CATEGORIES

Marimekko on Finnair!

26.10.2012

Turvallisesti perillä äitini luona Shanghaissa!

Alkuun ihan jättisuuri kiitos teille ruudun toisella puolella. Olin oikeasti melkoisen jännittynyt ennen lähtöä, mutta kiitos teidän mahtavien vinkkien sekä huojentavien sanojen, kykenin loppujen lopuksi keräämään itseni ja energiani. Rentouduin (vaati multa melkoisesti), ja arvatkaapa mitä… Yhdeksän tuntia lensi meidän poika kuin enkeli! Hereillä oltiin paljonkin, mutta minimies keskittyi hurmaamaan kaikkia mahdollisia lähellä olijoita <3 Huoh. Tiedättekö kuinka huojentunut minä olen?! Tuntuu ihan valtavalta etapilta.

Toinen valtava kiitos menee Finnairin henkilökunnalle kentällä sekä koneessa. Kuinka äärettömän helpoksi meidän matkamme tehtiinkään. Niin järkevästi oltiin monessa kohtaa lapsiperheitä mietitty lennolle mennessä ja koneessa oli vielä super auttavaiset ja upeat emännätkin! Minä, poikani, Char (ja varmasti kaikki muut kanssamatkustajat ;)) kiittävät.

Lentomme oli erikoislento RDW-tapahtuman takia ja sen tiimoilta oli Finnairin henkilökunta järjestänyt teemaan sopivaa ohjelmaa. Koneemme oli maalattu Marimekon unikko-kuosilla ja lentoemännät järjestivät meille Marimekon muotinäytöksen! Wautsi wau! Minä sain kuvattua videoklipin ja Charilta on tulossa viel postaus näytöksestä kauniiden kuvien kera. Kuvassa vilahtavat upeat emot, joita saan kiittää syvään poikani ensimmäisestä loistavasta lentokokemuksesta.


Pahoittelen videon heikkoa laatua. Oli melkoista tasapainottelua niissä korkeuksissa poika sylissä:)

Kuten aiemmassa postauksessa mainitsin, heti kun Suomen kamaralle saavun ja kiireet helpottavat, tulen tekemään postauksen lapsen kanssa matkustamisesta step by step -hengessä kuvien kera.

Nyt kuvaamaan näyttävää idän helmeä, Shanghaita!

Kuullaan taas pian!

We just arrived to the beautiful Shanghai in one piece and all my nerves intact! Woehoo! It was a fantastic flight an everything went great with my 3-month-old baby boy. Big thanks goes to the lovely flight attendants of Finnair. They were all so helpful and simply amazing. Because of Radical Design Week, Finnair and Marimekko had provided us with a special surprise. First of all, the aircraft was painted in the famous Unikko-print of Marimekko and the gorgeous flight attendants put together a fashion show high above the clouds! Check the video above to watch it as we experienced it. Thank you Finnair! It was truly a pleasure to fly with you again!

16 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Kaisa

  Itse lensin 6kk – 2-vuotiaan kanssa 10 menopaluuta, eikä koskaan matkustamisen kanssa ollut ongelmia. Lennot suunnittelin yö- tai päiväunille riippuen matkan pituudesta. Lentokoneessa vauvathan saa koppaan nukkumaan,jos ei ole turbulenssia ( sitäkin joskus osui kohdalle ).
  Vinkkinä: Ei kannata syöttää vatsaa täyteen ennen lentoa! Kokemuksena olen kaksi kertaa pyyhkinyt oksennusta päältäni. Sekin lähtee hyvin Finnairin “ihmepyyhkeillä” ja vichyllä, jotka emot nopeasti tarvittaessa ovat tuoneet.

 • Riksu

  Tämä vahvisti käsitystäni siitä, että Finnairin lentoemännät on ehkä maailman mahtavin työporukka. Kivaa, että kuvasit tuon, olisinpa ollut mukana :)

  (Ja Finnairin johdolle: Ei mitään yt-neuvotteluja enää siellä Finnairilla sitten, pkele!)

 • Anonymous

  kaipaan kovasti “fashion files” osioon postauksia! :) huippu suunnittelijoita,muotia jne :)

 • Wautsi wau! Kerrassaan upeeta, että koko lentokone oli mukana RDW:n hengessä, ja kehittänyt ohjelmaa tapahtumaan sopien, aivan ihailtava juttu!

