CATEGORIES

Our expectancy – by Niki Strbian

23.7.2012

Kiitos teidän, löysin kerrassaan loistavan odotusajan kuvaajan – Niki Strbianin.
Ensinnäkin, tämän tsekkiläistaustaustaisen naisen kanssa oli enemmän kuin ilo työskennellä ja toiseksi hänen lahjakkuutensa on aivan omaa luokkaansa.

Kun kyselin täällä vinkkejä hyvistä raskausaikaan erikoistuneista kuvaajista, sain kommenttiboksiini hyvin paljon suosituksia tämän naisen puolesta. Kävin katsomassa hänen sivunsa ja muutama kuvista puhutteli minua niin voimakkaasti, että hän nousi nopeasti kärkisijoille kaikkien upeiden ehdotuksienne joukosta. Onnekseni hän oli kuullut, että hänen kätensäjälkeä oli blogissani suositeltu. Täten hän ehti ottamaan minuun yhteyttä sähköpostitse. Tulimme keskenämme välittömästi juttuun ja pian päätimmekin tehdä yhdessä pienimuotoista yhteistyötä.

Kun Niki ottaa itselleen projektin, omistautuu hän siihen täydellä antaumuksella ja sydämellä. Sovimme ensimmäisen tapaamisemme minulle mahdollisimman helppoon ja sopivaan lokaatioon, mitä periaatetta hän noudattaa kaikkien asiakkaittensa kanssa. Täten tapasimme suunnittelupalaverin merkeissä meidän kotimme mukavuudessa.

Mikä lämpö ja sydämellisyys ovesta sisään tupsahtikaan kun Niki saapui hymynsä ja elämänilonsa saattelemana. Meidän koirammekin olivat täysin myyty :D Nopeasti he heittäytyivät hänen eteensä selälleen rapsutusten toivossa. Siinä pysyttiinkin ne pari tuntia, mitä Nikin kanssa suustamme kiinni jätiin.

Kävimme läpi toiveitani kuvien suhteen, katselimme inspiraatiokuvia sekä Niki tutkaili tulevaa kuvauslokaatiota. Hän nimittäin pyrkii kuvaamaan asiakkaansa kahdessa paikassa mahdollisuuksien mukaan: Kuvattavalle mahdollisimman rennossa ja mukavassa ympäristössä, eli heidän kotonansa, sekä ulkoilmassa asiakkaan toivomassa lokaatiossa.

Sovimme Nikin kanssa, että hän ottaisi odotusajan kuvamme sekä tulevaisuudessa kuvat vielä vastasyntyneestä pikku prinssistämme. Koska teemme yhteistyötä nyt ja vielä tulevaisuudessakin, sovimme, että jaan suosikkikuvani tästä sessiosta blogissani. Omia rajanvetojani kunnioittaen sovimme myös, että jätän blogin ulkopuolelle kuvat missä näkyvät mieheni sekä tulevan poikamme kasvot. Täten kuvien joukossa on nyt jokunen alusvaatekuva, joten toivottavasti se ei montaa liikoja hätkäytä. Ne kun ovat odotusajankuvauksissa hyvin yleisiä.

Kuvauspäivä koitti pari viikkoa ensitapaamisemme jälkeen. Niki saapui meille illansuussa, jolloin auringonvalo täytti huoneet pehmeimmillä sävyillään. Melkoisena kontrollifriikkinä minua hieman jännitti kuinka pystyisin heittäytyä kuvaajan ohjattavaksi. Eniten minua pelotti se, että kuvista tulisi liian “seksikkäitä” alusvaatteineen kaikkineen. En millään olisi tahtonut olla esim. lähelläkään sänkyä, mutta päätin luottaa ammattikuvaajan kokemukseen. Tahdoin mahdollisimman puhdasta, sensuellia ja pehmeää kuvausjälkeä, jossa pitkä ja harras odotuksemme olisi käsinkosketeltavissa.

Niki ohjasi minua pehmeästi ja hetkinen siinä meni, että kykenin rentoutumaan. Varmistui ainakin asia minkä olen aina tiennyt – minusta ei olisi ikinä näyttelijäksi! :D Minun on hyvin vaikea lähteä esittämään jotakin tunnetilaa/tilannetta, mitä en juuri sillä hetkellä koe. Minun on mukavinta olla siinä hetkessä ja nauttia sen kaikista tunnetiloista. Kuvausasennoissa menin täysin Nikin ohjeiden mukaisesti. Vaikka välillä asennot tuntuivat hassuilta, näin jälkeenpäin ei voinut olla muuta kuin kiitollinen, että sitä luotti ammattilaisen ohjaukseen.

