CATEGORIES

Äänestä suosikkityyliäsi!

5.10.2012

Oma Olivian puolella pyörivä “Tee Mrs.V:stä paperinukke”-haaste on edennyt tokaan vaiheeseen! Ensimmäisessä vaiheessa pääsitte ehdottamaan tämän syksyn tai ensi kevään trendejä minun päälle puettavaksi. Nyt on ehdotuksista valittu 5 parasta, joista 3 eniten ääniä saanutta toteutetaan joulukuussa ilmestyvään Oma Olivia-numeroon. Haluatko nähdä minut rokkipimuna? Tai kenties boheemina neitona? Nyt sinulla on mahdollisuus auttaa minua kokeilemaan tyylejä mukavuusalueeni ulkopuolelta…

Mikäli haluat varmistaa, että Oma Olivia-numero saapuu kotiisi ensimmäisten joukossa, tässä linkki Olivia-lehden tarjoukseen! Sillä saat 5 numeroa hintaan 19,90e (norm.39,50e) ja tilaajalahjaksi vielä IVANAhelsinki sulkalaukun (arvo 109,00e).

Muista siis ottaa osaa haasteisiin Oma Olivia-sivulla ja tehdään loistava numero yhdessä! :)

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Pippuri

    Hihii! Onpas kiva, kun on omakin ehdotus päässyt loppusuoralle, tuo boheemi nimittäin! Toivottavasti pääsee toteutukseen, olen nimittäin edelleen sitä mieltä, että se sopisi sinulle upeasti! Ja olisi hieman erilainen omaan tyyliisi nähden..! :)

  • Hei ja kiitos blogistasi! Olet upean näköinen nainen ja tyylikäs äiti. Tämä ei liity postaukseesi, mutta olen saanut kuvan, että yrititte miehesi kanssa vauvaa melko kauan? Kyselen siksi, että minä ja mieheni olemme yrittäneet 10 kuukautta, eikä vauva ole vielä ilmoittanut itsestään. Tuntuu helpottavalta kuulla jos muilla on samanlaisia kokemuksia. Ja sinäkin kuitenkin olet nyt äiti! Se luo toivoa! :) Ihanaa syksyn jatkoa pienelle perheellenne!

    • Mrs.V

      Hei Milja! En täällä ikävä kyllä julkisesti tahdo lähteä sen tarkempia asioita kirjoittamaan, kuin että oli harras toive tämä pieni poika ja kyllä meilläkin tovi vierähti, vaikka se lasketaan keskivertoajaksi “yrittää” tänä päivänä olikin. Joten ei ollut mikään itsestäänselvyys. Onneksi sitten kun kroppa rauhoittui stressistä, tuli vihdoin se plussakin <3 On niin turhaa sanoa “älä stressaa”, kun ei sille vaan voi mitään. Täten toivotan sulle voimia ja hartaasti toivon sinulle lähitulevaisuuteen myös sitä plussa-päivää <3