CATEGORIES

Just little things of midsummer

24.6.2012

Taas yksi juhannus takana.
Meillä juhannuksen vietto sujui hyvin rauhallisissa merkeissä kotikonnuilla. Aattona nautittiin upeassa säässä isäni grillauksista sekä pienistä veneajeluista Helsingin edustalla. Eilen sitten läheisen ja rakkaan pariskunnan kanssa pelattiin seurapelejä ja tehtiin ruokaa oikein urakalla! Oli todella mukava ja rauhallinen juhannus, vaikka mökkimaisemiin ei tänä vuonna suunnattukaan.

Toivottavasti teillä kaikilla oli onnistunut juhannus ja saitte nauttia näistä elämän pienistä ihanista asioista viikonlopun aikana oikein olan takaa…

Toivottavasti kaikilla on akut ladattu ja huomenna voidaan palataan arkeen odottaen sitä pitkän päivän jälkeistä hetkeä kun saa riisua korkokengät pois jalasta ;) Itse en ole korkkareita enää vähään aikaan käyttänytkään. Liian mukavuudenhaluinen kun olen ollut.

pics: classy-in-the-city.tumblr.com, picture texts: justlittlethings.net

The past weekend Finnish people have been celebrating midsummer, which is one of the most dearest festivities known to many. People pack up their cars and head up to their summer cottages in the countryside with family & friends. The weekend passes by in great company, eating well, enjoying beautiful Finnish nature and many consume a drink or two as well…;)  Hopefully all of you who have been celebrating juhannus (aka midsummer) have had the chance to enjoy the little things mentioned above! Have a great Sunday you all! And drive back safe!

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Ilsa

  Mietin ihan samaa kuin Pinja! Eli olisi mielenkiintoista kuulla, mikä kirja on juuri nyt yöpöydällä, mitkä kirjat ovat kestosuosikkeja tai mitkä kirjat ovat aikanaan olleet mullistavia lukukokemuksia.

 • ihana postaus, kruunasi sunnuntai-illan <3 kiitos!

 • Haidi

  Oma juhannus sujui kaupunkimaisemissa ystävän asunnolla isommalla kaveriporukalla grillailen ja pelaillen sekä seurasta nauttien! Innolla odotan samalla porukalla tulevaa mökkireissua keskelle ei mitään (itä-suomeen) äidinpuolen sukuni mökille, kahden viikon kuluttua<3 :) Ihanaa, että teilläkin oli onnistunut juhannus!<3

 • Hilppa

  Meilläkin oli hyvin rauhallinen juhannus Helsingissä :)

  Ruokaa kyllä syötiin enemmän kun laki sallii ja nyt on masu täynnä :) huomenna täytyy kyllä suunnata pitkälle juoksulenkille mutta onneks loma vielä jatkuu<3

 • pinja

  Minkä verran sinä luet kirjoja? :) Mietin, olisitko halukas tekemään postauksen siitä, millaisia kirjoja tykkäät lukea ja samalla esittelisit vaikkapa muutamia lempikirjojasi. Olisi mukavaa, jos joskus ehtisit ja jaksaisit sellaisen toteuttaa. :) Postauksella ei ole kiire, ja jos et koe kirja-aihetta sopivaksi, niin en pahastu, vaikket toivomaani postausta tekisikään.