä oikeusjutuista? Jossain vaiheessa tuli hirveä haloo siitä, kuinka kuka tahansa pystyi tuonne lisäämään mistä tahansa sivustolta kuvan ja klikatessaan sen sinne, antoi luvan kuvan käyttöön pinterestille, ilman kuvan omistajien lupaa.. Liityin tuonne myös aiemmin, mutta en uskaltanut vielä klikkailla mitään sen jälkeen kun luin niistä oikeusjutuista. =) Liekö ne oikeusjutut totta, tai sitten ei.