CATEGORIES

5 x luottovaatteeni Oliviassa

20.6.2012

Uusin Olivia kilahti eilen postiluukusta sisään ja on tänään myynnissä kaikissa lehtipisteissä! Jei! Jo pelkkä kansikin on niin herkku, ettei sitä voi välttyä saamasta kesämieltä.

Tässä numerossa on pieni juttu minun tyylistäni – nimittäin Olivian tutun 5 x luottovaatteeni muodossa. Teistä jotkut ovat toivoneet lisää tyylijuttujani lehteenkin, joten nyt olisi tarjolla kesäluettavaa! :)

Moni teistä varmasti hieraisee silmiään, sillä lehden jutussa on käytetty koko nimeäni. Tämä oli sellainen asia, joka oli pienoisen pohdinnan takana. Tulimme aikoinaan muiden olivialaisten kanssa siihen päätökseen, että on ammattimaisinta jos esiinnyn lehdessä omalla nimelläni ja netissä käytän edelleen tutuksi tullutta nimimerkiäni – Mrs.V:tä.

Blogissani pidän edelleen kiinni nimimerkistäni, vaikka nimeni ei todellakaan mikään salaisuus ole. Se on vaan toiminut hyvänä rajana nettimaailmassa, jotta blogi miellettäisiin helpommin pinnallisena muotiblogina kuin koko elämästä kertovana lifestyle -blogina. Alkujaan kun blogi oli vain harrastus, nykyään myös työ, joten näitä juttuja pitää miettiä ja muotoilla välillä uudestaan. Eli ihan näin simppeli asia – minussa ei ole edelleenkään yhtään mitään erikoista.

Joten jos kaipaat kiinnostavaa luettavaa ja inspiroivia tyylijuttuja – poimi Olivia mukaasi mökkilaiturille juhannukseksi! Tällä hetkellä näyttää siltä, että ilmatkin juhannuksena hellivät!:)

To all of you international readers who live in Finland – the new issue of Olivia is out! Already the cover is so delicious, that you can hardly resist it on the magazine stands ;) To those of you, who have wished for more of my style tips in the magazine as well, your wishes have been heard! In the reaccuring “My 5 wardrobe essentials” – piece, you’ll find me talking about my 5 favourite items… So if you have the chance, pick up your own Olivia from the magazine stands today! :)

81 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Siw

  Oon yrittänyt oikein vältellä kyseistä lehteä siitä asti kun se postiluukusta tipahti, etten vaan ahmaise kerralla! :D Todellisuudessa kurkkasin pikkuisen tuota sinun artikkelia sieltä ja laitoin äkkiä kiinni odottamaan juhannusta mökillä :D Olivia on kyllä minun ihan suosikki lehti suomalaisesta tarjonnasta!

 • Katja

  Minäkin kaappasin Olivian lehtipisteestä. Juttu oli mainio ja todellakin hehkut raskauden onnea.
  Olen saanut blogistasi paljon tyylivinkkiä ja tuntuu, että olen vihdoin löytänyt oman tyylini, kiitos kuuluu osittain sinulle.

 • Saaramaria

  Uusimman Olivian luottovaatejuttu oli todella hyvä, (ihanat vaatteet, tyyli vaan käy niin hyvin yhteen omani kanssa, jotenkin aina tulee lisää ideoita omien vaatteiden yhdistelystä)
  Kiitos kaunis kauniista ja edelleen inspiroivasta blogista, tästä vain tulee niin hyvälle mielelle, mun päivän kohokohtia pienemmän pojan päiväuniaikaan :)

 • Henna

  Oliviassa oli ihana juttu sinusta, niin inspiroiva :)

  Sellainen postaustoive tuli mieleen, että mikäli ei vaan mene liian henkilökohtaiseksi, haluaisitko kirjoittaa omasta hyvinvoinnistasi raskauden aikana? Kuinka liikut ja pidät huolta omasta hyvinvoinnista? Näytät niin energiseltä ja säteilevältä aina kuvissa, sitä kuuluisaa raskauden hehkua.. :)

  Hyvää kesää ja loppuodotusta, kohta se odotus palkitaan <3

 • t.i

  Hei, olivia tupsahti luukusta tälläkin ja ekana tietysti sun jutun luin. Täytyy kyllä sanoa, että nimiasiaan en kiinnittänyt mitään huomiota ennenkuin täältä vasta :) enkä varmasti ole ainut.

  Ihanaa kesää ja loppuodotusta sulle.

