CATEGORIES

Relaxwailerit

29.7.2012

Meidän karvaisista kakaroistamme ei ole toviin ollut blogissa mitään, joten nyt sunnuntain kunniaksi kurkataan hiukkaisen mitä heille tämän suuren elämänmuutoksen keskellä kuuluu.

Koiramme ovat olleet pienen elämänsä (poika 7 vuotta, tyttö 6 vuotta) aikana paljon lasten kanssa tekemisissä. Rotumääritelmän mukaan rottweilerit ovat hyvin lapsiystävällisiä ja se pitää meillä ehdottomasti paikkansa. Pieniä vauvoja on hellästi käyty pusuttelemassa ja vähän vanhempien lasten kanssa ollaan leikitty hippaa ja piilosta ympäri kämppää lasten iloisten kiljahdusten saattelemana.

Tästä syystä lähdimme hyvin luottavaisin mielin tutustuttamaan hauvoja perheemme uuteen tulokkaaseen. Kaikki on mennyt vähintään yhtä hienosti kuin osasimme odottaakin. Lapsen ympärillä ollaan hyvin varovaisia ja kiinnostuneita. Jos lapsi itkeskelee, niin nopeasti tahdotaan tulla antamaan pusuja sanoakseen: “Ei hätää – me olemme kaikki tässä.”

Koirien koulutus on ikuisuusprojekti. Päivittäin treenaamme muutenkin ja lapsen tulon olemme koittaneet tehdä heille niin iloiseksi ja mahtavaksi tapahtumaksi kuin suinkin vain voimme. Paljon kehuja ja huomiota heillekin. Alku on siis lähtenyt enemmän kuin lupaavasti käyntiin ja uskomme, että niin tulee menemään jatkossakin. Hyvin kiltteja, tottelevaisia ja rakastavaisia yksilöitä kuin ovat. Nyt jo tuntuu, että esikoisemme on ollut meillä aina. Laumamme on saanut yhden rakastettavan jäsenen lisää <3

Many have asked how our dogs are doing since they haven’t been in the blog for a while. Our two gentle rottweilers have been getting to know their pack’s latest edition. In the past, they have spent a lot of time with children, big and small, and they absolutely love them. They are a very child friendly breed indeed. Carefully they tiptoe around the little ones giving gentle kisses and run around playing hide and seek with the older ones.

Now that the baby belongs to our family, you can never be absolutely sure how they will take the transition. Luckily, they have welcomed the newest member of our family just as well as we thought. Carefully with great interest they are sniffing him while giving small kisses. As soon as he starts to cry, they are there to show their presence and careing kisses that seem to tell our newborn: “We are all here for you – don’t worry”. Our little pack has grown by one <3

35 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Nenna

  Aww mitä pikkuisia :)) Mulla on hirveä koiravauvakuume ja rottweiler nimenomaan haaveissa :) Tällä hetkellä vaan asutaan miehen kanssa kaksin pienessä yksiössä, joten koira tulisi vain kärsimään jos sen nyt ottaisi. Täytyy odotella, että löydetään isompi asunto niin voidaan alkaa etsimään koirulia :)

 • Huu isoja hauvoja ! Mahtavaa, että olette jaksaneet heitä kouluttaa ja nähneet vaivaa sen eteen, että koirat saavat tuotua parhaat puolensa esille :) Niinhän sen pitääkin olla. Onnea perheenlisäyksestää !

 • Pilvi

  Tuossa joku mainitsi nettikeskustelupalstalta, ni sieltähän selviää ***** :/ onko tuo laillista kirjoitella noin? surullista miten ihmisten pitää jauhaa toisten elämästä tuolleen..

