CATEGORIES

Lokakuuni

7.10.2012

Muutama päivä sitten vihjasin kuvakollaasin muodossa, mitä kaikkea lokakuu minulle pitää sisällään. Tämäkin kuukausi on hyvin kiireen täyteinen, mutta kaikki sen tuomat kokemukset sekä haasteet ovat hyvin mieluisia.

Mitä vihjasinkaan Aasialla ja tutulla Unikko -kuosilla?

Tämän kuun lopussa suuntaan poikani ja ihanan ystäväni Charin kanssa viikoksi Shanghaihin! Matkallamme on kaksi tarkoitusta, sillä se pitää sisällään huveja sekä töitä. Hiljattain äitini muutti parin vuoden ajaksi tähän näyttävään metropoliin, joten lennämme pikkumiehen kanssa isoäidin tykö katselemaan hänen uusia kotikulmiaan. Toiseksi, lokakuun vikalla viikolla Shanghaissa järjestetään Radical Design -viikko, missä suomalainen design on pääosassa. Minulla ja Charille annettiin mahdollisuus lentää paikan päälle ihailemaan mm. Marimekon muotinäytöstä. Luvassa on monien muidenkin suomalaisten suurnimien tapahtumia, joihin minä ja Char tulemme osallistumaan. Täten lokakuun vikalla viikolla tulee paljon matkapäiväkirjamaisia postauksia Shanghaista kauniiden kuvien kera (Char on loistava kuvaaja..).

Mihin minä sitten kameralla vihjasin?

Jokin aika sitten minua pyydettiin mukaan tekemään uutta suomalaista muotiohjelmaa, jossa tulisin muutaman muun bloggaajan rinnalla stailaamaan katsojien vaatekaappien sisältöä. Asiat etenivät siitä vauhdilla. Nyt on ensimmäiset materiaalit purkitettu ja marraskuusta lähtien voitte seurata uutta Maria Veitolan luotsaamaa muotiohjelmaa, missä minä, Nelliina, Teemu Bling, Aurora sekä Anne tulemme olemaan osallisina. Ensimmäinen jakso esitetään AVA-kanavalla 12. marraskuuta. Voin sanoa, että jännää on ollut!

Lisätietoa ohjelmasta täällä.

Viimeisenä oli kuvia juhlahumusta…

Ensi viikolla juhlin 28-vuotis syntymäpäiviäni. Tätä varten keräännymme yhteen rakkaiden kavereiden kanssa tätä merkkipäivää juhlimaan. Viimeisestä juhlinnasta on minun kohdallani vierähtänyt jo yli vuosi, joten on erittäin kiva viettää iltaa yhdessä kavereitten kanssa.

Kuvat ovat minun 25-vuotis syntymäpäiviltäni. Kansainväliset ystäväni järjestivät minulle mielettömät yllätyssynttärit. Miss you girls dearly… <3

Tällaisia asioita pitää minun lokakuuni sisällään. Mitä kaikkea sinä odotat lokakuultasi? :)

27 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Saara

  Yritin jo aikaisemmin kommentoida, mutta jostain syystä se ei tullut perille… Mutta olen niin kateellinen teille tuosta reissusta! Shanghai on ihana kaupunki (välillä kyllä myös vihastuttava, yhdyn viha-rakkaus suhteeseen)! Pitää muistaa, että Kiina on kulttuurina täysin erilainen, ja englantia puhutaan aika huonosti… Mutta tapahtumia/ravintoloita/baareja/kauppoja yms kannattaa tsekata smartshanghai sivustolta! Todella kätevä esimerkiksi kiinaksi osoitetta etsivälle.

 • Jennikp

  Täällä samat suunnitelmat – minäkin juhlin synttäreitäni tällä viikolla :) ensin perjantaina Helsingissä vanhojen ystävien kera ja lauantaina kotikulmilla oman perheen kanssa! Mukavia synttärijuhlia teille :)

  Odotan innolla tuota uutta ohjelmaa!!!