 • Bella

  Tosi hienoa, että sinusta on tehty tuollainen juttu! Pidän Oliviasta lehtenä ja aina välillä on tullut irtonumeroita osteltua tai lehti jossain lueskeltua. Täytyy kyllä tänään ehdottomasti hakea vähän juhannuslukemista töiden jälkeen :) Ihanaa juhannusta sinulle ja teidän perheelle!

 • Heli

  Nyt on pakko jättää kommentti sinulle (miksi kommentointi on niin hankalaa, vaikka olen lukenut blogiasi jo pari vuotta?:), lukiessani sinun vastauksia meidän lukijoiden kommentteihin – ei voi ymmärtää, kuinka iso sydän sinulla on ja kuinka ystävällinen olet. Luet varmasti jokaisen kommentin ajatuksella, vastauksistakin sen huomaa! <3 todella hyvälle mielelle tulee. Olivia lehden tilasin itse muutama kuukausi sitten ja oli tosi ihana ylläri nähdä sinut siellä sivuilla! :)

  Tsemppiä loppu raskauteen ja ihania vauva-aikoja sinulle sitten! :)

 • pinja

  Tänään käydessäni ruokakaupassa menin lehtihyllyn ohi ja silmäni käväisivät Olivian kannessa, mutta en kuitenkaan ostanut sitä. Pitäisiköhän sittenkin käydä nappaamassa mukaan Olivia ihan senkin takia, että sinusta on juttu siinä. :) En ole koskaan oikein kokenut muotilehtiä omakseni, toisinaan vain selaillut, jos olen sellaisen käsiini saanut, koska tunnen, ettei niissä oikein ole minulle mitään. Mieluummin luen muotiblogeja kuin lehtiä. :)

 • Aaaah ihanaa Olivia siis odottaa mua kynnysmatolla kun pääsen huomenna takaisin Suomeen ja juhannuksen viettoon :) Hyvää juhannusta sinulle ihanainen! :)

  • Mrs.V

   Oi miten ihanaa! Ihanaa aikaa Suomessa ja upeaa juhannusta! :)

 • Oi miten ihanaa! Täytyypi tehdä poikkeus ja ostaa tuo lehti, kun en normisti ikinä osta mitään lehtiä :)

  Ja hei, jos kiinnostaa Mulberryn Alexa-aiheinen postaus, niin käy kurkkimassa blogini tuoreinta postausta:)

  Terkuin,
  Girly Style
  http://girlystyleblogi.blogspot.fi/

  • Mrs.V

   Voi miten kiva kuulla <3 Kiitos luotosta! ja ps. On muuten niin hyvä lehti, että kannattaa tehdä poikkeuksesta sääntö ;) Käyn kurkkaamassa!! Hyvää juhannusta! :)

 • Vivian

  Hei!
  Yritin lukea vanhempia postauksia hiuksistasi, mutta sivusto lataa minut hetkessä takaisin tähän “etusivulle”. Tiedätkö mistä ongelma johtuu? En myöskään nää mitään videoitasi, vaikka omalla koneellani pitäisi kaikki olla näiden asioiden tiimoilta kunnossa. :s
  Mahtava blogi sinulla, kiitos siitä!

  • Mrs.V

   Hei! sain viestin ylläpidolta, että joitain vanhoja kuviani siirretään uudelle serverille tässä juhannuksen tienoilla – joten siitä varmaan johtuu! Näin sivut nopeutuvat ja toimivat paremmin! Joten jos hetken aikaa jaksat odotella niin varmana juhannuksen jälkeen alkaa pian taas näkymään! :) Kiitos paljon seurastasi ja tästä huomiosta Vivian!

 • Nimetön

  Hahaa ! kiitos tämän ratkaisin pari arvoitusta:-)
  Nojuu mutta ihana blogi sulla on:-)

  • Mrs.V

   Äh, ei mussa ole mitään arvelluuttavaa :) Tuiki tavallinen nuori nainen, joka vaan nyt ei koe oloansa mukavaksi selittää julksiesti yksityiselämäänsä työasioista parisuhde-elämän koukeroihin :D Sitä varten on BB niille jotka tykkää! :D Kiitos hirveästi siitä, että pidät blogistani tällaisena! Arvostan kovasti asennettasi! :)

 • Hei! Ehdinkin jo lukea jutun, oon aika hiljattain vasta tutustunut Oliviaan läheisemmin mutta todella kivalta lehdeltä vaikuttaa suosikkini Trendin oheen! :) Vaikka sun nimesi ei ole mun mielestä ikinä ollut mitenkään “iso” asia, oli ihan hassua kun itsekin huomasin pohtivani että kuinka usein ihmiset jotenkin mielletään nimensä näköisiksi tottumuksesta, nyt kun ei ole sitä tiennyt, se kuulosti jotenkin ihan muulta kuin mitä olisin nimeksesi luullut! Mutta tämä oli mielestäni todella hyvä ratkaisu tehdä asiat näin, kun blogisi tosiaan ei ole sellainen ihan “rakas päiväkirja”-tyylinen.