  • Mrs.V

   Kyllä :( eihän se laillista ole, mutta tuota on niin kovin vaikeaa estää… Ei auta muuta kuin harmitella, että meitä on niin moneen junaan. Mutta eiköhän jokainen järkevämpi ymmärrä jättää tosiaan omaan arvoonsa ja ymmärtää arvostaa muiden päätöksiä omasta elämästään :)

 • anna

  löysin netistä tälläisen keskustelun:
  ****
  sivulta saa selville aika paljon sun yksityisyiselämästä..
  suosittelen ilmottaa ylläpidolle. vai ootko jo tietonen tosta?

  • Mrs.V

   Kiitos Anna kovasti huolenpidostasi! Kovin ystävällinen olet. Ikävä kyllä olen tietoinen tästä tämän sivuston toistuvasta ongelmasta. Tuollaiset sivustot viimeistään todistavat sen, miksi ei liikaa pidä itsestään netissä antaa, sillä aina halutaan “vähän” lisää. Ihminen kun on utelias. Itse en edes vaivaudu menemään kyseiselle sivustolle enää. Pitää vaan hyväksyä, että tuo on tämän blogin pitämisen varjopuolia. SInunlaistesi ihmisten takia tämä on kuitenkin tekemisen arvoista! :) Kukin näplää tavallaan, annetaan heidänkin tuolla sivustolla. Eiköhän sellaisista kirjoituksista jokainen voi vetää omat johtopäätöksensä :)

 • sonjau

  Hei! Olen ite miettinyt ottavani kyseisen rodun itselleni lähitulevaisuudessa ja rodusta olen paljon lukenutkin, haluaisin kuitenkin sinun mielipiteesi: paljonko mielestäsi kyseinen rotu tarvitsee liikuntaa tai kuinka paljon liikutatte teidän koirianne päivässä:) olisi mukava tietää!

 • Hilppa

  Voi että kun ne on vaan niin ihania<3 pitkin kysyä miten koirat ovat suhtautuneet uuteen tulokkaaseen :) hyvä jos kaikki on mennyt niin kuin pitääkin ja uusi perheen jäsen on otettu ihanasti vastaan :) niin upeita nuo teidän koirat ovat<3

 • Voih ihanuus mitä haukkuja :) Rottweilerit on ihanimpia ja mitä parhaimpia vahtikoiria pikkuisille myös <3 Meillä on saman merkkinen neiti kotona ja hirmuisen ihmisrakas tapaus myös. Lenkillä mennään ensin tervehtimään taluttajaa ja sitten vasta koirakaveria :D

 • Haidi

  Voi miten suloisia ja ihana nukkuma nurkkaus heillä ;o Mahtavaa myös kuulla, että haukut ovat ottaneet pienokaisen vastaan hienosti! Toivottavasti kaikki mene dotusten mukaan jatkossakin!<3

  Ja kyllähän "eläimet" on he/hän. Minunkin "pieni" terrieeri vanhus (10v) nukkuu nyt sängyn vieressä, raukka kun pelkää ukkosta niin kovasti! :( <3

 • Supersuloisia noi teidän haukut! <3 Kivaa kuulla että siellä on otettu uusi laumanjäsen paremmin kuin hyvin vastaan. Vaikka kuinka hyväkäytöksiset koirat kyseessä niin totta kai sitä miettii vähän aina etukäteen. Meillä tapahtui niinkin kummia, että kun tulimme kotiin laitokselta nyytin kanssa, koiramme ei aluksi tunnistanut minua! Pelästyi outoja tuoksuja, ja juoksi pakoon. Voi sitä riemua kun huomasi että on mamma ja uusi perheenjäsen kotona. <3

  Näitä koirapostauksia on tosi kiva lukea, vaikka poikkeavatkin blogisi aihepiiristä. Tuovat sellasta mukavaa lisämaustetta tänne. :)

  Niin ja edelliseen postaukseen piti vielä kommentoida, että näytät kyllä niin säteilevältä ja tyylikkäältä tuoreelta äidiltä, että vaikka väsymystä olisikin niin sitä ei todellakaan huomaa!

 • Heinis

  Awwwww <3 :') Ei muuta.