Päätin ulkoilmalokaatioksi hyvin helsinkiläisen maiseman. Pitkään ulkomailla asuneena Helsingillä on hyvin rakas paikka sydämessäni ja halusin sen taustalle odotukseemme. Nyt kun olemme vielä sen verran onnekkaita, että saamme saattaa lapsemme maailmaan perheen ja läheisten ystävien ympäröimänä tässä lempikaupungissamme.

Lopputulos oli niin paljon enemmän kuin osasin ikinä odottaa. Kuvat olivat tyyliltään juuri meitä pehmeillä ja maanläheisillä sävyillään. Minulle välittyi kaikista lämpö, onni, odotus ja rakkaus, mitkä tulisivatkin olla keskeisessä asemassa tämän tyylisessä kuvauksessa. Olen älyttömän onnellinen ja iloinen, että päätin odotusaikamme filmille ikuistaa. Vielä suurempi onni kävi siinä, että sain seurakseni kuvaajan, joka toteutti toiveeni uskomattoman kauniilla tavalla.

Voin sydämeni pohjasta suositella teille Niki Strbiania tämän erityisen ajan ikuistamiseen. En voisi kuvitella olevani tyytyväisempi lopputulokseen! Niin moni on minulle harmitellut, ettei tällaista tullut aikoinaan tehtyä. Joten jos itse olet nyt samaisessa siunatussa tilassa ja odotusajankuvaus houkuttaa – suosittelen Niki Strbiania suurella lämmöllä.

Yhteystiedot, lisätiedot kuvaushinnoista – ja paketeista sekä otteita hänen aikaisemmista töistään löydät nettisivulta: www.nikistrbian.comThank you Niki for commemorating our expectancy in such a way I could never even dream of. We will carry this memory of the most special time of our lives not only in our hearts, but now in goregous pictures on our walls as well. Your kindess, warmth and joy for life was absolutely inspiring and you were a pure pleasure to work with. It is an honour to have met you and I hope to see you a lot in the future as well. Loads of hugs. xoxo

86 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Odottaja

  Todella kauniita kuvia :) Mistähän nuo kuvissa esiintyvät rintaliivisi on ostettu? Näyttävät melko saumattomilta paidan alla, ja muutenkin miellyttäviltä päällä. Jotain samantyylistä olisi hakusessa. Kaikki vanhat kiristää ja puristaa vaikka raskausviikkoja vasta 24 :)

 • Löysin blogiisi varmaan ensimmäistä kertaa vasta nyt.

  Upeita kuvia. Aivan mielettömän kauniita. :)

 • Tanja

  Uskomattoman upeita kuvia! :)
  Vähistä vaatteista huolimatta kuvista välittyy vain onni ja rakkaus, harras odotus. Kaunista ja levollista.
  Onnea teille pienokaisen johdosta ja kiitos ihanasta blogista. :) <3

 • meow

  Aivan uskomattoman upeita kuvia!!! Vau! Pakko pitää tuo kuvaajan nimi mielessä… vaikka ikävä kyllä itse en tule olemaan vielä muutamaan vuoteen odotustilassa.

 • Saara

  Todella tyylikkäitä kuvia, vau! Olenkohan oikeassa, kun muistelen, että Niki on kuvannut myös porukassa, joka kuvaa vapaaehtoistyönä vakavasti sairaita sairaalassa asuvia lapsia? Tuo on aivan uskomattoman upeaa työtä, ja ideana ilmeisesti on, että vanhemmille jäisi kaunis muisto lapsesta sairaala-ajoilta, vaikka ympäristönä onkin karu ja ahdistava sairaala. Oma lapseni syntyi ennenaikaisesti, ja sairaala-aikana ihmettelin mieleeni jääneitä kuvia, jossa keskosvauvaa pidetään kämmenellä jne. Kun oikeasti nehän ei selviäisi hengissä sellaisesta tilanteesta! Ehkä nuo sairaalakuvaajat olisivat onnistuneet siinäkin, vaikka sitten pienellä photoshoppailulla ;). Kävinkin sitten oman vauvani kanssa kuvaajalla heti kun se oli mahdollista eli reilut 2-kuisena, jolloin lapsi oli musta siihen aikaan jo tosi iso, yli 3-kiloinen! :D Odotankin jo innolla, jospa täällä sitten näkyisi vilaus teidänkin pojan kuvista. Tsemppiä vauvakuvauksiin ja koko vauva-arkeen, ja onnea!