  • Mrs.V

   Voi aivan mahtava kuulla! Kiitos ihan huimasti tuestasi ja että kunniotat tätä minun päätöstäni! Olen kanssasi ihan samaa mieltä. Nimeni ei ole tosiaan ollut mikään salaisuus tai iso asia – ihan vaan olen halunnut pitää blogin mahdollisimman pinnallisena ja poissa yksityiselämästäni :) Kiitos siis vielä kerran tuestasi ja ymmärryksestäsi!

   ps. Toivottavasti Olivia valloittaa sinut totaalisesti ja saat uuden kaverin nille leppoisille aurinkopäiville <3

 • *fani!

  Olivia-lehden artikkeli oli mukava ja blogisi on muutenkin tosi koukuttava! Kiitoksia antoisista lukukokemuksista, jatka samaan malliin. :)

  • Mrs.V

   Voi kiitos suuresti suloisuus! :) Ikävä kyllä editoin viestiäsi ihan pikkaisen, sillä haluan pitää yksityiselämäni ja perheeni täältä poissa kokonaan – varmasti ymmärrät :) Mutta kiitos kovasti kauniista sanoistasi ja ihanaa, että pidät blogistani tällaisena! :)

 • Reetta

  Oi juoksin heti aamulla tämän postauksen luettuani hakemaan olivian kaupasta..Juttusi oli ihana! Ja Oliviasta tuli heti uusi ystäväni :)

  • Mrs.V

   Voi miten ihana kuulla! Kiitos kovasti luotosta! :)

 • Hannah

  Vilaus lehdestä vaikuttaa erittäin lupaavalta,joten täytyy ehdottomasti käydä hakemassa huomenna starttaavalle mökkireissulle mukaan :)

  • Mrs.V

   Se on mahatava numero! :) Jos ostat, niin palaathan kertomaan mitä pidit! :)

   • Hannah

    Luin jutun sinusta (ja muutenkin koko Olivia -lehden) juhannuksena mökin pihalla auringon paisteessa :) Täytyy myöntää, että vaikken ole sen kummemmin koskaan nimeäsi miettinyt, oli yllätys, että olet kaimani :) Juttu oli ihana ja kauniit kuvat sinusta kruunasivat kaiken!!

 • Tuli mieleeni, kun näin sun nimen että lukihan se jo aikoja sitten New Look – lehdessäkin, sun kirjoittamien artikkelien yhteydessä. Mä ainakin heti tajusin niistä aiheista (juokseminen, hajuvedet, terveysruoat) että ne oli sun kirjoittamia – niin ja olihan sukunimen eka kirjain myös aika helppo vinkki! :P

  • Mrs.V

   Silloin en ikinä esiintynyt lehdessä “minuna”. Nimi luki toki juttujen lopussa, mutta Suomessa on nyt saman nimisiä vaikka millä mitalla ja en koskaan mainostanut itse lehteä blogissa sattuneista syistä ;) Eli minusta periaatteessa piti tietää enemmän, että sen pystyi varmasti yhdistämään minuun. Koska tuo Mrs.V:hän on pelkkä verkkonimi. Melkoisen moni esiintyy blogeissaan aivan eri nimillä.

 • Hilppa

  Äkkiä siis hakemaan kaupasta oma olivia kotiin :) en malta oottaa :)

  • Mrs.V

   Ihana ihana Hilppa!:) Kerro sitten mitä pidit numerosta!

 • Kaisu

  Hei, ensinnäkin kiitokset mahtavasta blogista! Käyn joka päivä lukemassa uudet postaukset ja joka kerta ne tuovat hymyn huulille :) en usein jätä mitään kommenttia mut nyt oli pakko kun kävi niin hauska sattuma. Multa leikattiin viikko sitten nielurisat ja nyt oon toipilaana kotona. Meinasin äidille juuri soittaa sen kaupassa ollessa että ostaisi mulle tuon uusimman olivian. No eihän se tietenkään vastannut mun soittoon, mutta kotiin tullessaan yllätyin sillä se oli ostanut sen mulle! Kyllä vaan äidin ja tyttären yhteys näköjään toimii :) nyt siis olivia kädessä ja kyllä kurkkukipukin helpottuu tätä lukiessa :) kiitokset sinulle!

