CATEGORIES

Niki did it again…

4.9.2012

Pari päivää sitten sain viimein käsiini kuvat, jotka mielettömän taitava Niki Strbian otti vastasyntyneestämme. Voi että sanon minä. Rakastan hänen ottamiaan kuvia odotusajastamme, mutta nämä vauvakuvat ovat vielä niitäkin upeampia! Miten mahdollista?! Mikäli sinulta on mennyt ohi postaus raskausajankuvauksestamme, voit käydä katsomassa sen täältä.

Pieni tovi menee kunnes saan ne kaikki sopivassa koossa ne tänne lisättyä, mutta tässä pieni teaser tulevasta…

I absolutely adored the pictures Niki Strbian took of our expectancy, but oh lord how infatuated I was by the pics she took of our newborn! The images are absolutely amazing! I was ooo-aaahing at every one of them! In case you have missed the post I made about our expectancy photoshoot session, you can find it here.

These newborn pics I just received yesterday and it’ll take a short while for me to create a post about this amazing session. Meanwhile, here’s a teaser…

61 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Upeasti ja tyylikkäästi jaksat edelleen pukeutua! Esikoiseni raskasaikana korkeat korot vaihtuivat mataliin ja talvitkakit tilavampiin, imetysaikana yläosan tärkein ominaisuus oli venyvyys ja konepestävyys. Kun hormoniuutosten vuoksi hiukset alkoivat lähteä, ennen tuuhea pitkä tukka päätyi lopulta toisen raskauden aikaan lyhyeksi. Kun välillä kävin töissä, tarjoutui mahdollisuus irtaantua kotiarjesta ja pukeutua skarpimmin. Mahdollisuuksien ja omien fiilisten mukaan iltahumputtelut tarjoavat mahdollisuuden pistää parastaan. Nyt nautin tästä hetkestä kahden pienen kotiäitinä. Tiedän, että ei aikaakaan, kun taas voin pukeutua lapsinäkökulmaa miettimättä ja viilettää tukka hulmuten. Naisen elämä on tyyliasioissakin yksi mielenkiintoinen vuoristorata. Oma vartalo alkaa palautua normaaleihin uomiinsa imetyksen loputtua; silloin kun taas tuntee kroppansa ja voi luottaa sen pysyvän samassa tilassa pidempään, on mukavampaa ja varmempaa shoppaillakin omaa tyyliä noudattaen.

 • I know that Mrs. V has been telling it’s all about my “taika” (and a little bit about their newborn angel being fantastic model), but truth is that without Mrs. V’s trust, patience, beauty and positive attitude, none of these photos would be born. A good picture is always about the connection between photographer and subject. And you, Mrs. V, gave me so much wonderful energy to work with that it was easy to take the gift and recreate it into some images. I love them. Thank you for letting me create them!

  • Mrs.V

   Actually, I laughed so hard at one of the comments on your fb page. SOmeone asked you to show where the “breathtaking” mode is in the Nikon 700D camrea as he had not found it yet? :D HAhahahhaha. SO agree. My camera also lacks that mode ;) :D Must be just yours then ;)

   But yes, I do agree on the fact that it was wonderfully easy , fun, and natural to work with you :) I am sure all of your clients can relate to that ;)
   xoxo

 • norppis

  Blogi on paljon parempi kuin ennen vaikkei mullakaan oo vielä pitkään aikaan lapsia! :)

  • Mrs.V

   Voi kiitos paljon! Ihanaa, miten te ymmärrätte ja kunnioitatte tätä blogin “elämistä”. Vaikka en kaikkea jaakkaan, on niin ihana huomata kuinka upeasti kunnioitatte ja elätte mukana niissä asioissa mitä jaan. Kiitos norppis <3

 • I-H-A-N-A-T kuvat, aivan mielettömän upeat! Niin kaunis tunnelma ja ajatus…

  • Mrs.V

   Olin niin onnessani kun tajusin näiden kuvien olevan samasta kohtaa ja pystyin yhdistämään ne tällä tavalla <3 Pyydänkin tästä lähtien Nikin meille joka vuosi kuvaamaan lapsemme kehitystä samaassa paikassa! :D

