CATEGORIES

Costume is here!

25.8.2012

Toissapäivänä kilahti postiluukusta jotain todella ihanaa. Mahtavan Olivian lisäksi sieltä tulla tupsahti Suomen upouusin muotilehti – Costume (kiitos ihanuudet lehdestä!:)).

Tämän lehden takana pyörii ihan mieletön tekijätiimi. Päätoimittajan roolissa on Olivian entinen muotitoimittaja Sanna Sierilä, jolta voimme odottaa ensiluokkaista tulosta. Hän haluaa kuitenkin painottaa, että Costume ei ole ainoastaan muotilehti vaan yhteisö, jonka sisältöön kaikki intohimoiset muodin suurkuluttajat voivat osallistua.

Loistavan toimitusjoukon lisäksi Costume toimii siis vahvasti netissä. Käykää tutustumassa osoitteessa costume.fi ja ihastukaa! Siellä voitte vaikuttaa lehden sisältöön, ilmoittautua testaamaan kauneustuotteita ja lukea Costumen upeita blogeja! Aivan mielettömän tasokas kuuden blogin rypäs on nyt onnistuttu keräämään yhden osoitteen alle. Marianna, Teemu, Johanna, Aurora, Jenna ja Erika, on kunnia olla bonnierilainen kanssanne!

Malttamattomana ampaisin kiinni Costumen sisältöön ja mitä sieltä löytyikään. Lehti katsasti tulevan sesongin trendit ja kysyi Costume-yhteisöltään suosikkinsa tulevista muotisuuntauksista.

Lehdessä oli paljon käytännöllisiä pihistä/panosta kollaaseja, miten voit integroida catwalkin kuumimman muodin oman vaatekaappisi kanssa. Samanlaisia itsekin olen pyrkinyt toteuttamaan tuttujen Style Steal -postauksien muodossa.

Inspiroivia kuvia hetken katumuodista. Kauniiden kuvien takana ovat Caroline Blomst sekä Daniel Troyse Stockholm Streetstyle-blogista sekä suomalainen suurbloggari Sandra Hagelstam, jonka kansainvälisesti suurta suosista saanut 5 inch and up-blogin varmasti monet teistä tietävät.

Panosta/pihistä löydöt ulottuvat lehdessä kosmetiikkaan asti. Joten edulliset ja toimivat kauneusvinkit kannattaa myös poimia Costumen sisältörikkailta sivuilta.

Jos pidät blogistani, pidät varmasti myös Costumesta. Paljon catwalk-muotia, sen integroimista omaan tyyliin sopivaksi, kosmetiikka-arvioita, pahosta/pihistä kollaaseja ja niiin paljon, paljon muuta. Suosittelen tutustumaan nyt kun lehden saa itselleen vain 2 eurolla kaikista hyvinvarustetuista lehtipisteistä! Jos ihastut päätäpihkaa niinkuin minäkin, tulette varmasti vielä kuulemaan edullisista tarjouksista costume.fi nettisivuilla ja ehkäpä täällä Strictly Stylenkin sivullakin…

Ja miten ihanaa oli uppoutua sohvan pohjalle hetkeksi ystäväni Olivian kanssa kiireellisen vaippa-arjen keskellä. Sivut vilisivät jälleen mielenkiintoisia aiheita sekä kauniita muotikollaaseja, missä silmä ja mieli lepää.

Huom! Kevään trendeistä pidä kiinni peplumin lisäksi pastelleista. Ne tulevat pitämään pintansta muodin harjalla vielä talvenkin yli!

Statement-korujen ystävänä ja toivottomana harakkana silmäni jämähti pahasti tälle sivulle… Eli nyt taas henkkamaukkaan etsimään koru-upeutta… :/

Viime maaliskuussa ilmestyi ensimmäinen Oma Olivia-numero, jonka sisältöön te lukijat olitte vahvasti vaikuttaneet. Kyseinen painos oli jättimenestys, joten loppuvuodesta on tulossa Oma Olivia 2.0! Meillä on suunnitteilla hauskaa sisältöä, johon minä pääsen yhdessä teidän kanssanne osallistumaan! Siitä tulossa vielä pian lisää… Jos tahdot varmistaa, että Olivia saapuu kotiovellesi huippuedulliseen hintaan myös tuolloin, minulla olisi taas tarjota edullinen diili teille Strictly Stylen lukijoille.

https://soihtu.eu/tilaus/bonnier/751/131

Linkin takaa löydät tarjouksen, jolla saat 5 numeroa hintaan 19,90 € (norm. 39,50 €) sekä tilaajalahjaksi IVANAhelsinki samettisulkalaukun (arvo 109,00 €)!!