  • Mrs.V

   Voih – paljon jaksamisia toipilaalle! Ja se on kyllä KUMMA miten äidin ja tyttären napanuora vaan toimii vielä aikuisiälläkin! <3 Minun äidilläni on kolme tytärtä, ja tällaiset jutut tuntuvat olevan hyvin yleisiä <3 Voimahaleja sinne! Ja kiitos itsellesi seurasta! :)

 • No voi harmi sentään että Olivia ei tänne Hollantiin asti ilmesty mutta mun pojat ovat nyt Helsingissä niin ehkä jompikumpi heistä tuo äidille tämän lehden (vaikka ei se niin varmaa ole, kynnys 12-14 vuotiaalle pojalle ostaa naisten lehti voi olla aika korkea:)

  • Mrs.V

   Kiitos ihana Champagne tuestasi! On vielä kovin hyvä numero artikkeleineen päivineen, joten toivottavasti pojat voivat mammaa vähän pienillä Suomi herkuilla hemmotella <3 Ihanaa kesää sinne kauniiseen ja upeaan tulppaanimaahan! <3

 • Hih, en muuten kamalasti Olivian jutuista yleensä välitä (luen enimmäkseen Trendiä) mutta tämä on pakko saada! :)

  • Mrs.V

   Voi kiitos kovasti luotosta! Toivottavasti ihastut Oliviaan tämän myötä ikihyviksi! :)

 • Sasha

  Tervehdys!

  Esimerkiksi itseäni ei ikinä ole kiinnostanut mitenkään henkilökohtainen elämäsi (mukaan lukien oikea nimesi ym.), vaan blogiasi olen lukenut aina (hetkinen – ihan niistä hetkistä kun aloitit) ainoastaan muoti- ja kauneusjuttujen vuoksi. Ratkaisunne kuulostaa siis oikein hyvältä. Olen tyytyväinen, että jatkat täällä blogin puolella ainoastaan nimimerkillä, jolloin kauneus- ja muotijutut edelleen ovat blogisi pääasiallinen anti (jonka vuoksi aikoinani aloin sitä seuraamaan).
  Aurinkoista juhannusta!

  • Mrs.V

   Hei ihana Sasha! :) Kyllä – muistan sinut erittäin monien vuosien takaa!! <3 Kiitos ihan himruisesti – että sulle riittää tämä blogi juuri sellaisena kuin minä olen sen rajannut! :) se merkitsee minulle niin paljon, kun toinen arvostaa tätä minun yksityisyyden rajanvetoa! :) Meitä on niin moneksi ja jokainen kokee asiat omalla tavallaan mikä mukavaa mikä ei ja joikasella on omat syynsä miksi toimia miten. Siksi onkin niin ihanaa, että löytyy sinunlaisia upeita lukijoita, jotka kunnioittavat tätä MINUN päätöstäni, että omalla kokemuksellani tämä on vain mukavin tapa minulle tätä blogia tehdä :) JOTEN VALTAVA KIITOS SEURASTASI! <3

 • Tiina

  On ollut varmasti kinkkinen päätös tuo nimijuttu. Lehdissä olleista jutuista on aika usein saanut tietää jotain sellaista mitä bloggaaja ei itse kerro. Esim. Charin nimi ja missä hän asuu, Diagnoosi Sisustusmanian bloggaajan kuva… Onhan se lukijalle jotenkin hämmentävää, mutta samalla mielenkiintoista.

  • Mrs.V

   Juu, tämä on juuri näin. Bloggaaminen kun lähtee lähes aina harrastuksesta, mutta niistä on tullut viime vuosien saatossa kunnon työ, niin joitain asioita pitää vaan miettiä uusiksi. Uskon todella, että on hämmentävää lukijoille – sillä se on usein todella hämmentävää meille bloggaajillekin! Ja sitten kun joissain lehtijutuissa on sattunut näitä virheitä…

 • Jennikp

  Uusi Olivia haettu :) sitä tuossa just lueskelen… tosi kiva se juttu sinusta!

  Ja hieman aiheesta poiketen: taisin joskus aiemmin mainita että näillä muotiblogeilla on se huono (vai onko se huono??) puoli että saan hillittömän määrän ideoita näistä kirjoituksista, täältä löytyy paljon vaatteita ja asusteita jotka itsekin haluan. Hyvä esimerkki nahkatakit; olen etsinyt kuumeisesti ns. biker-takkia jonkin aikaa ja tuntuvat olevan joka paikasta loppu. Tänään löysin sen Onlystä, ja oli vielä viimeinen, hurraa! Lisäksi ostin toisenkin lyhyen mustan, kauluksettoman nahkatakin, samanlainen löytyi ennestään jo ruskeana (viime viikolla ostettu). Lisäksi olen tilannut Henkkamaukan alesta MONTA eri väristä jakkua… enkä ole koskaan aiemmin ollut jakku-tyyppiä. Ja vielä huivit; olen sinun blogia lukiessani ihastunut huiveihin, ja olen aina aiemmin ollut tosi huono käyttämään niitä. Nyt päätin opetella, koska ne näyttää tosi kivalta. Eli kaunis kiitos valtavan inspiraation tuomisesta ja oman pukeutumismaailmani avartamisesta!! :)