 • Tanja

  Oi, mulla tuli kyyneleet silmiin, ihana varsinkin jälkimmäinen kuva! Ja mä taas tykkään lukea vauva juttuja, mieluusti lukisin enemmänkin! :)

  • Mrs.V

   Voi miten ihanaa! Kiitos Tanja, todella ihanaa huomata, kuina paljon täällä on samassa tilanteessa ja minua sekä blogiani ymmärtäviä kanssasisaria! :)

 • Mielestäni olisi aika epäinhimillistä mikäli perheenlisäyksen saaminen ei näkyisi kirjoituksissasi, ajatuksissasi ja blogissasi. Olet rehellinen ja lämminsydäminen ihminen ja itse arvostan korkealle sitä, miten tasapainoittelet kauniisti kirjoitustesi kanssa yrittäen ajatella kaikkien lukijoiden mieltymyksiä. Lämpöisiä ajatuksia kylmeneviin iltoihin perheellenne.

  • Mrs.V

   Kiitos todella paljon Elena tästä mieltä lämmittävästä kommentistasi! Te lukijat olette minulla ihan huiman tärkeitä, sillä te teette minulle kommenteillanne, ajatuksillanne sekä aktiivisuudellanne mielenkiinoista ja mielekästä hommaa. Vaikka tässä viime viikot en ole ehtinyt kaikkeen vastaamaan, niin jokaisen luen ajatuksella ja TAHTOISIN vastata! :) Nyt kun on hiljainen hetki kullan nukkuessa, niin on ihana vaihtaa sananen teidän kanssanne. Paljon lämpöä sinne myös. Todella otettu olen, että tätä blogiani lukee kaltaisiasi naisia! <3

 • oi, ihan mielettömän upeat kuvat:)

  • Mrs.V

   Kyllä! Kiitos teidän, löysin meille täydellisen kuvaajan!! :)

 • Aivan upeita kuvia!

  • Mrs.V

   Kiitos Sandy! Kurkkaa Nikin sivut… Minä tulen varmasti käyttämään häntä jatkossa vaikka missä tilanteissa! :D

 • Heinis

  Voi että – kuva on ihana! <3

  • Mrs.V

   Heinis oot itse ihana!

 • <3 Muuta ei voi sanoa, kuin että äärettömän kauniita kuvia. <3

  • Mrs.V

   Mrs.V <3 Helkku :)

 • Ann

  Ihan herkistyy noista kuvista. Aloin seurata blogiasi säännöllisesti vasta kun ilmoitit raskaudestasi. Ja nämä vauva-aiheiset postaukset ovat lemppareitani. Itselläni on toinen kolmannes menossa :)

  • Mrs.V

   Voi miten ihanaa!! Onneksi olkoon sinnekin!! :) Nauti tokasta kolmanneksesta – minusta se oli raskauden parasta aikaa sen kaiken energian kanssa! :) Ihania aikoja sinne teille myös!!! <3 Upeita juttuja teilläkin edessä ihan lähitulevaisuudessa!!!!! <3

 • Mama- 81

  En löydä sanoja kuvaamaan kuinka upeita kuvat ovat!!! Itsekin kolmen pienen lapsen äitinä olen sitä mieltä,että blogissasi on sopivasti kaikkea sekoitettuna. Elämän tilanteen muutos on niin valtava lapsen syntymän jälkeen,että on selvää, että se näkyy myös blogissasi. Enkä pistäisi pahasta, vaikka niitä olisi useammin (mm.lasten vaatteista). Itsehän olen harakka lasten vaatteiden suuntaan;) Ja jos jollekin,blogin taso on muuttunut,niin joillekkin se on muuttunut parempaan suuntaan:) Kun toiselle kurmartaa, niin yhtäaikaa toiselle pyllistää. Niin se vaan menee! Jatka samaa rataa! Nautinnollisia ja vauvantuoksuisia hetkiä vauva-arkeen. Ne tuoksuvat vain hetken:)

