CATEGORIES

Thank you

19.8.2012

Kello on jo yli puolenyön kun tätä postausta kirjoittelen. On ollut pitkä ja kiireinen päivä, sillä minulla on riittänyt tekemistä huomisen kastejuhlamme kanssa.

Tässä järjestelyjen lomassa haluaisin kiittää teitä kaikkia. Meille on sadellut ihan huima määrä onnitteluita ja kauniita sanoja esikoisen syntymän myötä. Satoja kommentteja, sähköposteja, tekstiviestejä, kortteja, puheluita ja onnitteluita facebookin wallilla. En millään pysty kiittämään kaikkia onnittelijoita henkilökohtaisesti, niinkuin haluaisin tämän suuren kiitollisuuteni ilmaista, joten tässä teille kaikille vielä iso kiitos postauksen muodossa.

Kiitos perheellemme, jotka ovat olleet vierellä tukemassa aivan kaiken mahdollisen kanssa, jonka kanssa olemme tarvinneet auttavaa kättä.

Kiitos ystävillemme, jotka olette muistaneet meitä ja poikaa mitä kauniimmilla sanoilla, täynnä ajatusta olevilla lahjoilla sekä hyvällä ruoalla :)

Kiitos teille Strictly Stylen parissa aikaa viettävät ihanaiset, jotka niin kauniisti olette ottaneet osaa onneemme.

On mieletöntä huomata, kuinka kauniisti kaikki ovat ottaneet tämän uuden elämänvaiheemme vastaan. Kukaan ei ole ollut tuputtamassa neuvojaan “kuinka tämä tai tuo asia pitää tehdä näin“, vaan kaikki kunnioittavasti antaneet tilaa ja ystävällisiä vinkkejä, jotka saattavat auttaa. Jokainen lapsi ja vanhempi kun on erilainen.

Ilta on hämärtynyt jo aikoja sitten ja kattaukset odottavat huomisia antimiaan. Pienellä intiimillä piirillä juhlitaan sitä, että ihmeellämme on pian ihan oikea nimi.

Eikös olekin muuten kauniit skumppalasit meillä Nalle Puh-koristeineen? Olen totaalinen Nalle Puh fanaatikko (poikamme PUH aivopesu alkanut myös jo kehdosta;)), sillä nämä piirroshahmot olivat vahvasti mukana minun lapsuudessani ja niillä on paljon muutakin tunnearvoa isovanhempiini liittyen. Muutama vuosi takaperin, eräs ystäväni maalasi minulle syntymäpäivälahjaksi puolen hehtaarin asukkaat skumppalaseihin. Kuinka joku voi olla noin lahjakas sekä keksiä noin ajateltuja lahjoja?! Minä kun en ikinä osaisi mitään vastaavaa näpertää, en voi muuta kuin huuli pyöreänä ihmetellä kiitollisena. Kylläpä tuovat kauniin lisän siihen hetkeen, kun kohotamme huomenna maljan prinssimme kunniaksi.

Asuksi kokosin jotain vanhaa, minkä maustan pienellä tilanteeseen sopivalla asusteella. Kuvia tulossa siitä myöhemmin.

Suloista sunnuntaita kaikille!

Today (well, actually looking at the time now I should say yesterday) has been a very long and hectic day. Tomorrow is the christening of our baby boy and there has been several things to take care of.

During the past weeks, we have received a great number of congratulations by phone calls, text messages, cards, e-mails, facebook wall writing and in amazing blog comments. I would like to thank you all individually and give each of you a great big hug, but as I simply don’t have the resources to do so, I wanted to thank you all in form of this blog post.

Thank you to our family members, who have helped us in every possible way, when we have needed a helping hand.

Thank you to our amazing friends, who have remembers us and our newborn with beautiful words, thoughtful gifts and even food when we have needed it ;) Some of you all the way from the other side of the world <3

Thank you to all of you wonderful Strictly Style readers, who have taken part in our joy as if it was your own too. Your kind words are absolutely heart warming.

Thank You. Thank you all.