  • Mrs.V

   Muistat ihan oikein. Hän on mukana auttamassa Haavoittuneet Enkelit nimisessä yhdistyksessä <3

 • supsu

  kertakaikkiaan sykähdyttävän upeita kuvia!!! hurjan paljon onnea vielä teille!!

 • pale

  Aivan uskomattoman upeita kuvia, niistä todellakin välittyy suuri rakkaus sekä sinun ja miehesi välillä, että mahdollisesti vielä suurempi rakkaus pientä poikaanne kohtaan! Suuri kiitos, että jaoit nämä kuvat meidän kanssamme. Ihanaa vauva-arkea teille!

 • Ihan mielettömiä kuvia kaikki! Olet upea ♥ Eikä oo missään nimessä liian seksikkäitä, vaan jotenki juuri.. sopivia yksinkertasesti sanottuna. Kyllä oon iteki ajatellu, että jos joskus lapsen saan, niin tollaset kuvat haluan! Tosin, ei ehkä oo kovin ajankohtasta, mutta kuitenki :D

 • -Sanna

  Kertakaikkiaan upeita kuvia! Ihania muistoja ikuistettuna kehyksiin <3 Kävin katsomassa myös Nikin sivuja, voi taivas kuinka lahjakas kuvaaja.

  Mä en ole tippaakaan kuvauksellinen (heh, aina silmät kiinni ja suu auki) mutta ehkä hän saisi mut näyttämään ihmiseltä ;) Harmi vain, että asumme kauempana.

 • primrose

  Aivan upeita kuvia!!

 • Hyvon kauniita kuvia, vau! Suosikikseni muodostui kuva jossa sulla on valkoinen mekko ja iso hattu. Ihana!

 • Hei kivoja kuvia!

  Utelisin, etta mista tuo sun hame on peraisin?

 • Todella hienoja kuvia! Ja onnea vielä koko perheelle! :)

 • Ei vitsi kyllä kyynel vierähti mun silmille kun näitä katselin. Olet upea! Nauti ihanista ensimmäisistä hetkistä ihanaisen kanssa :)! xx

 • pinja

  Ihania kuvia! <3

 • Kerrassaan maailman luokan muitilehden kuvia! Ehdoton suosikkini on tuo, jossa olet kadulla hattu, korkkarit ja valkoinen hame päällä ja hypähdät iloisesti. Kaikkea hyvää teidän perheelle! <3

 • Hannah

  Todella upeita kuvia!!

 • Kata

  Aivan ihania kuvia! Tunne välittyy tänne ruudun toisellekin puolelle :) Jos itse joskus odotan lasta haluan todellakin vastaavanlaisia kuvia.
  Onnea vielä koko perheelle uuden perheenjäsenen johdosta!

 • Niina

  Ihania kuvia :) Huomioni kiinnittyi tuohon toiseen kuvaan oikealla puolella, onko sinulla ollut kauankin nimettömässäsi tatuointi? Haluatko kertoa lisää sen merkityksestä :) Ymmärrän toki jos kysymykseni on henkilökohtainen ja et halua vastata, kunnioitan yksityisyyttäsi :) Kiinnitti vain huomiota kun olin siinä ymmärryksessä ettei sinulla ole ainuttakaan tatuointia.

  Sydämmelliset onnittelut vielä sinulle ja koko perheellesi, iloa ja turvaa hetkiinne <3

  • Mrs.V

   Olet ihan oikeassa ymmärryksessä! :) Minulla ei ole tatuointeja, kuvassa on aviomieheni kädet :) Kiitos vielä! :)

 • Ida

  Niin kauniita, tyylikkäitä ja huokuu onnellisuutta ja rakkautta! <3 Onnea vielä koko ihanalle perheelle!

 • Nipsu

  Todella onnistuneita kuvia, ei voi muuta sanoa. Todella hehkuva mom-to-be ja ihana masu… <3 Olet kaunis!