  • Mrs.V

   Ihana kuulla. Kiitos ihan huimasti kannustavista sanoista. Ihanaa, kun te ymmärrätte tätä tilannettani :) Ja niin totta – aina ei voi kaikkia miellyttää. Samaa sinne sinulle! <3

 • Tytto

  Kaunis kuva :) Itselläni ei ole lapsia, mutta mua ei vauvajutut haittaa yhtään. Kiva kuulla jotain pientä extraa muotijuttujen lisäksi :)

  • Mrs.V

   Miten ihanaa, kiitos Tytto jälleen kerran herttaisuudestasi! <3

 • nani

  Ihana ja herkkä kuvasarja! Ammattitaitoinen kuvaaja, siitä ei ole epäilystäkään, mutta myös sinä olet osannut tuoda tunnetta kuviin. Upeita ovat! Taisin muuten nähdä sinut aamupäivällä rannassa ulkoilemassa. Itse olin myös nauttimassa syysauringosta. :)

  • Mrs.V

   Voi että! Tule vetämään hihasta ensi kerralla!! :) Olin tosiaan vauvan ja kahden koiramme kanssa aamupäiväkävelyllä :)

 • Upeita kuvia!:)

  • Mrs.V

   Kurkkaapa Nikin sivuilta vielä lisää ;)

 • Jii

  Todella upeat kuvat! Mä en näe blogisi todellakaan täyttyneen mamma-jutuista, vaan ne ovat sulautuneet hyvin muoti- ja kauneusjuttuihin mukaan. Esimerkiksi asuista olen saanut inspiraatiota myös raskausajoiltasi, vaikkei lapset kuulukaan omiin suunnitelmiini.

  • Mrs.V

   Suloinen suloinen Jii. Kiitos taas kannustuksesta! Olen todella iloinen, jos sinunlaisesi upeudet, jotka eivät samaisessa tilanteessa vielä olekaan, niin voivat silti saada inspiraatiota blogistani :)

 • Tiina

  Onpa ihania kuvia :)
  Mulla ei ole lapsia eikä ehkä koskaan tulekaan mutta silti tykkään kovasti myös vauva-aiheisista postauksista. Musta ne tuo kivaa vaihtelua sun blogiisi eli pelkästään positiivisia nämä erilaisetkin postaukset.

  • Mrs.V

   Kiitos paljon Tiina mielipiteestäsi! Niin ihanaa, kun ymmärrät tilanteeni ja seurassani jatkat <3

 • Ansku in Ireland

  WOW. Todella kaunis kuva :)
  En olekaan pitkaan aikaa ehtinyt kommentoida mutta yha ahkerasti kayn lukemassa blogia ja yha se on mielta piristava.

  T. Ansku in Ireland

  • Mrs.V

   Kiitos Ansku! Ja ihana tietää, että olet edelleen kanssani! :) Syksyn myötä kiireet alkavat kaikilla, joten ymmärrän hyvin ajan riittämättömyyden :/ Ikävä ollutkin ihania juttujasi! :)

 • Voi kun on upeita! :o

  http://id-bn.blogspot.fi

 • -hanna

  Oih, ihania kuvia :) Niin herkkiä ja kauniita!!