  Hienoa että matka meni hyvin, olen helpottunut puolestasi! Paluulento sujuu varmasti myös mukavasti, nyt kun sinulla on jo kokemusta poikasi kanssa lentämisestä.

  Nauti Shanghaista täysin siemauksin! :)

  http://style-janina.blogspot.fi/

 • meow

  Aivan upeaa!!! Mua hieman jännitti, että miten sujuisi :)

 • Haidi

  Ihana idea finnairilta toteuttaa tuollainen muotinäytös aivan mahtavan näköistä! :)
  Ihana myös kuulla, että lentonne meni hyvin ja olette turvallisesti perillä Me ihmetellään täällä ensilunta ;D yh!

 • -Sanna

  Ihana kuulla, että matka meni hyvin. Kynnys on ylitetty eli kotiin päin on helpompi tulla :)

  Oli varmasti mahtava tunnelma koneessa. Raporttia odotellessa :)

 • möörve

  wau! Tosi hienoa, että Finnair järjestää tuollaista “extraa”. Kiva kuulla, että matka sujui teillä hyvin. Pitäkää hauskaa Shanghaissa! Innolla odotan jo tulevia postauksiasi :)

 • Vaikuttipa olevan tosi kiva fiilis tuolla lennolla! Kokemus sinänsä. Olen aivan samaa mieltä siitä, että Finnairin lentoemännät ovat kyllä ihania. :) Upeaa, että matka pikkumiehen kanssa matka meni sujuvasti. Olitte kovasti mielessä, vaikka ei edes tunnetakaan. :) Ihania päiviä Shanghaihin!

 • Hilppa

  Aivan mahtava tuo muotinäytös :)

 • Emilia

  Vautsi vau! Oikein kiva kuulla, että matka meni hyvin. En tiedä saitko vinkkiä jo aikaisemmin tai oliko se sinulle muutenkin selvä asia, mutta kantoreppu tai kantoliina tietysti auttaa paljon käsien vapauttamisen suhteen lentokentällä ja muutenkin matkustaessa. No joo tämä nyt tuli joka tapauksessa liian myöhään. :D

  Pakko kyllä lisätä, että ei mekään olla matkustaessa lopulta käytetty kantovälineitä kun on ollut yksi lapsi ja useammat kädet, niin kyllä sitä ihan kohtalaisesti pärjää muutenkin.

  Tsemppiä Shanghain vierailuun ja matkustukseen pojan kanssa!

 • Mahtavaa, että lento sujui hyvin! Ja kuinka hienoa päästä näkemään pieni muotinäytös koneessa :)

 • H

  Ihana kuulla, että matkanne meni hyvin. :) on hienoa, että matkustajista pidetään viel erityisemmin huolta kun mukana on pienokaisia. Itsekin olen huomannut miten huolehtivasti, joustavasti ja ystävällisesti lentohenkilökunta on huolehtinut lapsiperheistä ja heidän tarpeistaan eri matkanjärjestäjien lomalennoilla. Helpottavat siten vähän sitä vanhempien stressiä matkustamisesta. :)
  Hyvää Shanghain reissua teille ja ihanaa että pääset oman äitisi luokse ja hänkin pääsee viettämään aikaa pikkumiehenne kanssa! :)

 • Pipsa

  Meilläkin vauvoina ja isompinakin lennettiin sujuvasti;) Henkilökunta ottaa kivasti lapset huomioon, onneksi. Muuten, ensilumi tuli jo stadiin!

 • Ihanaa, että matkanne sujui hyvin! Shanghain lento on vielä todella pitkä, olisin minäkin stressannut jos olisin tilallasi ollut. Finnairilla on kyllä ihana henkilökunta. Huikeaa, että Finnair on panostanut näin paljon suomalaisen muodin viemiseen maailmalle – kirjaimellisesti :D

  En malta odottaa sinun asupostauksia ja sitä, mitä, tai lähinnä ketä, pakkasit mukaan matkalle :D Pidä hauskaa ja nauti!

 • Jennikp

  VAU! Siis kaikelle!! :) Ihana lentokone, ja aika huisia että lentoemot piti muotinäytöksenkin :o tosi makeeta! Ja mahtavaa että lento meni teillä kaikilla hyvin.

  Teidän reissu tulee varmasti olemaan HUIKEA!! Nauttikaa :)