16 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Lora

  Onpas kauniit lasit. Nalle Puhista puheenollen, blogisi tuli tänään mieleeni kun selasin kirjakaupassa vauvakirjoja ystävälleni lahjaksi. Käteeni osui ihana Nalle Puh vauvakirja, kuvitus on juurikin tuota “vanhanajan Nalle Puhia” ja kirja oli vielä alessa 10€ :)

 • Ihanaa kastepäivää ja onnittelut nimen saaneelle pikkumiehelle :) Eestissä sanotaan, että kastepäivänä lapsi saa omat suojelusenkelit, en tiedä sanotaanko näin suomessa, mutta nyt viimeistään (vaikka varmasti on ollut jo masussa asti) on pojalla omat suojelusenkelit :)

  • Mrs.V

   Voi miten ihana kuulla <3 Meidän mini on toivon mukaan saanut siis rakkaat edesmenneet isovanhempani suojelusenkeleikseen <3 Vaikka tosin vatsassa jo sen odotin tapahtuneen <3

   • Niin tai nyt kun tarkemmin puhuin äidin kanssa, niin ennen ristimistä vauva jakaa vanhempien suojelusenkelit, mutta ristiäisten jälkeen, hänelle siunaantuu ihkaomat sellaiset :)

    • Mrs.V

     Aivan varmasti on joku suojelemassa matkaa ihan alusta asti <3 Uskon isovanhempieni pitävän siitä huolen <3

 • Veronica

  Oi mitkä lasit! Täälläkin yksi tosi suuri nalle puh fani. Mulla on varmaan sadoittain kyseisen hahmon lehtiä puhumattakaan pehmoleluista, jotka aion tietenkin myös säästää tulevalle jälkikasvulle:) Kun sen aika on. Toivottavasti teillä oli ikimuistoiset juhlat:)
  Kyselisin mielenkiinnosta tuosta kiviseinästä, miten se on toiminut hellan yhteydessä, onko teillä siinä jokin lasi/suojus mikä estää rasvatahrat ? Olen kauan halunnut jo tuollaisen seinän ja vielä vaaleamman version, mutta keittiön välitila on jäänyt mietintään juurikin sen käytännöllisyyden takia. Sinulta olisi ihanaa saada myös jotain hyvä ruoka reseptejä !

 • Ihania juhlia! Kiitos itsellesi, että olet jakanut meidän kanssa näitä hetkiä. Ja erityinen kiitos siitä, näytät hienoa esimerkkiä siitä, että kauniin ja upean äidin ei tarvitse rynnätä lenkkipolule suoraan synnäriltä ja jättää imettämättä, jotta olisi myös oma elämä.

  • Laura

   Niiin samaa mieltä tämän kommentoijan kanssa!

 • Ihanaa ja onnellista kastepäivää teille! :) suloiset lasit, todella taitavasti maalattu.

 • Ihana postaus! <3 Todella ihanat skumppalasit ystäväsi on sinulle tehnyt.

  Kaunista kastepäivää sinne!

 • annina

  vautsi mitkä juhlat tulossa! toivottavasti kaikki sujuu mutkattomasti :) onnea paljon! ja ai että on ihana ystävä sinulla, nähnyt paljon vaivaa ja tehnyt juuri sinun näköisen lahjan! ihanaa!

 • Sandra

  Ihanaa kastejuhlaa läheisten kanssa ja onnea vielä vanhemmille pienestä ihmeestä.

 • Saara

  Ihanan suloista kastepäivää teille! Onnenkyyneliltä ette varmasti voi välttyä näin suurena päivänä, kaikki näyttää kauniilta, ja upeat nuo lasit! Ystäväsi on kyllä taitava ja sinä olet upea äiti <3 Nauttikaa päivästä ja läheistenne seurasta!

 • Kata

  Ihanat lasit! Uskomattoman lahjakkaita ihmisiä maailmasta löytyykin. Kaikki näyttää niin kauniilta. Paljon onnea pienen prinssin suureen päivään <3

 • Haidi

  Jokaisen onnittelun olette ansainneet ja ihana kuula, että mielä ovat lämmittäneet! Olet niin vaatimaton ja kiitollinen kaikesta, ettei sitä voi kun ihailla! :)

  Upean kattauksen olet loihtinut ja niin kauniit nuo skumppalasit! Aivan mielettömän kaunis lahja idea, osaisipa itsekkin tuollaista tehdä. Valitettavasti lukeudun myös huulipyöreänä vierestä katsomaan mitä ihmettä :D
  Ihania ristijäisiä ja onnentäyteisiä hetkiä<3 toivottavasti päivä on täydellisen onnistunut! :)

 • Kaunista ja suloista kastepäivää. <3 Lasit ovat aivan mielettömän kauniit,mikä taito onkaan ystävälläsi!