  • Mrs.V

   Kiitos Hanna! Kunnia menee Nikille! :)

 • Johanna

  Minun on jo pitkään pitänyt kommentoida, ja kiittää sinua aivan upeasta blogistasi! Vaikka olen vasta kahtakymmentä lähestyvä nuori naisenalku, on juuri sinun blogisi muodostunut yhdeksi suosikeistani. Kirjoitat oikeasti mielenkiintoisia ja inspiroivia muoti- ja tyylijuttuja, ilman, että blogi olisi pelkkää kuluttamista ja uusien tavaroiden ja vaatteiden haalimista. Blogissasi asiat ovat jotenkin kivasti tasapainossa ja kokonaisuus on todella toimiva. Ja vaikka vauvajutut eivät ole minulle itselleni ajankohtaisia todennäköisesti vielä moneen moneen vuoteen, on niitäkin ollut mukava lukea. Niistä huokuu niin paljon rakkautta ja lämpöä, ettei voi kun olla iloinen pienen perheenne puolesta! Rapsuja ihanille koiruuksillenne, ja oikein ihanaa syksyä teidän koko pesueelle:)
  p.s. Nikin kuvat – pelkkää upeutta ja ihanuutta, voih!

  • Mrs.V

   Voi että miten kauniisti kirjoitit! Kiitos paljon Johanna, että olet seuranani! Olen äärimmäisen iloinen siitä, jos koet, että kykenen tuottamaan sisältöä ilman jatkuvaa kulutusta! Siihen nimittäin pyrin, ja olen todella iloinen että sinulle se välittyy! Kiitos kovasti. Sait hymyn huulilleni. Toivottavasti blogini voi tehdä sinulle saman! <3

 • Minna

  Aivan ihana kuva3
  Minä taas olen alkanut seutata blogiasi entistä tiiviimmin elämänmuutoksesi myötä. Teillä on ihana perhe ja varsinkin teidän koirat ovat vieneet minun sydämeni.
  Oletko muuten koskaan ajatellut kirjoittaa koira muodista ja karvatassujen tarvikkeista?

  • Mrs.V

   Miten kiva kuulla! Kiitos paljon, että jaat kallisarvosta aikaasi kanssani! Koirillemme menee muuten tässä välissä kiitos miten upeasti he ovat ottaneet uuden tilanteen vastaan ja miten hienosti käyttäytyvät vaunujen kanssa kävellessä <3 Ikävä kyllä koiratavara-asiat jätän kokonaan pois blogista, sillä ne eivät sen suuremmin pukeutumiseeni tai sellaiseen vaikuta. Jos jotain tosi kätevää, hauskaa ja mullistavaa koiratarpeisiin löydän – niin ehkä silloin. Meidän koirien tyyli/muotitaju on aika sama – mustaruskeena mennään kesät talvet! :D Joten niiden muodista minulla ei ikävä kyllä ole mitään sanottavaa :) heh heh :) Pienten pintaraapaisujen yhteydessä varmasti kuvia karvatassuistamme tulee. Ihan hyvän mielen tuottamisen toivossa <3

 • Saija

  Minusta taas tämä blogi on muuttunut mielenkiintoisemmaksi vauvan syntymän myötä, vaikkei itselläni olekaan lapsia enkä edes ole lapsirakas! :-) Jatka vaan samaan malliin Mrs V.

  Kuvat ovat U-P-E-I-T-A!!!

  • Olen täysin samaa mieltä ja itsekin siis “lapseton” :D

   • Mrs.V

    Hanne, Nipsu ja Ida-MAria,
    Valtava kiitos seurastanne ja toinen suuri kiitos kannustavista sanoistanne! Näinhän tämä elämä tosiaan menee, ja miten ihanaa huomata, kuinka hyvin te kaikki (lapselliset kuin lapsettomat) asian ymmärrätte <3 Kiitos, että olette täällä kanssani!

  • Mrs.V

   Todella kiva kuulla. Kiitos paljon Saija. Vielä erityisesti kun ei voi pistää saman elämäntilanteenkaan piikkiin! :) Tämän valtavan elämänmuutoksen myötä kun väistämättä on pakko lisätä enemmän henk. koht juttuja kun ei voi esimerkiksi arkeen ihan miten vaan pukeutua kun pitää miettiä niin monia eri juttuja käytännöllisyyteenkin liittyen (esim just rinnat ulos imetystä varten tarpeeksi nopeesti ettei poika kerkee aloittaa koulua ennen kuin saan yhden vaatekerroksen alta ulos! :D) joten luonnollistesti, asiat muuttuu ja asupostausten yhteydessä jaan näitä syitä miksi mitäkin puin. Mutta ihanaa, että toisin asian kokevia on myös! :) Kiitos seurastasi!!:)