 • M

  Tervetuloa Shanghaihin! Taalla itse jo useita vuosia asuneena kovasti tykkaan kaupungista ja kotihan se on jo. Toivottavasti tekin viihdytte! :)

  • Mrs.V

   Kiitos paljon! :) Viihdyt siis kaupungissa hyvin? :)

   • M

    Se nyt vaihtelee. Turisteille aivan taatusti mita mahtavin reissukohde ja elamys! Mutta paikan paalla kun asuu niin eihan se ihan samaa ole. Perus arkea kielimuurien yms kanssa. Viha/rakkaus suhde palloilee edes takaisin mutta poiskaan ei mistaan hinnasta haluaisi lahtea! :)

    • M

     Siis viha/rakkaus suhde kaupunkia kohtaan. ;)

 • Saara

  Olen niin kateellinen, että pääsette juuri tuohon aikaan Shanghaihin. Olen asunut siellä ja toivon pääseväni sinne myös takaisin! Huippu kaupunki (kunhan vaan lähtee siinä mielessä, ettei kiinalaiset ajattele aivan länsimaalaisten tapaan ja englantia puhutaan paikoitellen huonosti…)

  En tiedä oletko jo kuullut, mutta tältä sivustolta kannattaa etsiä tapahtumia,kauppoja,ravintolaita yms… http://www.smartshanghai.com/

  Omat lempparimestat on: http://www.smartshanghai.com/venue/4290/Mr_&_Mrs_Bund_shanghai , jonka yläkerrassa on aika kuuluisa Bar Rouge. Ja FFC sijaitseva http://www.smartshanghai.com/venue/4644/el_Coctel_shanghai (kadulla ei ole kylttiä paikasta, vain hämärän näköiset portaat…). Tämän läheisyydessä on myös kiva länsimaalaisten suosima baari the apartment ja yksi todella kiva, pieni intiimi italialainen!! (voisin jatkaa tätä hypetystä ikuisuuden…)

 • Julia

  Oi! Ehdottomasti haluan seurata tuota ohjelmaa!(: Nimesi kuitenkin näkyi ohjelman kerronnassa, niinkuin näkyi silloin Oliviassakin. Haittaako se sinua mitenkään ja mietittiinkö asiaa pitkään,niinkuin kerroit sillon kun Olivia ilmestyi, missä oli sinun haastattelusi?(:

 • -Sanna

  Kuullostaa ihan huippukuukaudelle! Jään innolla odottamaan ohjelmaa :)

 • pinja

  Mukavalta kuulostia juttuja on sinulla tiedossa. :) Ja ehdottomasti täytyy alkaa seurata tuota ohjelmaa, kun se alkaa. :)

  Itse odotan lokakuussa sitä, että saan autokoulun käytyä ja pääsen ensimmäistä kertaa ihan virallisesti ajamaan autoa yksin. :)

 • saara

  Aivan ihana lokakuu sinulla! Toivoisin sinulta sellaista käsilaukku-postausta, missä esittelisit käsilaukkusi ja sen sisällön. Jospa saisin vaikka inspiraatiota oman käsilaukkuni sekamelskaan :)

 • Jen

  Vau. Mahtavia juttuja sinulle tiedossa tälle syksylle. Onnea paljon! Oli pakko tulla kehumaan noita 25-vuotis synttäreittesi juhlakuvia :)

 • Wautsiwau, upeita juttuja sulla tiedossa! Pitää ehdottomasti katsoa tuo ohjelma :)

 • Haidi

  Aivan mahtavaa! Reissu kuulostaa ihanalta ja tulee varmasti olemaan upea kokemus :)
  Onnea paljon myös uudesta aluevaltauksesta television puolella, innolla jään odottelemaan ensimmäistä jaksoa ;>
  Ja niin ihania ja kauniita nuo kuvat 25vuotis juhlistasi, varmasti on upea ilta tulossa! :)

 • Haittaako sua kun sun nimi on nyt kaikkien tiedossa? Mietin vain kun olet niin tiukasti pitänyt kiinni yksityisyydestäni ja eikös nimi ole aika oleellinen osa sitä…? :)

  • Mrs.V

   Siinä vaiheessa kun bloggaamisesta tuli työ, oli pakko miettiä näitä asioita uudestaan :) Eli nimi ei ole missään vaiheessa ollut mikään salaisuus, ja kyllähän edelleen blogissa esiinnyn nimimerkillä Mrs.V :)

   • Heli

    Muistankos nyt sitten aivan väärin kun mielestäni sinä olet poistattanut nettikeskusteluista nimeäsi aika moniakin kertoja ja uhannut ties millä toimilla vain sen takia että nimesi mainittiin..?