Hyvää lauantaita kaikille!

14 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Tuosta statement-korukuvasta tuli mieleen, että jos tuo oranssi “monirivinen” kuvan keskellä on se mihin iskit silmäsi niin sen on Anna Dello Russon mallistoa! :) Joten ihan vielä sitä ei ole H&M:stä saatavana.

 • Tiiu

  Ei kyllä ollut lainkaan mun tyylinen lehti, varmaankin liian trendikäs mulle koska oma makuni on enemmän konservatiivinen kuin mitä ko. lehdessä esillä oleva muoti. Mutta varmasti tällaiselle on lukijoita, minä jään odottelemaan sitä lehteä jossa on klassisen tyylikkäitä vaatteita jne. :)

 • anonyymi

  Costume ei iskenyt, Olivia kyllä iskisi, mutta toi laukku on niin kauhee, enkä tiedä saako tilattua ilman sitä :(

  Miten muuten InLookin laita, vieläkö siinä olet mukana? Ilmestyykö se edes enää?

 • Jennikp

  Mä tilasin Costumen ennakkoon joskus tässä kesällä kun osui jossain mainos silmiin. Vitsit, en voisi olla enää enempää haltioissani tuosta lehdestä… aivan huikea! Montahan kertaa mä oon sen jo lukenut JA selannut läpi :) no, monta! Eikä se vieläkään riitä :D voin lukasta sen vielä moneen kertaan (ja niin aionkin tehdä). Se on vaan niin täydellinen!!! :)

 • Hei kivaa saada jotain uutta lukemista. Kyllä suomen lehtimarkkinoille mahtuu :)

 • Mä kyllä tykästyin Costumeen ennakkoluuloistani huolimatta! Lehti vaikutti huolellisesti ja laadukkaasti tehdyltä ja suunnitellulta:)

 • pihvi

  Costume ei iskenyt ei sitten tippaakaan. Kaksi kertaa luin kannesta kanteen mutta ei..
  Jotenkin sekava ja asut olivat mielestäni mauttomia ja osa suorastaan rumia :D
  Ehkä se vain oli makuuni liian muodikasta :D
  Koko lehdessä oli korkeintaan yksi tai kaksi asua joihin voisin pukeutua ja niiden lisäksi ei edes inspiraation lähteitä oikein löytynyt..
  Onneksi on Olivia joka on enemmän makuuni :)

 • suvi

  Kiitos vinkistä, ostin costumen tänään ja tykkäsin. :) Pitää varmaan laittaa myös tuo olivia tilaukseen, ihana tuo Ivanahelsinki laukku.

 • Lindu

  Ostin uusimman COSTUMEn ja valitettavasti joudun toteamaan, ettei lehti ainakaan omiin mieltymiksiini sovi. Liian paljon kuvia ja muotipainotteisuus kyllä loisti jo kannesta. Itse pidän lehdistä, joissa on muotiasioiden lisäksi pitkiä artikkeleita ja reportaaseja esim ulkomailta.

 • LeAnn

  Itselläni on molemmat lehdet ja innokkaana olen selaillut, tutkinut, lukenut jo mpnta juttua! :) Olivian tilasinkin jo. Tykkään ja paljon! :)

 • Sanna

  Iiks, ihania kaulakoruja! Lindexin sivuilta osui silmään äsken tämä, pakko ehkä kipaista huomenna sitä etsimään! http://www.lindex.com/fi/naiset/asusteet/kaulakorut/6876461/Kaulakoru/?styleId=34104261

 • dd

  Kröhöm.. “Pientä” mainostuksen makua :D:

  Mut toisaalta siitähän sulle varmasti maksetaan, joten kyllä itekkin tekisin :D

  • Mrs.V

   Olivian tilauksista kyllä, mutta ei Costumen “mainostuksesta”. Ihan vaan itse pidin lehdestä kovasti ja tekijätiimi on minusta loistava! :)

 • Haha taidankin käydä ostamassa ton Costumen tänä viikonloppuna :p

  http://id-bn.blogspot.fi