   • hanne

    Täällä kans yhen taaperon äiti, toista odotellaan viikolla 29 :) Toi on niin totta, että äitiys (ja imettäminen) väistämättä vaikuttaa niinkin pinnalliseen asiaan kuin pukeutuminen. Koot muuttuvat ja käytännöllisyys ottaa enemmän jalansijaa pukeutumisessa, halusi sitä tai ei. Mielestäni blogissasi ei ole yhtään liikaa mammajuttuja, en oikein ymmärrä mistä aiemmat kommentoineet purnaavat. Luen blogiasi säännöllisesti eikä millään tavalla ole äitiyshössötys pistänyt silmään – minua ei haittaisi, vaikka olisi enemmänkin mammajuttuja! Kaikkea hyvää sinulle, keep up the good work :)

    • Nipsu

     Olen myös samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa! Itselläni on kohta 4v. poika ja 7,5kk tyttö, mammajutut ovat kiva lisä, mutta pääpaino postauksissasi on kuitenkin muodissa. Jatka ihmeessä samaan malliin, minä ainakin tykkään! :)

 • Saaramaria

  Oih niin kaunista!
  Mun mielestä taas “mammajutut” on loistavasti tasapainossa muodin ja muun kanssa. Ehkä oma elämäntilanne (taapero ja vähän isompi lapsi) vaikuttaa mielipiteeseen, mutta en mä koe ongelmaksi skipata postauksia, jos niissä ei sisältö ole ihan sitä, mitä haluan. Näin siis muualla, täällä tulee luettua aina kaikki :)

  • Mrs.V

   Kiitos paljon mielipiteestäsi Saaramaria! Tosi kiva kuulla, että tilanne voi olla myös toisinpäin! :) Tottahan toki sama elämäntilanne vaikuttaa, mutta olen niin iloinen, että tänne blogiini on eksynyt samassa tilanteessa olevia, joiden kanssa voi sitten jauhata näitä turhanpäiviäisiäkin juttuja :) Kiitos seurastasi! Ihanaa että olet täällä!!

   • Saaramaria

    Ihanaa on kuule se, että sä päivität tätä blogia! Muuten mulla ei olisi vauvan päiväuniaikaan mitään tärkeää tekemistä :D

 • Oi kuinka suloisia kuvia! :)

  • Mrs.V

   Kaikki kunnia Nikille! :) Tai no – onhan toi meidän enkelikin aikas upea <3

 • Juliet

  Hienoja ovat kuvat! Valitettavasti täytyy kuitenkin myöntää etten enää jaksa blogiasi säännöllisesti seurata, koska “mamma-jutut” ovat muuttaneet blogisi tasoa.
  Se on tietenkin elämääsi, mutta sääli omalta kannaltani, että mahtava blogisi on mennyt tähän.

  • Mrs.V

   Ymmärrän hyvin! Blogin lukijakunta varmasti muuttuu ja tapani kirjoittaa myös, sillä elämän muutos on niin suuri. Vaikka pidän kiinni siitä, että tämä on muotiblogi, on pieni muutos väistämätön. Toivottavasti löydät mieluisemman blogin sinulle! Onneksi niitä on valtava kirjo! :)

 • Katjam

  Aivan upeat kuvat. :)

  • Mrs.V

   Niki osaa… SUosittelen kurkkaamaan nettisivut!

 • Jennifer

  Täydellinen kuva! :) Tiedänpähän keheen otan yhteyttä kun se aika koittaa <3

  • Mrs.V

   Suosittelen lämpimästi! :)

 • En kestä niin herkkä! Ihan tippa tulee linssiin niisk!!

  • Mrs.V

   Niki kyllä osaa :)