 • Jennie

  Vitsi mikä hottis! Aivan mielettömän upeita kuvia, olet niin kaunis ja upea :)

 • Kauniita kuvia! kerrassaan Onnea vielä pikkuisesta koko perheelle! :)

 • tipe

  Todella kauniita kuvia, ei voi muuta sanoa! Kuvaajan taito näkyy kyllä joka kuvassa, myös sinussa. Niin kaunista <3 Onnea vielä pienokaisesta, ottakaa kaikki irti jokaisesta hetkestä pienokaisen kanssa, sillä pian hän onkin jo isomies :)

 • Kerrassaa upeita kuvia! Näytät niin kauniilta:)

 • Mia

  Nämä kuvat ovat täynnä kaunista, sensuellia, herkkää ja ennenkaikeea upeaa odotusta ja tunnelmaa! Olin yksi heistä jotka suositteli Nikiä sinulle, ja olen niin onnellinen että hän osoittautui sinulle oikeaksi kuvaajaksi – jota en hetkeäkään epäillyt! Hänen ainutlaatuinen kädenjälkensä näkyy niin kauniilla tavalla näissä kuvissa että ihan itselläkin henkeä salpaa… Olet äärettömän kaunis ja kuvauksellinen, ja Niki todellinen lahjakkuus = lopputulos joka ei jätä taatusti ketään kylmäksi. Wau! Onnea vielä tuleviin odotuksen hetkiin :)

 • Raakel

  Aivan upeita kuvia! Sitten kun itse olen odottavassa tilassa, haluan saman kuvaajan!

  Mutta, silmääni pisti miehesi kello ja olen utelias tietämään mistä kellosta on kyse? :) Oma mieheni on niin kellofriikki, että siksi tämä kysymys.

  • Mrs.V

   Samaa vikaa omassa miehessäni! :) Kello on Rolex GMT Master II. Kiitos paljon vielä ja ehdottomasti pistä Nikin nimi ylös! :)

 • Tytto

  Voi, miten upeita kuvia! Herkkiä ja pehmeänsävyisiä, ja niistä huokuu ihana tunnelma <3 Suosikkejani näistä ovat sänkykuva, upea ja vauhdikas Louboutin-kuva sekä viimeinen sinusta ja miehestäsi. Vau!

 • laura

  vau!! toi kuva missä oot sängyllä on kyllä ehdottomasti mun lemppari, upea valo ja tunnelma. =) aivan täydellinen kuva, jos vain itse päädyn koskaan samaan tilaan tahdon ehdottomasti itsestäni samantyyppisiä kuvia! <3

 • Mahtavat kuvat!

 • Jaana

  Voi miten ihania kuvia. Ja näin monta fiilistä ja taustaa. Todella kauniita! Mun suosikki on tuo sängylä otettu kuva, siinä on kaikki kohdallaan. <3

 • Senja

  Viimeinen kuva on niiiin upea, ettei sille löydy edes sanoja! Myös sängyllä otettu kuva on todella kaunis!
  Lapsikuume ihan iskee näitä kuvia katsellessa, niin rauhallisia ja rakkauden ja onnen täytteisiä ja huhhuh.. Voisiko enää onnellisempi olla toisen, tuntemattoman ihmisen puolesta :)

  -S

 • Aivan upeita kuvia! Todella tunnelmallisia, sai hymyilemään ja ihan liikuttumaan :)

  http://saaratikka.blogspot.fi/

 • Niki, you are the best! what a great serie, lovely photos, beautiful mother to be. A lot of love can be seen/felt from watching those. Mrs V and your family, congratulations! Can’t wait to see the newborn photos, I’m sure you know now a talented photographer whose name starts by “Ni”, and ends with “ki” :)

 • emmery

  Oikein suu loksahti auki näitä katsellessa! Olet niin onnellisen, rauhallisen ja kauniin näköinen kuvissa, kuvaaja sai kyllä todella onnistuneesti ikuistettua odottavan äidin hehkuvan onnen ja rakkauden! Vautsi!

 • Thank you, Mrs. V, for being the perfect model. I am very honored to have had the important task of documenting your first belly! It’s been a pure joy working with your entire family (including the dogs!).

  and thank you everyone for the lovely comments on the results of our cooperation.
  hugs and see you soon! Niki

  • Mrs.V

   Thank you Niki, for everything. You truly are a miracle worker! Can’t wait to see you! Loads of hugs!