  • Mrs.V

   Voi miten kiva kuulla! Kiitos ihana! <3 Hahahah! :) Voih – olen niin otettu jos kykenen inspiroimaan, mutta en missään nimessä halua ketään kulutushulluksi ajaa! :D Toivottavasti kaapista on löytynyt myös paljon valmiiksi tavaraa, jota on sitten yht'äkkiä tajuavansa hyödyntää enemmän? :) Toivottavasti nämä ostoksesi kestävät pienen ikuisuuden ja niiden avulla voit rakentaa lukuista ihania kokonaisuuksia jo olemassa olevasta kaapistasi! :)

   • Jennikp

    Kyllä, kaapista löytyy todella paljon kaikkia ihania vaatteita ennestäänkin, jotka voi aina “löytää uudelleen” erityisesti nyt kun olen hoikistunut ja alan taas mahtumaan kaikkiin ihanuuksiin mitkä odottaa käyttöä (jee!!)! Ja olen aina ollut tällainen, että erityisesti kevään korvilla innostun uusimaan vaatekaapin sisältöä (poikkeuksena viime kevät ja kesä jolloin en ostanut mitään uutta, siksi olenkin antanut itselleni ostaa nyt urakalla :D). Joten ei tarvitse olla huolissaan että sinä olisit tämän aiheuttanut ;) vaikka edelleen tuotkin sitä ihanaa inspiraatiota!!

 • -Sanna

  Voi, täytyy kyllä mennä ostamaan lehti : ) Hauskaa juhannusta!

  • Mrs.V

   Kiitos tuesta! ja tosiaan – suosittelen! Mahtava numero artikkeleineen kaikkineen! Samaa sinne! :)

 • Tea

  Poitsu kohta unille ja itse suuntaan terassille aurinkoon sulkaaleivoksen & Olivian kanssa! :)

  • Mrs.V

   Oooh <3 Paljon virtuaalipusuja uinuvalle prinssillesi <3

 • ananas

  Oi, täytyypä ehdottomasti kipaista kaupungilla nappaamassa toi lehti juhannukseksi juurikin mökkilaiturille :)

  • Mrs.V

   Mahtavaa! :) Kerrohan sitten mitä pidit numerosta? :)

 • Mahtava juttu <3 Askel askeleelta vain kohti muodin huippu-ammattilaisuutta :) Kaunista keskiviikkoa sinne ihanalle!

  • Mrs.V

   Kiiiiiitos murunen!! Tavoite on kehittyä vielä niiin monella elämän saralla – katsotaan minne elämä vie ;) Ihanaa juhannusta sinne ja näemme taas pian <3

 • Haidi

  Oli kyllä ihana juttu tykkäsin tosi paljon! :) ihanaa päivää sinulle!<3

  • Mrs.V

   Voi miten ihana kuulla! :) Samaa sulle ihana HAidi!

 • Jii

  Ehdottomasti lähtee mukaan tänään kaupasta! Ja oonpa harkinnut tilaamistakin.. Pidin aiemmin Oliviaa jotenkin vanhempien rouvien lehtenä, mistähän moinen mielikuva?! :D Tai ehkä tässä on käynytkin niin, että sitä on itse vanhentunut (ja melkein rouviintunut). :D

  http://elamaakotonajamuualla.blogspot.fi

  • Mrs.V

   Hei mahtavaa Jii! :) Onhan se suunnattu vanhemmalle kohderyhmälle kuin esim Trendi, mutta Olivia on jo monen monta vuotta kuulunut lempilehtiini sen rikkaalla ja monipuolisella sisällöllä. Kunnia olla siis osa tätä tiimiä! Ja kyllä – kai sitä yht’äkkiä on tullut vähän vanhettuakin :D

 • minni

  Täytyypäs ostaa tuo lehti.. Juhannus menee junassa istuen eli lukemista sinne ! :)

  • Mrs.V

   Voi mahtavaa! siinä on muuten todella paljon hyvää luettavaa! Mulla meni lehti vielä saman päivän aikana kun en malttanut säästääkkään vaikka tavoite oli! :D