 • Mansikka

  hyi en voi mitään mutta minua ilettää suunnattomasti kun elämistä puhutaan : he, heidän! Ne ei ole ihmisiä!

  • Mrs.V

   Kyllä ne omat eläimet ovat vaan niin rakkaita, että niistä/heistä on puhuttava heistä <3 Varmasti jokainen eläinrakastaja ymmärtää :)

   • No kyllä. Heitä ovat ja piste.
    Ihania kuvia, sai ison ikävän aikaan. <3

 • Bea

  Teidän koirista minusta välittyy jo kuvista se, miten ovat kasvoiltaakin niin lempeitä! Tiedän, että haluat pitää tarkan rajan mitä täällä puhut, mutta välillä näitä kysymyksiä tehdessä miettii että kumman puolelle tämä menee, mutta kunnioitan tietenkin jos et halua vastata ! :) haluaisin kysyä, kuinka treenaatte koirianne? Kun ovat kuitenkin isokokoisia, niin esim hihnassa kävely ym. Kun mainitsit postauksessa että treenaaminen on ikuinen juttu. Ja toinen on, että kuinka pitkiä lenkkejä teet karvakamujesi kanssa? :) Mukavaa sunnuntain jatkoa teille sinne, ja pienelle herralle paljon lämpöisiä ajatuksia!

 • Veera

  Ihania koiria! Olen suuri rotikka fani ja mua kiinnnostaisi hirveästi tietää että onko teidän koirien hännät typistetty? Ja muutenkin sun kantasi koirien jalostukseen kiinnostaisi hirmuisesti:)

  • Mrs.V

   Hei! Kiitos paljon!:) Ikävä kyllä tällaiset asiat lähtee niin paljon harhailemaan pois blogini aihepiiristä, että niitä en täällä käsittele. Koiramme on hankittu silloisesta asuinmaastamme, jossa hännät aina typistettiin. Eli ei sen suurempaa tarinaa siinä.

 • ka

  Voi miten lutuisia :)<3

 • Jennikp

  Vaikuttavat kyllä suorastaan lutusilta nämä teidän koiralapset :) meillä on rhodesiankoiria, uros ja narttu myöskin, Viivi 8v ja Hugo 4v. Elämä ilman koiria olisi kyllä varmaan aika tylsää… ovat ne vaan niin ihania. Tulipa mieleeni että pidin tuossa pari (?) vuotta taaksepäin muotiblogia meidän koirille, usko tai älä :D ja se oli tosi suosittu! Laitoin oikean muotiblogin tyyliin joka päivän asukuvat koiristamme ja kerroin myös mistä ovat hankittuja… meidän koirilla kun on (on ollut ehkä enemmänkin tätä nykyä) todella suuret määrät pantoja, hihnoja ja vaatteita :) niin oli mukavasti vaihtoehtoja joista valita kunkin päivän asut. Etenkin kun pidin blogia pääosin talvella kun koiramme pitää pukea. Olen sittemmin poistanut blogin (kotisivujakaan kun ei enää ole) joten ikävä kyllä en voi vinkata ko. sivuille :o/ mutta hauskaa sen pitäminen kyllä oli silloin!

  • Jennikp

   Muistinpa just että mähän olen perustanut blogin myös facebookiin, saattaisi siis löytyä kun kirjoittaa hakuun Viivin ja Hugon koiramainen muotiblogi :)

 • Onne kyllä aivan ihania koissuja ja hienoa, että tulevat vaavin kanssa toimeen. :)

 • naana

  Mulla tulee kohta itku. Niin upeita koiria ja tulee niin mieleen oma rakas rotikkani, joka rakasti suorastaan kaikkia ihmisiä ja varsikin lapsia. Upea rotu, kunhan muistaa kouluttaa sen hyvin. <3 Onneksi meillä on kuitenkin vielä pian 11v. ruttunaamainen bokseri, joka meinasi lähteä keväällä Taivaan Kotiin… Jumala päätti onneksi toisin. <3