 • Ansku

  Todella kauniita kuvia, en voi muuta sanoa! Näissä kuvissa pitää sanonta “raskaana oleva nainen on kauneimmillaan” paikkansa! :) Huomaa kyllä, että valokuvaajakin on täysin ammattilainen. Jos itse odottaisin lasta, haluaisin juurikin tämän tyylisiä kuvia otettavan minusta.

 • Ikimuistoisia kuvia! <3

 • Siis aivan mahtavia kuvia, voi kun itsekin pääsisi vielä tuolle tasolle kuvaamisessa. Mallikin on tietysti upea, ja ainakaan minä en huomaa kuvissa yhtään sitä sun jännittyneisyyttä. :) Mun lemppari on tuo jossa makaat noilla portailla, mutta kaikki ovat silti upeita. :)

 • Maarit

  Aivan mielettömän kauniita ja koskettavia kuvia! Onnea koko perheelle ja paljon rakkautta elämäänne:)

 • Saaramaria

  Kaunista, kaunista! Mun suosikki on tuo sängyllä otettu mustavalkoinen, missä istut ja pitelet vatsaa. Juuri sensuellisuutta ja rakkautta, se näistä välittyy <3
  Kieltämättä harmittaa, ettei itsestä näitä tajunnut aikanaan ottaa, mutta onneksi lapsista saa mitä suloisempia kuvia päivittäin :)

 • Milla

  Oi, kuinka kauniita, ihanan herkkiä kuvia!! Itse pidin etenkin noista alusvaatekuvista, niissä kun sinä ja maha olette esillä jotenkin niin luonnollisena ja paljaana. Niin suloista. Tässä alkaa itsellekin maha kaipuu, olet kyllä yksi tyylikkäimmistä ja kaunis vatsasimmista naisista mitä olen nähnyt!! Todella ihania kuvia ♥

  Kiitos kun julkaisit nämä, taIdankin katsella kaikki kuvat TAAS uudelleen läpi ;)

 • Sasha

  Todella upeita kuvia! Kuvaajalta loistavaa työtä ja eihän susta voi olla saamatta hyviä kuvia :)

 • J.E

  Todella pysäyttäviä kuvia. Tunnelman melkein pystyy itsekin kokemaan kuvien välityksellä! Ihanaa, että joukossa oli myös muutama selvästi “riehakkaampi” ja iloisempi kuva. :) Tämän kaltaisissa kuvissa mautonta seksuaalisuutta ei minun mielestäni synny – päin vastoin, ihminen mahdollisimman koruttomana on kaunista katseltavaa.

  Valtavasti onnea vielä kerran! Toivottavasti päivänne ovat täynnä iloa, riemua ja yllätyksiä! Nauttikaa niistä kuuluisista pienistä hetkistä. :)

 • Huh, aivan uskomattoman upeita kuvia! Näistä kyllä tosiaankin huokuu rakkaus ja lämpö, siitä ei ole epäilystäkään:’) Te ja pieni poikanne saatte näistä kyllä ihanan muiston. Katselin valokuvaajan muitakin töitä hänen nettisivuillaan ja on kyllä todella lahjakas kuvaaja! Hän ei taida ottaa hääkuvia ollenkaan, osaatko sanoa?:)

  • Mrs.V

   Tiedätkö, minäkin luulin, että hän ei ota hääkuvia, mutta hänen blogissaan taisin jokusen nähdä?! Pitääpä vielä kysyä! Laita hänelle suoraan kyselyä – mieletön nainen joka varmasti ainakin osaa auttaa eteenpäin jos ei muuta! :)

 • elina

  uskomattoman kauniita kuvia !

 • Haidi

  Voi apua miten upeita kuvia! Arvasin ensimmäisestä julkaisemastasi kuvasta, että sarja tulisi olemaan upea, mutta että näin hieno! Hui ihan sanattomaksi menee :) Todella kauniita kuvia ja niistä kyllä välittyy täysin hakemasi tunnelma<3 Olet todella kaunis kuvissa ja onni oikein näkyy niissä!! Voih tämä kyllä varmisti, että kun itsellä tälläinen aika joskus koittaa on se pakko ikuistaa kameralle :D