 • Erika

  Heippa ihanainen Mrs. V! <3
  Olivia kilahti tällekkin tytölle eilen postiluukusta, ja jätin lehden kokonaan selaamatta ja säästin juhannuslukemiseksi. Nyt tämän sun tekstin luettua oli PAKKO selata tyylistäsi kertova juttu – VAU !! :)
  Sä olet vaan niin upea. Saan sulta hirmuisesti inspiraatiota, osaat niin hyvin pukeutua ja yhdistellä vaatteita keskenään. Appreciate you!
  Vaikutat myöskin aivan ihanalta ihmiseltä, ystäväsi saavat olla ikionnellisia sinusta :)
  Onnea myös pienokaisen odotukseen, kohtana on jo H-hetki käsillä?!<3 Siunattua loppuodotusta!

  Ps. Aivan pakko sanoa, olen jotenkin aina näiden vuosien ajan kun olen blogiasi ahkerasti lukenut luullut että nimesi on Victoria :DD En tiedä yhtään mistä kummasta tämä johtuu, hahah..

  Ihanaa keskiviikkoa ja kiitos piristävästä blogistasi! <3

  • Mrs.V

   Sä olet Elisa niiiiiin ihana. Kiitos kovasti kauniista sanoistasi. Kertoo niin paljon sun hyvyydestäsi ja upeasta persoonasta. Niin kiva, jos minä kykenen mitenkään inspiroimaan. Suuri kunnia! Ja kiitos – 9. kuulla mennään, joten odottavan aika on kyllä pitkä :D
   Hahah – Kiitos. Viktoria on todella kaunis nimi! :)

 • puuhevonen_

  Voi kunpa asuisin Suomessa niin ihan 100%varmuudella kipaisisin kioskille ja ostaisin tuon lehden kotiin :) Tietysti haluaisin lukea luottovaatteistasi ja muutenkin olivia on yksi naistenlehti lempparini :)

  Ja rohkea teko että paljastit nimesi. Mutta en usko että se tuottaa mitään ongelmia, ehkä se liika uteliaisuuskin laimenee kun sä itse paljastit nimesi :) Toivotaan niin :)))

  Ihanaa keskiviikkoa sinne Suomeen! Ootko nyt Suomessa raskauden loppuun asti vai käytkö vielä teidän kodissa ulkomailla? Miten tulevaisuudessa, oletteko nyt muuttaneet kokonaan Suomeen vai miten? Teillä on niin ihanan kodikas ja rauhallisen näköinen koti että sieltä ei varmaan edes kovin mielellään astuisi ulos ollenkaan :) hihi
  Anteeksi jos kyselen liikoja :D

  • Mrs.V

   Voi kiitos ihana kovasti tuesta ja luotosta! Toivottavasti saat sen joitain toista kautta!:)

   Kyllä! Toivotaan! :) Ja varmasti helpottaakin – koska ehkä ine loputkin vihdoin uskovat, että mussa ei ole mitään erikoista. Vaan ja ainoastaan vissiin se, että haluan pitää yksityiselämäni poissa julkisesta ympäristöstä. Muotiblogi on se ydin, mutta toki kun nytkin vatsa kasvaa ja päivän asuja ei voi samalla tavalla esitelläkään, niin sitten on jaettava näitä elämän muitakin iloja – että miksi näytän siltä kun joulukinkku ei vaan millään näytä sulavan vatsassa :D :D Nyt minä olen ainakin Suomessa synnytykseen asti. Ihanaa! Mutta sitten kun se alku on rauhoittunut jne, niin mitä todennäköisimmin matka käy taas muille maille. Mutta kyllä – tää uusi SUomen koti on kyllä nyt jo niin koti – että en mä täältä mielelläni lähde ulos syömäänkään! :D

 • Näyttää kannenkin perusteella tosi hyvältä numerolta. Mä olen nykyään tosi huono enää ostamaan lehtiä, vaikka olen aiempi glossy-narkomaani. Laadukkaita blogeja, joista saa saman sisällön ilmaiseksi, on niin paljon, että lehtiä tulee ostettua enää tosi harvoin, eikä mulle taida tulla kotiinkaan tällä hetkellä mitään.