    • Mrs.V

     Hei Heli, pitkäkyntinen, missautumn, liehuhelma :)

     Nyt menee sekaisin mun omat toimet ja ihmisten nettikeskustelujen omat huuhaat! Itse en ole ketään uhannut millään toimilla. Koska kaikilla on oikeus vetää oma yksityisyytensä raja minne haluaa, lisäsin tämän perustuslaillisen pykälän aikoinaan vanhan blogini sivupalkkiin, koska joku oli törkeästi Wikipediaan lisännyt mm. minun nimeni, mieheni nimen, ammatin, meidän OSOITTEEMME yms…. joten se on hiukkasen eri asia kuin nimen levittely… Utelias saa olla, mutta toisten yksityistentietojen levittely on pelkästään pahansuopaista. Tästä syystä en suostu edes käymään keskustelupalstoilla. Kyllä fiksut osaa lukea rivien välistä :)

     ps. minusta on erityisen huvittavaa, että yleensä kommentit/arvostelut anonyymiydestä tulee ihmisiltä, jotka itse vaihtavat nimimerkkiään kommenttinsa sisällön mukaan ;)

     • Heli

      Miksei kommentoija saa olla anonyymi jos jopa palkkaa saava blogistikin sitä kovasti koettaa olla? :D :D Minähän en hyödy nimeni kertomisesta yhtään mitään kuten et toisaalta sinäkään siitä että laitan jonkun mukamas oman nimeni oli se sitten Heli tai mikä tahansa. :D Mutta hyvä kun valaisit mistä piilotteluasiassa oli kyse.

     • Mrs.V

      En ennen ollut palkkaa saava blogisti. Kaikki tämä on lähtenyt harrastuksesta ja nollasta lukijasta! :) Kun Oliviaan menin, annoin oman nimeni, koska se oli minusta ammattimaisempaa. Minä kyllä ymmärrän anonyymiyden halun, uskoisin sinunkin tämän perusteella, siksi en ymmärtänyt miksi et sitä minulle suo? :) JOkaisella on minusta oikeus vetää yksityisyytensä raja sinne mihin sen itse haluaa vetää :) En käytä anonyymiytta sen suojiin, että pääsisin kasvoitta ilkeilemään muille :)

 • ka

  Oi kuulostaa ihanalta!:) Varsinkin tuota ohjelmaa odotan innolla!!

 • Sinulle on tulossa ihan huikea lokakuu! Jään innolla seurailemaan, sillä oma lokakuu täyttyy ihan vain töistä ja opinnoista. Mitä sitä ei tekisikään tulevaisuutensa eteen?:)

  -Alice

  ps. Marian linkki ei toimi, olisin halunnut lukea ohjelmasta lisää:/

 • Elisa

  ihanan hyväntuulisia kuvia!:) kauniita kaikki:)

 • Anna S.

  Täälläkin juhlitaan syntymäpäiviä, omiani ja kahden ihanan ystävän myöskin, joten lokakuu on yhtä juhlaa ;)
  Odotan myöskin tiistaita, aloitan nimittäin vihdoin autokoulun. Kääk! Olisi pitänyt käydä silloin kun täysi-ikäistyin, niin ehkä ei jännittäisi näin paljon…:D

  On todella hienoa, että olet blogisi avulla edennyt paljon ja saanut uusia mahdollisuuksia, kuten tuo televisio-ohjelma! Olet ehdottomasti yksi lempibloggaajani, jatka samaan malliin! ;D

 • Vierailija

  Heipähei! Linkki ei toimi… mutta ohjelmaa odotellessa jokatapauksessa! Ihana lokakuu tiedossa sinulla.

 • Sun lokakuu kuulostaa ihanalta, juhlia ja reissua :). Täällä ootellaan ,et saatais tehtyä talo valmiiks ja päästäis muuttamaan lokakuun lopussa :).

 • Lokakuusi kuulostaa aivan ihanalle!! Onnea paljon upeasta aluevaltauksesta tv:n puolella, olet sen ansainnut, upeaa!! Tulen seuraamaan innolla alkavaa ohjelmaa. :) Lisäksi matkasi kuulostaa ihanalta. :) Ja paljon onnea tulevan syntymäpäiväsi johdosta! <3

  Omaan lokakuuhuni kuuluu talosuunnittelua sekä koiranpentuhaaveita, saamme kohta tietää tuleeko meille karvainen pikkupoika :D Lisäksi suunittelemme kihlajaisiamme ja muita kivoja juttuja. Ja lisäksi fiilistelen ihan täysillä upeaa ruskaa, saan siitä niin paljon energiaa!

  Ihanaa sunnuntaita! :)