 • m

  Aivan ihania kuvia. Ihan ilon kyynel tuli silmään! Olen pitkään jo lukenut blogiasi mutta en ikinä jaksanut kommentoida..Nyt oli vain pakko tuo oli niin kaunista ja inhimillisen näköistä. Paljon onnea koko perheelle <3

 • Susa

  Wau!
  Itse lempparini on varmaan viimeinen kuva, jonka jo aiemmin esittelitkin meille blogissasi, se on niin upea, ettei sellaista tajuaisi edes itse toivoa :)
  tosin myös harmaa kuva, missä olet lakanan kanssa puhuttelee minulle – jotain sen tapaista olisin varmasti itse halunnut kuvani olevan jos olisin ollut paikallasi :)
  Taitaa Niki saada aika paljon uusia asiakkaita näiden kuvien myötä ja ne hän on ansainnutkin!
  Niin ja vielä – kiitos sinullekkin rohkeudesta esitellä näitä kuvia täällä blogissa!

 • MamaR

  Upeita! Mites kommunikoitteko suomeksi vai englanniksi? Mietin kun ajattelin häneen nyt ottaa yhteyttä. Oma raskauteni on jo ohi, mutta vauvasta ja minusta täytyy kyllä ottaa kuvat :)

  • Mrs.V

   Me kommunikoimme englanniksi, vaikka Niki taitaakin suomea hyvin paljon ymmärtää ja puhuakin :) Mutta ehdottomasti – suosittelen!!! Meillä on vauvakuvaukset vielä tällä viikolla <3 Mieletön muisto <3

 • Nonna

  Upeita! <3

 • Elisabete

  Herran jestas, mitenkä kauniita kuvia! Mä tääällä herkistelen silmät kosteina, siis voi että.. Ihan sanattomaksi vetää! Sinun kauneus on jotain aivan käsittämötäntö ja lisätään tähän vielä äitiys :´) <3<3

 • mimma

  olen sanaton! niin herkkiä, sensuelleja ja tyylikkäitä kuvia. paljaasta pinnasta huolimatta (osittain myös sen ansiosta?) kuvat ovat liikuttavia ja kauniita. tippa tuli silmään näistä rakkaudentäyteisistä kuvista. onnea pienestä pojasta vanhemmille :)

 • Aivan upeita kuvia!! Kuvista ei kyllä epävarmuus kameran edessä näy, poseeraat kyllä kuin ammattilainen:) Täytyypä pistää Nikin nimi korvan taakse tulevaisuutta ajatellen. Ja oikein paljon onnea pienokaisesta<3!!

 • allu

  <3

 • SiniS

  Todella herkkiä ja tyylikkäitä kuvia! Ihanaa, että jaoit niitä myös täällä, vaikka ovat varmasti henkilökohtaisia. Itsellä ei vauvoja ole ihan heti tulossa, kun ei ole miestäkään (…) mutta pitää ehdottomasti muistaa tämä kuvaaja jos joskus tuohon onnelliseen tilaan pääsen! Aivan mielettömän upeaa jälkeä :)

 • Siis huh miten upeita kuvia!!! Multa nousi karvat pystyyn ja tuli kyynel oikeesti silmään!!! En otattanut itestäni, kun rehellisesti kaikki näkemäni raskauskuvat ovat joko juuri varsinmauttomia alusvaatekuvia tai superjuustoisia. Mutta nuo: IHANIA! Vielä samaan hengenvetoon pakko todeta, että olet ollut koko raskautesi ajan poikkeuksellisen onnellisen ja upean näköinen! Onnea vielä koko perheellenne.

 • Heinis

  TODELLA upeita kuvia! Tulen varmasti palaamaan näihin vielä moneen otteeseen. Nyt olen kuitenkin töissä, joten on pakko palata sorvin ääreen… Ei voi muuta sanoa kuin WAU! :’)) P.S. Joko on ikävä raskausvatsaa ;D?

  • Mrs.V

   Kiitos ihanuus! <3 Tiedätkö, vielä ei ainakaan ole lainkaan vatsaa ikävä kun on sellainen unelmapaketti käsivarsilla vatsan ulkopuolella <3 Upeaa aikaa on odotusaika, mutta tämä aika on sitäkin upeampaa <3

 • Eihän tähän osaa nyt oikein edes kommentoida mitään, nämä on niin järjettömän kauniiita ettei sopivia sanoja löydy!