  Tuo numero täytyy kyllä ostaa. Teen yleensä just poikkeuksellisen kiinnostavan kannen perusteella ostopäätöksen. Pitää vaan ajoitta hankinta just siihen hetkeen ennen kuin köydet irtoaa laiturista, etten mä kanssa ahmaise sitä etukäteen. :D

  • Mrs.V

   Se on! Mä hotkaisin nuo jutut eilen illassa kun en saanut lehteä käsitäni! Suosittelen! PIti säästää jussiin mutta en mä malttanut! :D JOten suosittelen ostamaan JUURI ENNEN mökille saapumista :D Mutta ymmärrän hyvin tuon, että lehtien lukeminen on vähentynyt! Niin on monelle mullekin! Mä vaan tykkään kovasti siitä omasta hetkestä kun voi auringossa makoilla ja selailla niitä lehtien kauniita ja ammattitaidolla tehtyjä sivuja <3 Jote erityisen kivaa kesälukemista, sekä matkustaessa…;) Ja kiitos ihanuus ihan hirmuisesti tuesta! :) Ilmoittele mitä pidit numerosta! :)

 • Nipa

  Pitääpä kaapata lentokentältä mukaan. Onko blogi ainoa työsi?

  • Mrs.V

   Kiitos Nipa kovasti tuestasi! :) Ja ei, vaikka voisi hyvin olla:)

 • Pakko käydä ostamassa! :)

  • Mrs.V

   Voi kiitos Elena kovasti luotosta ja tuesta!

 • rekkis

  Ihana juttu oli susta! Oli jotenkin hassua nähdä sun koko nimi lehdessä, koska mulle olet ollut niiiin pitkään Mrs. V, enkä edes ole kokenu tarpeelliseksi tietää koko nimeäsi. Nyt nimen ja kasvojen yhdistäminen tuntui todellä hämmentävältä – varsinkin kun olen jostai syystä aina luullut, että sinulla on ulkomaalainen sukunimi. :) Btw, olet ehkä kaunein raskaana oleva nainen ikinä <3 (voin vaan toivoa, että itse näyttäisin loppuraskaudessakin tuolta, nyt ollaan viikolla 18) :)

  • Mrs.V

   Voih ihana rekkis! Kiitos ihan huimasti – että sulle tosiaan ihan vaan riittää tää blogi juuri sellaisena kuin se on <3 IHanaa! Juu, niinkuin olen kommenttiboksissa kyllä vastannut niin ei minussa tai nimessä ole yhtään mitään erikoista ja aviomies suomalainen – se vaan toiminut muotiblogille hyvänä rajana tätä harrastusta aloittaessa. Nyt toki muissa työkuvioissa on ammattimaisempaa käyttää koko nimeä :) Ja kuule – ihan sun silmissäs on tuo kauneus! Olen ihan varma – että siellä säteillään oikein urakalla kun teilläkin varmaan pian sukupuolikin on selvitettväissä jos vaan tahdotte? :) ONNEA HIRMUISESTI TEIDÄN TULOKKAASTA!!! <3 <3

 • Amanda

  Viime kuun Olivia oli niin mahtava ja osui postilaatikkoon oikeaan aikaan NYCin juttuineen, että tämä oli vähän pettymys ja kansi musta liian vaalea (plussat silti pinkeistä teksteistä). Sun jutun kuitenkin tutkin tarkkaan ja tänä aamunakin mietiskelin meikatessani, että miten joku voi olla niin täydellisen kaunis ja tyylikäs. *huoh* :)

  Amanda
  http://www.optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.fi/

  • Mrs.V

   Voi harmi että tämä numero ei ollut sinulle! Mutta onneksi edellinen sitten osui ja upposi! :) Minä taas ihan hullaannuin tuosta raikkaasta kannesta. Ja olet aivan liian kiltti <3 Kiitos todella kauniista sanoistasi. kertoo sinun kauneudestasi niin paljon enemmän kuin mistään muusta! :) *huoh*

 • Sanna K.

  Tykkäsin myös tosi paljon Olivian jutusta, toivottavasti niitä tulee lisää! Haluaisin myös vielä sanoa, että kunnioitan kovasti haluasi yksityisyyteen ja selviä rajoja jotka olet blogisi sisällölle asettanut. Erityisesti viimeaikoina minusta on tuntunut että ihmiset paljastavat blogeissaan ja Internetissä ylipäänsä liikaakin itsestään, ajattelematta että se minkä kerran nettiin lataat on siellä ikuisesti.. Olet virkistävää vaihtelua, kiitos siitä :) Ja kaikkea hyvää kasvavalle perheellesi!

  • Mrs.V

   Voi kiitos paljon! :) Tuo on Olivian vakiopalsta, joten niitä saa onneksi lukea joka kuukausi! :) Tosiaan, bloggaamisesta kun ei ole mitään käsikirjaa ja sitä voi tehdä NIIN monella eri tavalla. Minusta on hienoa, että on niin erilaisia blogeja. Kukin voi seurata juuri sellaista kun itselle sopii. Reality tv:tä tulee niin joka tuutista, että itse olen aika kyllästynyt siihen määrään. Joten tässä blogissa pyrin menemään mahdollisimman pinnalla :) Mukavaa, että sinä olet kanssani samassa veneessä! :)

 • Pistin heti isoveljen lähettämään uuden Olivian mulle Suomesta! Pakkohan se on lemppari bloggaajan Olivia muoti artkkeli päästä lukemaan. Ihanaa kesän jatkoa sinulle!