  Nauttikaa sielä pienestä ihmeestä, vauvat kasvaa hujauksessa. <3 Täälä odotetaan kolmatta ihmettä, la. 6.12, Suomen Itsenäisyyspäivänä. :)

  Paljon haleja sinne ja Siunauksia koko perheelle. <3

  Ps. Saanko kysyä vielä, että mikä Louis Vuittonin laukku on sun lemppari? Kävin meidän Hääpäivänä ostamassa itselleni Neverfull GM Damierin Azur kuosissa. Nyt himottais saada sama laukku Ebene kuosissa (rakastan sitä punaista vuorta), mutta mietin että onko sopiva syys ja varsinkin talvikäyttöön? Kiitos muru vastauksesta. :)

 • they are so cute i could die! so beautiful! and also so nice that they are gentle and kind to your newborn, congratulations by the way to the little one! i wish you all the best! many hugs from me!

  • Mrs.V

   SÖTIS!! Hope all is well in Italy! Sure gorgeous Dexter will be just the same <3 Miss you all loads…. Saw that gorgeous "I & P" got a beauuuuutiful baby boy just a week after us <3 Amazing <3 Loads of hugs and hope to c u! <3 Puss & Kram!

 • Voi, miten ihania mötiköitä! Taitavat olla erinomaisia vartijoita pikkuisellenne :)

  Terkuin,
  Girly Style
  http://girlystyleblogi.blogspot.fi/

 • Ihanat koirat! :)

 • Ihana postaus! <3 Ovat kyllä teidän koiruudet niin kovin suloisia :) Voi, että mä toivon, että meilläkin vauvaa kohtaan yhtä hyvä vastaanotto sitten joskus kun saadaan olla yhtä onnekkaita kuin te <3

 • Voi, että ne ovat kyllä niin supersuloisia :) Kävit muuten kysyy niit tikapuita, niin selvittelin vähän ja meillähän ei niitä bambutikapuita ole kun valkoisina ja sitten löytyy ihan akaasiapuusta tikapuita ja sitten vielä erikseen sellaiset tikapuut jossa on jalusta (nekin akaasiasta) Noita akaasiaomia löytyy joistakin liikkeistä, mutta ne bambuomat on vähissä. Jos haluat tulla käymään uudestaan liikkeessä niin voidaan katsoa vähän et missä löytyis :) (Hihh, toivottavasti tiedät mistä puhun :D) Laita mulle vaikka sähköpostiin viestiä :)

  • Mrs.V

   Sä olet ihana!!:) Kiitos ihan huimasti – mieletöntä palvelua teidän liikkeessänne;) Stockalla sanoivat, että voivat sellaiset tilata mikäli sen vain haluan :) Joten varmaan meen sillä eteenpäin noiden tikkaiden kanssa, kunhan eka saan mun pyykkitornin vihdoin ja viimein kotiin toimitettuna 4kk viivästyksen jälkeen :/ Mutta aivan varmasti piipahdan teillä käymässä syystä tai toisesta ;) NÄhdään! JA SUPER ISO KIITOS avusta!!:)

   • No hienoa, että löysit ne sitten Stockalta :) Ja musta on vaan kiva, ku sain sulle laitettua viestiä siitä, kun en tajunnut ottaa yhteystietoja tai mitään. Jäi vaan niin kummittelee, et minkä ihmeen takia niitä tikapuita ei löytynyt, mutta kun unohdin, ettei niitä bambuja edes valmisteta ruskeina. Eli täysin mun oma moka!! Joten oli vaan kiva, et sain ilmoitettua sulle tästä vielä :) Voi kurjuus tuon pyykkitornin kanssa! Toivottavasti tulisi nyt pian :/ Tervetuloa vaan käymään! :))

 • Ihania suojelijoita pienelle <3
  Meidän rutulla on ihan samanlainen lelu! :D

 • noora

  Ovat he niin suloisia<3

 • Oi, hauvat nayttaa niin relaxed!

 • Voi että, niin suloisia <3