 • Mape

  Ihania kuvia, herkkää tunnelmaa ja iloa <3

 • Minka

  Oi vitsi, aivan älyttömän ihania kuvia! Omat lempparit oli nämä http://www.olivialehti.fi/strictly-style/files/2012/07/nikistrbian2.jpg ja http://www.olivialehti.fi/strictly-style/files/2012/07/nikistrbian4.jpg :)

 • Hilppa

  Aivan ihania kuvia<3 todella kauniita<3

 • Hei pretty Lady!
  Kertakaikkiaa upeita kuvia! <3 Tunnelma on mitä upein ja olet todella kauniina kaikissa. Ihanaa kun pikku tuhisija on jo mahan toisella puolella ja teille jäi näistä kuvista kauniit muistot raskausajasta. <3

 • Pauliina

  Aivan ihania kuvia! :) Vau! Niistä välittyy rakkaus ja lämpö aivan upealla tavalla.

 • pelhamwife

  Nämä ovat niin kauniita<3 ja täytyy sanoa että enpä ole kenestäkään odottavasta näin upeita kuvia nähnyt! Tuo yksi on silti ylitse muiden..oon sanaton :D

 • Jenna

  Upeita kuvia ! Olin monttu auki jo ensimmäisestä lähtien.. :D

 • Lorana

  Äh piti vielä lisätä..etten oikein löydä nikin sivulta hinnastoa! Vai olenko sokea?

  Kiitos ihana :)

  • Mrs.V

   Voih! Tiedätkö, minäkään en löytänyt enää sitä hinnastoa! Hän juuri uusi sivunsa niin en löytänyt! Suosittelen ottamaan häneen suoraan yhteyttä ja kysymään tarjousta!:)

   • sini

    Mitä tuo teidän kuvaus maksoi ja kuinka paljon kuvia siihen sisältyi? :)

    En viitsi lähettää hintakyselyä Nikille, koska en juuri tällä hetkellä tarvitse kuvaajaa, mutta tulevaisuudessa voisin häntä harkita. :)

    • Mrs.V

     Me teimme kuvauksen yhteistyön merkeissä, joten rahallista korvausta emme puolin tai toisin vaihtaneet. Hintakysely kannattaa tehdä suoraan Nikille, sillä paketteja on hyvin erilaisia! :) Suosittelen ottamaan yhteyttä kun aika koittaa! :)

 • Vau, ihan sanattomaksi vetää. Niin kauniita ja upeita kuvia! :)

 • Nämä kuvat on vaan niin upeita, ja sinä niin henkeäsalpaavan kaunis <3

 • naana

  WOW, mielettömän kauniita kuvia. <3

  Oikein paljon onnea & Siunausta koko perheelle pieneestä ihmeestä. <3

 • Aivan ihania kuvia! Olisipa itsestä joskus otettu vastaavat!

 • wow. WOW! <3

 • lorana

  Ah apua…ihan älyttömän kauniita kuvia mrs v. :)
  Vaikea sanoa mitään..kun vaa että älyttömän kaunista! Voin vaan uskoa millaisia kuvia teistä on koko perheenä! Niki on taitava! <3

 • Jennikp

  Tosi kauniita kuvia kaikki <3 mun suosikki on kyllä tuo sivuprofiili-kuva missä kävelet kadulla hattu päässä valkoisessa hameessa :) aivan mielettömän kaunis ja upea kuva, suorastaan täydellinen! Eipä sillä että sinusta koskaan huonoja kuvia olisi näytillä ;)

  Tulipa mieleen noista jumalaisista Louboutineista; pitääkö huhu paikkansa että hillittömän korkeista koroista huolimatta Louboutinit on todella hyvät jalkaan? :)

  • Mrs.V

   Kiitos kovasti – kyseinen kuva kuuluu myös lemppareihini! Ja kuule, on minusta niitä huonojakin kuvia vaikka millä mitalla!! :D Hyvin usein näytän hamsterilta :D Te muut olette vain liian ystävällisiä!
   Mä olen kuullut niin puolesta kuin vastaan kommentteja, joten olen aivan varma, että kengän kuin kengän kanssa, se riippuu oman jalkasi muodosta. Omaan jalkaani kenkä tuntuu oikein hyvältä, mutta minulla on paljon ystäviä joilla näin ei ole. JOten vaikka lesti on loistava, ei siihen vain kaikki jalkamallit sovi. Kai mun lättänöille sopii :D