  • Mrs.V

   Ihana olet! Ja vielä ihana isoveli kun lähettää! :)Kiitos Milja ihan hirmuisesti seurastasi ja tuestasi!

 • Heippa ihanainen :)

  Käyn tänään heti hakemassa omani <3

  • Mrs.V

   <3 pusuja murulle <3

 • Jaana

  Mulla kans juhannuslukemiseksi varattu tää Olivia. Mahtavaa, että olet päässyt kehittymään ja kehittämään blogiharrastuksesta tällaisen tason jutun itsellesi :) Et varmaankaan olisi voinut blogia aloittaessasi edes kuvitella, mitä tämä poikii :) Onnittelut vielä!

  Hei, mä oon ahdistellut jo muutamaa bloggaajaa, kun olen vähän pulassa. Tilasin normikokoisen Alexan itselleni ja sain paketin käsiini eilen. Mietityttää tuo laukun koko – pitäisikö sittenkin vaihtaa oversized -kokoon. Sinähän et myöskään paljoa kuljeta normaalisti tavaraa mukanasi; lompakko, kännykkä, avaimet + ehkä kalenteri ja joku huulipuna/-kiilto ja that’s it. Miten sinä olet kokeknut tuon Oversized Alexan koon ? Tähän normikokoon nuo edellä mainitut mahtuvat mainiosti, mutta muuta sinne ei sitten mene, ilman, että laukku alkaa näyttää täyteen ahdetulta (aina välillä kuitenkin on jotain muutakin matkassa, kuin edellä mainitut tavarat….) Makuasia, I know, mutta kun vielä on mahdollisuus vaihtaa, niin yritän kiivaasti puntaroida asian eri puolia. Sitä vain siis oversized koossa mietin, että onko se sitten kuinka “lättänän” näköinen, jos mulla on laukussa vian nuo peruskamppeet matkassa….

  • Mrs.V

   Hei murunen! Kiitos sulle jälleen kerran niin paljon tsempistä ja tuesta, mitä aina jaksat täällä jakaa. Olet mahtava Jaana!

   Hei kuule – mä suosittelen henk. koht suoraan sitä oversizea! Muistat aivan oikein! Koska vaikka mulla ei yleensä kulje niin paljoa tilpehööriä mukana (esim mulla ei meikit yms. mukana kulje) on juurikin nuo samat asiat kuin sulla, mutta mulla ALexa Oversized säilyttää silti hyvin muotonsa vaikka paljoa ei mukana ole. Mulle on myös hyvin tärkeää, että arjessa kassiin mahtuu MacBook ja A4 lehtiöitä, ja ne mahtuu Oversizeen loistavasti! SIksi varmaan sitä eniten käytänkin… Eli mulla ei ikinä lättänä – mutta varoitan kuulemastani: Alexan kohdalla on ollut kuulema havaittavissa samaa ilmiötä kuin LVn huiveissa, että massatuotannon myötä olisi hieman laatu heikentynyt. Mulla ei ole tätä ongelmaa ollut (niinkuin ei huiveissakaan) mutta ymmärtääkseni taidan kuulua harvojen onnekaiden joukkoon.. :/ Joten ostaessasi muista kysyä palautusehdoista ja mahdollisista ongelmista laukussa! :)

   • Anonymous

    Kiitos tuhannesti vastauksestasi, olet ihana. Tilasin laukun Mulberryn nettisivuilta ja laukun mukana tulleissa lappusissa luki kyllä, että laukulla on vuoden takuu ja muutenkin oli hyvin informoitu kyseisen mallin materiaalista ja miten se kannattaa kyllästää/suojata. Kyllä mä taidan kallistua vaihtoon siihen oversized -versioon, mutta täytyy nyt illalla oikein urakalla peilata ja miettiä. Kiitos vielä avustasi :-)

 • Mä niin tykkäsin tosta sun jutusta! :) Itseasiasssa luin vaan sen ja loput lehdestä säästän juhannuslukemiseksi :)

  • Mrs.V

   Voi että miten kiva kuulla! :) Kiitos muru! Se on muuten musta tosi hyvä numero. Kirjoitukset olivat todella mielenkiintoisia ja taas tuli ahmittua lehti heti vaikka mä niin yritin juhannukseksi säästää! :D